Kozijnen Gelderland

Wie van plan is om de huidige kozijnen te vervangen door een kunststof exemplaar is bij het netwerk van Van der Kolk in Gelderland aan het juiste adres. Onze specialisten hebben een ruime ervaring met de installatie, reparatie en het onderhoud van raamonderdelen, en helpen u dan ook graag bij het plaatsen van moderne raamkozijnen. Wilt u kunststof, houten of aluminium kantelramen, vaste- of draaikiepramen? Daarbij zijn wij u met plezier van dienst. Geef via het contactformulier aan naar wat voor soort kozijnen u op zoek bent, en wij sturen u spoedig vrijblijvende offertes toe van specialisten uit Gelderland. Deze prijsoffertes, maximaal 5, kunt u naast elkaar neer leggen en rustig bekijken welk aanbod het beste bij uw wensen past. Op deze manier vind u de kozijnspecialist die bij u past, wij hebben al vele mensen geholpen!

Kozijnen Gelderland

Van der Kolk, netwerk van kozijnspecialisten. Gegarandeerd scherpe prijzen!

Op zoek naar aluminium, kunststof of houten kozijnen? Vind een vakman via ons netwerk! Ook voor traprenovatie en trapbekleding.

kunststof kozijnen prijzen

Ruime ervaring in het vakgebied

Bestelt u uw isolerende raamkozijnen bij Van der Kolk? Dan profiteert u gegarandeerd van aantrekkelijke prijzen en een hoogwaardig vakmanschap. Alle specialisten van ons bedrijf hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied, en beschikken over uitstekende diploma’s. Dit betekent onder andere dat zij alle maten en merken kozijnen kunnen vervangen, of deze van onderhoud en reparatie voorzien. Daarnaast helpen onze specialisten u met alle plezier bij het verwijderen van houtrot of het plaatsen van raambeslag voor het verbeteren van de inbraakbeveiliging. Met onze hulp hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw veiligheid. Of het nu gaat om kantelramen, draaikiepramen of vaste profielen, bij ons zijn uw kozijnen in goede handen!

Keurmerken

Wanneer u uw huidige raamkozijnen wil vervangen, dan adviseren wij om bij de aanschaf van het nieuwe model te kijken naar de keurmerken die hiervoor gelden. Zo is er bijvoorbeeld het FSC keurmerk. Dit keurmerk staat voor een duurzaam rooiproces van het gebruikte hout. Een kwaliteitslabel voor kunststoffen artikelen is het KOMO keurmerk. Hiermee geeft men de kwaliteit van het materiaal aan. Andere keurmerken staan voor een veilig productieproces of bieden garantie op levering en montage. Een speciaal label is het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Als uw raamkozijn dit keurmerk draagt, dan is de kans op een gelegenheidsinbraak via dit raam met 50% lager. Producten met één of meerder keurmerken hebben vaak iets hogere prijzen.

Besparen door te vergelijken

Wilt u weten wat de prijzen worden voor het vervangen van de raamkozijnen bij uw woning of bedrijfspand in Gelderland? Hebt u een vraag over het verschil in isolatiewaarde tussen hardhouten en aluminium bouwproducten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het verwijderen van houtrot of ander onderhoudswerk aan uw huidige hardhouten kozijnen? Dan zit u bij ons op de juiste plek. Geef op het contactformulier uw wensen en vragen aan, en wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig. Desgewenst sturen wij u bovendien met alle plezier enkele offertes toe van professionals uit Gelderland. Het is aan u om deze te vergelijken en te kiezen voor de professional die aan al uw eisen voldoet.

Gratis offertes aanvragen

kunststof kozijn Gelderland

Kunststof kozijnen

Tegenwoordig is kunststof het meest gekozen materiaal voor het maken diverse woononderdelen, waaronder dakkapellen, schuifdeuren en kozijnen. Dit komt onder meer doordat kunststof een zeer hoge isolatiewaarde heeft. Het gebruik van kunststoffen bouwproducten zal dankzij deze isolatiewaarde dan ook leiden tot een hoge besparing op de energiekosten. Een ander voordeel van kunststof is dat het een lange levensduur heeft, en weinig onderhoud vereist. In de meeste gevallen zal kunststof ongeveer 40 jaar meegaan voordat u de bouwonderdelen dient te verwijderen. Het is dan ook een uitstekende keuze voor het vervangen van de houten of aluminium raamkozijnen. Er bestaat eigenlijk maar één nadeel aan de aanschaf van kunststof profielen, dat is de lastige reparatie mocht er een beschadiging ontstaan. In plaats van een reparatie zullen wij over het algemeen aanraden om het gehele profiel te vervangen. Dit brengt maar enigszins hogere prijzen met zich mee, en u weet zeker dat u binnenkort niet weer onderhoud aan het raamkozijn hoeft uit te voeren.

Prijzen

Wie nieuwe kozijnen van kunststof wil laten plaatsen zal wellicht schrikken van de prijzen die men aangeeft. Over het algemeen is de prijs voor een raamprofiel inclusief de kosten voor hoogrendement isolatieglas. De combinatie van kunststof en isolatieglas zorgt er namelijk voor dat u jaarlijks tot wel 80% op de energiekosten zult besparen. Vindt u de investering in kunststoffen raamprofielen toch te hoog? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor subsidie. Momenteel krijgt u tot wel 20% subsidie wanneer u twee of meer energiebesparende maatregelen bij u thuis toepas. Vraag eventueel bij het gemeenteloket in Gelderland meer informatie aan over de voorwaarden en mogelijkheden.

Kunststof raamsoortAfmetingenGem. Prijs
Vast60cm x 60cm€60,-
Vast125cm x 200cm€345,-
Draai/kiep100cm x 100cm€240,-
Draai/kiep120cm x 180cm€375,-
Val50cm x 40cm€130,-
Val100cm x 80cm€220,-

Houten kozijnen

Tot een aantal jaar geleden was hout nog het meest populaire materiaal voor het maken van een kozijn. Tegenwoordig worden houten kozijnen meestal gekozen in verband met de eisen voor een monumentaal pand, of vanwege de warme uitstraling van het hout. Een houten raamonderdeel is bovendien gemakkelijker te voorzien van een reparatie of een andere kleur. Bij houten raamonderdelen moet u echter wel het juiste onderhoud toepassen om problemen als houtrot te voorkomen. Naast vele voordelen, komen er ook enkele nadelen bij houten kozijnen kijken. Een nadeel is bijvoorbeeld de lagere isolatiewaarde van een hardhouten raamprofiel. Hoewel houten raamkozijnen wel voldoen aan de eisen uit het Bouwbesluit 2012, is dit maar minimaal. Wil u met een hardhouten raamkozijn veel besparen? Combineer deze dan met hoogisolerende ruiten.

Houten raamsoortGem. prijs (per m2)
Vast€375,-
Draai/kiep€550,-
Val€700,-
houten kozijnen Gelderland

Prijzen

De prijs voor de aanschaf van een hardhouten raamkozijn is afhankelijk van diverse factoren, waarvan het soort raam de belangrijkste invloedsfactor is. Zoals altijd is de koop van vaste ramen een stuk goedkoper dan draaikiepramen of kantelramen. Een andere invloedsfactor is de houtsoort waar u voor kiest. Wij werken met diverse soorten hardhout en naaldhout, welke per vierkante meter aardig in kosten kunnen verschillen. Wilt u zeker weten dat u in korte tijd geen extra onderhoud of reparatie hoef toe te passen? Overweeg dan om een coating over het oppervlak te laten aanbrengen. Dit brengt hogere prijzen mee, maar zorgt voor een langere levensduur.

Wilt u graag uw oude kozijnen vervangen voor nieuwe?

Vul het contactformulier in en krijg vrijblijvend offertes van diverse bedrijven toegestuurd. Vergelijk deze op prijs en aanbod.

Kozijn Gelderland

Aluminium kozijnen

Een derde materiaal dat gebruikt kan worden voor het produceren van kozijnen is aluminium. Aluminium kent verschillende voordelen. Zo is het een zeer duurzaam materiaal, dat gemakkelijk uit de grond te halen is, en heeft het een grote draagkracht. Dit betekent dat een aluminium raamprofiel zeer brede en hoge ramen kan dragen, zonder dat het raamkozijn doorbuigt, of dat u zeer dikke profielen nodig hebt. Het nadeel van aluminium is dat dit een vrij industriële aanblik biedt. In de meeste gevallen wordt aluminium dan ook gekozen voor kozijnen van bedrijven of fabrieken. Het is echter goed mogelijk om te kiezen voor aluminium als basis voor de kozijnen bij uw huis in Gelderland, zeker wanneer u graag een raam wil over een hele verdiepingzijde. Wel moet u er rekening mee houden dat de meeste aluminium raamprofielen alleen in vaste variant geleverd worden. Draaikiepramen en kantelramen van aluminium kennen een lastiger productieproces.

Aluminium raamGem. prijs
Vast€98,-
Kiep€210,-
Draai/kiep€215,-
aluminium kozijnen Gelderland

Prijzen

Wij krijgen van onze klanten uit Gelderland regelmatig de vraag waarom er zulke grote verschillen bestaan tussen de gemiddelde prijzen voor een aluminium raamkozijn. Het antwoord hierop is dat de prijzen medebepaald worden door de aan- of afwezigheid van een koudebrug. Kozijnen zonder deze koudebrug kennen lagere prijzen, maar bieden tevens een zeer lage isolatiewaarde. Wilt u profiteren van veel minder warmteverlies? Dan adviseren wij een aluminium oplossing met koudebrug aan te schaffen. De investering hierin verdient u op de lange termijn gemakkelijk terug door de besparing op de stookkosten. Kijk bovendien altijd naar de diverse opties voor raambeslag bij het vergelijken van prijzen. Bij onze leveranciers uit Gelderland hebt u de keuze uit diverse maten en modellen voor een vast raamkozijn.

Kozijnen met isolerende werking

In een tijd waarin duurzaamheid hoog in het vaandel staat, is het van belang om aandacht te besteden aan de isolatiewaarde van uw woononderdelen. Voor kozijnen geldt dat kunststof het product is met de beste isolatiewaarde. Voor een besparing op de energiekosten adviseren wij u dan ook om uw huidige houten of aluminium profielen te vervangen door de kunststoffen variant. Op deze manier is het denkbaar om tot wel honderden euro’s per jaar te besparen. Op de lange termijn is het mogelijk om de investering in de kunststof raamkozijnen terug te verdienen. Hiervoor dient u de profielen wel te combineren met HR++ ramen.

U-waarde kozijnen

Wij gaven eerder al aan dat het belangrijk is om het energielabel van uw woning in de gaten te houden. Eén van de methoden waarop men de isolatiewaarde van een pand berekent is aan de hand van de U-waarde van kozijnen. Deze U-waarde bestaat uit twee onderdelen: de isolatie die de beglazing biedt, en de isolerende waarde van het raamprofiel. In het Bouwbesluit van 2012 is vastgelegd dat voor nieuwbouwpanden geldt dat de U-waardering van de ruiten op maximaal 4.2. mag liggen. Kunststoffen raamoplossingen bieden het beste resultaat met een waarde van 1.7. Voor hardhouten kozijnen staat een waardering rond de 2.4.

hardhouten raamkozijnen

Hardhouten kozijnen

Voor het aanduiden van houten kozijnen gebruiken wij ook regelmatig de term hardhouten kozijnen. Dit levert nogal eens verwarring op onder onze klanten, en vaak vragen zij daarom of er wel of niet een verschil bestaat tussen houten en hardhouten profielen. Het antwoord hierop is: meestal niet. In de meeste gevallen wordt een houten raamprofiel van hardhout gemaakt. Hardhout is het hout van loofbomen, wat een goede hardheid heeft. Naast hardhout gebruiken wij in sommige gevallen tevens naaldhout. Naaldhout kan een vergelijkbare stevigheid als loofhout hebben, maar is vrijwel altijd zachter. Vraag daarom altijd goed na welke houtsoorten aansluiten bij uw wensen.

kozijnen plaatsen

Kozijnen plaatsen

Het plaatsen van raamkozijnen bij uw woning in Gelderland is een klus waarvoor wij aanraden de hulp van een professional in te schakelen. Een erkend kozijnspecialist zal niet alleen de oude ramen voorzichtig verwijderen, maar tevens de sponning en andere onderdelen controleren op een nodige reparatie of achterstallig onderhoud. Als dat alles is afgehandeld, zal een expert het nieuwe profiel plaatsen, en de naden vervolgens vakkundig sluiten met rubbers of kit. Hiermee verlaagt u de kans op lekkage en andere vochtproblemen aanzienlijk. Wil u toch een deel van de klus zelf uitvoeren? Ga dan zeer voorzichtig te werk, een gebarsten raam kan gevaarlijke situaties opleveren.

oude kozijnen vervangen Gelderland

Kozijnen vervangen

Hoewel door goed onderhoud en eventuele reparatie het mogelijk is om de levensduur van kozijnen te verlengen, zult u deze op een gegeven moment moeten vervangen. Wilt u de huidige raamprofielen vervangen door profielen van een ander materiaal of is het tijd om de vaste kozijnen te vervangen door kantelramen of draaikiepramen? Dan adviseren wij om de hulp in te roepen van een kozijnenexpert uit Gelderland. Deze kan u informeren over de noodzakelijke aanpassingen die men aan de bouwconstructie moet uitvoeren, om de nieuwe raamkozijnen te kunnen plaatsen. Ook de noodzaak voor een reparatie of achterstallig onderhoud wordt gecontroleerd door onze vakman. Daarnaast bieden onze experts u met plezier de nodige praktische ondersteuning voor het vervangen van de raamkozijnen.

kozijnen reparatie Gelderland

Onderhoud en reparatie

Het onderhoud van kunststoffen raamkozijnen bestaat over het algemeen uit het reinigen van het kozijnoppervlak om groene aanslag te voorkomen. Houten kozijnen eisen echter meer onderhoud. Zo is het noodzakelijk om deze eens in de vijf jaar te schilderen. Komt u tijdens deze klus houtrot tegen? Dan dient u deze direct te (laten) verwijderen. Zo voorkomt u verdere vochtproblemen. Wil u zeker weten dat uw kozijnen in goede staat verkeren en een optimale isolatiewaarde bieden? Overweeg dan om een onderhoudscontract af te sluiten bij een kozijnspecialist. Zo bent u zeker van een snelle hulp bij een nodige reparatie. Vooral houten en aluminium bouwproducten kunnen we eenvoudig repareren. De reparatie van kunststoffen woononderdelen is lastiger, en brengt hogere prijzen met zich mee omdat wij in veel gevallen het hele oppervlak moet bijwerken.

schoonmaken kozijn Gelderland

Kozijnen schoonmaken

Het schoonmaken van kunststof gevelonderdelen is één van de onderdelen van het standaard onderhoudswerk dat u eigenhandig mag afhandelen. Voor het reinigen van kunststof woononderdelen kunt u gebruik maken van een eenvoudig sopje. Werk met een zachte doek om beschadigingen aan het raamoppervlak te voorkomen. Is er sprake van hardnekkig vuil? Koop dan bij een kozijnspecialist uit Gelderland een speciaal reinigingsmiddel. Ga nooit aan de slag met een schuurspons of schuurmiddel, dit heeft enkel een averechts effect. Het reinigen van hardhouten raamoplossingen kan het beste met een harde borstel. Daarnaast dient u deze eens in de vijf jaar te schuren en schilderen.

rubbers reinigen kozijnen

Kozijn rubbers

Bent u op zoek naar een manier om de isolatiewaarde van uw pand te verbeteren? Kijk dan niet alleen naar de opties voor het plaatsen van nieuwe kozijnen, of het vernieuwen van de beglazing, maar ook naar de opties voor het vernieuwen van de kozijnrubbers. Deze rubbers vormen de luchtdichte afsluiting tussen de verschillende onderdelen. Na verloop van tijd kunnen deze rubbers verouderen, poreus worden of hun elasticiteit verliezen. Dit betekent dat er een kier ontstaat tussen de rubbers en het raamonderdeel, waardoor er meer warmte verloren gaat. Het monteren van kwalitatieve rubbers is een nauwgezet klusje, wat u moet overlaten aan de vakman.

Wilt u graag nieuwe kozijnen laten plaatsen in Gelderland?

Kom via ons netwerk in contact met een kozijnen specialist uit uw regio. Vergelijk vrijblijvend offertes!

Vaste kozijnen

Vaste kozijnen vormen de meest standaard kozijnvariant. Een vast kozijn heeft geen bewegende onderdelen, en is daarom een raam waardoor ventilatie niet mogelijk is. In een aantal gevallen is het wel een optie om vaste raamprofielen te combineren met een ventilatierooster om toch nog enige frisse lucht in huis te halen. Vaste raamkozijnen bieden een aantal voordelen die draaiende profielen niet hebben. Zo voorzien wij de vaste kozijnen aan de binnenzijde van glaslatten wat zorgt voor een hoge inbraakveiligheid en een vermindering van onderhoud. Daarnaast hebben vaste raamprofielen een hoge isolatiewaarde en is ook de geluidsisolatie aanzienlijk beter dan bij bijvoorbeeld draaikiepramen.

Kantelramen

Een ander raammodel dat u kunt aanschaffen bij de professionals uit ons netwerk is het kantelraam. Veel mensen zien kantelramen als hetzelfde model als draaikiepramen. Dat is echter incorrect. Kantelramen zijn ramen die over een centrale as draaien, en die daardoor deels naar binnen en naar buiten uitsteken. Met name voor zolderramen vormen kantelramen een uitstekende keus. Naast kantelramen die over een centrale as draaien zijn er tevens kantelramen met een verhoogde of verlaagde as verkrijgbaar, wanneer dit beter aansluit bij uw wensen. Deze zogeheten tuimelramen passen wij meestal toe bij dakramen. Kantelramen kunt u in dat geval combineren met een aangepaste buitenzonwering.

vaste kozijnen Gelderland

Draaikiepramen

Een draaikiepraam is een raam dat naar binnen open kantelt. Het voordeel van de draaikiepramen is dat u deze zowel op een kier als volledig kunt openen. Om te voorkomen dat men via deze ruiten inbreekt, wordt bij menig professional het draaikiepraam voorzien van speciaal hang- en sluitwerk, en draai- en kiepbeslag dat voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Doordat draaikiepramen naar binnen openen is een ander positief punt dat deze ramen een eenvoudig reinigingsproces kennen en – indien nodig – van een reparatie of onderhoud te voorzien. Overweegt u om voor draaikiepramen te kiezen? Laat u dan op voorhand goed informeren over de beschikbare modellen en bijbehorende prijzen.

kozijnen onderhoud Gelderland

Zelf houtrot verwijderen

Eén van de problemen die kan optreden bij houten kozijnen als u deze niet van het juiste onderhoud voorziet, is houtrot. Houtrot treedt op wanneer onbeschermd hout wordt blootgesteld aan vocht. Dit gebeurt onder meer als verf begint te bladeren op het kozijn, en dan door regen wordt weggespoeld. Als er houtrot is ontstaan dan is het goed mogelijk om dit zelf te verwijderen. Hiervoor dient u met een mesje alle door houtrot aangetast hout te verwijderen. Zorg dat echt al het rottende materiaal weg is, om terugkeer te voorkomen. Plaats vervolgens nieuw hout in het gat, en schuur en verf het gehele oppervlak. Uw kozijn zal er snel weer als nieuw uitzien.

Wij leveren nagenoeg alle merken

Wie nieuwe raamkozijnen bestelt, heeft de keus uit een groot aantal maten en soorten, diverse modellen en vele designs. Daarnaast moet u tevens de keuze maken tussen een standaard huismerk of één van de vele A-merken. Standaard huismerken verschillen van de bekende merken op het gebied van prijzen en kwaliteit van de kunststof, maar bieden desondanks een goede isolatie. Om het kiezen enigszins te vergemakkelijken, geven wij u hieronder een overzicht van een aantal bekende kozijnmerken. Wij helpen u graag verder in Gelderland.

Weru

Onze leveranciers uit Gelderland werken samen met vele fabrikanten. Eén van de fabrikanten waar men graag mee samenwerkt is Weru. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van kunststof woononderdelen van een hoogwaardige klasse, maar tegen aantrekkelijke tarieven. Bij Weru belooft men dat de kunststoffen onderdelen goed gecombineerd kunnen worden met houten producten.

Ploeg

Waar de meeste fabrikanten alleen aandacht besteden aan particuliere klanten, is Ploeg zeer ervaren met het behandelen van vragen van zakelijk geïnteresseerden. Zo werken zij regelmatig samen met woningcorporaties en grotere kantoorbedrijven uit Gelderland. Zij kunnen u dan ook informeren over de verscheidene mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zitten voor het plaatsen van houten of aluminium kozijnen bij uw kantoorbedrijf.

Schüco

Zoekt u naar hoogkwalitatieve producten van een vooraanstaand Duits merk? Dan zit u bij Schüco op de juiste plek. Deze fabrikant richt zich net als vele anderen op het besparen van stookkosten, maar let hierbij tevens op de esthetiek van materialen. De raamprofielen bieden dan ook allen een aangename aanblik. Meer weten over de mogelijkheden van Schüco? Wij brengen u graag in contact met een vakman!

HBI

Elk bedrijf vestigt de aandacht op een bepaald aspect van het productieproces, of een bepaalde eigenschap voor hun product. Bij HBI ligt de focus op een veilige samenleving, en daarmee op de inbraakveiligheid van hun raamkozijnen. Vrijwel elk kozijn uit deze fabriek is voorzien van speciaal veiligheidsbeslag en voldoet aan zowel de eisen voor NEN 5096 als de voorwaarden voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

kozijnen merken

Deceuninck

Wie erg bezig is met het besparen van de energiekosten en het bijdragen aan een beter milieu, moet eens kijken bij het aanbod van Deceuninck. Deze fabrikant levert drie soorten energiezuinige raamkozijnen, variërend in isolatiewaarde van 0.65 tot 1.1. W/m2K. Het is aan u om te bepalen hoeveel geld u hieraan uit kunt geven, en hoe hoog de isolatiewaarde moet uitvallen.

Schipper

Bent u van plan om voor de raamkozijnen direct goede zonwering te laten plaatsen? Overweeg dan om gebruik te maken van het aanbod van Schipper. Bij Schipper bent u aan het juiste adres voor zowel zonwering als raamprofielen op maat, tegen aantrekkelijke prijzen. Door de aanschaf van beide te combineren is het mogelijk om aanzienlijk in kosten te besparen.

Gealan

Gealan is een andere leverancier waarvan u de producten in Gelderland kunt bestellen. Het kenmerk van Gealan is dat men zich hier sterk richt op innovatie en gebruiksgemak. Hun raamkozijnen beschikken dan ook over diverse extra elementen zoals de statische droge beglazing, een automatisch ventilatiesysteem en een intensieve kern-isolatie. Verkrijgbaar in een groot aantal kleuren.

Hebo

Energieneutraal bouwen is steeds belangrijker, met name vanwege het beperken van het gebruik van fossiele brandstoffen. Energieneutrale (ook wel passieve) bouw in Gelderland zorgt voor een groot comfort, terwijl de stookkosten beperkt blijven. Dit word onder andere bereikt door zoveel mogelijk luchtdicht te bouwen. De kozijnen van Hebo vormen hierin een goede keuze.

Kroon

Een laatste merk waarover wij u willen informeren is Kroon Kozijn. De producten van Kroon staan voor een hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en snelle montage. Het bedrijf garandeert dat u altijd minimaal 15 jaar garantie krijgt, en biedt een snelle herstelservice bij problemen. Ook voor een raamkozijn op maat zit u bij Kroon goed.

Veka

Veka is één van de bedrijven die in Gelderland al meer dan dertig jaar lang actief is binnen de kozijnenbranche. Eén van de kenmerkende kanten van het bedrijf is dat zij zich richten op een beter milieu. Zo neemt Veka sinds 1993 al een pioniersrol in op het gebied van recycling: oude kunststof deuren en kozijnen kunnen zij volledig recyclen.

Finstral

Voor zowel renovatie als nieuwbouw biedt Finstral verschillende raamoplossingen aan. Zo werkt men met innovatieve technologieën voor het ontwikkelen van hoogwaardige designs binnen de nieuwbouw, en krijgt u een ruime keuze uit materialen voor de renovatie van een bestaand pand. Bij Finstral staat men voor een duurzame en veilige weg naar een verhoogd wooncomfort. Ze passen zich volledig aan naar uw wensen.

kozijnen prijs

Vrijblijvend offertes vergelijken

Wilt u weten wat de exacte prijs wordt voor een kunststof kozijn naar uw wensen? Hebt u een vraag over de mogelijkheden voor een reparatie aan uw huidige houten kozijnen, en het verschil in prijs tussen het vervangen en repareren van de raamprofielen? Of bent u benieuwd naar de opties voor het verwijderen van houtrot? Dan bent u bij Van der Kolk op de goede plek. Onze professionals uit Gelderland informeren u met alle plezier over de opties. Wij helpen u niet alleen graag bij het plaatsen en herstellen van kozijnen, ook voor een traprenovatie kunt u bij ons terecht. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot 40% op de kosten. U ontvangt maximaal 5 offertes van bedrijven bij u uit de buurt. Al vele particulieren en bedrijven gingen u voor.