Kozijnen Nijmegen

Met het vernieuwen van de kozijnen verhoogt u de isolatiewaarde van uw woning én verbetert u het vooraanzicht van het pand. Kozijnen levert men tegenwoordig in zowel een houten, kunststof of aluminium variant. Bij onze specialisten bestelt u zowel draaikiepramen als vaste ramen en kantelramen in diverse afmetingen tegen aantrekkelijke prijzen.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de soorten raamkozijnen waar u uit kunt kiezen, de materialen en alle voor- en nadelen. Ook krijgt u een indicatie van de kosten van de verschillende materialen.

Wilt u besparen op uw ramen? Vraag dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan via het offerteformulier!

Kozijnen Nijmegen

Op zoek naar kozijnen van een hoge kwaliteit?

Vul het offerteformulier in. Ontvang gratis prijsoffertes en bespaar op de kosten!

Offertes aanvragen

De voordelen van onze dienstverlening

 • Scherpe prijzen
 • Bespaar door vrijblijvende offertes te vergelijken
 • Zowel kunststof, houten, stalen en aluminium raamkozijnen
 • Het aanvragen van offertes is gratis en vrijblijvend

Betere isolatie en veiligheid

Eén van de belangrijkste voordelen van het vernieuwen van de raamprofielen, is de hogere isolatie en de grotere veiligheid in huis. Wanneer u op dit moment oude kozijnen hebt, dan is de kans groot dat u de isolatie van uw woning flink kan verbeteren. Dit heeft een groot effect op uw wooncomfort, omdat het ’s winters een stuk warmer is binnen: u heeft geen last meer van tocht via het raam!

Daarnaast zijn vooral aluminium en kunststof zo enorm sterk, dat de kans op een geslaagde inbraak een stuk kleiner is dan bij uw oude kozijn.

Besparen? Offertes vergelijken

Heeft u hulp nodig bij het plaatsen of vervangen van uw kozijnen? Zoekt u een specialist in Nijmegen die de reparatie van uw draaikiepramen kan uitvoeren of houtrot wil verwijderen? Bij ons bent u verzekerd van scherpe prijzen en een snelle en vakkundige ondersteuning. Vul in het contactformulier uw wensen in, en wij sturen u zo snel mogelijk gratis en vrijblijvend offertes van verscheidene bedrijven uit Nijmegen.

Vergelijk deze op prijzen of kwaliteit, en kies zelf voor de kozijnspecialist in Nijmegen die uw kozijn zal verwijderen en vervangen. Bent u niet tevreden met het aanbod dat wij u doen? Geen probleem, u zit bij ons nergens aan vast.

Gratis offertes vergelijken

Werkzaamheden (*)

Waarvoor wilt u offertes aanvragen?
KozijnenDakkapelSchuifpuiDeurenGevelbekleding

Materiaalsoort kozijnen (*)


Materiaalsoort schuifpui (*)
Betreft het buiten- of binnendeuren? (*)
BuitendeurenBinnendeuren
Materiaalsoort deuren (*)

Is de woning in bezit? (*)

Gewenst uitvoermoment (*)

Wanneer kozijnen vervangen?

Een kozijn heeft een relatief lange levensduur. Gemiddeld hoeft u de kozijnen pas eens in de 40 jaar te vernieuwen. Het kan echter voorkomen dat de kozijnen bij een inbraak zodanig beschadigd zijn geraakt dat u andere raamprofielen nodig heeft, of misschien is het hardhouten kozijn intussen aangetast door houtrot waardoor de isolatie verslechterd is.

Het is tijd om uw kozijnen te vervangen:

 • wanneer u de isolatiewaarde van het pand wil vergroten;
 • wanneer u het vooraanzicht van de woning wilt verbeteren;
 • wanneer uw bestaande kozijnen beschadigd zijn geraakt.
kozijnen in Nijmegen vervangen

Kozijnen kopen, waar op letten?

Wanneer u kozijnen gaat kopen, dan is het vooraf belangrijk dat u weet waar u op moet letten. Let in ieder geval op het soort raam dat u wilt: er zit verschil tussen vaste ramen, draairamen en draaikiepramen. Een draaikiepraam is erg handig, maar is niet altijd geschikt voor iedere ruimte. Daarnaast is het verstandig om rekening te houden met eventuele keurmerken waar de raamkozijnen over beschikken. Een voorbeeld is het SKG-keurmerk. Deze geeft een indicatie van de veiligheid van het hang- en sluitwerk. Hang en sluitwerk moet tegenwoordig minimaal beschikken over een SKG klasse 2, waarmee u de kans op inbraak met 90% vermindert.

Materiaalsoorten, structuren en kleuren

Elke woning is anders, en daarom zijn kozijnen verkrijgbaar in verschillende materialen, structuren én kleuren. Bij elke woning is dan ook wel een geschikt raamkozijn te vinden. Bij een klassieke, authentieke woning past de charme uitstekend, terwijl een aluminium raamprofiel goed tot z’n recht komt bij moderne nieuwbouwwoningen. Met kunststof kunt u veel verschillende kanten op. Kies voor een houtlook om te profiteren van de uitstraling van hout, met de voordelen van kunststof. Of laat de kunststof raamprofielen in een solide antraciet kleur plaatsen voor een moderne uitstraling. Bij de specialisten uit Nijmegen heeft u de keuze uit een breed aanbod aan modellen en kleuren.


kunststof kozijnen Nijmegen

Kunststof kozijnen

In de afgelopen jaren heeft de markt voor kunststof kozijnen zich steeds verder uitgebreid in Nijmegen. De grote voordelen van kunststof, zoals de lange levensduur, het eenvoudige onderhoud en de hoge isolatiewaarde dragen hier zeker aan bij. Zo hoeft u kunststof raamkozijnen alleen periodiek af te nemen met een vochtige doek, en kan het materiaal tot wel vijftig jaar in optimale staat blijven.

Natuurlijk zitten er voor sommige mensen ook een aantal nadelen aan kunststof.. Zo is niet iedereen tevreden over de uitstraling ervan. Woont u in een oudere woning, dan past kunststof hier misschien niet heel goed bij. Mocht het kozijn bovendien beschadigd raken, dan is een reparatie erg lastig.

kunststof kozijnen

Voordelen kunststof kozijnen

Kunststof heeft echter ook voldoende voordelen. Zo is het voordelig in aanschaf, heeft het een uitstekende isolatie én is het verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en stijlen, zoals een houtlook. Dit zorgt ervoor dat het in Nijmegen een enorm populair materiaal is. De belangrijkste voordelen zijn:

 • De voordelige aanschafprijs.
 • Het brede aanbod aan kleuren en designs, waaronder een houtlook.
 • De uitstekende isolatie.

Prijzen

De prijzen voor kunststoffen raamkozijnen hangen af van diverse factoren. Het belangrijkst hierbij is of het kozijn op maat moet worden gemaakt, of dat een standaard model afdoende is. Daarnaast bepaalt ook het gekozen design de uiteindelijke prijzen. Gemiddeld liggen de prijzen van kunststof iets lager dan die van hardhout of aluminium. Voor een vast raam van één vierkante meter liggen de prijzen gemiddeld rond de €155,- tot €165,-. Kiest u voor een draaikiepraam van één vierkante meter, dan betaalt u ongeveer €235,- tot €250,-. Deze prijzen zijn inclusief btw én HR++ beglazing. Kiest u voor duurder of goedkoper glas? Dan verschilt de prijs uiteraard. Ook komen hier de kosten voor de montage nog bovenop.

Zijn kunststof kozijnen duurzaam?

Tabel: prijzen van kunststof kozijnen

Kunststof raamsoortAfmetingenGemiddelde prijs*
Vast raam60cm x 60cm€95,- tot €110,-
Vast raam100 x 100 cm€155,- tot €165,-
Draai-/kiepraam60 x 60 cm€165,- tot €220,-
Draai-/kiepraam100cm x 100cm€235,- tot €250,-
Valraam50cm x 40cm€100,- tot €160,-
Valraam100cm x 80cm€200,- tot €235,-
* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw en HR++ glas. Het is echter excl. de montage. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan vrijblijvend offertes aan.

Kwalitatieve kunststof kozijnen in Nijmegen.

Vind goedkope specialisten uit uw regio en bespaar tot 40%!

Gratis offertes

houten kozijnen Nijmegen

Houten kozijnen

Houten raamkozijnen worden met name gebruikt voor monumentale panden of oude woningen in Nijmegen. Houten woononderdelen kunnen echter ook voor moderne woningen een goede toevoeging vormen. Dankzij de warme uitstraling werken houten kozijnen vaak sfeer verhogend. Naast deze warme uitstraling hebben houten kozijnen als voordeel dat een kleine beschadiging gemakkelijk te herstellen is met een reparatie, en dat de kleur eenvoudig te wijzigen is. Het nadeel van houten raamkozijnen is dat deze een kortere levensduur kennen dan kozijnen van ander materiaal, en ze leveren over het algemeen niet zo’n hoge isolatiewaarde. Dit betekent dat u met houten kozijnen jaarlijks minder bespaart op de stookkosten dan bijvoorbeeld met een kozijn van aluminium of kunststof. Dit valt te ondervangen door de toepassing van hoogisolerende beglazing.

houten kozijnen Nijmegen

Voordelen houten kozijnen

Hout heeft nog steeds een hoop voordelen ten opzichte van de andere materialen. Het belangrijkste voordeel van het hardhouten kozijn is waarschijnlijk de warme en charmante uitstraling. Daarnaast is het erg gemakkelijk te herstellen bij een reparatie en is maatwerk mogelijk! Dit zijn de belangrijkste voordelen van een houten raamprofiel:

 • Een hardhouten kozijn heeft een warme en elegante uitstraling.
 • Beschadigingen zijn eenvoudig te herstellen.
 • Maatwerk is mogelijk!

Prijzen

De prijzen van houten kozijnen hangen af van de kwaliteit van het hout en het gekozen model. Doorgaans liggen de kosten voor houten raamkozijnen iets hoger dan de prijs voor een kunststoffen variant. Wilt u echter verzekerd zijn van een hoogwaardige kwaliteit en zo lang mogelijke levensduur dan dient u te kiezen voor iets duurdere kozijnen. Bovendien adviseren wij het aanbrengen van een extra coating over de hardhouten raamprofielen, om de kans op rot zo klein mogelijk te houden. Qua onderhoud vragen hardhouten producten wel meer aandacht. Zo zult u ze eens in de 5 tot 10 jaar opnieuw moeten laten schilderen. In bijgaande tabel vindt u een kort overzicht van gemiddelde prijzen per raamsoort.

Tabel: houten kozijnen prijzen

Houten raamsoortGemiddelde prijs (per 1 m²)*
Vast raam€300,- tot €450,-
Draai/kiepraam€475,- tot €750,-
Valraam€550,- tot €800,-
* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw en HR++ glas, maar excl. montage.
Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Betere isolatie én de uitstraling van uw huis verbeteren?

Laat houten raamkozijnen plaatsen door één van de specialisten uit Nijmegen.

Vergelijk offertes

aluminium kozijnen Nijmegen

Aluminium kozijnen

Hoewel u hier misschien niet snel aan denkt, kunt u voor uw raamkozijnen in Nijmegen ook kiezen voor aluminium als materiaal. Het grote voordeel hiervan is dat dit een zeer duurzaam product is. Daarnaast is het zeer eenvoudig om aluminium te recyclen. Het reinigen van aluminium raamkozijnen is bovendien zeer eenvoudig eigenhandig uit te voeren, doordat deze geen elektrostatische werking uitdragen. Andere voordelen dat het product zeer licht, sterk, slijtvast en bestendig tegen corrosie is. Uw kozijnen zullen dan ook lange tijd meegaan. Een nadeel van aluminium is de beperkte variatie aan designs, en de vrij kille uitstraling. Daarom leent het materiaal zich het beste voor panden met een moderne uitstraling en bedrijven waarbij grote beglazing gewenst is.

aluminium kozijnen Nijmegen

Voordelen aluminium kozijnen

Kiest u voor aluminium, dan bent u verzekerd van topmateriaal. Het belangrijkste voordeel is de grote draagkracht van het materiaal en de elegante uitstraling van de slanke profielen. Daarnaast biedt het een goede isolatie en is het inbraakbestendig!

Dit zijn de belangrijkste voordelen van aluminium:

 • Slanke en elegante raamprofielen zijn mogelijk.
 • Erg onderhoudsvriendelijk.
 • Aluminium is 100% recyclebaar.

Prijzen

De kosten voor een aluminium kozijn zijn afhankelijk van diverse factoren. Zo speelt onder meer de afmeting van het raamkozijn een grote rol en is ook de keuze voor een vast- of draaikiepraam van invloed op de totaalprijs. In de tabel hieronder vindt u een indicatie van de prijzen. Een vast raam van één vierkante meter kost gemiddeld €420,- tot €500,-. Voor een draaikiepraam met dezelfde afmetingen liggen de kosten iets hoger, namelijk tussen de €630,- en €700,-. Deze prijzen zijn inclusief btw en beglazing. We gaan er hierbij vanuit dat u kiest voor HR++ beglazing. De extra kosten voor de montage komen hier nog bovenop.

Tabel: aluminium kozijnen prijzen

Aluminium kozijnGemiddelde prijs (per 1 m²)*
Vast raam€420,- tot €500,-
Draai/kiepraam€630,- tot €700,-
* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw en HR++ glas, maar excl. montage.
Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Aluminium raamkozijnen laten plaatsen?

Vind de beste specialist in Nijmegen en bespaar op de kosten!

Gratis offertes

isolatie van kozijnen in Nijmegen

Kozijnen met isolerende werking

Eén van de belangrijkste eigenschappen van kozijnen, is dat deze bijdragen aan de beperking van het warmteverlies. Door warmteverlies te beperken, vermindert u de stookkosten aanzienlijk. De kwaliteit van de verschillende materialen blijft verbeteren, waardoor de isolatie van de kozijnen tegenwoordig steeds beter wordt. De keuze voor het materiaal heeft dus een grote invloed op de isolatiewaarde van uw woning.

Toch is er nog een andere factor waar u rekening mee moet houden: namelijk de beglazing. De glasoppervlakte neemt een groot deel van het raam in beslag. Door te kiezen voor ruiten die goed isoleren bent u verzekerd van de beste isolatie in huis!

isolatiewaarde kozijnen

U-waarde kozijnen

De U-waarde is de isolatiewaarde van een kozijn. Hoe lager de U-waarde, hoe beter het kozijn isoleert. De u-waarde van diverse materialen komt, dankzij de huidige ontwikkelingen, steeds dichter bij elkaar te liggen:

 • Een aluminium kozijn heeft een waarde van 1.8 W/m²K .
 • Een houten kozijn heeft een waarde van 1.78 W/m²K.
 • Een kunststof kozijn heeft een waarde van 1.72 W/m²K.
 • Hoe goed een kunststof kozijn isoleert is afhankelijk van het profiel. Deze zijn namelijk hol van binnen, hierin worden schotjes geplaatst waardoor kamers ontstaan. Hoe meer kamers, hoe beter de isolatie. Als u een kunststof kozijn wilt wat erg goed isoleert, dan kunt u het beste één met een U-waarde van 1,1 of lager uitzoeken, deze hebben minstens vijf kamers.

hardhouten kozijn Nijmegen

Hardhouten kozijnen

Onze klanten uit Nijmegen vragen regelmatig wat exact het verschil is tussen hardhouten raamprofielen en de normale houten variant. Het antwoord hierop is redelijk simpel: er bestaat meestal geen verschil. De term hardhouten ramen staat voor alle raamkozijnen die het hout van een loofboom als basis hebben. Loofbomen leveren harder hout dan naaldbomen, waardoor deze het predicaat hardhout dragen. Het voordeel van hardhouten woononderdelen is dat deze minder snel beïnvloed worden door de weersinvloeden dan naaldhout. Er bestaan wel enkele naaldhoutsoorten die een vergelijkbare hardheid dragen.

aluminium kozijnen plaatsen Nijmegen

Kozijnen plaatsen

Het plaatsen en vervangen van hardhouten, aluminium of kunststof kozijnen is een klus die u het beste kunt overlaten aan een ervaren vakman uit Nijmegen. Deze zal de kantelramen, vaste ramen of draaikiepramen snel en vakkundig voor u plaatsen, en zo de isolatie van het pand direct verbeteren. Een specialist kijkt daarnaast direct naar eventuele beschadigingen aan de sponning. De kosten voor het inschakelen van een ervaren specialist uit Nijmegen worden bepaald door de afmetingen van het raam, de staat van het raamprofiel en de tijd die hij kwijt is aan de klus.

kozijnen vervangen

Kozijnen vervangen

Hoewel kozijnen een lange levensduur kennen, is het na verloop van tijd wel nodig om deze te vervangen. Kunststof en aluminium kozijnen kunnen een levensduur hebben van ongeveer 50 jaar voordat vervanging nodig is. Houten raamkozijnen zullen ongeveer 25 jaar mee gaan. Wanneer de maximale levensduur is verstreken kunt u overwegen om de bestaande kozijnen gewoon te laten zitten. U loopt dan echter wel een verhoogd risico op lekkage, en zal ook merken dat de isolatiewaarde van het product zal dalen. Laat u uw raamkozijn vervangen? Kijk dan altijd naar de bestaande kozijnen en de maximale draagkracht hiervan. Eventueel is het noodzakelijk een specialist uit Nijmegen in te schakelen voor het verstevigen van de sponning of het vergroten van de ruimte zodat u er nieuwe beglazing in past.


kozijnen onderhouden

Onderhoud en reparatie

Het onderhoud van een kozijn varieert naar gelang het basismateriaal. Een kunststof kozijn dient u jaarlijks schoon te maken met behulp van water en een beetje allesreiniger. Hiermee voorkomt u dat er groene aanslag op het kozijn ontstaat, en tijdens het schoonmaken kunt u tevens controleren of er een reparatie nodig is. Een houten kozijn heeft meer onderhoud nodig. Het onderhoud van houten woononderdelen bestaat onder andere uit het vijfjaarlijks schuren en verven hiervan om de kans op vochtproblemen te verkleinen. Het repareren van een houten raamkozijn is echter veel gemakkelijker dan bij de kunststoffen en aluminium variant. Dit komt doordat het hout gemakkelijk aangepast kan worden zonder dat de isolatiewaarde of draagkracht van het materiaal verloren gaat.

reiniging kozijnen Nijmegen

Kozijnen schoonmaken

Om de levensduur van kozijnen te verlengen is het belangrijk om deze minimaal eens per jaar schoon te maken. Hebt u houten kozijnen? Deze maakt u eenvoudig schoon met behulp van een zachte doek, warm water en een milde zeep. Hetzelfde geldt voor kunststof kozijnen, ook hierbij gebruikt u warm water en een schoonmaakmiddel zonder schuurmiddel of bleek. Sommige kunststof kozijnen kunt u insmeren met wax, zodat vuil minder snel hecht en schoonmaken minder vaak nodig is. Dit is echter niet mogelijk bij elk kozijn, controleer dit daarom bij uw leverancier. Een aluminium kozijn kunt u schoonmaken met behulp van een zachte doek en een schoonmaakmiddel, eventueel speciaal voor aluminium.

rubbers kozijnen

Kozijn rubbers

Het is erg belangrijk dat de rubbers van kozijnen van goede kwaliteit zijn. Als dit niet het geval is, dan is de kans op lekkages en tocht groter. Na verloop van tijd is het echter mogelijk dat rubbers niet meer soepel zijn, uitdrogen of poreus worden. U kunt dit voorkomen door in ieder geval eens per jaar onderhoud aan de rubbers te plegen.

De rubbers maakt u schoon met behulp van een vochtige doek. Rond de herfst kunt u de rubbers licht inwrijven met vaseline. Dit zorgt ervoor dat de flexibiliteit behouden blijft en dat de rubbers in de winter niet vast vriezen en daardoor beschadigen.


vaste kozijnen

Vaste kozijnen

Voor veel ramen heeft u geen draaiende kozijnen nodig, maar vormen vaste raamprofielen een prima oplossing. Bij onze leveranciers uit Nijmegen bent u aan het juiste adres voor diverse soorten vaste raamkozijnen, in zowel houten als kunststoffen variant. Het voordeel van vaste raamprofielen is dat deze een goede inbraakwering bieden. In de meeste gevallen is het namelijk mogelijk om de glaslatten aan de binnenzijde te monteren. Andere voordelen van vaste kozijnen is dat deze bescherming bieden tegen geluidsoverlast en zorgen voor een goede energiebesparing. Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het vervangen van uw vaste kozijnen? Wij sturen u met alle plezier meer informatie toe.

kantelramen Nijmegen

Kantelramen

Wilt u op de zolder meer woonruimte creëren en moet er nog een raam geplaatst worden? Overweeg dan om een kantelraam te laten plaatsen. Kantelramen zijn zeer praktisch als dakraam omdat veel frisse lucht naar binnen laten, zelfs bij een kleiner raam. Het installeren van kantelramen is een klus die u het beste kunt overlaten aan een erkend kozijnspecialist. Deze zal de ramen snel en vakkundig installeren, en zorgt ervoor dat er geen lekkage ontstaat bij de kantelramen. Kies voor een raam met een centrale tuimelas, of eentje die meer naar boven of onder is geplaatst. Wij helpen u graag verder.

draaikiepramen

Draaikiepramen

Wilt u op sommige momenten de frisse lucht in grote hoeveelheden naar binnen halen, en is op andere momenten een klein beetje ventilatie voldoende? Overweeg dan om draaikiepramen te laten plaatsen. Een draaikiepraam kantelt naar binnen open, of kan (ook naar binnen toe) wagenwijd openstaan. Met name op kantoren en scholen vormen ramen met een draai- en kiepsysteem een populaire keus. Denkt u dat draaikiepramen goed passen bij uw bedrijfspand? Laat dan een expert de huidige kozijnen vervangen. Op deze manier bent u zeker van een goed resultaat. Ook het repareren van draaikiepramen laat u het beste over aan een vakman uit Nijmegen.

zelf houtrot verwijderen

Zelf houtrot verwijderen

Wie z’n houten raamkozijnen van te weinig onderhoud voorziet loopt het risico op houtrot. Houtrot ontstaat wanneer onbewerkt hout bloot staat aan vocht. Dit gebeurt wanneer de verflaag op kozijnen wegens veroudering barst, en er regen tegen het onbewerkte hout aan komt. Het verwijderen van houtrot is geen ingewikkelde klus, maar zal wel nauwkeurig moeten gebeuren. Verwijder al het aangetaste hout, en plaats een nieuw stuk op de lege plek. Laat dit goed aansluiten en zorg vervolgens voor een goede verflaag op uw kozijn, het liefst met topcoating. Door het verwijderen van houtrot en het aanbrengen van de coating gaat het kozijn nog jaren mee.

Wij leveren nagenoeg alle merken

Wanneer u overweegt om nieuwe raamkozijnen aan te schaffen voor uw pand in Nijmegen, dan hebt u de keus uit zowel producten van een huismerk als A-merk. Regelmatig krijgen wij van onze klanten de vraag welke van deze twee zij het beste kunnen kiezen. Hierop bestaat echter geen eenduidig antwoord. Producten van een huismerk kennen meestal een prima kwaliteit, en zijn tegen aantrekkelijke prijzen verkrijgbaar. Raamkozijnen van een A-merk hebben echter een betere isolatiewaarde, langere garantie en levensduur.

Weru

Er bestaan diverse redenen waarom u voor een bepaald bedrijf kiest in plaats van een ander. Eén van de bedrijven waar men regelmatig mee in zee gaat is Weru. Bij Weru staat men voor Duitse topkwaliteit, een goede betaalbaarheid en een transparante offerte zonder verrassingen. Het bedrijf verkoopt zowel kunststof kozijnen als deuren en schuifpuien, die gegarandeerd jarenlang meegaan en weinig onderhoud vragen.

Ploeg

De meeste kozijnaanbieders uit Nijmegen richten zich met name op de particuliere klant, verschillende fabrikanten hebben echter ook een ruim assortiment voor zakelijk geïnteresseerden. Bij Ploeg staat men bijvoorbeeld voor maatwerk, waarbij men brandwerende kozijnen, maar ook luchtdichte oplossingen biedt die aansluiten bij de wensen van de klant. Ploeg kozijnen zijn ook geschikt voor onder meer woningcorporaties en kantoorpanden in Nijmegen.

Schüco

Iedereen weet dat de energiekosten steeds verder stijgen. Om een hoge energierekening tegen te gaan, bestaan er een aantal zaken die u kunt doen. Eén van de oplossingen is de plaatsing van kunststof raamprofielen, die de isolatiewaarde verhogen. Bij Schüco biedt men kunststoffen raamoplossingen in vele maten. Moet een raamprofiel een elegante uitstraling krijgen? Bij Schüco combineert men architectuur met design en functie.

HBI

Iedereen weet dat de energiekosten steeds verder stijgen. Om een hoge energierekening tegen te gaan, bestaan er een aantal zaken die u kunt doen. Eén van de oplossingen is de plaatsing van kunststof raamprofielen, die de isolatiewaarde verhogen. Bij Schüco biedt men kunststoffen raamoplossingen in vele maten. Moet een raamprofiel een elegante uitstraling krijgen? Bij Schüco combineert men architectuur met design en functie.

kunststof kozijn merken

Deceuninck

Stelt u hoge eisen aan de isolerende waarde van een raamprofiel? Kijk dan eens bij het assortiment van Deceuninck. Deze fabrikant verdeelt het aanbod in drie klassen: basis, standaard en premium. De isolatiewaarde van de kozijnen varieert tussen de 1.1 en 0.65 W/m2K. Het is aan u om te bepalen hoe sterk u het warmteverlies wil verminderen en welk budget u heeft.

Schipper

Naast vele wereldwijde merken bestaan er ook enkele Nederlandse bedrijven met een specialisatie in het produceren van kozijnen. Een voorbeeld hiervan is Schipper: een familiebedrijf dat zich in de loop der jaren ontwikkeld heeft tot een landelijk opererende organisatie. Bij Schipper vindt u zowel aluminium als kunststof kozijnen, tegen scherpe prijzen. Daarnaast leveren zij ook producten als een dakkapel en een schuifpui.

Gealan

Houdt u van nieuwe technieken en ontwikkelingen en dienen uw woononderdelen hier altijd aan te voldoen? Overweeg dan om eens het aanbod van Gealan te bekijken. Men werkt hier onder andere met de Gealan Kubus een venster dat door de met schuim gevulde isolatiekamers een hoge energiezuinigheid biedt. Het automatische ventilatiesysteem en de statische droge beglazing vormen andere nieuwe ontwikkelingen.

Hebo

Wilt u graag houten kozijnen plaatsen bij uw pand in Nijmegen? Dan moet zoeken naar een professional die hier een ruime ervaring in heeft. Eén van deze specialisten is Hebo, een fabrikant die zich heeft gespecialiseerd in houten en aluminium kozijnen, en die staat voor een hoge kwaliteit. Andere waarden waar men u bij Hebo van verzekert zijn energiezuinigheid en luchtdichtheid.

Kroon

Een laatste specialist die we hier voor u willen uitlichten is Kroon Kozijn, een kunststof specialist die al meer dan veertig jaar de grootste aanbieder is in Nederland. Koopt u raamkozijnen bij Kroon? Dan bent u verzekerd van een verhoogde isolatiewaarde van uw woning in Nijmegen, 15 jaar garantie op het product en een hoge veiligheid en comfort. Een expert uit Nijmegen geeft u desgewenst meer informatie over de opties en bijbehorende kosten.

Veka

Veka is een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het maken van kunststof producten voor raam- en deurafsluitingen. Het bedrijf stelt hoge kwaliteitseisen aan al hun raamkozijnen, wat ook duidelijk wordt in hun bedrijfsprofiel. Zij zorgen ervoor dat elk product voldoet aan de kwaliteitseisen die in Duitsland worden gesteld, en ontwikkelen steeds nieuwe methoden om de prestaties van de producten te verbeteren.

Finstral

Finstral is een merk wat al meer dan 45 jaar actief is in de kozijnen branche. Het merk is erg innovatief omdat ze constant tijd besteden aan het ontwikkelen en vernieuwen van producten. De wensen van de klant zijn hierbij erg belangrijk en staan daarom centraal. Naast kozijnen kunt u bij Finstral ook terecht voor deuren, serres en schuifdeuren.

Keurmerken

Voor elk product in de bouwsector bestaan er verscheidene keurmerken. Ook voor kozijnen zijn enkele keurmerken van toepassing. Voor houten woonproducten houdt u het beste rekening met keurmerken als PEFC en FSC, of Stichting Keurhout. Producenten van aluminium producten voldoen meestal aan keurmerken als PKVW en VMRG. KOMO en SKG vormen bekende keurmerken voor kunststof bouwmaterialen. Wanneer een product aan een bepaald keurmerk voldoet, dan betekent dat aan Europese en Nederlandse eisen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid of kwaliteit voldaan wordt. Zo staat het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) voor een verminderde kans op inbraak, en is het FSC kwaliteitslabel een aanduiding van een duurzaam rooiproces en het behoud van bossen.

Voordelen kozijnspecialist Nijmegen

Het inschakelen van een kozijnspecialist heeft meerdere voordelen. Hij bespaart u een hoop waardevolle tijd en energie én geeft u persoonlijk advies. Laat u de raamkozijnen door een kozijnspecialist uit Nijmegen afwerken, dan bent u bovendien verzekerd van vakwerk. De kans op lekkages en andere problemen is veel kleiner dan wanneer u zelf aan de slag gaat! Als bijkomend voordeel hebt u garantie op het afgeleverde werk!

 • De specialist heel veel ervaring en vakkennis.
 • Perfecte montage en afwerking.
 • U hoeft geen gereedschap aan te schaffen.
houten kozijnen prijzen

Vrijblijvend offertes vergelijken

Wilt u weten welke opties er bestaan voor het plaatsen van aluminium of hardhouten kozijnen bij uw bedrijfspand in Nijmegen? Bent u benieuwd naar de prijzen voor het vervangen van een vast raamkozijn door een raam met een draai- en kiepsysteem? Of zoekt u een vakman voor de reparatie en het onderhoud van de kozijnen op de bovenverdieping? Wij zijn een netwerk van meerdere kozijnspecialisten.

Vul vandaag nog het offerteformulier in, dan ontvangt u gratis en vrijblijvend offertes van maximaal 5 bedrijven uit Nijmegen. Vergelijk de offertes op prijzen, aanbod en voorwaarden en kies vervolgens zelf welke vakman de klus komt uitvoeren! Ook voor renovatie, plaatsen en opknappen van een trap!