Kozijnen Haarlem

Eén van de woononderdelen die de nodige aandacht en onderhoud vragen, is het kozijnwerk. Afhankelijk van het materiaal waarvan de kozijnen gemaakt zijn, gaan deze ongeveer 20 (hardhouten oplossingen) tot 50 jaar (kunststof) mee. Is het tijd om uw huidige kozijnen te vervangen door nieuwe exemplaren? Dan zit u bij Van der Kolk op de juiste plek. Wij werken samen met een groot aantal kozijnspecialisten uit Haarlem, die allen ervaring hebben met de installatie, reparatie en het onderhoud van zowel kantelramen als vaste- en draaikiepramen. Ook het verwijderen van houtrot valt onder hun werkzaamheden. Wilt u meer weten over de prijzen voor het plaatsen van een kunststof, houten of aluminium raamkozijn? Aarzel dan niet om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen. U ontvangt op korte termijn maximaal 5 offertes, die u (zonder verplichting) kunt vergelijken op basis van prijs en aanbod.

Kozijnen Haarlem

Van der Kolk, netwerk van kozijnspecialisten. Gegarandeerd scherpe prijzen!

Op zoek naar aluminium, kunststof of houten kozijnen? Vind een vakman via ons netwerk! Ook voor traprenovatie en trapbekleding.

kozijnen prijzen

Ruime ervaring in het vakgebied

Woont u in Haarlem en bent u op zoek naar een erkend kozijnspecialist die u kan helpen bij het verwijderen van de oude kozijnen, en het plaatsen van een energiezuinige oplossing? Of hebt u ondersteuning nodig bij de reparatie of het onderhoud van een aluminium woononderdeel? Zoek dan niet verder. De professionals uit Haarlem die zich bij ons netwerk hebben aangesloten, beschikken allen over een ruime ervaring in het vakgebied. Of het nu gaat om het plaatsen van kantelramen of het herstellen van draaikiepramen, zij draaien hier hun hand niet voor om. Ook het vervangen van vaste ramen door een beweegbare variant valt binnen het vakgebied. Onze professionals helpen u met alle plezier verder.

Keurmerken

Binnen de nieuwbouw- en renovatiebranche is het steeds gebruikelijker om te werken met keurmerken. Een keurmerk is een kwaliteitslabel, dat de veiligheid, duurzaamheid of klasse van een bepaald product aanduid. Ook de specialisten uit Haarlem leveren vrijwel alleen raamkozijnen met één of meerdere keurmerken. Het meest gebruikte kwaliteitslabel voor kunststof bouwproducten is het SKG label. Ook het KOMO keurmerk is een veeltoegepast label. Voor houten woononderdelen dient u te zoeken naar artikelen met een FSC of PEFC label. Zo weet u zeker dat het hout duurzaam gerooid is. Wenst u aluminium kozijnen te plaatsen bij uw woning of bedrijfspand? Dan is het verstandig te kijken naar kwaliteitslabels als PKVW en VMRG.

Besparen door te vergelijken

Wilt u uw huidige hardhouten kozijnen vervangen door de kunststoffen variant? Hebt u een vraag over het verschil in isolatiewaarde tussen houten en aluminium woononderdelen? Of bent u benieuwd naar de kosten voor het verwijderen van houtrot of een andere reparatie? Aarzel dan niet om u vandaag nog met ons netwerk in verbinding te stellen. Geef via het contactformulier welke wensen u hebt, en wij sturen u spoedig een aantal vrijblijvende offertes toe. Vergelijk deze zelf op basis van prijzen en aanbod, en bespaar zo tot wel 40% op de uiteindelijke investering! De specialisten uit ons samenwerkingsverband in Haarlem plaatsen, vervangen en onderhouden zowel kantelramen, als vaste- en draaikiepramen tegen een aantrekkelijk tarief.

Gratis offertes aanvragen

kunststof kozijnen Haarlem

Kunststof kozijnen

Nu de Nederlandse overheid steeds meer aandacht besteedt aan het belang van duurzaamheid en het verminderen van het verbruik van fossiele brandstoffen, vormen kunststof kozijnen één van de veel maatregelen die gelden als een energiezuinige oplossing. Kunststof wordt ook voor andere bouwproducten steeds vaker gekozen als basismateriaal. Dit komt doordat kunststoffen bouwproducten verschillende voordelen met zich meebrengen. Het grootste voordeel van kunststof naast een hoge isolatiewaarde is de lange levensduur van het materiaal. Gemiddeld gaat kunststof veertig jaar mee, voordat u dit dient te vernieuwen. Daarnaast zijn kunststoffen kozijnen in vele soorten, maten en designs verkrijgbaar. Of u nu draaikiepramen, vaste ramen of kantelramen wenst, het is allemaal mogelijk. Het nadeel van kunststof is de vrij lastige reparatie, hoewel het materiaal weinig onderhoud vraagt, zal bij een reparatie vaak het hele oppervlak moeten worden behandeld. Hierdoor liggen de kosten voor repareren een stuk hoger dan bij houten en aluminium raamkozijnen.

Prijzen

Wie op internet zoekt naar een overzicht van de kosten voor de installatie van een kunststof raamkozijn, zal wellicht schrikken van de hoge prijzen die men daar ziet. Deze prijs is echter vaak inclusief HR dubbelglas en de BTW-kosten. De uiteindelijke aanschafprijs hangt daarbij af van een aantal factoren. De belangrijke invloedsfactor is de raamsoort waar u voor kiest: vaste kozijnen kunnen niet open, en hebben daardoor een lagere prijs, terwijl draaikiepramen en kantelramen zorgen voor meer ventilatie in huis. Een andere invloedsfactor is de afmeting van het raam. Tot slot is ook de glassoort van invloed op de uiteindelijke prijzen.

Kunststof raamsoortAfmetingenGem. Prijs
Vast60cm x 60cm€60,-
Vast125cm x 200cm€345,-
Draai/kiep100cm x 100cm€240,-
Draai/kiep120cm x 180cm€375,-
Val50cm x 40cm€130,-
Val100cm x 80cm€220,-

Houten kozijnen

Traditioneel kozen klanten uit Haarlem met name voor houten raamkozijnen, tegenwoordig is hout echter niet meer zo populair. Dit komt doordat houten kozijnen veel onderhoud vragen, en een relatief korte levensduur kennen. Houten raamkozijnen dient u jaarlijks te controleren op houtrot, welke u indien aanwezig direct dient te verwijderen. Daarnaast is het nodig om de hardhouten profielen minimaal eens per vijf jaar te schuren en schilderen om vochtproblemen te voorkomen. Het voordeel van houten kozijnen is de eenvoudige reparatie. De meeste mensen die tegenwoordig kiezen voor houten gevelonderdelen doen dit vanwege de authentieke uitstraling die het hout biedt. Stelt u hoge eisen aan de isolatiewaarde van uw woning, maar wil u ook de aanblik optimaal houden? Kies dan voor kunststof met een houtdesign.

Houten raamsoortGem. prijs (per m2)
Vast€375,-
Draai/kiep€550,-
Val€700,-
houten kozijnen Haarlem

Prijzen

De prijzen voor een houten raamprofiel hangen sterk af van de houtsoort waar u voor kiest. Hardhouten raamkozijnen brengen de hoogste kosten met zich mee, maar vereisen relatief gezien ook het minste onderhoud. Naast de vele hardhouten oplossingen bestaat er ook zachthout dat geschikt is als basismateriaal voor een kozijn. Het nadeel van zachthout is dat de weersomstandigheden hier sneller invloed op hebben. Hebt u een vraag over de mogelijkheden voor kantelramen, vaste ruiten of draaikiepramen van hout? Aarzel dan niet om vandaag nog ons contactformulier in te vullen. Wij bieden u met alle plezier een aantal vrijblijvende prijsopgaven aan.

Wilt u graag uw oude kozijnen vervangen voor nieuwe?

Vul het contactformulier in en krijg vrijblijvend offertes van diverse bedrijven toegestuurd. Vergelijk deze op prijs en aanbod.

isolatiewaarde raamkozijnen

Aluminium kozijnen

Naast houten en kunststoffen oplossingen vormt ook aluminium een mogelijk basismateriaal voor de kozijnen. Aluminium wordt door veel klanten uit Haarlem niet eens overwogen als materiaal, omdat het een relatief lage isolatiewaarde heeft. Wanneer u echter kiest voor aluminium met een koudebrug, dan is de isolatie binnen de basiswaarden, en vormt het een prima keuze. Met name voor grotere bedrijven is aluminium een uitstekende optie, doordat aluminium over een zeer grote draagkracht beschikt. Dit betekent dat grote ramen in één keer geplaatst kunnen worden, zonder onderbreking. Een tweede voordeel van aluminium is dat het gemakkelijk te plaatsen is. Hoewel wij over het algemeen wel de ondersteuning van een erkend vakman aanraden, is het een klus die snel af te ronden is. Voor particulieren vormt aluminium tevens een mogelijke optie, al dient u dan wel rekening te houden met de wat industriële uitstraling van dit materiaal. Met verf is dit wel te verhelpen.

Aluminium raamGem. prijs
Vast€98,-
Kiep€210,-
Draai/kiep€215,-
aluminium kozijnen Haarlem

Prijzen

De prijzen voor aluminium raamkozijnen verschillen sterk van elkaar, en dit zorgt nogal eens voor verwarring bij onze klanten uit Haarlem. Het verschil tussen de kosten is echter het gevolg van de aan- of afwezigheid van een koudebrug. Een kozijn zonder koudebrug zal lagere prijzen kennen, maar tevens een zeer lage isolatiewaarde bieden. Vindt u de beperking van het warmteverlies belangrijker dan een lage aanschafprijs? Kies dan voor een raamprofiel met koudebrug. Op de lange termijn zult u bovendien deze investering terugverdienen, dankzij de besparing op de stookkosten. Op het moment dat u de aanschafprijzen van diverse aanbieders met elkaar gaat vergelijken, is het tevens verstandig te kijken naar het raambeslag, en de installatiekosten. Dit kan eveneens een mogelijk prijsverschil verklaren.

Kozijnen met isolerende werking

Zoals gezegd is het plaatsen van kunststof raamkozijnen een goede oplossing voor het verbeteren van de isolatiewaarde bij u thuis. In het Bouwbesluit van 2012 is vastgelegd dat het warmteverlies van een kozijn (aangegeven met de U-waarde) maximaal op 4.2 mag liggen. Door te kiezen voor raamkozijnen met een lage U-waarde zorgt u ervoor dat er minder warmte verloren gaat. Hiermee bespaart u aanzienlijk op het verbruik van fossiele brandstoffen, en zorgt u tevens voor een lagere energierekening. Dit betekent dat u door het plaatsen van isolerende kozijnen, de investering op de lange termijn weer terugverdient, en zelfs geld bespaart.

U-waarde kozijnen

De U-waarde van een raamkozijn wordt opgemaakt uit twee onderdelen: de isolatiewaarde van de beglazing en de isolerende waarde van het raamprofiel zelf. De U-waarde geeft dan feitelijk aan hoeveel warmte er per vierkante meter glas wegtrekt, en hoeveel warmte er per vierkante meter raamkozijn verloren gaat. Wij gaven al aan dat de maximale U-waardering op 4.2 mag liggen. Gemiddeld rekent men voor een kunststof raamkozijn een waardering van 1.7, voor houten (hardhouten) oplossingen is dit 2.4 en voor aluminium met koudebrug ligt deze waarde op zo’n 2.7. Oplossingen zonder een dergelijke overbrugging mogen volgens de huidige regels niet meer bij woonpanden geplaatst worden.

hardhouten kozijnen in Haarlem

Hardhouten kozijnen

Een laatst materiaal waar wij u graag verder over willen informeren is hardhout. Wij spraken hierboven al over het verschil tussen zachthout en hardhouten oplossingen: zachthout is gevoeliger voor de weersomstandigheden, maar kent ook lagere prijzen. De term hardhout is van toepassing op alle houtsoorten van loofbomen. Een aantal keer per jaar krijgen wij de vraag wat het verschil is tussen de hardhouten en houten oplossingen. Het antwoord hierop is: vrijwel niets. Meestal worden de termen door elkaar gebruikt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van houten raamkozijnen bij u thuis in Haarlem? Aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen.

kozijnen laten plaatsen in Haarlem

Kozijnen plaatsen

Over het algemeen zal u worden aangeraden om voor het plaatsen van nieuwe kozijnen de hulp van een erkend specialist uit Haarlem in te schakelen. De professional zal niet alleen de nieuwe raamprofielen plaatsen, maar tevens de oude verwijderen en waarnodig onderhoud plegen aan de sponningen. Na de plaatsing kijkt een expert uit ons netwerk bovendien altijd naar eventuele naden en kieren, en zal deze desnoods dichten met speciale rubbers of kit. Zo weet u zeker dat u geen last zult hebben van vochtproblemen als houtrot of schimmel. De kosten voor het laten installeren van kunststof kozijnen, hangen af van de vereiste mate van voorbereiding.

kozijn vervangen Haarlem

Kozijnen vervangen

Van oudsher werden vooral houten kozijnen bij de panden in Haarlem geplaatst. Woont u al meer dan 15 jaar in hetzelfde pand, en hebt u nog nooit de kozijnen vervangen? Dan is het zeer waarschijnlijk dat er nog houten raamprofielen in zitten. Om de isolatiewaarde van uw woning te verbeteren, is het dan verstandig om nieuwe raamkozijnen te monteren. Hebt u regelmatig last van condens of van tocht in huis? Ook dan is het aan te raden te kiezen voor het vernieuwen van de raamkozijnen. In sommige gevallen is vervanging echter niet noodzakelijk, dan is een reparatie voldoende om eventuele problemen te verhelpen. Hebt u vragen over het verschil in prijs tussen reparatie, onderhoud en vervanging? Een vakman informeert u met alle plezier.

onderhoud en reparatie kozijnen

Onderhoud en reparatie

Voor alle kozijnen geldt dat het noodzakelijk is deze regelmatig te onderhouden. Het standaard onderhoud van kunststoffen raamprofielen bestaat uit een jaarlijkse schoonmaak, en een periodieke controle van het oppervlak op eventuele beschadigingen. Houten woononderdelen vereisen meer onderhoud. U dient deze eens in de vijf jaar te schuren en schilderen, en daarnaast houtrot direct te verwijderen. Positief aan hout is wel dat een reparatie vrij eenvoudig is, gemakkelijk dan bij kunststof. Wilt u zeker weten dat u profiteert van het beste onderhoud, en weinig geld betalen voor een reparatie? Overweeg dan om een onderhoudscontract af te sluiten. Met een onderhoudscontract behoudt u bovendien de fabrieksgarantie, wat betekent dat u bij een complete vervanging door beschadiging (een deel van) de kosten vergoed zult krijgen.

kozijn schoonmaken in Haarlem

Kozijnen schoonmaken

Het schoonmaken van de raamprofielen valt onder het onderhoudswerk dat u zelf moet uitvoeren. Het reinigen van een kunststoffen kozijn is relatief eenvoudig, maar vereist jaarlijks wel enige tijd en moeite. Gebruik hiervoor een standaard sopje en een zachte doek. Verwijder alle vuil en groene aanslag uit de naden en randen, en u zult de levensduur van het materiaal aanzienlijk verlengen. Is er sprake van hardnekkig vuil? Schaf dan bij een kozijnspecialist uit Haarlem een speciaal reinigingsmiddel aan. Maak nooit gebruik van een schuurmiddel of schuursponsje bij het reinigingswerk. Dit zal het kozijnoppervlak beschadigen en de kans op vochtproblemen vergroten.

rubbers vervangen Haarlem

Kozijn rubbers

Veel mensen uit Haarlem die de isolatiewaarde van hun pand willen vergroten zullen hiervoor kijken naar grote investeringen, zoals andere beglazing of gevelonderdelen met een hogere isolatiewaarde. Het is echter ook een optie om door het vervangen van de rubbers rondom de ramen de isolatiewaarde te doen stijgen. Deze rubbers zullen na verloop van tijd verouderen, poreus worden of hun elasticiteit verliezen. Hierdoor ontstaan er kieren, waardoor de warmte verloren kan gaan. Het vervangen van de kozijnrubbers is een klus voor een ervaren specialist uit Haarlem. U weet dan zeker dat u de komende jaren profiteert van een verbeterd wooncomfort.

Wilt u graag nieuwe kozijnen laten plaatsen in Haarlem?

Kom via ons netwerk in contact met een kozijnen specialist uit uw regio. Vergelijk vrijblijvend offertes!

Vaste kozijnen

Op het moment dat u nieuwe raamprofielen bestelt bij een kozijnspecialist uit Haarlem, dan krijgt u de keus uit een ruim assortiment aan maten en modellen. De meeste grote ramen noemen wij ook wel vaste ruiten. Vaste raamprofielen beschikken over een grotere draagkracht, en de ruiten laten dan ook over het algemeen meer zonlicht door. Het voordeel van vaste profielen is bovendien dat u hiervoor lagere prijzen betaalt. Doordat het een optie is de kozijnen in één keer te plaatsen, en wanneer men de bestaande aansluitpunten kan gebruiken, dan is de klus zelfs binnen een dag af te ronden. Wij helpen u graag.

Kantelramen

Een volgende raamsoort waar wij u meer informatie over willen geven is het kantelraam. Kantelramen vormen de meest gebruikte ramen binnen de dakvensterbranche. Het grote voordeel van kantelramen is dat deze om hun eigen as draaien. Hierdoor bieden zij van beide zijden ventilatie, en zorgen zij tevens voor een gemakkelijke bediening. Het vervangen van een vast raam door één van de vele kantelramen is vrij lastig, maar zal het wooncomfort wel aanzienlijk verhogen. Met name voor zolderkamers die u ombouwt naar een slaapkamer is dit een aanrader. Bij de offerteaanvraag voor een kantelraam moet u rekening houden met hoge installatiekosten.

draaikiepramen en kantelramen

Draaikiepramen

Een laatste variant binnen de raamsoorten die uw aandacht verdient is het draaikiepraam. Draaikiepramen hebben als positieve eigenschap dat ze zowel volledig als op een kier te openen zijn. Dit betekent dat u zelf bepaalt in hoeverre u de ruimte wil ventileren. Draaikiepramen vormen hiermee een goede optie voor scholen, kantoren en particuliere woningen. De plaatsing van de draaikiepramen kunt u het beste overlaten aan een ervaren kozijnspecialist uit Haarlem. U weet dan zeker dat de installatie op de juiste wijze wordt uitgevoerd, en zult u lang genieten van de voordelen van deze raamsoort. Vraag desgewenst via het contactformulier om meer informatie.

verwijdering houtrot

Zelf houtrot verwijderen

Eén van de mogelijke problemen bij een hardhouten kozijn is het optreden van houtrot. Houtrot ontstaat op het moment dat onbeschermd hout in aanraking komt met de weersinvloeden. Dit is bijvoorbeeld hout met afbladderende verf, of ongelakt hardhout. Het verwijderen van de houtrot is een klusje dat u zelf mag afhandelen. U kunt de beschadigde delen gemakkelijk verwijderen met behulp van een aardappelschilmesje. Zorg ervoor dat u daadwerkelijk al het aangetaste houtwerk verwijdert, om verdere verspreiding van de rot te voorkomen. Vul daarna het gat met speciale houtvuller. Deze is tegen lage prijzen verkrijgbaar bij elke bouwmarkt en timmerman uit Haarlem.

Wij leveren nagenoeg alle merken

Op het moment dat u andere kozijnen uitzoekt, dan moet u niet alleen een keus maken tussen de verschillende raamsoorten en materialen, maar ook tussen de verscheidene merken. De leveranciers uit ons netwerk bieden een ruim assortiment aan zowel A-merken als huismerken aan. Bij de huismerken profiteert u van lage prijzen, en een snelle levering. Bij de A-merken bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en uitstekende garantievoorwaarden. Het is afhankelijk van uw budget en de eisen die u aan de kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid stelt, welke variant het beste bij u past. Wij garanderen bij elk merk directe ondersteuning bij installatie, onderhoud en reparatie.

Weru

Eén van de merken waarmee wij graag samenwerken is Weru. Weru heeft zich de afgelopen jaren gericht op het maken van kunststof woononderdelen die het wooncomfort verhogen, tegen lage tarieven. Een kenmerkend onderdeel van het aanbod van Weru is de combinatie van kunststof met hardhout. Hierdoor creëert u een hoogwaardige kwaliteit, maar ook de authentieke uitstraling van de traditionele raamkozijnen.

Ploeg

Een tweede bedrijf dat uw aandacht verdient is Ploeg. Bij Ploeg werkt men met name met kunststof als basismateriaal, waarvan men diverse raamsoorten maakt. Zowel een draaikiepraam, als kantelraam en tuimelraam is via deze fabrikant verkrijgbaar. Ook speciale varianten als een stolpraam of een raam met bloemkozijn biedt men aan. U krijgt bovendien de keus uit een ruim scala aan kleuren.

Schüco

Een Duits bedrijf dat al vele jaren actief is binnen de kozijnenbranche is Schüco. Deze leverancier biedt producten aan die geschikt zijn voor zowel nieuwbouw als renovatie. Daarnaast houdt men bij Schüco niet alleen rekening met de energiebesparende werking van de kozijnen, ook de esthetische waarde is van belang. Dit heeft tot gevolg dat zij raambeslag in verscheidene designs leveren.

HBI

Stelt u hoge eisen aan de inbraakveiligheid van uw woning of bedrijfspand in Haarlem? Dan is het verstandig te kijken naar kozijnen met een hoge inbraakveiligheid. Eén van de fabrikanten die hier veel aandacht aan besteedt is HBI. Alle producten die men bij HBI levert worden daarom ook voorzien van speciaal veiligheidsbeslag, wat de kans op een gelegenheidsinbraak sterk verlaagt.

kozijnen merken Haarlem

Deceuninck

In verband met de steeds strengere eisen op het gebied van isolatie en duurzaamheid, richten verschillende bedrijven zich op het ontwerpen van energiebesparende kozijnen. Ook bij Deceuninck heeft men zich in energiebesparing gespecialiseerd. U vindt bij hen raamprofielen met isolatiewaarden variërend tussen de 1.1 W/m2K tot 0.65. Dit betekent dat de profielen zelfs geschikt zijn voor toepassing bij passieve woonhuizen.

Schipper

Een volgend merk is Schipper. Bij Schipper ontwerpt men niet alleen kozijnen, ook tuindeuren, schuifdeuren en dakkapellen kunt u bij hen bestellen. Bij Schipper werkt men zowel met kunststof als aluminium. Daarnaast garandeert men dat een expert van Schipper bij u langskomt voor de installatie. Ook profiteert u van de levenslange servicegarantie van de monteurs. Zo blijft de kwaliteit optimaal.

Gealan

De reden voor het vervangen van de kozijnen ligt meestal op het gebied van isolatie, maar een verbeterde isolering hoeft geen nadelige gevolgen te hebben op de aanblik van de gevel. Bij Gaelan werkt men daarom hard aan het ontwikkelen van raamonderdelen met een uitstekende esthetiek. Daarom krijgt u bij Gaelan ook de mogelijkheid om zelf het design te bepalen.

Hebo

Vindt u duurzaamheid en een kleine ecologische voetstap belangrijk? Dan is een kozijn van Hebo een goede optie voor u. Bij Hebo werkt men enkel met artikelen die een keurmerk dragen, bijvoorbeeld de FSC certificering. Ook kunt u bij hen het zogeheten thermokozijn aanschaffen. Bij Hebo staat men onder meer voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, een grote klanttevredenheid en aantrekkelijke tarieven.

Kroon

Vervolgens willen wij u ook informeren over de artikelen van Kroon Kozijn. Dit bedrijf is sinds 1975 één van de grootste kozijnaanbieders in Nederland. Naast kozijnen vindt u hier ook gevelbekleding, rolluiken en dakkapellen in vele soorten en maten. Bij Kroon krijgt u bovendien 15 jaar garantie, en altijd hulp bij de montage van een erkend professional uit Haarlem.

Veka

Veka is wellicht het meest bekende merk op het gebied van deur- en raamprofielen. Veka is dan ook een wereldwijde professional, die in meer dan 30 landen haar woonoplossingen aanbiedt. Elk product van Veka is ontwikkeld met aandacht voor isolatie, veiligheid, milieubewustzijn en levensduur. Bovendien voldoen alle artikelen aan de Duitse eisen voor kunststof woononderdelen. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Finstral

Bent u bezig met de renovatie van uw woning, van traprenovatie tot woningisolatie? Dan zit u bij Finstral goed voor het aanschaffen van kozijnen. De medewerkers van Finstral helpen u bij het verwijderen van de oude materialen, en installeren vervolgens de moderne artikelen. Ook voor innovatieve technologieën en duurzame ontwikkelingen voor de nieuwbouw bent u bij Finstral aan het juiste adres.

kozijnen prijzen

Vrijblijvend offertes vergelijken

Bent u op zoek naar een vakman uit Haarlem die u kan ondersteunen bij het installeren van moderne kozijnen? Hebt u een vraag over de noodzaak voor het vervangen van een kozijn, en de mogelijkheden voor een reparatie? Of wilt u meer weten over het prijsverschil en de isolatiewaarde van de diverse basismaterialen?

Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan. Het is binnen 2 minuten geregeld. Na ontvangst van uw offerte sturen wij u met plezier een aantal vrijblijvende offertes toe van erkende specialisten bij u uit de buurt. Het is aan u om de prijsopgaven met elkaar te vergelijken, en te kiezen voor de professional die bij u past. Wij hielpen al veel mensen in hun zoektocht naar een kozijnenspecialist en zijn u graag van dienst.