Kozijnen Rotterdam

Wilt u de isolatiewaarde van uw woning verhogen? Of heeft u behoefte aan een verbeterd vooraanzicht van het pand in Rotterdam? Door uw kozijnen te vernieuwen, kunt u beide wensen in één klap verbeteren. Kozijnen levert men tegenwoordig in zowel een hardhouten, kunststof of aluminium variant. Bij onze specialisten bestelt u zowel draaikiepramen als vaste ramen en kantelramen in diverse afmetingen tegen aantrekkelijke kosten. Wij zijn een netwerk van bedrijven. Wij brengen u in verbinding met meerdere kozijnenspecialisten uit Rotterdam. U ontvangt gratis en vrijblijvend meerdere offertes (max. 5) nadat u het offerteformulier hebt ingevuld. Vervolgens vergelijkt u de prijzen en het aanbod van deze offertes. Naast het plaatsen en vervangen van raamkozijnen, kunnen onze experts ook een reparatie of onderhoud uitvoeren. Vul vandaag nog het contactformulier in, dan vinden wij ook voor u een vakman in Rotterdam!

Kozijnen Rotterdam

Van der Kolk, netwerk van kozijnspecialisten. Gegarandeerd scherpe prijzen!

Op zoek naar aluminium, kunststof of houten kozijnen? Vind een vakman via ons netwerk! Ook voor traprenovatie en trapbekleding.

kozijnen offerte Rotterdam

Ruime ervaring in het vakgebied

Wij werken samen met verschillende leveranciers en monteurs van kozijnen over het hele land. Dankzij ons landelijke netwerk kunnen wij garanderen dat er altijd een kozijnspecialist actief is in de omgeving van Rotterdam. Het grote voordeel van ons landelijke netwerk, is dat de bedrijven informatie met elkaar kunnen uitwisselen. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste hulp. Hebt u ondersteuning nodig bij het plaatsen of vervangen van raamkozijnen? Of de reparatie van een oud hardhouten raamprofiel? Wij hebben jarenlange ervaring met het verbinden van onze klanten aan het juiste bedrijf in Rotterdam. Het onderhoud en de reparatie van draaikiepramen en kantelramen zijn bij ons in uitstekende handen.

Keurmerken

Voor elk product in de bouwsector bestaan er verscheidene keurmerken. Ook voor kozijnen zijn enkele keurmerken van toepassing. Voor houten woonproducten houdt u het beste rekening met keurmerken als PEFC en FSC, of Stichting Keurhout. Producenten van aluminium producten voldoen meestal aan keurmerken als PKVW en VMRG. KOMO en SKG vormen bekende keurmerken voor kunststof bouwmaterialen. Wanneer een product aan een bepaald keurmerk voldoet, dan betekent dat aan Europese en Nederlandse eisen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid of kwaliteit voldaan wordt. Zo staat het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) voor een verminderde kans op inbraak, en is het FSC kwaliteitslabel een aanduiding van een duurzaam rooiproces en het behoud van bossen.

Besparen door te vergelijken

Heeft u hulp nodig bij het plaatsen of vervangen van uw kozijnen? Zoekt u een specialist in Rotterdam die de reparatie van uw draaikiepramen kan uitvoeren of houtrot wil verwijderen? Bij ons bent u verzekerd van scherpe prijzen en een snelle en vakkundige ondersteuning. Vul in het contactformulier uw wensen in, en wij sturen u zo snel mogelijk gratis en vrijblijvend offertes van verscheidene bedrijven uit Rotterdam. Vergelijk deze op prijzen of kwaliteit, en kies zelf voor de kozijnspecialist in Rotterdam die uw kozijn zal verwijderen en vervangen met een nieuwe. Bent u niet tevreden met het aanbod dat wij u doen? Geen probleem, u zit bij ons nergens aan vast.

Vergelijk diverse offertesGewenst materiaal (*)

Woont u al in het huis waarvan u de kozijnen wilt vervangen? (*)

Uitvoermoment (*)

Omschrijving opdracht (*)kunststof kozijn Rotterdam

Kunststof kozijnen

In de afgelopen jaren heeft de markt voor kunststof kozijnen zich steeds verder uitgebreid in Rotterdam. De grote voordelen van kunststof, zoals de lange levensduur, het eenvoudige onderhoud en de hoge isolatiewaarde dragen hier zeker aan bij. Zo hoeft u kunststof raamkozijnen alleen periodiek af te nemen met een vochtige doek, en kan het materiaal tot wel vijftig jaar in optimale staat blijven. Het nadeel van kunststof als materiaal is dat hier vaak makkelijk mee te frauderen is. Vraag bij een specialist in Rotterdam daarom altijd om een sample van het kunststof: met deze dwarsdoorsnede kunt u zichzelf garanderen van de juiste isolatie en vochtbestrijding. Hoe meer ‘kamers’ men erin bouwt, des te beter zal het kozijn de woning isoleren. Wil u dat het kunststof evenveel uitstraling krijgt als een houten model? Kies dan voor een raamprofiel met een houtdesign. Dit brengt iets hogere prijzen met zich mee, maar geeft uw pand in Rotterdam een prettige aanblik.

Prijzen

De prijzen voor kunststoffen raamkozijnen hangen af van diverse factoren. Het belangrijkst hierbij is of het kozijn op maat moet worden gemaakt, of dat een standaard model afdoende is. Daarnaast bepaalt ook het gekozen design de uiteindelijke prijzen. Gemiddeld liggen de prijzen voor kunststof iets hoger dan voor hout of aluminium, maar ook dit is afhankelijk van een groot aantal factoren. Kiest u voor zachthout in plaats van hardhout? Dan dalen de kosten, maar moet u het gehele raamprofiel sneller laten vervangen. In onderstaande tabel vindt u een aantal voorbeelden van prijzen bij diverse afmetingen voor raamkozijnen.

Kunststof raamsoort Afmetingen Gem. Prijs
Vast 60cm x 60cm €60,-
Vast 125cm x 200cm €345,-
Draai/kiep 100cm x 100cm €240,-
Draai/kiep 120cm x 180cm €375,-
Val 50cm x 40cm €130,-
Val 100cm x 80cm €220,-

Houten kozijnen

Houten raamkozijnen worden met name gebruikt voor monumentale panden of oude woningen in Rotterdam. Houten woononderdelen kunnen echter ook voor moderne woningen een goede toevoeging vormen. Dankzij de warme uitstraling werken houten kozijnen vaak sfeerverhogend. Naast deze warme uitstraling hebben houten kozijnen als voordeel dat een kleine beschadiging gemakkelijk te herstellen is met een reparatie, en dat de kleur eenvoudig te wijzigen is. Het nadeel van houten raamkozijnen is dat deze een kortere levensduur kennen dan kozijnen van ander materiaal, en ze leveren over het algemeen niet zo’n hoge isolatiewaarde. Dit betekent dat u met houten kozijnen jaarlijks minder bespaart op de stookkosten dan bijvoorbeeld met een kozijn van aluminium of kunststof. Dit valt te ondervangen door de toepassing van hoogisolerende beglazing.

Houten raamsoort Gem. prijs (per m2)
Vast €375,-
Draai/kiep €550,-
Val €700,-
houten kozijnen Rotterdam

Prijzen

De prijzen van houten kozijnen hangen af van de kwaliteit van het hout en het gekozen model. Vaak wordt gezegd dat houten kozijnen lagere prijzen kennen dan de kunststoffen variant. Wilt u echter verzekerd zijn van een hoogwaardige kwaliteit en zo lang mogelijke levensduur dan dient u te kiezen voor iets duurdere kozijnen. Bovendien adviseren wij het aanbrengen van een extra coating over de hardhouten raamprofielen, om de kans op rot zo klein mogelijk te houden. Qua onderhoud vragen houten producten bovendien weinig geld en tijd. U zult jaarlijks zo’n €20,- betalen aan onderhoudskosten. Dit geld gaat onder meer naar het bijwerken van verf en het verwijderen van houtrot. In bijgaande tabel vindt u een kort overzicht van gemiddelde prijzen per raamsoort.

Wilt u graag uw oude kozijnen vervangen voor nieuwe?

Vul het contactformulier in en krijg vrijblijvend offertes van diverse bedrijven toegestuurd. Vergelijk deze op prijs en aanbod.

Kozijnen prijs

Aluminium kozijnen

Hoewel u hier misschien niet snel aan denkt, kunt u voor uw raamkozijnen in Rotterdam ook kiezen voor aluminium als materiaal. Het grote voordeel hiervan is dat dit een zeer duurzaam product is, doordat 8.5 procent van het aardoppervlak de basisstof voor aluminium bevat. Daarnaast is het zeer eenvoudig om aluminium te recyclen. Het reinigen van aluminium raamkozijnen is bovendien zeer eenvoudig eigenhandig uit te voeren, doordat deze geen elektrostatische werking uitdragen. Andere voordelen van aluminium als basismateriaal is dat het product zeer licht, sterk, slijtvast en bestendig tegen corrosie is. Uw kozijnen zullen dan ook lange tijd meegaan, en ondanks de grote kracht die ze kunnen dragen niet zorgen voor een verzakking in uw muren. Een nadeel van aluminium is de beperkte variatie aan designs, en de vrij kille uitstraling. Daarom leent het materiaal zich het beste voor panden met een moderne uitstraling en bedrijven waarbij grote beglazing gewenst is.

Aluminium raam Gem. prijs
Vast €98,-
Kiep €210,-
Draai/kiep €215,-
aluminium kozijnen Rotterdam

Prijzen

Of u nu voor hardhouten, kunststof of aluminium kozijnen moet kiezen, is afhankelijk van uw wensen voor bijvoorbeeld de prijzen. De prijzen van aluminium raamkozijnen door het eventueel toepassen van een koudebrug. Een raamkozijn zonder deze koudebrug zal een lage isolatiewaarde bieden, waardoor de kosten aanzienlijk lager uitvallen. U zult echter weinig profijt hebben van een dergelijk kozijn als het gaat om het besparen op de stookkosten. Wij adviseren daarom over het algemeen om wel te kiezen voor een raamprofiel met koudebrug, omdat dit het verbruik van fossiele brandstoffen beperkt. Bespaar op uw investering door de prijzen te vergelijken van diverse aanbieders. Wanneer u via ons contactformulier een offerteaanvraag doet ontvangt u vrijblijvend tot maximaal 5 prijsvoorstellen van bedrijven uit uw regio.

Kozijnen met isolerende werking

Eén van de belangrijkste eigenschappen van kozijnen is dat deze bijdragen aan de beperking van het warmteverlies. Door het warmteverlies te beperken vermindert u de kosten voor het stoken aanzienlijk. De hoeveelheid warmte die verloren gaat wordt aangegeven met een U-waarde. Hoe lager deze waarde, hoe beter uw kozijnen het huis isoleren. Deze waarde mag volgens het Bouwbesluit van 2012 maximaal 4.2 zijn. Bij vervanging van kozijnen of bij nieuwbouw dienen de woononderdelen dan ook aan deze minimale eisen te voldoen. Uit onderzoek is gebleken dat kunststof kozijnen momenteel de beste isolatiewaarde leveren. Wanneer u de kozijnen combineert met standaard dubbel glas valt de U-waarde tussen de 1.0 en 2.0. Voor passief energieverbruik woningen kan deze waarde zelfs teruggebracht worden tot 0.8 warmteverlies per vierkante meter. Ook aluminium raamkozijnen isoleren goed, afhankelijk van de toevoeging van een thermische brug om het warmteverlies in te perken valt deze waarde rond de 1.8 of 2.7. Houten raamkozijnen hebben de laagste isolatiewaarde, deze valt meestal rond de 2.4. Hoewel dit een lage waarde is, valt deze ruim binnen de grenzen van het bouwbesluit. De prijzen voor de kozijnen hangen mede af van deze isolatiewaarde.

U-waarde kozijnen

De U-waarde is de isolatiewaarde van een kozijn. Hoe lager de U-waarde, hoe beter het kozijn isoleert. Aluminium heeft een U-waarde van 6, de U-waarde van hout ligt rond de 2.4 en voor kunststof tussen de 1 en 2. Hoe goed een kunststof kozijn isoleert is afhankelijk van het profiel. Deze zijn namelijk hol van binnen, hierin worden schotjes geplaatst waardoor kamers ontstaan. Hoe meer kamers, hoe beter de isolatie. Als u een kunststof kozijn wilt wat erg goed isoleert, dan kunt u het beste één met een U-waarde van 1,1 of lager uitzoeken, deze hebben minstens vijf kamers.

hardhouten kozijnen Rotterdam

Hardhouten kozijnen

Onze klanten uit Rotterdam vragen regelmatig wat exact het verschil is tussen hardhouten raamprofielen en de normale houten variant. Het antwoord hierop is redelijk simpel: er bestaat meestal geen verschil. De term hardhouten ramen staat voor alle raamkozijnen die het hout van een loofboom als basis hebben. Loofbomen leveren harder hout dan naaldbomen, waardoor deze het predicaat hardhout dragen. Het voordeel van hardhouten woononderdelen is dat deze minder snel beïnvloed worden door de weersinvloeden dan naaldhout. Er bestaan wel enkele naaldhoutsoorten die een vergelijkbare hardheid dragen.

kozijnen reparatie Rotterdam

Kozijnen plaatsen

Het plaatsen en vervangen van hardhouten, aluminium of kunststof kozijnen is een klus die u het beste kunt overlaten aan een ervaren vakman uit Rotterdam. Deze zal de kantelramen, vaste ramen of draaikiepramen snel en vakkundig voor u plaatsen, en zo de isolatie van het pand direct verbeteren. Een specialist kijkt daarnaast direct naar eventuele beschadigingen aan de sponning en de noodzaak voor een reparatie. De kosten voor het inschakelen van een ervaren specialist uit Rotterdam worden bepaald door de afmetingen van het raam, de staat van het raamprofiel en de tijd die hij kwijt is aan de klus.

kozijnen vernieuwen

Kozijnen vervangen

Hoewel kozijnen een lange levensduur kennen, is het na verloop van tijd wel nodig om deze te vervangen. Kunststof en aluminium kozijnen kunnen een levensduur hebben van ongeveer 50 jaar voordat vervanging nodig is. Houten raamkozijnen zullen ongeveer 25 jaar mee gaan. Wanneer de maximale levensduur is verstreken kunt u overwegen om de bestaande kozijnen gewoon te laten zitten. U loopt dan echter wel een verhoogd risico op lekkage, en zal ook merken dat de isolatiewaarde van het product zal dalen. Laat u uw raamkozijn vervangen? Kijk dan altijd naar de bestaande kozijnen en de maximale draagkracht hiervan. Eventueel is het noodzakelijk een specialist uit Rotterdam in te schakelen voor het verstevigen van de sponning of het vergroten van de ruimte zodat u er nieuwe beglazing in past.

kunststof kozijnen onderhoud

Onderhoud en reparatie

Het onderhoud van een kozijn varieert naar gelang het basismateriaal. Een kunststof kozijn dient u jaarlijks schoon te maken met behulp van water en een beetje allesreiniger. Hiermee voorkomt u dat er groene aanslag op het kozijn ontstaat, en tijdens het schoonmaken kunt u tevens controleren of er een reparatie nodig is. Houten kozijnen moeten u vaker en grondiger laten onderhouden. Het onderhoud van houten woononderdelen bestaat onder andere uit het vijfjaarlijks schuren en verven hiervan om de kans op vochtproblemen te verkleinen. De reparatie van een houten raamkozijn is echter veel gemakkelijker dan bij de kunststoffen en aluminium variant. Dit komt doordat het hout gemakkelijk aangepast kan worden zonder dat de isolatiewaarde of draagkracht van het materiaal verloren gaat.

kozijnen schoonmaken in Rotterdam

Kozijnen schoonmaken

Om de levensduur van kozijnen te verlengen is het belangrijk om deze minimaal eens per jaar schoon te maken. Hebt u houten kozijnen? Deze maakt u eenvoudig schoon met behulp van een zachte doek, warm water en een milde zeep. Hetzelfde geldt voor kunststof kozijnen, ook hierbij gebruikt u warm water en een schoonmaakmiddel zonder schuurmiddel of bleek. Sommige kunststof kozijnen kunt u insmeren met wax, zodat vuil minder snel hecht en schoonmaken minder vaak nodig is. Dit is echter niet mogelijk bij elk kozijn, controleer dit daarom bij uw leverancier. Een aluminium kozijn kunt u schoonmaken met behulp van een zachte doek en een schoonmaakmiddel, eventueel speciaal voor aluminium.

kozijn rubbers reinigen Rotterdam

Kozijn rubbers

Het is erg belangrijk dat de rubbers van kozijnen van goede kwaliteit zijn. Als dit niet het geval is, dan is de kans op lekkages en tocht groter. Na verloop van tijd is het echter mogelijk dat rubbers niet meer soepel zijn, uitdrogen of poreus worden. U kunt dit voorkomen door in ieder geval eens per jaar onderhoud aan de rubbers te plegen. De rubbers maakt u schoon met behulp van een vochtige doek. Rond de herfst kunt u de rubbers licht inwrijven met vaseline. Dit zorgt ervoor dat de flexibiliteit behouden blijft en dat de rubbers in de winter niet vast vriezen en daardoor beschadigen.

Wilt u graag nieuwe kozijnen laten plaatsen in Rotterdam?

Kom via ons netwerk in contact met een kozijnen specialist uit uw regio. Vergelijk vrijblijvend offertes!

Vaste kozijnen

Voor veel ramen heeft u geen draaiende kozijnen nodig, maar vormen vaste raamprofielen een prima oplossing. Bij onze leveranciers uit Rotterdam bent u aan het juiste adres voor diverse soorten vaste raamkozijnen, in zowel houten als kunststoffen variant. Het voordeel van vaste raamprofielen is dat deze een goede inbraakwering bieden. In de meeste gevallen is het namelijk mogelijk om de glaslatten aan de binnenzijde te monteren. Andere voordelen van vaste kozijnen is dat deze bescherming bieden tegen geluidsoverlast en zorgen voor een goede energiebesparing. Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het vervangen van uw vaste kozijnen? Wij sturen u met alle plezier meer informatie toe.

Kantelramen

Wilt u op de zolder meer woonruimte creëren en moet er nog een raam geplaatst worden? Overweeg dan om een kantelraam te laten plaatsen. Kantelramen zijn zeer praktisch als dakraam omdat veel frisse lucht naar binnen laten, zelfs bij een kleiner raam. Het installeren van kantelramen is een klus die u het beste kunt overlaten aan een erkend kozijnspecialist. Deze zal de ramen snel en vakkundig installeren, en zorgt ervoor dat er geen lekkage ontstaat bij de kantelramen. Kies voor een raam met een centrale tuimelas, of eentje die meer naar boven of onder is geplaatst. Wij helpen u graag verder.

kantelraam Rotterdam

Draaikiepramen

Wilt u op sommige momenten de frisse lucht in grote hoeveelheden naar binnen halen, en is op andere momenten een klein beetje ventilatie voldoende? Overweeg dan om draaikiepramen te laten plaatsen. Een draaikiepraam kantelt naar binnen open, of kan (ook naar binnen toe) wagenwijd openstaan. Met name op kantoren en scholen vormen ramen met een draai- en kiepsysteem een populaire keus. Denkt u dat draaikiepramen goed passen bij uw bedrijfspand? Laat dan een expert de huidige kozijnen vervangen. Op deze manier bent u zeker van een goed resultaat. Ook de reparatie van draaikiepramen laat u het beste over aan een vakman uit Rotterdam.

draaikiepramen Rotterdam

Zelf houtrot verwijderen

Wie z’n houten raamkozijnen van te weinig onderhoud voorziet loopt het risico op houtrot. Houtrot ontstaat wanneer onbewerkt hout bloot staat aan vocht. Dit gebeurt wanneer de verflaag op kozijnen wegens veroudering barst, en er regen tegen het onbewerkte hout aan komt. Het verwijderen van houtrot is geen ingewikkelde klus, maar zal wel nauwkeurig moeten gebeuren. Verwijder al het aangetaste hout, en plaats een nieuw stuk op de lege plek. Laat dit goed aansluiten en zorg vervolgens voor een goede verflaag op uw kozijn, het liefst met topcoating. Door het verwijderen van houtrot en het aanbrengen van de coating gaat het kozijn nog jaren mee.

Wij leveren nagenoeg alle merken

Wanneer u overweegt om nieuwe raamkozijnen aan te schaffen voor uw pand in Rotterdam, dan hebt u de keus uit zowel producten van een huismerk als A-merk. Regelmatig krijgen wij van onze klanten de vraag welke van deze twee zij het beste kunnen kiezen. Hierop bestaat echter geen eenduidig antwoord. Producten van een huismerk kennen meestal een prima kwaliteit, en zijn tegen aantrekkelijke prijzen verkrijgbaar. Raamkozijnen van een A-merk hebben echter een betere isolatiewaarde, langere garantie en levensduur.

Weru

Er bestaan diverse redenen waarom u voor een bepaald bedrijf kiest in plaats van een ander. Eén van de bedrijven waar men regelmatig mee in zee gaat is Weru. Bij Weru staat men voor Duitse topkwaliteit, een goede betaalbaarheid en een transparante offerte zonder verrassingen. Het bedrijf verkoopt zowel kunststof kozijnen als deuren en schuifpuien, die gegarandeerd jarenlang meegaan en weinig onderhoud vragen.

Ploeg

De meeste kozijnaanbieders uit Rotterdam richten zich met name op de particuliere klant, verschillende fabrikanten hebben echter ook een ruim assortiment voor zakelijk geïnteresseerden. Bij Ploeg staat men bijvoorbeeld voor maatwerk, waarbij men brandwerende kozijnen, maar ook luchtdichte oplossingen biedt die aansluiten bij de wensen van de klant. Ploeg kozijnen zijn ook geschikt voor onder meer woningcorporaties en kantoorpanden in Rotterdam.

Schüco

Iedereen weet dat de energiekosten steeds verder stijgen. Om een hoge energierekening tegen te gaan, bestaan er een aantal zaken die u kunt doen. Eén van de oplossingen is de plaatsing van kunststof raamprofielen, die de isolatiewaarde verhogen. Bij Schüco biedt men kunststoffen raamoplossingen in vele maten. Moet een raamprofiel een elegante uitstraling krijgen? Bij Schüco combineert men architectuur met design en functie.

HBI

Iedereen weet dat de energiekosten steeds verder stijgen. Om een hoge energierekening tegen te gaan, bestaan er een aantal zaken die u kunt doen. Eén van de oplossingen is de plaatsing van kunststof raamprofielen, die de isolatiewaarde verhogen. Bij Schüco biedt men kunststoffen raamoplossingen in vele maten. Moet een raamprofiel een elegante uitstraling krijgen? Bij Schüco combineert men architectuur met design en functie.

vaste kozijnen

Deceuninck

Stelt u hoge eisen aan de isolerende waarde van een raamprofiel? Kijk dan eens bij het assortiment van Deceuninck. Deze fabrikant verdeelt het aanbod in drie klassen: basis, standaard en premium. De isolatiewaarde van de kozijnen varieert tussen de 1.1 en 0.65 W/m2K. Het is aan u om te bepalen hoe sterk u het warmteverlies wil verminderen en welk budget u heeft.

Schipper

Naast vele wereldwijde merken bestaan er ook enkele Nederlandse bedrijven met een specialisatie in het produceren van kozijnen. Een voorbeeld hiervan is Schipper: een familiebedrijf dat zich in de loop der jaren ontwikkeld heeft tot een landelijk opererende organisatie. Bij Schipper vindt u zowel aluminium als kunststof kozijnen, tegen scherpe prijzen. Daarnaast leveren zij ook producten als dakkapellen en schuifpuien.

Gealan

Houdt u van nieuwe technieken en ontwikkelingen en dienen uw woononderdelen hier altijd aan te voldoen? Overweeg dan om eens het aanbod van Gealan te bekijken. Men werkt hier onder andere met de Gealan Kubus een venster dat door de met schuim gevulde isolatiekamers een hoge energiezuinigheid biedt. Het automatische ventilatiesysteem en de statische droge beglazing vormen andere nieuwe ontwikkelingen.

Hebo

Wilt u graag houten kozijnen plaatsen bij uw pand in Rotterdam? Dan moet zoeken naar een professional die hier een ruime ervaring in heeft. Eén van deze specialisten is Hebo, een fabrikant die zich heeft gespecialiseerd in houten en aluminium kozijnen, en die staat voor een hoge kwaliteit. Andere waarden waar men u bij Hebo van verzekert zijn energiezuinigheid en luchtdichtheid.

Kroon

Een laatste specialist die we hier voor u willen uitlichten is Kroon Kozijn, een kunststof specialist die al meer dan veertig jaar de grootste aanbieder is in Nederland. Koopt u raamkozijnen bij Kroon? Dan bent u verzekerd van een verhoogde isolatiewaarde van uw woning in Rotterdam, 15 jaar garantie op het product en een hoge veiligheid en comfort. Een expert uit Rotterdam geeft u desgewenst meer informatie over de opties en bijbehorende kosten.

Veka

Veka is een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het maken van kunststof producten voor raam- en deurafsluitingen. Het bedrijf stelt hoge kwaliteitseisen aan al hun raamkozijnen, wat ook duidelijk wordt in hun bedrijfsprofiel. Zij zorgen ervoor dat elk product voldoet aan de kwaliteitseisen die in Duitsland worden gesteld, en ontwikkelen steeds nieuwe methoden om de prestaties van de producten te verbeteren.

Finstral

Finstral is een merk wat al meer dan 45 jaar actief is in de kozijnen branche. Het merk is erg innovatief omdat ze constant tijd besteden aan het ontwikkelen en vernieuwen van producten. De wensen van de klant zijn hierbij erg belangrijk en staan daarom centraal. Naast kozijnen kunt u bij Finstral ook terecht voor deuren, serres en schuifdeuren.

kozijnen prijzen

Vrijblijvend offertes vergelijken

Wilt u weten welke opties er bestaan voor het plaatsen van aluminium of hardhouten kozijnen bij uw bedrijfspand in Rotterdam? Bent u benieuwd naar de prijzen voor het vervangen van een vast raamkozijn door een raam met een draai- en kiepsysteem? Of zoekt u een vakman voor de reparatie en het onderhoud van de kozijnen op de bovenverdieping? Wij zijn een netwerk van meerdere kozijnspecialisten. Vul vandaag nog het offerteformulier in, dan sturen wij u gratis en vrijblijvend diverse offertes (max. 5) toe van bedrijven uit Rotterdam. Vergelijk de offertes op prijzen, aanbod en voorwaarden en kies vervolgens zelf welke vakman de klus komt uitvoeren!