Kozijnen Veldhoven

Zijn de kozijnen van uw woning in Veldhoven aan vernieuwing toe? Bij het vervangen heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Hardhouten, kunststof of aluminium kozijnen, verscheidene kleuren en afmetingen, er is van alles mogelijk. Wilt u besparen op uw energierekening? Dan is het erg belangrijk om rekening te houden met de isolatiewaarde. U vindt hier meer informatie over onder andere de verschillende materialen, de prijzen en het verwijderen van houtrot.

Zoekt u een vakman die u kan helpen bij de installatie, reparatie of onderhoud? Vraag dan direct gratis en vrijblijvend offertes aan. U ontvangt meerdere vrijblijvende offertes van bedrijven uit Veldhoven en omgeving. Vergelijk de prijzen, voorwaarden en het aanbod. Kies eenvoudig de vakman die bij u langskomt voor het uitvoeren van de klus.

Kozijnen Veldhoven

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan en bespaar op de kosten!

Offertes aanvragen

De voordelen van onze dienstverlening

 • Scherpe prijzen
 • U ontvangt snel een reactie
 • Bespaar door vrijblijvende offertes te vergelijken
 • Zowel kunststof, houten, stalen en aluminium raamkozijnen

Betere isolatie en veiligheid

Verouderde kozijnen zijn vaak minder veilig en hebben een slechte isolatie. Wist u dat u veel warmte verliest uit uw woning door de raamkozijneen? Met een goede isolatie is het mogelijk om uw woning efficiënt te verwarmen. Dit merkt u direct door een lagere energierekening. Uiteraard wilt u uw woning in Veldhoven zo goed mogelijk beveiligen tegen inbraak. Tegenwoordig zijn kozijnen zeer sterk en bestaat er allerlei raambeslag om de kans op inbraak te verminderen. Denk hierbij aan afsluitbare raamuitzetters en een raamkruk met sleutel.

Besparen? Offertes vergelijken

Is uw huis in Veldhoven toe aan gloednieuwe kozijnen? Of uw voorkeur nou uitgaat naar kunststof, houten of aluminium kozijnen, het vernieuwen hiervan is altijd een investering. Gelukkig bespaart u via ons netwerk op de prijzen.

Hoe? Door het vergelijken van offertes! Meerdere kozijnspecialisten, door heel Nederland, zijn aangesloten bij ons netwerk. Dus ook in Veldhoven. Als u het contactformulier invult dan ontvangt u meerdere (max. 5) offertes van verschillende bedrijven. U vergelijkt hiervan de prijzen, voorwaarden en het aanbod. U kiest vervolgens zelf welk bedrijf bij u langskomt in Veldhoven. Dit kan de specialist zijn met de laagste prijzen, of degene die het snelste kan beginnen. Aan u de keus.

Gratis offertes vergelijken

Werkzaamheden (*)

Waarvoor wilt u offertes aanvragen?
KozijnenDakkapelSchuifpuiDeurenGevelbekleding

Materiaalsoort kozijnen (*)


Materiaalsoort schuifpui (*)
Betreft het buiten- of binnendeuren? (*)
BuitendeurenBinnendeuren
Materiaalsoort deuren (*)

Is de woning in bezit? (*)

Gewenst uitvoermoment (*)

Wanneer kozijnen vervangen?

Het is belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen aan uw raamkozijnen. Kunststof en aluminium vereisen minder onderhoud dan houten profielen. Toch is het na verloop van tijd nodig om de kozijnen te vernieuwen. Verouderde kozijnen werken vaak minder goed, zijn niet veilig en hebben een slechte isolatie. Het is noodzakelijk om het kozijn te vervangen als het houten kozijn teveel is aangetast door rot of wanneer kunststof kozijnen te ernstig beschadigd zijn. Het voordeel van het vernieuwen is dat u zelf de uitstraling en stijl kunt bepalen. Vervang de raamkozijnen wanneer:

 • het hout beschadigt is door houtrot of andere ernstige beschadigingen zijn;
 • wanneer de kozijnen verouderd zijn en de isolatie verslechterd is;
 • u zelf de stijl en de uitstraling wilt bepalen.
kozijnen vervangen

Kozijnen kopen, waar op letten?

Wij hebben een aantal handige tips voor u waar u op moet letten bij het aanschaffen van gloednieuwe kozijnen. Ten eerste is het handig om van tevoren te bepalen welk soort raam u wilt plaatsen. Gaat u bijvoorbeeld voor een valraam of liever een opendraaiend raam? Ten tweede moet u bepalen van welk materiaal de kozijnen gemaakt moeten worden.

Beslis ook de beglazing die u wilt plaatsen. Met isolatieglas profiteert u van een verlaagd btw-tarief. Lees hier meer over op de website van de Belastingdienst. Tot slot is het verstandig om te letten op keurmerken. Inbraakveilige producten krijgen bijvoorbeeld het Politie Keurmerk Veilig Wonen en duurzaam hout het FCS-keurmerk.

Materiaalsoorten, structuren en kleuren

U heeft de keuze uit verschillende materiaalsoorten, structuren en kleuren. Kies uit houten, kunststof of aluminium profielen. Op deze pagina leest u meer over elke materiaalsoort en de voordelen. Soms denkt men dat er weinig mogelijk is qua kleur met aluminium. Dit is echter niet het geval. Ook met aluminium heeft u een keuze uit een uitgebreid assortiment. Houten raamprofielen hebben als voordeel dat u het in elke kleur kunt schilderen. Dit is niet het geval voor kunststof, maar bij kunststof heeft u naast een uitgebreide keuze uit kleuren ook de mogelijkheid voor structuren. Bijvoorbeeld een houtlook met houtnerf. Kies uit één van de volgende materialen:

 • Hout
 • Kunststof
 • Aluminium

kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn erg populair vanwege de vele voordelen. Allereerst liggen de prijzen zo’n 15% tot 20% lager dan die van aluminium en houten kozijnen. U bent met kunststof kozijnen in de meeste gevallen dus voordeliger uit. Daarnaast is een raamkozijn van dit materiaal onderhoudsarm. Eens per jaar is voldoende om de lange levensduur van minimaal 50 jaar te halen. Kunststof isoleert erg goed en het materiaal is bestand tegen verscheidene weersomstandigheden. Een raamkozijn van dit materiaal biedt bovendien goede bescherming tegen een inbraak.

U hebt de keuze uit vele verschillende designs, zoals een houtlook en modern antraciet. Het uiterlijk wordt nog wel eens als een nadeel gezien. Houten kozijnen zien er namelijk een stuk warmer uit dan de kunststof variant. Tegenwoordig wordt een kozijn van kunststof echter zo vormgegeven dat het bijna niet te onderscheiden is van de houten variant. Daarnaast hebt u de keuze u vrijwel elke RAL-kleur.

kunststof kozijn Veldhoven

Voordelen kunststof kozijnen

Specialisten plaatsen veel kunststof kozijnen in Veldhoven. Profiteer ook van de voordelen en laat uw oude kozijnen vervangen. Kunststof is bijvoorbeeld onderhoudsarm. U hoeft het niet te schilderen of vaak schoon te maken. Eén keer per jaar schoonmaken is al genoeg. Een ander voordeel is het uitgebreide assortiment aan kleuren en designs en de lange levensduur. Dit zijn de belangrijkste voordelen van kunststof:

 • Het materiaal is goedkoop, duurzaam en heeft een lange levensduur.
 • U heeft de keuze uit uiteenlopende kleuren en stijlen: ook houtlook!
 • Kunststof heeft weinig onderhoud nodig.

Prijzen

De prijzen van kunststof kozijnen hangen af van een aantal factoren zoals de beglazing, eventuele opties en de verschillende raamsoorten. Voor een vast raam van 60 bij 60 cm moet u denken aan een gemiddelde prijs van €95,- tot €110,-. Een valraam van 50 bij 40 cm kost ongeveer €100,- tot €160,-. Deze prijzen zijn inclusief isolatieglas en btw, maar zonder de montage. Het raambeslag, de kleur (zoals houtlook) en extra opties zoals een vliegenhor zijn ook nog van invloed op de prijs. In onderstaande prijstabel vindt u meer informatie over de gemiddelde prijzen. Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan. Vergelijk en bespaar tot wel 40% op de kosten!

Zijn kunststof kozijnen duurzaam?

Tabel: prijzen van kunststof kozijnen

Kunststof raamsoortAfmetingenGemiddelde prijs*
Vast raam60cm x 60cm€95,- tot €110,-
Vast raam100 x 100 cm€155,- tot €165,-
Draai-/kiepraam60 x 60 cm€165,- tot €220,-
Draai-/kiepraam100cm x 100cm€235,- tot €250,-
Valraam50cm x 40cm€100,- tot €160,-
Valraam100cm x 80cm€200,- tot €235,-
* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw en HR++ glas. Het is echter excl. de montage. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan vrijblijvend offertes aan.

Besparen op uw nieuwe kunststof kozijnen?

Vul het offerteformulier in en ontvang gratis offertes met scherpe prijzen!

Gratis offertes

houten kozijnen

Houten kozijnen

Houten kozijnen zijn ook erg populair. Eén van de redenen waaraan houten raamkozijnen hun populariteit danken, is de warme uitstraling. Houten raamkozijnen geven dan ook al gauw meer gezelligheid en sfeer in huis. Hout is daarnaast een natuurproduct, elk kozijn heeft een bepaald houtnerfpatroon en is daarom altijd uniek. Houten kozijnen hebben een lange levensduur, afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal. Zachthout gaat gemiddeld rond de 15 jaar mee, maar hardhouten raamkozijnen wel 40 tot 75 jaar.

Een ander voordeel van houten kozijnen is dat ze bewerkelijk is. Bent u gauw uitgekeken op uw exterieur? U geeft houten raamkozijnen eenvoudig een lik verf. Het repareren van beschadigingen is bovendien niet moeilijk. Hier tegenover staat dat houten kozijnen meer onderhoud nodig hebben. Eens in de 5 jaar schilderen is aan te raden om vochtproblemen te voorkomen.

voordeel houten kozijnen Veldhoven

Voordelen houten kozijnen

De voordelen zorgen ervoor dat hout een geliefde materiaalsoort is voor raamkozijnen. Elk kozijn is uniek door de houtnerf en detaillering van het hout. Door te kiezen voor houten raamprofielen is het mogelijk om te de kleur zelf te bepalen. U verft het raam eenvoudig in de kleur die u wilt. Daarnaast heeft hout een goede isolatiewaarde, waardoor warmteverlies wordt beperkt. Kies voor een houten kozijn voor een:

 • authentieke en warme uitstraling;
 • kozijn met een goede isolatiewaarde en lange levensduur;
 • raam dat gemakkelijk te repareren is bij beschadigingen.

Prijzen

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw nieuwe houten kozijnen? De totaalprijs is afhankelijk van het type raam, de grootte en de beglazing. Daarnaast moet u ook rekening houden met montagekosten en kosten voor raambeslag en extra opties zoals een ventilatierooster. De gemiddelde prijs per vierkante meter voor een vast raam is €300,- tot €450,-. Liever een raam die u kunt openen? Kies dan voor een draai-kiepraam. Deze kost gemiddeld €475,- tot €750,- per vierkante meter. Dit is inclusief btw en HR++ beglazing, maar zonder de montagekosten. Wilt u meer inzicht in uw kosten? Vul het offerteformulier in om gratis en vrijblijvend offertes te ontvangen.

Tabel: houten kozijnen prijzen

Houten raamsoortGemiddelde prijs (per 1 m²)*
Vast raam€300,- tot €450,-
Draai/kiepraam€475,- tot €750,-
Valraam€550,- tot €800,-
* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw en HR++ glas, maar excl. montage.
Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Wilt u een warme en authentieke uitstraling?

Plaats dan houten kozijnen. Vraag gratis offertes aan bespaar tot 40%!

Vergelijk offertes

plaatsen aluminium kozijnen Veldhoven

Aluminium kozijnen

Aluminium is één van de beste keuzes wanneer u op zoek bent naar stevige raamprofielen. Aluminium is vormvast, stevig en het gaat gemiddeld 40 jaar mee. Als u dit materiaal kiest dan maakt u van uw huis in Veldhoven een veilige plek, omdat aluminium brand- en inbraakwerend is. Een voordeel van dit materiaal is dat het helemaal hergebruikt kan worden. Bestaan uw raamkozijnen uit gerecycled aluminium? Dan draagt u bij aan een beter milieu. Een aluminium raamkozijn is bovendien vochtbestendig wat erin resulteert dat deze niet rot of roest.

Het materiaal is bovendien kleurvast en het trekt geen vuil en stof aan. Onderhoud is dus vrijwel niet nodig. Door de elegante uitstraling past een kozijn van aluminium vooral in een moderne woning in Veldhoven. U hebt de keuze uit verscheidene kleuren. Het aluminium wordt gedeïoniseerd, waardoor de kleur goed behouden blijft.

voordeel aluminium kozijnen Veldhoven

Voordelen aluminium kozijnen

Omdat aluminium licht en sterk is en een hoge draagkracht is het mogelijk om hoge en brede raamprofielen te plaatsen. De dunne profielen zorgen ervoor dat u veel lichtinval heeft. Met aluminium raamkozijnen zorgt u voor een elegante uitstraling. Aluminium heeft een lange levensduur en is zeer duurzaam.

De belangrijke voordelen van aluminium:

 • Weinig onderhoud en zeer duurzaam.
 • Grote ramen met veel glas mogelijk.
 • Materiaal kan hergebruikt worden: milieuvriendelijk.

Prijzen

Wilt u graag elegante raamprofielen van aluminium laten plaatsen door een specialist uit Veldhoven. Houdt dan rekening met hogere prijzen dan wanneer u kiest voor kunststof of houten kozijnen. Vaak worden aluminium kozijnen op maat gemaakt, zo weet u zeker dat het raam perfect past. De prijs wordt beïnvloed door de grootte van het raam, het type dat u kiest en de beglazing. Isolatieglas is de beste keuze om te besparen op de energiekosten. Een vast raam kost gemiddeld €420,- tot €500,- per vierkante meter inclusief btw en isolatieglas. Houd nog wel rekening met de montagekosten, deze zitten niet in deze prijs inbegrepen. In onderstaande prijstabel vindt u meer informatie over de prijzen.

Tabel: aluminium kozijnen prijzen

Aluminium kozijnGemiddelde prijs (per 1 m²)*
Vast raam€420,- tot €500,-
Draai/kiepraam€630,- tot €700,-
* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw en HR++ glas, maar excl. montage.
Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Hoge en brede aluminium ramen laten plaatsen?

Kies de beste specialist! Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Gratis offertes

isolatiewaarde van kozijnen in Veldhoven

Kozijnen met isolerende werking

Met verouderde raamkozijnen heeft u vaak last van tocht, condens aan de binnenzijde en warmteverlies. Dit heeft een negatief effect op uw energierekening en het wooncomfort. Door nieuwe kozijnen te plaatsen verbetert u de isolatie en dit merkt u meteen aan een lagere wordende energierekening. Vroeger was de isolatiewaarde van aluminium zeer slecht. Tegenwoordig is dit veel verbeterd en isoleert ook aluminium goed.

Naast de kozijnen moet u ook kijken naar de isolatiewaarde van de beglazing. Het nieuwe hoogrendementsglas isoleert nog veel beter dan dubbel glas. Tussen de glasplaten van HR-glas zit edelgas en een speciale coating om warmteverlies te voorkomen.

isolatie kozijnen

U-waarde kozijnen

De isolatiewaarde van ramen wordt aangegeven met een warmtecoëfficiënt, de U-waarde genoemd. Deze U-waarde geeft aan hoeveel warmte er verloren gaat per vierkante meter en per seconde bij één graad temperatuurverschil. Hierbij geldt dat de waarde zo laag mogelijk moet zijn. Hoe lager, hoe beter de isolatie. Hout heeft bijvoorbeeld een waarde van 1.78, kunststof 1.72 en aluminium 1.8. Naast de isolatiewaarde van deze materialen moet u ook nog rekening houden met de isolerende eigenschappen van de beglazing. Kies minstens voor dubbel glas, maar liever nog voor HR-glas.De U-waarde van kozijnmaterialen:

 • Hout: 1.78 W/(m²·K)
 • Aluminium: 1.8 W/(m²·K)
 • Kunststof: 1.72 W/(m²·K)
hardhouten kozijn plaatsen

Hardhouten kozijnen

Zachthout is erg gevoelig voor vocht. De kans op beschadigingen en houtrot is groot. Een zachthouten raamprofiel gaat daarom gemiddeld 15 tot 25 jaar mee. Grenen, Lariks en Vuren behoren tot de zachte houtensoorten die veel worden gebruikt. Als u houten raamprofielen aan de buitenkant van uw woning wilt monteren, dan is het verstandig om te kiezen voor de hardhouten versie. Dit materiaal is erg sterk en duurzaam. Dankzij de compacte structuur is een hardhouten raamprofiel bestand tegen extreme weersomstandigheden. Hardhouten profielen gaat tot wel 75 jaar mee. Meranti, Merbau en Afzelia behoren tot een aantal populaire hardhouten soorten.

aluminium kozijnen Veldhoven

Kozijnen plaatsen

Het plaatsen van raamkozijnen kunt u het beste overlaten aan een vakman uit Veldhoven. Het is allereerst belangrijk dat het kozijn de juiste afmetingen heeft. Een vakman houdt hierbij rekening met het feit dat de materialen in bepaalde weersomstandigheden kunnen werken. Het is belangrijk dat het monteren op de juiste manier gebeurt. Een raamkozijn moet namelijk waterpas staan. Daarnaast houdt een vakman rekening met de lucht- en waterdichte verbinding tussen de wand en het raamprofiel. De isolerende werking van een raamprofiel gaat namelijk verloren als er rondom een koudebrug ontstaat. Een vakman zal na het installeren bovendien alles binnen en buiten netjes afwerken.

kozijn vervangen

Kozijnen vervangen

Denkt u erover na om de raamprofielen van uw woning in Veldhoven te vervangen? Dit is een grote klus, vervangen wordt daarom alleen gedaan wanneer de levensduur bereikt is of wanneer er naden, kieren of rot hout is ontstaan. Daarnaast is het denkbaar dat u de raamkozijnen wilt vervangen omdat u uw pand in Veldhoven beter wilt isoleren. De isolatiewaarde van raamkozijnen is tegenwoordig namelijk een stuk beter dan vroeger. Hebt u last van rot en is een kozijn reparatie niet mogelijk? Het is verstandig om zo spoedig mogelijk de kozijnen te vervangen. Bij rotting kan een raamprofiel de muren niet meer ondersteunen waardoor grotere schade aan uw woning kan ontstaan. Het vervangen van de raamkozijnen is een goed moment om uw woning te voorzien van isolatieglas.


kozijnen onderhoud

Onderhoud en reparatie

Een voordeel van houten raamprofielen is dat u ingeval een beschadiging eenvoudig een reparatie kunt uitvoeren. Het verwijderen van houtrot en het vervangen van het aangetaste deel doet u bijvoorbeeld eenvoudig zelf. Dit materiaal heeft echter meer onderhoud nodig dan kunststof en aluminium. Het is verstandig om zachthouten raamprofielen eens in de twee jaar te schilderen en hardhouten eens in de vijf jaar. Een nieuwe laag verf dient als bescherming. Komt u zwakke plekken tegen? Schuur ze en schilder de opnieuw om te voorkomen dat het hout gaat rotten. Kunststof heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Een reparatie aan dit materiaal is lastig, het is verstandig om dit over te laten aan een vakman uit Veldhoven. Hetzelfde geldt voor aluminium. Onderhoud is vrijwel niet nodig een reparatie aan dit materiaal is erg lastig.

reinigen kozijnen Veldhoven

Kozijnen schoonmaken

Een raamprofiel wordt elke dag aan verschillende factoren blootgesteld, denk hierbij aan hitte, zand, insecten, stof, zon en regen. Om de maximale levensduur van raamkozijnen te behalen en om een reparatie te voorkomen is minstens eens per jaar schoonmaken erg verstandig. Gebruik nooit schuursponsjes of schoonmaakmiddelen met een schurende werking. Deze kunnen namelijk beschadigingen en krassen veroorzaken. Vermijd daarnaast bijtende schoonmaakmiddelen. Wat u wel kunt gebruiken bij het reinigen is een zachte spons of doek met milde schoonmaakmiddelen. Het is belangrijk dat u na het schoonmaken altijd naspoelt met water zodat er geen vuil of zeepresten achter blijven. Controleer direct of het hang- en sluitwerk schoon is.

rubbers van kozijnen

Kozijn rubbers

Naast de profielen zelf is het verstandig om ook aandacht te besteden aan de rubbers. Een rubber dient als afdichting tussen een raamprofiel en het glas. Het is belangrijk dat deze van goede kwaliteit is. Een versleten rubber kan ervoor zorgen dat het raam gaat lekken of tochten. Gaat u de kozijnen verven? Er mag geen verf op het rubber terecht komen omdat deze hiervan zal uitdrogen. Voor de winter is het een optie om vaseline op het rubber te smeren zodat ze soepel blijven, mocht het gaan vriezen. Is elasticiteit uit de rubbers, zijn ze poreus of geven ze af? Het is verstandig om de rubbers te laten vervangen door een vakman uit Veldhoven.


vaste raamkozijnen

Vaste kozijnen

Vaste kozijnen bevatten, zoals de naam al aangeeft, geen draaiende delen. Glaslatten bevinden zich aan de binnenkant van het kozijn. Een voordeel hiervan is dat er vrijwel geen onderhoud nodig is. Daarnaast maakt dit vaste kozijnen erg inbraakwerend. Vaste profielen hebben daarnaast nog een aantal voordelen. Met vaste kozijnen bent u namelijk erg goed beschermd tegen geluidsoverlast en u bespaart maximaal op energie. U hebt de keuze uit verscheidene soorten raamkozijnen. Het standaard type is een 1-vaks kozijn. Dit vaste kozijn bestaat uit één vak. Er zijn bovendien ook een 2-, 3-, of 4- vaks vast kozijn verkrijgbaar, zowel horizontale als verticale.

kantelraam Veldhoven

Kantelramen

Denk u erover na om kantelramen in uw woning in Veldhoven te monteren? Kantelramen hebben veelal scharnieren in het midden. Hierdoor kunt u, zoals de naam al zegt, het raam open kantelen. Kantelramen worden in de meeste gevallen geïnstalleerd op zolders. Dit maakt de ramen ideaal omdat het mogelijk is om te ventileren zonder dat het raam helemaal wijd open staat. U hebt de keuze uit verschillende maten en kleuren. Hierdoor kunt u de kantelramen helemaal aanpassen aan de stijl van uw woning. Het installeren van kantelramen is vakwerk. Het is daarom verstandig om dit over te laten aan een vakman uit Veldhoven.

draaikiepraam

Draaikiepramen

Wilt u de rommelzolder veranderen in een slaapkamer en daarom meer licht creëren? Het installeren van draaikiepramen is wellicht een goed idee. Deze ramen kunnen om twee assen draaien. Draaikiepramen kunnen verticaal draaien, net als een normaal draairaam. Daarnaast kunnen ze horizontaal kiepen net zoals een kantelraam, waarbij het raam voor een deel open staat. Dankzij de kiepstand kunnen draaikiepramen makkelijk ventileren zonder dat er te veel kou binnen komt. Draaikiepramen maakt u eenvoudig schoon, omdat u de buitenkant naar binnen kunt draaien. Draaikiepramen zijn daarnaast erg makkelijk te bedienen. U hebt de keuze uit vele afmetingen.

houtrot verwijderen

Zelf houtrot verwijderen

Het verwijderen van houtrot is niet lastig, u kunt dit eenvoudig zelf doen. Allereerst haalt u met behulp van een beitel het rotte deel weg. Zorg ervoor dat u al het rot weghaalt, haal zo nodig een stukje gezond hout weg. Breng vervolgens met een kwast houtrotstop aan. Hierna vult u de beschadiging op met houtrotvuller. Gebruik hiervoor een plamuurmes of spatel. Breng de houtrotvuller stevig aan en werk dit zo glad mogelijk af. Gaat het om een groot gat? Breng de vuller in lagen aan en laat deze tussendoor drogen. Hierna kunt u het raamkozijn schuren, schoonmaken, laten drogen en tot slot opnieuw verven.

Wij leveren nagenoeg alle merken

De isolatie van uw woning verbeteren? Of een bereikte levensduur van raamkozijnen? Wat uw reden ook is, als u nieuwe kozijnen wilt laten plaatsen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het uitzoeken is niet altijd gemakkelijk. U hebt de keuze uit verscheidene materialen, vormen en merken. Elke merk heeft zo zijn eigen specialisme. De bedrijven binnen ons netwerk leveren nagenoeg alle merken. Bij ons vindt u dus altijd wat u zoekt. U vindt hier meer informatie over de verschillende merken. Hebt u uw keuze gemaakt en wilt u een vakman inhuren voor het bevestigen? Vul gratis en vrijblijvend het offerteformulier in!

Weru

Voor een uitgebreid assortiment aan kunststof kozijnen bent u bij Weru aan het juiste adres. De raamprofielen van Weru zijn verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeren, met bijvoorbeeld kleuren of een houtlook. Het Duitse merk biedt topkwaliteit dankzij innovatie, onderzoek en vele jaren ervaring. Weru is al 40 jaar de nummer 1 aanbieder van kunststof, maar ook van schuifpuien en andere deuren.

Ploeg

Sinds 1980 kunt u bij Ploeg terecht voor hoogwaardige, kunststof raamkozijn, dakkapel, deur en schuifpui. Het bedrijf is gespecialiseerd in zakelijke en particuliere nieuwbouw en renovatie. Kwaliteit is erg belangrijk voor het familiebedrijf uit Nieuw-Vennep. Als u op zoek bent naar een ruim assortiment, uitstekende service en hoogwaardige raamprofielen dan bent u bij Ploeg aan het juiste adres!

Schüco

Schüco is in 1951 opgericht in Duitsland. Bij Schüco staat de behoeften van de klant centraal. U kunt bij het merk terecht voor kunststof en aluminium geveloplossingen, voor zowel renovatie als nieuwbouw. Deze deur-, raam- en geveloplossingen zijn afgestemd op verschillende klimaatzones en voldoen allen aan hoge eisen op het gebied van veiligheid, comfort en design.

HBI

HBI is een Duits merk wat al meer dan 50 jaar deuren en ramen op maat maakt. U hebt de keuze uit verschillende productlijnen. U kiest vervolgens zelf de vorm, kleur, het model, materiaal en het glas. U combineert de afzonderlijke onderdelen geheel naar eigen wens. Elk product van HBI is functioneel, betrouwbaar, solide, duurzaam en flexibel zoals de wensen van de klant.

kozijn merken

Deceuninck

Deceuninck draagt bij aan een duurzame woning. U kunt bij het merk terecht voor onder andere luiken, gevelbekleding, terrasbekleding, deuren en ramen. De materialen hebben een hoge isolatiewaarde en bieden daarom erg goede energieprestaties. De kernwoorden van Deceuninck zijn dan ook innovatie, ecologie en design. De producten van het merk hebben een tijdloos design en gaan meer dan 50 jaar mee.

Schipper

Voor kunststof of aluminium kozijnen bent u bij Schipper aan het juiste adres. Het merk is al meer dan 45 jaar een vertrouwd begrip. U hebt de keuze uit verschillende stijlen. Authentiek en traditioneel of modern en strak, Schipper heeft het allemaal. De raamkozijnen hebben het KOMO certificaat wat perfecte water- en winddichtheid garandeert. Dit resulteert in een perfecte isolatie.

Gealan

Gealan begon als een bontverwerkend bedrijf en ontwikkelde in 1968 het eerste raamprofiel. De kunststof raamprofielen van Gealan voldoen aan vele eisen. Ze beschermen tegen inbraak, geluid en warmte en ze zien er erg mooi uit. Het bedrijf ontwikkelt marktgerichte oplossingen en stelt hierbij de wens van de klant centraal. Daarnaast is duurzaamheid erg belangrijk voor dit merk.

Hebo

Hebo biedt kunststof en houten raamprofielen aan voor de particuliere en zakelijke markt. De prefab raamprofielen wordt compleet afgewerkt geleverd. De houten en kunststof raamprofielen zijn geschikt voor elke bouwwijze en worden indien nodig aangepast naar uw wensen. Een raamprofiel van Hebo is geschikt voor uitbouw, nieuwbouw maar ook voor renovatie. Ze passen naadloos in een bestaande woning.

Kroon

Kroon is sinds 1975 de grootste aanbieder van kunststof kozijnen in Nederland. De producten worden op maat gemaakt in een fabriek in Nederland. Ze voldoen aan de hoogste inbraakwering klasse en u hebt 15 jaar garantie. De milieuvriendelijke en onderhoudsvrije raamprofielen passen bij elk huis in Veldhoven. Hiernaast kunt u bij Kroon terecht voor een groot assortiment aan deuren en schuifpuien.

Veka

Veka is in 1970 begonnen met de productie van raamprofielen. Het Duitse bedrijf biedt producten aan van de hoogste kwaliteit. Bij het ontwikkelen van producten is er één doel en dat is het verbeteren van de prestaties. De eisen waar de kozijnprofielen aan moeten voldoen worden daarom voortduren aangescherpt. Voor kunststof kozijnen van goede kwaliteit bent u bij Veka aan het juiste adres.

Finstral

Finstral is een innovatief bedrijf wat al meer dan 45 jaar hoogwaardige kozijnen, serres en deuren op maat produceert. Het bedrijf streeft constant verbetering van de serviceverlening en producten na. Hierbij staat de klant centraal. Finstral doet daarnaast haar best om oplossingen met unieke en specifieke eigenschappen te ontwikkelen zodat ze een goede positie in de markt behoudt.

Keurmerken

Als u op zoek bent naar een goed raamkozijn voor uw huis in Veldhoven, dan is het verstandig om te controleren of deze is voorzien van een keurmerk. Er bestaan meerdere keurmerken. Het KOMO keurmerk controleert de kwaliteit van een kozijn. Als uw raamkozijn een KOMO label heeft, dan voldoet deze aan de Nederlandse regelgeving zoals het Bouwstoffen- en het Bouwbesluit. Het SKG keurmerk controleert ook de kwaliteit, maar dan van het hang- en sluitwerk.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) geeft aan of een woning in Veldhoven veilig is of niet. Denk hierbij aan veilig hang- en sluitwerk. Het VKG keurmerk gaat over de kwaliteit van kozijnen en FSC tot slot over de duurzaamheid van houten raamkozijnen. Veldhoven.

Voordelen kozijnspecialist Veldhoven

WSchakel een ervaren kozijnspecialist uit Veldhoven in voor de montage van gloednieuwe kozijnen. Met een specialist bent u verzekerd van een hoge kwaliteit. Daarnaast heeft de vakman veel ervaring en vakkennis. Hierdoor plaatst hij de kozijnen snel en zonder problemen. Dit verhoogt niet alleen het gebruiksgemak, maar door de nette afwerking zit het er ook mooi uit. Het monteren van kozijnen is daarnaast zwaar werk en u heeft speciaal gereedschap nodig. Met een specialist hoeft u zelf geen zwaar werk te doen of duur gereedschap aan te schaffen. Alle voordelen van een kozijnspecialist:

 • Vakkennis en ervaring in het monteren.
 • Snelle plaatsing en nette afwerking.
 • Het zware werk wordt voor u gedaan.
 • U hoeft geen duur gereedschap te kopen.
aanvragen gratis offertes

Vrijblijvend offertes vergelijken

Wilt u houtrot in uw hardhouten kozijnen laten verwijderen? Wilt u de kozijnen in uw dakkapel vernieuwen? Of is een reparatie nodig aan uw vaste- of kantelramen? Wat voor klus u ook hebt, u bent bij ons netwerk van kozijnspecialisten aan het juiste adres. Onze vakmannen zitten verspreid over heel het land, u kunt dus ook voor een klus in Veldhoven bij ons terecht.

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan via het offerteformulier en u ontvangt op korte termijn meerdere (max. 5) offertes van leveranciers bij u uit de buurt. Vergelijk de offertes op basis van prijzen, aanbod en voorwaarden en kies vervolgens de specialist die bij u langskomt in Veldhoven. We helpen u graag! Naast kozijnen voeren de specialisten uit ons netwerk ook traprenovaties uit.