Kozijnen Overijssel

Het vervangen van houten kozijnen in Overijssel kan veel voordelen opleveren. Wanneer de duurzaamheid of de isolatiewaarde van uw huidige kozijn te wensen overlaat, oriënteer u dan op de verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor aluminium voor een elegante uitstraling of laat een raam van kunststof plaatsen als u gecharmeerd bent van de scherpe prijzen.

Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden. U krijgt informatie over verschillende soorten ramen, de materialen en de voor- en nadelen hiervan. De specialisten uit Overijssel plaatsen en vervangen zowel vaste ramen als kantelramen. Wilt u ook tot wel 40% op de kosten besparen? Vraag dan via het offerteformulier gratis en vrijblijvend offertes aan.

Kozijnen Overijssel

Op zoek naar hoogwaardige kozijnen?

Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan en bespaar tot wel 40%!

Offertes aanvragen

De voordelen van onze dienstverlening

 • Scherpe prijzen
 • U ontvangt snel een reactie
 • Bespaar door vrijblijvende offertes te vergelijken
 • Zowel kunststof, houten, stalen en aluminium raamkozijnen
 • Het aanvragen van offertes is gratis en vrijblijvend

Betere isolatie en veiligheid

Twee belangrijke redenen om raamkozijnen te vervangen zijn het verbeteren van de isolatie en de veiligheid. Een oud raamkozijn is voor inbrekers gemakkelijker open te breken dan een nieuw kunststoffen of aluminium exemplaar. Hiermee verkleint u de kans op een geslaagde inbraak dus enorm! Daarnaast biedt het een betere isolatiewaarde.

Met een nieuw kozijn gaat u jaarlijks op de kosten besparen, waardoor u de investering op termijn vanzelf weer terugverdient!

Besparen? Offertes vergelijken

Zou u graag uw kozijnen willen vervangen door beter isolerende exemplaren? Hebt u een vraag over het verwijderen van houtrot? Of bent u benieuwd naar het verschil tussen het vervangen van de kozijnen, en het uitvoeren van een reparatie? Geef dan uw wensen nauwkeurig door via het offerteformulier.

U ontvangt dan zo spoedig mogelijk meerdere offertes van kozijnspecialisten uit uw regio, gratis en vrijblijvend! U vergelijkt de verschillende prijsopgaven met elkaar en kiest zo voor de specialist die u het beste aanbod doet. U zit helemaal nergens aan vast!

Gratis offertes vergelijken

Werkzaamheden (*)

Waarvoor wilt u offertes aanvragen?
KozijnenDakkapelSchuifpuiDeurenGevelbekleding

Materiaalsoort kozijnen (*)


Materiaalsoort schuifpui (*)
Betreft het buiten- of binnendeuren? (*)
BuitendeurenBinnendeuren
Materiaalsoort deuren (*)

Is de woning in bezit? (*)

Gewenst uitvoermoment (*)

Wanneer kozijnen vervangen?

Er wordt nog vaak gevraagd wanneer kozijnen vervangen moeten worden. Natuurlijk is dit noodzakelijk als uw oude kozijn is aangetast door houtrot of op een andere manier beschadigd is geraakt. U kunt er echter ook voor kiezen om de kozijnen te vervangen wanneer u de isolatie wilt verbeteren, of als u het vooraanzicht van het pand wilt veranderen.

U kunt dus uw kozijnen vervangen:

 • de kozijnen verouderd zijn of een slechte isolatie hebben;
 • het hout is aangetast door rot of bij ernstige beschadigingen;
 • u de stijl en de uitstraling van de ramen wilt verbeteren.
kozijnen in Overijssel vervangen

Kozijnen kopen, waar op letten?

Gaat u binnenkort nieuwe kozijnen kopen? Dan is het belangrijk dat u weet waar u op moet letten. Kiest u kunststof kozijnen? Let dan op het VKG-keurmerk. Dit geeft aan dat het kozijn van begin tot eind is gecontroleerd op kwaliteit. Een ander belangrijk keurmerk is het SKG-keurmerk. Kiest u voor een kozijn met dit keurmerk dan bent u verzekerd van een optimale beveiliging. Daarnaast is het belangrijk om van tevoren te bedenken welk soort raam u wilt.

Laat u informeren over de verschillende soorten materialen en kies voor een vast raam of een draaikiepraam. Zo kunt u gericht op zoek naar het beste aanbod.

Materiaalsoorten, structuren en kleuren

De raamkozijnen hebben een grote invloed op het vooraanzicht van uw woning in Overijssel. Gelukkig heeft u de keuze uit een breed aanbod aan kleuren en designs. Kies voor een raamprofiel van antraciet voor een luxe uitstraling of laat kunststoffen profielen met een houtlook plaatsen als u juist een authentieke sfeer wilt creëren. Laat u de kozijnen in de dakkapel vervangen? Kies dan voor hetzelfde materiaal en dezelfde kleur als de raamprofielen op de begane grond. Hierdoor ontstaat er eenheid, waardoor uw woning er stralend uitziet. U heeft onder meer de keuze uit de volgende materialen:

 • Kunststof
 • Hout
 • Aluminium

kozijnen van kunststof Overijssel

Kunststof kozijnen

Momenteel vormen kunststof kozijnen een favoriete keuze bij de meeste mensen uit Overijssel. Dit komt ten eerste door de hoge isolatiewaarde die dit product met zich meebrengt. Door het plaatsen van kunststoffen raamprofielen in combinatie met hoogrendement isolatieglas, bespaart u flink op uw energierekening. Bovendien draagt u op deze wijze bij aan een beter milieu. Het onderhoud van de kunststof raamkozijnen bestaat enkel uit het periodiek reinigen van het oppervlak en het voorkomen van groene aanslag. Als u dit bijhoudt en er geen beschadigingen ontstaan, dan loopt de levensduur van het materiaal op tot wel 50 jaar. Nadeel van kunststof is wel dat wanneer dit beschadigd raakt, er relatief weinig mogelijkheden voor reparatie bestaan. Repareren is meestal vrij duur, waardoor het vaak voordeliger is om het gehele raamprofiel te laten vervangen door een vakman uit Overijssel.

kunststof kozijnen in Overijssel

Voordelen kunststof kozijnen

Dat kunststof in Overijssel steeds populairder wordt is niet heel gek: het is relatief goedkoop en heeft vele voordelen! Zo heeft het nauwelijks nog onderhoud nodig, gaat het jarenlang mee en is het verkrijgbaar in een breed aanbod aan kleuren en patronen. Kies bijvoorbeeld voor een houtlook als u wilt profiteren van de voordelen van kunststof én de uitstraling van echt hardhout!

Belangrijke voordelen zijn:

 • Kunststof is voordelig in aanschaf.
 • Het heeft een lange levensduur.
 • Het heeft nauwelijks onderhoud nodig.

Prijzen

De prijs voor het vervangen van uw huidige houten raamkozijnen door een kunststoffen variant hangt af van een aantal factoren. Belangrijkste invloedsfactor is het soort ruit waar u voor kiest. Vaste kozijnen kunnen niet geopend worden, en hebben daardoor een lagere gemiddelde prijs. Een raam van één vierkante meter kost gemiddeld €155,- tot €165,- exclusief montage. Draaikiepramen en kantelramen brengen hogere prijzen met zich mee. Voor hetzelfde formaat liggen de kosten voor een draaikiepraam tussen de €235,- en €250,-. Een tweede invloedsfactor is natuurlijk de afmeting van het venster; hoe groter, hoe hoger de kosten. Tot slot is ook de beglazing bepalend voor de uiteindelijke prijzen. Vaak verdient u de investering in het glas uiteindelijk terug met de besparing op de stookkosten. Onder meer HR++ beglazing is uitermate geschikt.

Zijn kunststof kozijnen duurzaam?

Tabel: prijzen van kunststof kozijnen

Kunststof raamsoortAfmetingenGemiddelde prijs*
Vast raam60cm x 60cm€95,- tot €110,-
Vast raam100 x 100 cm€155,- tot €165,-
Draai-/kiepraam60 x 60 cm€165,- tot €220,-
Draai-/kiepraam100cm x 100cm€235,- tot €250,-
Valraam50cm x 40cm€100,- tot €160,-
Valraam100cm x 80cm€200,- tot €235,-
* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw en HR++ glas. Het is echter excl. de montage. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan vrijblijvend offertes aan.

Kwalitatieve kunststof kozijnen in Overijssel.

Tot 40% op uw nieuwe kozijnen besparen? Vergelijk dan gratis offertes!

Gratis offertes

houten kozijnen monteren

Houten kozijnen

Het meest traditionele materiaal waar raamkozijnen van worden gemaakt is hout. Houten kozijnen werden lange tijd dan ook gezien als de beste keus. Tegenwoordig is kunststof populairder omdat dit voordeliger in aanschaf is. Het grote voordeel van een hardhouten kozijn is echter de uitstraling die dit geeft. Het brengt een warme en authentieke sfeer met zich mee, waardoor het de aanblik van een pand sterk kan verbeteren. Daarbij komt dat repareren bij hardhouten kozijnen vrij eenvoudig is. Een beschadigd gedeelte kunt u vervangen of herstellen en ook het verwijderen van houtrot is snel en relatief eenvoudig gedaan. Om de kwaliteit van de hardhouten raamprofielen te behouden is goed onderhoud zeer belangrijk. Schuur en verf het houtoppervlak minimaal eens per vijf jaar om de kans op rot en overige vochtproblemen te voorkomen.

houten kozijnen plaatsen

Voordelen houten kozijnen

Hoewel kunststof steeds vaker gekozen wordt, blijft hout in Overijssel populair. Dat is niet gek, want de uitstraling is uniek. Zeker bij oude woningen in Overijssel kan een echt houten kozijn niet ontbreken.

Volgens specialisten uit Overijssel zijn dit de belangrijkste voordelen van een echt houten raam:

 • Hout is gemakkelijk te repareren bij een beschadiging.
 • Het heeft een lange levensduur.
 • Het heeft een warme en authentieke uitstraling.

Prijzen

De prijzen voor houten raamkozijnen kunnen relatief hoog uitvallen, maar dit is met name afhankelijk van de houtsoort waar u voor kiest. Naast de vele hardhouten oplossingen bestaan er namelijk eveneens een aantal opties voor zachthout kozijnen. Het nadeel van zachthout is dat dit sneller door de weersinvloeden beschadigd raakt. Wil u weten wat de aanschafprijs is voor kantelramen, vaste- of draaikiepramen van hardhout? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. U ontvangt van onze specialisten uit Overijssel meerdere offertes. Deze kunt u vergelijken op kosten en aanbod. Voor een inzicht in de prijzen hebben we in de tabel hiernaast al een aantal gemiddelde prijzen (inclusief beglazing en BTW) aangegeven.

Tabel: houten kozijnen prijzen

Houten raamsoortGemiddelde prijs (per 1 m²)*
Vast raam€300,- tot €450,-
Draai/kiepraam€475,- tot €750,-
Valraam€550,- tot €800,-
* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw en HR++ glas, maar excl. montage.
Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Houten kozijnen met een lange levensduur!

Profiteer van de charme van echt hout tegen scherpe prijzen.

Vergelijk offertes

aluminium kozijnen Overijssel

Aluminium kozijnen

Veel van onze klanten uit Overijssel vergeten dat ook aluminium een geschikt basismateriaal is voor het produceren van een kozijn. Aluminium heeft als voordelen dat het zeer veel gewicht kan dragen, terwijl het kozijn licht blijft. Hierdoor is aluminium een geschikt materiaal voor grote ramen. Aluminium is eenvoudig in de grond te vinden, en vereist weinig bewerking. Het is tevens uitstekend te recyclen wat tevens goed is voor het milieu. Over het algemeen kiezen voornamelijk zakelijke klanten voor het gebruik van aluminium. Het is waar dat dit materiaal een vrij industriële uitstraling geeft, maar dit hoeft niet te betekenen dat het niet geschikt is voor particulieren. Wie een wat moderne uitstraling wil creëren bij een woonhuis, of wie hoge en brede ruiten wenst, doet er goed aan de opties voor aluminium te onderzoeken.

aluminium kozijnen in Overijssel

Voordelen aluminium kozijnen

Aluminium raamprofielen zijn in Overijssel nog niet heel veel te vinden. Toch heeft dit materiaal belangrijke voordelen. Zo heeft het een unieke uitstraling die geschikt is voor veel verschillende soorten woningen: van landelijk tot modern. Daarnaast heeft het materiaal nauwelijks onderhoud nodig, omdat het niet aangetast wordt door het weer. Volgens klanten zijn dit de belangrijkste voordelen:

 • Aluminium is praktisch onderhoudsvrij.
 • Slanke, elegante profielen zijn mogelijk.
 • Het biedt een goede isolatiewaarde.

Prijzen

De aanschafprijs van een aluminium raamkozijn wordt evenals de kunststoffen oplossing door een aantal factoren beïnvloedt. Het verschil tussen vaste- en draaikiepramen is hierbij aanzienlijk, maar aluminium kozijnen worden over het algemeen gekozen voor grote vaste raampartijen. Een andere grote invloedsfactor is het soort raam waar u voor kiest. Is een optimale isolatiewaarde voor uw bedrijfspand van groot belang? Of is een standaard glassoort voldoende. Wij adviseren om bij het vergelijken van offertes aandacht te besteden aan wat er bij de prijzen inbegrepen zit. In sommige gevallen staan de glaskosten erbij in, terwijl u dit voor andere prijsopgaven er nog bij moet rekenen. Voor een vast raam liggen de kosten gemiddeld tussen de €420,- en €500,- en voor een draaikiepraam betaalt u ongeveer €630,- tot €700,-.

Tabel: aluminium kozijnen prijzen

Aluminium kozijnGemiddelde prijs (per 1 m²)*
Vast raam€420,- tot €500,-
Draai/kiepraam€630,- tot €700,-
* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw en HR++ glas, maar excl. montage.
Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Elegante en industriële kozijnen? Kies aluminium!

Vergelijk vrijblijvend offertes van bedrijven uit Overijssel en bespaar tot 40%!

Gratis offertes

isolatiewaarde raamkozijn

Kozijnen met isolerende werking

Het verbeteren van de isolatie is één van de belangrijkste motivaties om raamkozijnen te vervangen. De isolatie is onder meer afhankelijk van het materiaal dat u kiest. Tegenwoordig is de kwaliteit van alle materialen zodanig verbetert, dat de U-waarde nog maar weinig verschilt.

Toch verliest kunststof iets minder warmte dan aluminium en hout. Omdat de beglazing het grootste oppervlak van het raam in beslag neemt, is het extra belangrijk om hierin een goede keuze te maken. Zonde als u investeert in een goed isolerend kozijn en deze dan uitrust met standaard dubbel glas. Door te kiezen voor HR++ beglazing verdient u de investering zo snel mogelijk weer terug.

isolatie van kozijnen

U-waarde kozijnen

Sinds het bouwbesluit van 2012 is er heel wat veranderd op het gebied van energieverbruik en het verminderen van het verbruik van fossiele brandstoffen. De U-waarde van een raamkozijn is één van de waarden die men gebruikt voor het aanduiden van de energiezuinigheid van het raam. De U-waarde geeft aan hoeveel energie gemiddeld door een vierkante meter kozijnoppervlak gaat. Dit is een combinatie van de Ug (de hoeveelheid warmte die door het glas verloren gaat) en de Uf (de hoeveelheid warmte die door het raamprofiel trekt). Tegenwoordig liggen de U-waardes van de verschillende materialen relatief dicht bij elkaar:

 • Een aluminium kozijn heeft een waarde van 1.8.
 • Een houten kozijn heeft een waarde van 1.78.
 • Een kunststof kozijn heeft een waarde van 1.72.
hardhouten kozijn in Overijssel

Hardhouten kozijnen

Wie op zoek gaat naar houten kozijnen zal bij menig kozijnspecialist uit Overijssel de term hardhouten raamkozijn tegenkomen. Wij krijgen dan ook regelmatig de vraag van onze klanten wat het verschil is tussen houten en hardhouten woononderdelen. Het antwoord hierop is: meestal niets. In de meeste gevallen kiezen wij voor hardhout als basis voor het raamprofiel, omdat dit de beste stevigheid biedt. Hardhout komt altijd van loofbomen, alhoewel het mogelijk is om van een aantal naaldbomen ook goede stevige planken te maken. Wij raden aan om u altijd door een expert te laten adviseren over de diverse houtsoorten die hij aanbiedt.

plaatsen raamkozijn

Kozijnen plaatsen

Woont u al langere tijd in hetzelfde pand, dan is het wellicht noodzakelijk om nieuwe kozijnen te laten plaatsen. Omdat het vervangen en plaatsen van raamprofielen een lastige klus is, raden wij onze klanten uit Overijssel altijd aan om dit werk over te laten aan een professional. Deze verwijdert niet alleen het oude raamkozijn, maar controleert tegelijk alle onderdelen op de noodzaak voor reparatie of onderhoud. Daarna zal hij het nieuwe raamprofiel plaatsen en ervoor zorgen dat deze aan alle zijden volledig waterdicht afgesloten wordt. U geniet dankzij de hulp van de vakman direct van een verbeterd wooncomfort.

kozijn vernieuwen

Kozijnen vervangen

Om u te verzekeren van een hoge isolatiewaarde van de kozijnen, dient u te kiezen voor raamkozijnen van kunststof, of van aluminium zonder koudebrug. Van oudsher werden er in Overijssel houten kozijnen geplaatst bij particuliere woningen, het is dan ook goed mogelijk dat uw pand nog steeds houten raamkozijnen heeft. De levensduur van het hout zal, zelfs bij goed onderhoud, op ongeveer 25 jaar uitkomen. Hierna zult u de kozijnen moeten vervangen om te profiteren van de isolatiewaarde en om lekkage te voorkomen. Bent u van plan om uw kozijnen te laten vervangen? Kijk dan goed naar de kosten en de opties voor reparatie. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.


kozijn onderhouden

Onderhoud en reparatie

Om te voorkomen dat u uw raamprofiel al na een korte periode moet verwijderen of herstellen, dient u goed aandacht te besteden aan het noodzakelijke onderhoud. Voor kunststof bestaat dit onderhoud uit een periodieke schoonmaakbeurt met water en allesreiniger, voor het onderhoud van een raamkozijn van hout dient u meer tijd uit te trekken: dit gaat onder meer om het jaarlijks schuren en verven van het product. Hebt u geen behoefte om zelf het onderhoud uit te voeren? Overweeg dan om een onderhoudscontract af te sluiten met een specialist uit Overijssel. Deze zal tijdens de onderhoudsbeurt direct kijken naar eventuele beschadigingen en de noodzaak voor een reparatie. Vervolgens kan een specialist snel en vakkundig repareren. Wij ondersteunen u met alle plezier.

schoonmaken kozijnen Overijssel

Kozijnen schoonmaken

Bij het onderhouden van raam- en deurprofielen is het ten eerste belangrijk dat u deze regelmatig reinigt. De beste methode voor het schoonmaken van kunststof kozijnen is het gebruik van een eenvoudig sopje en een zachte doek. Door jaarlijks op deze manier het oppervlak te reinigen voorkomt u groene aanslag en andere problemen. Is er sprake van een aanzienlijke vervuiling? Bij menig raamspecialist uit Overijssel kunt u speciale reinigingsmiddelen bestellen die een diepere reiniging bewerkstelligen. Gebruik nooit een schuursponsje of schuurmiddel om de vervuiling te verwijderen. Dit zal het kozijnoppervlak aantasten, en de kans op vochtproblemen zoals schimmels en vochtplekken vergroten.

rubbers vervangen kozijnen

Kozijn rubbers

De rubbers van de kozijnen kunnen op verschillende manieren problemen veroorzaken. Zo is het een mogelijkheid dat ze afgeven, geen elasticiteit meer hebben, of dat het raam tocht door poreus geworden rubbers. De enige oplossing hiervoor is het vervangen van de rubbers. Dit brengt diverse voordelen met zich mee. Niet alleen profiteert u dan van een betere aanblik, maar ook de isolatiewaarde zal aanzienlijk stijgen. De meeste warmte gaat verloren door kieren en gaten, bijvoorbeeld door slechte kozijnrubbers. Het vernieuwen van de rubbers is een klus die u het beste kunt overlaten aan een ervaren vakman. Dan bent u zeker van een langdurig resultaat.


vast kozijn Overijssel

Vaste kozijnen

Een vast kozijn, de naam zegt het al, is een raamkozijn waarbij er geen draaiende delen bestaan. Vaste raamkozijnen vindt u bij onze specialisten uit Overijssel in diverse soorten en maten. Voor welke soort raamkozijn u echter ook kiest, vaste kozijnen hebben als voordeel dat zij de kans op inbraak verkleinen. Daarnaast bieden zij u een goede bescherming tegen geluidsoverlast, en is het een optie aanzienlijk te besparen op de stookkosten met één van onze modellen. Het is aan u om te bepalen van welk basismateriaal u de vaste raamprofielen laat maken. Kunststof is over het algemeen de beste keuze voor inbraakwering.

kantelramen plaatsen Overijssel

Kantelramen

Naast ramen met een draai- en kiepsysteem zijn er vele andere modellen verkrijgbaar bij onze professionals uit Overijssel. Eén van de veel toegepaste modellen is het kantelraam. Kantelramen zijn ramen met een centrale as, die daardoor aan zowel de bovenzijde als onderzijde frisse lucht doorlaten. Dit maakt kantelramen onder meer zeer geschikt als dakraam. Naast kantelramen met een centrale as, leveren wij tevens ramen met een as die meer aan de bovenzijde of onderzijde zit. Het is aan u voor welke variant u kiest. Hebt u al een kantelraam en zoekt u een hor? Kies dan voor een hor met een inklemsysteem.

draaikiepramen monteren

Draaikiepramen

Ramen die naar binnen kantelen en zowel op een kier als wagenwijd open kunnen staan noemen we draaikiepramen. Het voordeel van een draai- en kiepsysteem is dat u zelf kan bepalen in hoeverre u uw woning of bedrijfspand wilt ventileren. Een ander veel gehoord voordeel van deze kozijnen is dat u ze eenvoudig reinigt. Wanneer u een draaikiepraam aanschaft bij één van onze professionals, dan weet u zeker dat u een product koopt van hoge kwaliteit, tegen aantrekkelijke prijzen. De meeste draaikiepramen worden bovendien voorzien van een kaderprofiel dat geluidsoverlast voorkomt, dit maakt de draaikiepramen uitermate geschikt voor kinder- en babykamers.

zelf houtrot verwijderen

Zelf houtrot verwijderen

Een groot probleem met oudere houten kozijnen is houtrot. Dit ontstaat wanneer onbewerkt hout in aanraking komt met vocht of water. Dit gebeurt soms wanneer de verf barst op houten kozijnen, een risico van te weinig onderhoud. Het verwijderen van houtrot is eenvoudig te doen met behulp van een aardappelschilmesje. Gaat u zelf de rotte plekken verwijderen? Zorg er dan voor dat u alle rotte plekken verwijdert, om te voorkomen dat het terugkeert. Als de houtrot is verwijderd, dient u het gat te vullen met houtvuller en door het plaatsen van een houtblokje. Hebt u liever de hulp van een vakman bij het verwijderen van de houtrot? Via ons netwerk komt u snel in contact met een vakman die het kan oplossen.

Wij leveren nagenoeg alle merken

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Overijssel de vraag of zij moeten kiezen voor één van de bekende A-merken, of het huismerk van de lokale bouwmarkt. Het antwoord op deze vraag is echter niet eenzijdig: het hangt af van uw wensen voor kwaliteit en het beschikbare budget. Hebt u voldoende budget? Kies dan voor één van de bekendere merken om zeker te weten dat u profiteert van een lange levensduur en goede garantievoorwaarden. Wij informeren u graag verder.

Weru

Een merk waar wij regelmatig mee samenwerken in Overijssel is Weru. Dit bedrijf richt zich op het leveren van kunststof woonoplossingen die het wooncomfort zullen verhogen. Zij beloven dat u hun kunststof raamprofielen kunt combineren met hardhouten oplossingen, en dat de kwaliteit altijd betaalbaar blijft. Daarnaast is elk product dat men bij Weru aflevert extra stevig door een inwendige stalen versterking.

Ploeg

Een andere specialist op het gebied van kunststof raamonderdelen in Overijssel is Ploeg. Bij Ploeg biedt men diverse raamsoorten aan tegen aantrekkelijke prijzen. Kies bijvoorbeeld voor draaikiepramen, kantelramen, stolpramen of vaste ramen met een bloemkozijn. U zit bij Ploeg bovendien op de goede plek voor kunststof oplossingen met een houtdesign voor de authentieke look, terwijl u een zo hoog mogelijke isolatiewaarde behoudt.

Schüco

Een volgend merk waar wij graag mee samenwerken is Schüco. Bij Schüco biedt men woonoplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatie. De producten van dit bedrijf bieden gegarandeerd een verhoogd wooncomfort, en zijn in diverse afmetingen en materialen te bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een hardhouten oplossing voor een aantrekkelijke aanblik, of overweeg het plaatsen van een kunststof raamprofiel voor de beste isolatie.

HBI

Zoekt u naar mogelijkheden om de inbraakveiligheid van uw woonhuis in Overijssel te verbeteren? Eén van de fabrikanten van wie de raamkozijnen voldoen aan de belangrijkste eisen op het gebied van veiligheid is HBI. Alle artikelen van HBI krijgen speciaal veiligheidsbeslag aan de onderzijde van het raam, dat voldoet aan de NEN 5096 regelgeving en de voorwaarden voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Veiligheid voorop dus!

kozijn merken

Deceuninck

Zoekt u naar mogelijkheden om de inbraakveiligheid van uw woonhuis in Overijssel te verbeteren? Eén van de fabrikanten van wie de raamkozijnen voldoen aan de belangrijkste eisen op het gebied van veiligheid is HBI. Alle artikelen van HBI krijgen speciaal veiligheidsbeslag aan de onderzijde van het raam, dat voldoet aan de NEN 5096 regelgeving en de voorwaarden voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Veiligheid voorop dus!

Schipper

Wilt u liever aluminium dan kunststof kozijnen aanschaffen? Wellicht vormen de kozijnen van schipper dan een goede keus voor u. Het bedrijf is in 1969 lokaal gestart als een familiebedrijf, maar is tegenwoordig een landelijk opererende organisatie. Naast kozijnen verkoopt men tevens schuifpuien, dakkapellen, vliesgevels en automatische deuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren u met alle plezier.

Gealan

Waar de meeste bedrijven zich richten op energiebesparing, bestaan er natuurlijk vele andere eigenschappen van raamkozijnen die aandacht verdienen. Eén daarvan is bijvoorbeeld de esthetiek van het kozijn. Een (houten) raamkozijn zal altijd een stempel drukken op de aanblik van uw woning, en moet daarom wel passen binnen uw stijl. Bij Gealan krijgt u de mogelijkheid om uw eigen kozijnen te ontwikkelen.

Hebo

Een andere speler op de kozijnenmarkt is Hebo. Hebo staat voor een hoogwaardige kwaliteit, energiezuinigheid en een uitstekende klantvriendelijkheid. De ontwerper combineert houten elementen met kunststof of aluminium om een warme uitstraling te creëren terwijl de isolatiewaarde behouden blijft. Door hun prefab productielijn is bovendien de verbouwtijd sterk verkort.

Kroon

Tot slot willen we u ook nog informeren over de producten van Kroon Kozijn, sinds 1975 de grootste kozijnaanbieder in Nederland. Bij Kroon kunt u terecht voor onder meer kozijnen, gevelbekleding, en dakkapellen. U profiteert bij hen van 15 jaar garantie, vele keurmerken en u wordt altijd geholpen bij de montage door een professional uit Overijssel. Benieuwd naar de prijzen? Onze expert wil u met plezier helpen.

Veka

Het meest bekende merk op het gebied van raam- en deurprofielen is Veka, een wereldwijde professional die vele modellen raamkozijnen aanbiedt. De kozijnen van Veka worden ontwikkeld met het oog op steeds betere prestaties wat betreft isolatie, duurzaamheid, veiligheid en levensduur. Daarnaast moeten alle producten van het bedrijf voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden die in Duitsland gelden voor kunststof kozijnprofielen.

Finstral

Voor vensters en glasoplossingen op maat zit u bij Finstral op de goede plek. Zoekt u naar een specialist voor het ontwikkelen van een hoogwaardig design met innovatieve technologie bij de nieuwbouw van uw pand in Overijssel? Of wilt u graag uw vensters aanpassen, door het gebruik van nieuwere materialen? Bij Finstral krijgt u de keus uit een ruim assortiment.

Keurmerken

Om de klasse, veiligheid en duurzaamheid van producten te garanderen, wordt er in Nederland, en ook in Overijssel veel gewerkt met keurmerken. Dergelijke keurmerken worden door een onafhankelijk testbureau uitgegeven, zodat het product daadwerkelijk van hoge kwaliteit is. Voor kozijnen bestaan er diverse keurmerken. Kijk bij houten kozijnen onder meer naar het keurmerk FSC of PEFC, zodat u verzekerd bent van een verantwoord bosbeheer. Voor de kwaliteit van het kunststof bestaan er de keurmerken SKG of KOMO die dit garanderen. Tot slot bestaan er voor aluminium raamoplossingen ook kwaliteitslabels, zoals de PKVW en VMRG. Wil u hier meer over weten, onze vakmannen uit Overijssel kunnen u van de benodigde informatie voorzien.

Voordelen kozijnspecialist Overijssel

Mensen vragen geregeld of het mogelijk is om het afwerken van de raamkozijnen zelf te doen, om zo op de montagekosten te besparen. Het is echter altijd aan te raden om wel een kozijnspecialist uit Overijssel in te schakelen. Alleen dan bent u namelijk verzekerd van vakwerk en profiteert u van een optimale isolatie.

Daarnaast geeft de kozijnspecialist garantie op het werk én de montage. Als er onverhoopt toch iets mis is, zal hij uw kozijn herstellen.

gratis offertes kozijnen

Vrijblijvend offertes vergelijken

Zoekt u naar een erkend specialist op het gebied van ramen en kozijnen? Wilt u weten wat het verschil is tussen een kantel – en draaikiepraam? Of heeft u behoefte aan een prijsoverzicht?

Vraag vrijblijvend en gratis offertes aan. U ontvangt dan op korte termijn diverse offertes van meerdere bedrijven uit uw regio. Het is aan u om het aanbod op uw gemak te vergelijken. Dit zonder verdere verplichting. Door het vergelijken van meerdere offertes bespaart u aanzienlijk op de kosten. Op basis van het aanbod beslist u vervolgens zelf of u onze vakman uit Overijssel inschakelt voor de klus of niet. Wij garanderen dat u door onze vakmannen altijd snel en vakkundig zult worden geholpen. Ook voor het plaatsen of opknappen van een trap.