Gratis kozijnen offertes!

Kozijnen Voorburg

Nieuwe kozijnen in Voorburg vergroten de (inbraak)veiligheid in huis én verlagen de energierekening. Kies voor kunststof kozijnen en profiteer van hoge kwaliteit. Toch op zoek naar de warme uitstraling van écht hout? Kies dan voor een authentiek hardhouten kozijn. Kozijnenspecialist gezocht?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt zo snel mogelijk aantrekkelijk geprijsde offertes van verschillende kozijnspecialisten in uw regio. Op deze pagina leest u alles over kozijnen: uit welke materialen kunt u kiezen? Welke soorten kozijnen zijn een optie? Hoeveel kosten kunststof kozijnen? Tot slot leest u ook hoe u bespaart op de kosten.

kozijnen Voorburg

Voordelen van onze service

Offertes vergelijken? Doen! Wist u dat de kunststof kozijnen prijzen per aanbieder enorm verschillen? Door de prijzen van meerdere aanbieders te vergelijken, vindt u eenvoudig en snel de specialist met het beste aanbod.

Uw voordeel?

Een besparing die oploopt tot wel 40% op de totale kosten! We hebben de grootste voordelen van onze service hieronder voor u op een rij gezet:

 • U krijgt een goed beeld van de prijzen voor een kunststof kozijn.
 • Zo kiest u zelf voor de vakman in Voorburg met het beste aanbod.
 • U bespaar tot wel 40% op de totaalprijs!
 • De offerteservice is gratis en zonder verdere verplichtingen.

Kozijnen materialen

De keuze voor het materiaal van uw kozijn, heeft een grote invloed op de uitstraling van uw woning en de totaalkosten. Kies voor een materiaal dat past bij de uitstraling van uw woning, maar dat ook binnen uw budget valt!

Kunststof kozijnen in Voorburg zijn daarom erg populair: dat komt omdat de uitstraling van een kunststof kozijn heel veelzijdig is: er is de keuze uit houtlook en elke mogelijke kleur die u maar wilt. Bovendien is kunststof ook qua prijs een hele aantrekkelijke keuze.

Natuurlijk is een kunststof kozijn niet de enige optie. Kozijnen in Voorburg zijn verkrijgbaar in deze materialen:


Op zoek naar een kozijnspecialist in Voorburg?

Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot wel 40% op de kosten!

Zonder enige verplichting!


Kozijnen vervangen Voorburg

Weet u wanneer u uw kozijnen moet vervangen in Voorburg? Kozijnen gaan heel lang mee: met goed onderhoud tot wel 75 jaar. Betekent dit dat u uw kozijn pas na 75 jaar hoeft te vervangen?

Niet helemaal.

Zeker oude woningen met houten kozijnen kunnen veel voordeel halen met het plaatsen van kunststof kozijnen. Kunststoffen kozijnen bieden namelijk een hogere isolatiewaarde. U verliest minder warmte, hoeft dus minder te stoken en bespaart zo op de energiekosten. Het is dus zeker mogelijk om de kozijnen al eerder te vernieuwen.

Hoe weet ik of mijn houten kozijn aan vervanging toe is?

Als het kozijn niet goed meer werkt of niet langer voldoet aan veiligheidseisen. U moet uw kozijnen in Voorburg ook vervangen als het ernstig beschadigd is of is aangetast door houtrot. Vergelijk gratis offertes en vind zo de kozijnspecialist met het beste aanbod.

kozijnen vervangen Voorburg

Kosten kozijnen per m²?

Wat kosten kozijnen? De prijs van nieuwe kozijnen is afhankelijk van het materiaal dat u kiest. Kunststof kozijnen in Voorburg zijn de voordeligste optie: per m² betaalt u ongeveer €700,- tot €800,-. Bent u gecharmeerd van de warme uitstraling van hout? Voor hardhouten kozijnen betaalt u gemiddeld €750,- tot €900,- per m².

Dit zijn niet de enige opties!

Een aluminium kozijn is heel licht en toch heel sterk, waardoor het mogelijk is om hele dunne profielen te gebruiken. Dit heeft een heel stijlvol uiterlijk. De kosten hiervan liggen rond de €800,- tot €950,- per m².

Wat kosten kozijnen?

Materiaal Prijs per m²*
Kunststof €700,- tot €800,-
Hout €750,- tot €900,-
Aluminium €800,- tot €950,-

*Let op: deze prijzen zijn incl. isolatieglas, btw en de montage. Exacte prijzen weten? Gratis offertes aanvragen!

Nieuwe kozijnen kosten

Incl. btw, isolatieglas en montage.

Populaire keuze: kunststof
€700,- tot €800,-

Kunststof kozijnen
Onderhoudsarm
Vele kleuren en houtlook

Traditionele keuze: hout
€750,- tot €900,-

Houten kozijnen
Meer onderhoud nodig
Verven in elke gewenste kleur

Deze factoren beïnvloeden de prijs

De kosten van kozijnen zijn afhankelijk van veel verschillende factoren. Wist u dat ongeveer 30% van de totaalprijs wordt bepaald door de arbeidskosten? En deze verschillen per kozijnspecialist in Voorburg, dus het is altijd slim om meerdere vakmannen met elkaar te vergelijken.

Daarnaast heeft de keuze voor het materiaal een grote invloed: een metalen kozijn is een stuk duurder dan een kunststof kozijn. Bovendien krijgen nieuwe kozijnen standaard HR++ isolatieglas. Wilt u liever triple glas of juist een minder isolerende glassoort? Dat heeft ook een invloed op de kosten.

1. Materiaalsoort

Met de keuze voor het materiaal heeft u zelf een grote invloed op de totaalprijs. Heeft u een beperkt budget? Kies dan voor kunststof kozijnen in Voorburg. Kunststof is een budgetvriendelijke keuze en u kiest zelf voor de afwerking die u wilt.

Heeft u een groter budget? Kijk dan ook welk materiaal het beste bij uw woning past. Bij een klassieke jaren ’30 woning zijn echte houten kozijnen onmisbaar. Terwijl stalen kozijnen juist perfect aansluiten op de robuuste uitstraling van moderne woningen!

2. Raamtype

Er zijn verschillende types raamkozijnen. Een vast kozijn is het goedkoopst: deze is niet te openen en bestaat vaak uit één glasplaat. Dit is goedkoper, omdat het mechanisme simpeler is en bovendien sneller te plaatsen is.

Het kost veel meer tijd om een draai-kiepraam te plaatsen. Bovendien moet de kozijnspecialist bewegende kozijnen ook nog goed afstellen, waardoor de arbeidskosten verder oplopen.

nieuwe kozijnen

3. Nieuwe kozijnen: type glas

In nieuwe kozijnen in Voorburg wordt eigenlijk standaard isolatieglas geplaatst. Dit voldoet aan alle eisen en zorgt ervoor dat u zo weinig mogelijk warmte verliest. Het kan zijn dat u liever een extra isolerende beglazing laat plaatsen. Dit heeft een grote invloed op de kosten. Voor triple glas ligt de prijs al hoger en bovendien heeft u dan een breder kozijn nodig, geschikt voor een driedubbele glasplaat. Wel bespaart u hiermee maximaal op de energiekosten: tot wel €280,- per jaar!

4. Kozijn plaatsen: montagekosten

De kosten voor de montage zijn ongeveer 30% van het hele kostenplaatje. De kosten zijn wel heel erg afhankelijk van het type kozijn dat u laat plaatsen. Voor de montage van een vast raam betaalt u minder dan voor het de montage van een openslaand raamkozijn.

Houd er rekening mee dat de kosten voor de montage per kozijnspecialist enorm kunnen verschillen. Wij raden u daarom altijd aan om de prijzen van meerdere vakmannen met elkaar te vergelijken.

5. Afvoerkosten

Een groot voordeel van een kozijnspecialist, is dat de vakman ook het oude kozijn voor u afvoert. Zo blijft u niet met puin in uw huis of tuin zitten! Hier worden natuurlijk wel afvoerkosten voor gerekend. Het gaat vaak om ongeveer 5% van de totaalprijs.

Bij sommige experts zitten de afvoerkosten bij de totaalprijs inbegrepen, bij andere vakmannen moet u deze kosten nog extra betalen. Houd hier rekening mee met het vergelijken van offertes.

6. Aanvullende kosten

Daarnaast betaalt u nog ongeveer 5% aan het totaalbedrag aan overige kosten. Hierbij gaat het over voorrijkosten, de kosten voor het raambeslag of eventueel onderhoud. Raambeslag kan u heel voordelig aanschaffen, maar luxe beslag in een stijl die goed past bij uw woning kan ook een stuk duurder uitvallen. Wat betreft onderhoudskosten bent u het duurst uit bij houten kozijnen. Dat komt omdat u dit eens in de 7 tot 10 jaar moet laten schilderen.


Kozijnen vervangen in Voorburg? Bespaar op de kosten!

Vergelijk kozijnspecialisten en kies de vakman met het beste aanbod!

Binnen 1 minuut geregeld!


Kunststof kozijnen Voorburg

Kunststof kozijnen in Voorburg zijn al jarenlang populair. Dat is niet zo gek, want een kunststof kozijn heeft belangrijke voordelen: een lange levensduur (tot wel 75 jaar!), het kozijn is onderhoudsvrij en het is een goede keuze voor ieder budget! Bovendien zijn de kozijnen heel divers, en is de uitstraling gemakkelijk aan te passen aan de stijl van uw huis.

Kunststof kozijnen plaatsen laat u het beste over aan een vakman: zo weet u zeker dat uw raam optimaal isoleert én perfect is afgesteld. Wilt u uw houten kozijnen vervangen door kunststof? Vraag snel gratis offertes aan, en vind snel een kozijn expert in uw regio.

Waarom kunststof kozijnen?

Een stijlvol kozijn dat past bij uw huis en die ook nog eens uitstekend isoleert? Kunststof is voor veel mensen de juiste keuze. Eén van de grootste voordelen is dat het maar weinig onderhoud vereist: een jaarlijkse schoonmaakbeurt met een vochtige doek is voldoende!

De grootste voordelen op een rij:

 • Een kunststof kozijn gaat tot wel 75 jaar mee en is dus erg duurzaam.
 • Kunststof kozijnen in Voorburg zijn een goedkope keuze.
 • U hoeft het kozijn niet te schuren of schilderen.
 • Kunststof isoleert zowel warmte als geluid.
 • Er is keuze uit veel verschillende afwerkingen, zoals houtlook.
 • Een kunststof kozijn is recyclebaar.

kunststof kozijnen Voorburg

Kunststof kozijn prijzen

Een groot voordeel is de prijs: het plaatsen van kunststoffen kozijnen in Voorburg is namelijk goedkoper dan andere materialen. Een vast raam van één vierkante meter kost ongeveer €155,- tot €165,-. Een groter raam, van 150 x 200 centimeter kost gemiddeld €325,- tot €365,-.

Kiest u voor bewegende kozijnen, dan ligt de prijs hoger. Een draai-kiepraam van één vierkante meter kost bijvoorbeeld €235,- tot €250,- en voor een valraam van 100 x 80 centimeter betaalt u €200,- tot €235,-.

Houd er rekening mee dat dit de prijzen exclusief montage zijn. Voor meer informatie over de precieze prijzen raden wij u aan gratis offertes aan te vragen.

Hoeveel kosten kunststof kozijnen?

Soort kozijn Gemiddelde prijs*
Vast raam
30 x 30 cm €35,- tot €85,-
60 x 60 cm €95,- tot €110,-
100 x 100 cm €155,- tot €165,-
150 x 200 cm €325,- tot €365,-
Draai-kiepraam
60 x 60 cm € 165,- tot €220,-
100 x 100 cm € 235,- tot €250,-
120 x 180 cm € 365,- tot €385,-
Valraam
50 x 40 cm €100,- tot €160,-
100 x 80 cm €200,- tot €235,-
150 x 120 cm €325,- tot €360,-

*Let op: dit zijn richtprijzen incl. btw en isolatieglas, maar zonder de montagekosten. Vraag gratis offertes aan.

Is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan betaalt u slechts 9% btw op de materiaalkosten als u een kozijn met isolatieglas plaatst! Meer hierover leest u op belastingdienst.nl.

Kunststof kozijnen plaatsen

Kunststof kozijnen plaatsen kunt u het beste overlaten aan een vakman. Waarom? Omdat u dan zeker weet dat de gevel en het nieuwe kozijn bij de werkzaamheden niet beschadigd raken. Bovendien weet u zeker dat het kozijn goed geïnstalleerd is, waardoor het optimaal isoleert.

Hoe gaat een expert de kozijnen plaatsen?

De vakman verwijdert eerst zorgvuldig het oude kozijn. Hij controleert de muur en herstelt eventuele beschadigingen. Ook maakt hij de muur goed schoon, voor een goede hechting met het nieuwe kozijn. Daarna plaatst hij het raamkozijn, nog zonder de beglazing. De glasplaat plaatst hij pas als het kozijn goed op zijn plek zit. Tot slot stelt hij het kozijn voor u af.

Zijn kunststof kozijnen duurzaam?

Een kozijnspecialist vertelt je in deze video alles over kunststofkozijnen.

Kunststof kozijnen: isolatie

Een kunststof kozijn bestaat uit verschillende ‘kamers’. Deze kamers, gevuld met stilstaande lucht, zorgen voor een extra hoge isolatie. De U-waarde van kunststoffen kozijnen ligt tussen de 1 en 2 W/m²K. Hoe lager deze waarde: des te beter de isolatie. In het Bouwbesluit is bijvoorbeeld vastgelegd dat de minimale U-waarde voor een raamkozijn 4,2 W/m²K moet zijn. Een kunststof kozijn voldoet hier dus ruim aan!

Niet alleen het materiaal van het kozijn is van invloed op de isolatiewaarde, maar ook de glassoort. Standaard worden kozijnen geleverd met HR++ isolatieglas. Het is ook mogelijk uw raamkozijn te upgraden naar triple glas.

Kunststof kozijnen houtlook: ja of nee?

Hout heeft een prachtige, warme uitstraling die goed past bij klassieke woningen. Het heeft echter ook een paar nadelen: een houten kozijn vereist veel onderhoud, gaat minder lang mee en is een stuk duurder. Wilt u wel de uitstraling van hout, maar de voordelen van kunststof?

Kies dan een kunststof kozijn met houtlook!

Bij een kunststof kozijn met houtlook worden de houtnerven nagebootst. Deze techniek is in de afgelopen jaren zo veel verbeterd, dat de houtlook niet meer van echt te onderscheiden is. Naast de keuze voor een houtlook, is het altijd mogelijk uw kunststof kozijnen te plaatsen in elke RAL-kleur die er maar is.


Op zoek naar een goedkoop kunststof kozijn?

Bespaar op de kosten door gratis offertes te vergelijken!


Houten kozijnen Voorburg

Houten kozijnen zijn nog altijd heel populair. Ze vereisen misschien meer onderhoud, maar een voordeel is dat u houten kozijnen in Voorburg gemakkelijk van kleur verandert. Daar komt nog bij dat hout een hele warme, authentieke uitstraling heeft. Bij klassieke woningen past de moderne uitstraling van staal of kunststuf minder goed: hout is dan een hele passende keuze. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden en voordelen van hout.

Overweegt u uw houten kozijnen te vervangen in Voorburg? Schakel dan een kozijnenspecialist in! Hij plaatst uw kozijnen snel en efficiënt. Vergelijk gratis de prijzen van meerdere experts en bespaar zo tot wel 40% op de totaalprijs!

Wat is het voordeel van een houten kozijn?

Natuurlijk heeft hout ook belangrijke voordelen. Het belangrijkste voordeel is wel de uitstraling: bij een klassieke woning in Voorburg past een klassiek houten kozijn het beste. Daarnaast is hout natuurlijk een milieubewuste keuze: kies dan wel voor FSC gecertificeerd hout. Met goed onderhoud hoeft u ook niet bang te zijn voor de levensduur: als u het schilderwerk goed bijhoudt kan een houten kozijn tot wel 75 jaar meegaan.

 • Hout gaat met goed onderhoud lang mee (tot 75 jaar).
 • Een kozijn van hout is gemakkelijk van kleur te veranderen.
 • Het heeft een warme, authentieke uitstraling.
 • Hout is een milieubewuste keuze.

houten kozijnen Voorburg

Wat kosten houten kozijnen?

De kosten voor een houten kozijn liggen hoger dan de prijs van een kunststoffen raamkozijn. De kozijnen in Voorburg liggen rond de €300,- tot €450,- voor een vast raam van één vierkante meter. Een draai-kiepraam is verkrijgbaar vanaf €475,- tot €750,- per m². Wilt u houten raamkozijnen van drie vierkante meter dan betaalt u ongeveer €1.425,- tot €2.250,-.

Een valraam is de meest dure optie. Voor één vierkante meter ligt de prijs rond de €550,- tot €800,-. Ook bij deze prijzen gaat het alleen om de materiaalkosten: het kozijn én de beglazing. Houd er dus rekening mee, dat de montage hier nog bovenop komt.

Houten kozijnen prijzen

Type raam Prijs per m²*
Vast raam €300,- tot €450,-
Draai-kiepraam €475,- tot €750,-
Valraam €550,- tot €800,-

*Dit zijn gemiddelde prijzen met isolatieglas en btw, maar exclusief de montage. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis offertes aan!

Prijsverschil zachthouten en hardhouten kozijnen

Er is in Voorburg de keuze tussen zachthouten en hardhouten kozijnen. Gaat het om kozijnen aan de buitenkant van uw woning, kies dan altijd voor hardhouten kozijnen. Deze zijn véél beter bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. De kosten liggen wel hoger: gemiddeld betaalt u €10,- tot €50,- meer per kozijn. De precieze kosten zijn natuurlijk afhankelijk van het soort raamkozijn en de afmetingen hiervan. Populaire soorten hardhout zijn Afzelia, Merbau en Meranti.

Voor kozijnen in huis is zachthout ook een optie. Dit is goedkoper, maar het heeft ook een kortere levensduur. Een zachthouten kozijn gaat ongeveer 25 jaar mee.


Laat houten kozijnen plaatsen tegen de laagste kosten!

Vind snel de kozijnenspecialist met het beste aanbod en bespaar tot 40%!


Aluminium kozijnen Voorburg

Aluminium kozijnen in Voorburg zijn populair bij moderne woningen. Dat komt omdat dit een hele stijlvolle uitstraling creëert. Doordat het materiaal enorm sterk en stevig is, is het mogelijk om dunne profielen te gebruiken. Dit is het type minimalisme dat heel goed tot z’n recht komt in een moderne nieuwbouwwoning.

De raamkozijnen hebben tal van voordelen: het roest of rot niet en gaat daardoor lang mee. De isolatiewaarde is vergelijkbaar met die van kunststoffen raamkozijnen en het materiaal neemt geen vocht op!

Geïnteresseerd in aluminium kozijnen? Met onze gratis offerteservice bespaart u gemakkelijk tot wel 40% op de kosten! Vergelijk de prijzen en vind de kozijnenspecialist met het beste aanbod.

Ga direct naar:

Waarom kiezen voor een aluminium kozijn?

Of een aluminium kozijn in Voorburg voor u de beste keuze is, is voor een groot deel afhankelijk van uw persoonlijke keuzes. Houdt u van de moderne uitstraling en past deze goed bij uw woning? Dan is het zeker een geschikte optie. Het materiaal is heel sterk en stabiel, en daarmee ook inbraakwerend. Bovendien biedt het een uitstekende isolatie en neemt het geen vocht op.

De grootste voordelen op een rij:

 • Het heeft een moderne uitstraling.
 • Het materiaal is sterk en heel erg stabiel.
 • Smalle profielen zijn mogelijk.
 • Het neemt geen vocht op en roest of rot niet.
 • Het materiaal biedt een uitstekende isolatie.

aluminium kozijnen Voorburg

Aluminium kozijnen prijzen

Houd er rekening mee dat de kosten van aluminium raamkozijnen hoger liggen dan voor andere materialen. Voor een standaard vast raam betaalt u gemiddeld €420,- tot €500,- per m². Gaat het om een raamkozijn van vier vierkante meter, dan ligt de totaalprijs rond de €1.680,- tot €2.000,-.

Een draai-kiepraam is duurder. Voor één vierkante meter betaalt u gemiddeld €630,- tot €700,-. Ook hierbij gaat het alleen om de materiaalkosten: het kozijn en de beglazing. Dit is ongeveer 70% van de totaalprijs, daar komt de prijs voor de montage nog bovenop.

Aluminium kozijnen: kosten

Type raam Gemiddelde prijs per m²*
Vast raam €420,- tot €500,-
Draai-kiepraam €630,- tot €700,-

*Dit zijn gemiddelde prijzen met isolatieglas en btw, maar exclusief de montage. Vraag gratis offertes aan om te besparen.

Stalen kozijnen Voorburg

Ook stalen kozijnen maken in Voorburg hun opmars. Waar aluminium nog een hele moderne maar subtiele uitstraling heeft, heeft een stalen kozijn juist een robuuste uitstraling. Staal is heel stijlvol en past goed in moderne interieurs.

De grootste voordelen van een stalen kozijn:

 • Een stalen kozijn is brandveilig en inbraakwerend.
 • Ze hebben een robuuste en moderne stijl.
 • Een kozijn van staal vereist nauwelijks onderhoud.
 • Stalen raamkozijnen zijn verkrijgbaar in veel kleuren.
 • Staal isoleert uitstekend.
Een nadeel van een stalen raamkozijn, is de hogere prijs. Bij een beperkt budget is staal dus geen optie.


Besparen op de kosten van nieuwe aluminium kozijnen?

Vergelijk gratis de prijzen van kozijnspecialisten en bespaar tot 40%!

Zonder enige verplichting!


Kozijn op maat

Een groot voordeel van de hulp van een vakman uit Voorburg, is dat uw kozijn volledig op maat geleverd wordt. Zo weet u zeker dat uw kozijn perfect past in de opening in uw gevel. U kunt ervoor kiezen zelf de afmetingen door te geven, maar het is ook mogelijk de nieuwe kozijnen te laten inmeten door een vakman. Zo weet u zeker dat er niets fout gaat.

Een ander voordeel van een kozijn op maat, is dat u zelf de verdeling van de profielen op het glas kunt bepalen. Dit heeft een grote invloed op het uiterlijk. Bij klassieke woningen is het namelijk heel mooi als het raamkozijn bestaat uit kleine, vierkante profielen. Bij moderne woningen komen juist grote, open raampartijen meer tot hun recht. Ook op zoek naar kozijnen op maat? Start dan nu uw gratis offerteaanvraag en bespaar!

Kozijnen reparatie Voorburg

Een kozijnenspecialist is natuurlijk ook in te zetten voor een kozijn reparatie. Een kozijn reparatie is nodig als er in een houten kozijn houtrot of andere beschadigingen zitten. Dit houdt in dat de vakman het houtrot verwijdert en opvult met houtvuller.

Ook bij een kunststoffen kozijn kunnen beschadigingen ontstaan. U kunt het kozijn laten repareren bij kleine, oppervlakkige beschadigingen. Met speciale lak zijn kleine deukjes of scheuren te vervangen. Het is ook mogelijk om het kozijn te repareren door nieuwe, gekleurde folie aan te brengen. Hiermee verdwijnen kleine oneffenheden.

Bij grote beschadigingen raadt de vakman altijd aan om het kozijn volledig te vervangen. Dat komt omdat de kosten van een reparatie dan niet langer opwegen tegen de voordelen.

kunststof kozijn Voorburg

Raamkozijnen: voor elk type raam

Er is volop keuze uit verschillende soorten kozijnen. Als u uw kozijn gaat vervangen, is het ook mogelijk te kiezen voor een ander type kozijn. Laat uw vaste raam bijvoorbeeld vervangen door een draai-kiepraam voor extra ventilatiemogelijkheden.

Dit zijn de meest voorkomende soorten raamkozijnen:

 • Vast raam: dit is een raam met een glasplaat, dat niet geopend kan worden. Is voordelig in aanschaf en wordt veel gecombineerd met één van de andere raamsoorten.
 • Draai-kiepraam: is op twee manieren te openen. Naar binnen draaiend en naar binnen vallend. Dit vergroot de veiligheid.
 • Kantelraam: dit raamkozijn is maar op één manier te openen, namelijk naar binnen vallend.
Welk type raam u ook wilt laten plaatsen: een kozijnspecialist plaatst hem snel en vakkundig. Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Raam- en deurkozijnen

Naast raamkozijnen is het ook een optie om een deurkozijn op maat te bestellen. Zowel deurkozijnen voor binnen als buiten! Wilt u een deurkozijn voor de voor- of achterdeur, houd er dan rekening mee dat deze voldoet aan de veiligheidseisen. Zo moet het kozijn een goed slot hebben. Materialen zoals kunststof en staal zijn erg geschikt: deze materialen zijn zo sterk dat een inbreker het kozijn niet snel kapot maakt.

Voor een deurkozijn is er ook de keuze uit verschillende materialen: hout en kunststof zijn erg populair. Gaat het om een deurkozijn voor binnen, dan is ook zachthout een optie. Dit is een stuk voordeliger dan hardhout.

Kozijnen merken

Als u de hulp van een kozijn expert inschakelt, dan heeft u ruime keuze uit verschillende merken. De vakman geeft u een persoonlijk advies. Voor prachtige én kwalitatieve kunststof producten is Schüco bijvoorbeeld een populair merk. Wilt u liever een houten kozijn plaatsen, dan is Weru of Veka ook een goede optie.

Elk merk heeft zijn eigen eigenschappen en bijbehorende prijzen. Heeft u een beperkt budget? Kies dan voor een merk zoals Veka. Heeft u een ruimer budget, dan zijn de producten van Deceuninck ook erg aan te raden!

Dit zijn de populairste merken:

 • Schüco
 • Weru
 • Deceuninck
 • Veka
[fusion_clients] [fusion_client link=”” image=”https://www.vanderkolkbv.nl/wp-content/uploads/2017/02/deceuninck-logo.png” alt=”aluminium Deceuninck kozijn”] [fusion_client link=”” image=”https://www.vanderkolkbv.nl/wp-content/uploads/2017/02/gealan-logo.png” alt=”houten Gealan raamkozijn”] [fusion_client link=”” image=”https://www.vanderkolkbv.nl/wp-content/uploads/2017/02/hbi-logo.png” alt=”hbi kozijnen”] [fusion_client link=”” image=”https://www.vanderkolkbv.nl/wp-content/uploads/2017/02/hebo-kozijnen-logo.png” alt=”hebo kunststof kozijnen”] [fusion_client link=”” image=”https://www.vanderkolkbv.nl/wp-content/uploads/2017/02/kroon-kozijn-logo.png” alt=”kroon kozijn plaatsen”] [fusion_client link=”” image=”https://www.vanderkolkbv.nl/wp-content/uploads/2017/02/ploeg-kozijnen-logo.png” alt=”goedkope kozijnen”] [fusion_client link=”” image=”https://www.vanderkolkbv.nl/wp-content/uploads/2017/02/schipper-kozijnen-logo.png” alt=”schipper aluminium kozijnen”] [fusion_client link=”” image=”https://www.vanderkolkbv.nl/wp-content/uploads/2017/02/schuco-logo.png” alt=”schuco raamkozijn”] [fusion_client link=”” image=”https://www.vanderkolkbv.nl/wp-content/uploads/2017/02/veka-logo.png” alt=”veka houten kozijnen”] [fusion_client link=”” image=”https://www.vanderkolkbv.nl/wp-content/uploads/2017/02/weru-logo.png” alt=”weru kozijnen”] [/fusion_clients]

Kozijnen expert gezocht voor uw kozijnen in Voorburg?

Vergelijk gratis offertes en vind zo de vakman met het beste aanbod.


Voordelen kozijnspecialist Voorburg

Tijd om de kozijnen te vervangen? Schakel dan een vakman in! Alleen dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Het is belangrijk dat het kozijn correct geplaatst is. Zo niet? Dan is het mogelijk dat het kozijn niet volledig water- en winddicht is. Regenwater kan dan gewoon naar binnen stromen, met vervelende vochtproblemen als gevolg.

De grootste voordelen van het inschakelen van een kozijnen expert:

 • Met de hulp van een expert weet u zeker dat er geen beschadigingen aan de gevel of het kozijn ontstaan.
 • Het kozijn is correct geplaatst, zodat u profiteert van een optimale isolatie.
 • Alleen met de inzet van een vakman profiteert u van een verlaagd btw-tarief op isolatieglas.
 • U bespaart uzelf waardevolle tijd en energie.

Keurmerken

Nieuwe kozijnen kopen? Let op keurmerken. Deze geven een goed beeld van de kwaliteit. Belangrijke keurmerken op het gebied van kozijnen zijn:

 • PEFC: een keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Meer hierover leest u op pefcnederland.nl.
 • FSC: dit keurmerk geeft ook aan dat het hout afkomstig is uit duurzaam bosbeheer. Lees verder op fsc.nl.
 • Keurhout: hout met dit keurmerk bestaat uit hout afkomstig uit meerdere duurzame bossen. Meer informatie vindt u op keurhout.nl.
 • VMRG: keurmerk voor specialisten. Een expert met dit keurmerk biedt goede kwaliteit voor uw raam- en deurkozijnen. Meer hierover leest u op vrmg.nl.
 • KOMO: dit keurmerk garandeert kwaliteit in de bouw. Lees verder op komo.nl.
 • Politiekeurmerk Veilig Wonen: als het hang- en sluitwerk voldoet aan dit keurmerk, weet u zeker dat uw woning inbraakveilig is. Lees verder op politiekeurmerk.nl.

Heb ik recht op een subsidie?

Voor het plaatsen van kozijnen is niet direct een landelijke subsidie beschikbaar. Er is wél een subsidie beschikbaar voor wie zijn beglazing vervangt door HR++ of Triple glas: de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). Een belangrijke voorwaarde voor deze subsidie is dat u investeert in twee of meer energiebesparende maatregelen. U moet dus, naast nieuwe kozijnen met isolatieglas, ook investeren in een andere isolatie. Meer hierover leest u op rvo.nl.

Daarnaast zijn er natuurlijk provincies en gemeentes die een plaatselijke subsidie aanbieden. De hoogte en de voorwaarden hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de gemeente waar u woont. Of u recht hebt op een plaatselijke subsidie, checkt u gemakkelijk via energiesubsidiewijzer.nl.

kozijn plaatsen

Nieuwe kozijnen plaatsen? Handige bespaartips!

Nieuwe kozijnen duur? Dat hoeft helemaal niet! Er zijn verschillende manieren om te besparen op de kosten. Kies bijvoorbeeld voor goedkope materialen laat alle kozijnen in één keer vervangen. Zo is de prijs per m² vaak het laagst!

Daarnaast raden wij u altijd aan om een vakman bij u in de buurt in te schakelen. De meeste specialisten brengen geen voorrijkosten in rekening binnen een bepaalde straal!

Zo bespaart u op uw nieuwe kozijnen:

 • Kies voor goedkope materialen, zoals kunststof.
 • Schakel een vakman in uw regio in en bespaar op de voorrijkosten.
 • Voer zelf het puin af, zodat u geen afvoerkosten hoeft te betalen.
 • Laat alle kozijnen in één keer vervangen: hoe groter de klus, des te lager de prijs per m².
 • Vergelijk de prijzen van meerdere experts en bespaar tot 40%.

Meest recente offerteaanvragen

Kozijnen vervangen in Rotterdam
Kunststof kozijn plaatsen in Den Haag
Nieuwe kozijnen plaatsen in Zoetermeer
Houten kozijnen vervangen Leiden
Stalen kozijnen monteren in Dordrecht
Aluminium kozijnen plaatsen in Leidschendam
Bestaande kozijnen repareren in Schiedam
Raamkozijnen vervangen in Barendrecht
Glas herstellen in Delft
Vervangen van kozijnen in Spijkenisse

kozijnspecialist Voorburg

Kozijnspecialist nodig? Gratis offertes vergelijken!

Nieuwe kozijnen verbeteren de uitstraling van huis, vergroten de isolatie én verhogen de woningwaarde! Schakel een vakman in, zodat u verzekerd bent van een vakkundige montage en garantie op het geleverde werk. Laat u persoonlijk informeren over de materialen, raamtypes en afmetingen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Kozijn expert gezocht?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt zo snel mogelijk de prijsopgaven van verschillende experts in uw regio. Vergelijk, en kies de vakman met het beste aanbod! Uw besparing loopt op tot wel 40% op de totale kosten: dat wilt u toch ook? Geen zorgen, want de aanvraag is gratis en zonder verplichtingen. U zit dus helemaal nergens aan vast. Ook als u op zoek bent naar experts in traprenovatie!