Gratis kozijnen offertes!

Kozijnen Zevenaar

Nieuwe kozijnen in Zevenaar zijn een goede investering: ze vergroten de isolatie, verbeteren de inbraakveiligheid én verhogen de woningwaarde! Met de keuze voor een kunststof kozijn houdt u de kosten bovendien laag en heeft u de keuze uit elke mogelijke afwerking. Hout heeft juist een warme, authentieke uitstraling die weer goed past bij klassieke woningen. Kozijnenspecialist gezocht?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt dan zo snel mogelijk scherp geprijsde offertes van vakmannen in uw regio. Op deze pagina leest u meer over de verschillende materialen, raamtypes en kosten. U krijgt ook informatie over belangrijke keurmerken voor raamkozijnen én leest hoe u bespaart op de kosten!

kozijnen Zevenaar

Voordelen van onze service

Nieuwe kozijnen duur? Niet met onze gratis offerteservice! U ontvangt en vergelijkt de prijzen van verschillende kozijnenspecialisten. Kies de vakman met het beste aanbod en bespaar zo maar liefst 40% op de totaalprijs! Geen zorgen: u zit helemaal nergens aan vast.

De grootste voordelen op een rij:

 • U krijgt een duidelijk beeld van de gemiddelde kunststof kozijnen prijzen.
 • Kies zelf voor de kozijnenspecialist in Zevenaar met het beste aanbod.
 • U bespaart zo tot wel 40% op de totale kosten!
 • Deze offerteservice is gratis en zonder verdere verplichtingen.

Kozijnen materialen

Als u uw kozijn in Zevenaar gaat vervangen heeft u de keuze uit verschillende materialen. Welk materiaal voor u de beste optie is, is afhankelijk van twee factoren: uw persoonlijke voorkeur en uw budget. De materiaalkeuze heeft namelijk een grote invloed op de totaalprijs: kunststof is relatief voordelig, terwijl metalen kozijnen juist een stuk duurder zijn.

Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat de stijl van het kozijn goed past bij de stijl van uw woning: moderne stalen kozijnen passen qua uitstraling beter in een moderne woning dan in een klassieke jaren ’30 woning.

U heeft onder andere de keuze uit deze materialen:


Op zoek naar een kozijnspecialist in Zevenaar?

Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot wel 40% op de kosten!

Zonder enige verplichting!


Kozijnen vervangen Zevenaar

Een kozijn gaat gemiddeld 50 tot 75 jaar mee. Hoe weet u dat het tijd is om de kozijnen te vervangen in Zevenaar?

Er zijn verschillende indicaties. Heeft u nu een kozijn van hout? Let dan op de kwaliteit van het hout. Houtrot is tot op zekere hoogte nog te herstellen, maar als het te diep zit is het vervangen van het kozijn een betere optie.

Ook bij grote beschadigingen is het vaak goedkoper om de kozijnen te vervangen dan om het kozijn te repareren. Dit is bijvoorbeeld het geval als er een poging tot inbraak gepleegd is. In veel gevallen raakt het raam- of deurkozijn hierbij in zo’n mate beschadigt dat vervangen de enige optie is. Wilt u binnenkort uw kozijnen vervangen? Vergelijk dan gratis offertes en vind een vakman bij u in de buurt.

kozijnen vervangen Zevenaar

Kosten kozijnen per m²?

De prijs van een kozijn in Zevenaar is voor een groot deel afhankelijk van het materiaal. Wat kosten kozijnen? Een kunststof kozijn van één vierkante meter is verkrijgbaar vanaf €700,- tot €800,-. Kiest u liever voor hout, houd dan rekening met een gemiddelde prijs van €750,- tot €900,- per m². Aluminium is nog iets duurder, de prijs hiervoor ligt rond de €800,- tot €950,-.

Deze prijzen zijn inclusief btw, isolatieglas en montage. Nieuwe kozijnen worden standaard geleverd met HR++ isolatieglas. Het is mogelijk om dit aan te passen, naar bijvoorbeeld triple glas. Houd er rekening mee dat dit wel een invloed heeft op de totaalprijs.

Wat kosten kozijnen?

Materiaal Prijs per m²*
Kunststof €700,- tot €800,-
Hout €750,- tot €900,-
Aluminium €800,- tot €950,-

*Let op: deze prijzen zijn incl. isolatieglas, btw en de montage. Exacte prijzen weten? Gratis offertes aanvragen!

Nieuwe kozijnen kosten

Incl. btw, isolatieglas en montage.

Populaire keuze: kunststof
€700,- tot €800,-

Kunststof kozijnen
Onderhoudsarm
Vele kleuren en houtlook

Traditionele keuze: hout
€750,- tot €900,-

Houten kozijnen
Meer onderhoud nodig
Verven in elke gewenste kleur

Deze factoren beïnvloeden de prijs

De kosten voor nieuwe kozijnen liggen gemiddeld tussen de €700,- en €900,- per m². Deze prijs is heel erg afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst speelt de montage een grote rol: ongeveer 30% van de totaalprijs wordt bepaald door de montage.

Andere belangrijke factoren zijn de materiaalkeuze, de keuze voor de beglazing en verschillende bijkomende kosten, zoals de voorrij- of afvoerkosten. Hieronder leest u meer over de factoren die de totaalprijs beïnvloeden.

Besparen op de kosten? Vergelijk dan gratis offertes!

1. Materiaalsoort

Met de keuze voor het materiaal bepaalt u voor een groot deel de totaalprijs. Heeft u een beperkt budget? Kies dan voor een kunststof kozijn. Deze zijn voordelig in aanschaf, en zijn enorm duurzaam. Hout heeft een hogere kostprijs. Dat komt omdat hout een natuurlijk materiaal is.

Nog duurder zijn kozijnen van aluminium of staal. Dit zijn echte luxeproducten die vooral geschikt zijn voor mensen met een groter budget.

2. Raamtype

Er zijn verschillende raamtypes die u kunt laten plaatsen. De totaalprijs is afhankelijk van het soort raamkozijn dat u laat plaatsen. Een vast raam is bijvoorbeeld goedkoop. Dat komt omdat u geen raambeslag hoeft aan te schaffen en omdat de montage snel en eenvoudig is.

Andere raamtypes zijn duurder. De montage voor het mechanisme van een draai-kiepraam of kantelraam is bijvoorbeeld een stuk ingewikkelder. Hierdoor lopen de arbeidskosten ook hoger op.

nieuwe kozijnen

3. Nieuwe kozijnen: type glas

Nieuwe kozijnen worden standaard geleverd met HR++ glas. Vaak zit de prijs van de beglazing bij de kosten voor nieuwe kozijnen in. Wilt u een andere soort beglazing, dan heeft dit een invloed op de prijzen.

Alternatieve mogelijkheden zijn HR+ beglazing, veiligheidsglas of triple glas. Bij triple glas lopen de kosten hoger op, maar profiteert u ook van een betere isolatie.

4. Kozijn plaatsen: montagekosten

De montage bepaalt ongeveer 30% van de totaalprijs. De arbeidskosten verschillen per kozijnspecialist, daarom raden wij u altijd aan om de offertes van meerdere experts te vergelijken. Zo kiest u gemakkelijk de vakman met de beste prijs.

De prijs voor de montage is onder andere afhankelijk van het soort raamkzijn dat u laat plaatsen: de montage voor een vast raam is goedkoper dan de montage voor een draai-kiepraam.

5. Afvoerkosten

Na de montage van het nieuwe kozijn, zorgt de expert ook voor de afvoer van het oude kozijn. Het voordeel hiervan is dat u niet achterblijft met puin in uw tuin of huis.

De meeste kozijnspecialisten brengen hiervoor wel afvoerkosten in rekening. Hierbij gaat het over het algemeen om 5% van de totaalprijs. Door zelf het oude kozijn af te voeren, bespaart u dus op de afvoerkosten.

6. Aanvullende kosten

Tot slot zijn er aanvullende kosten die de prijzen beïnvloeden. Een voorbeeld hiervan zijn de kosten voor het raambeslag. Dit kan heel simpel en voordelig, maar het is ook mogelijk om meer uit te pakken en te kiezen voor luxe raambeslag of een sterker slot. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor de totaalprijs.

Houd ook rekening met de onderhoudskosten!

Kunststof kozijnen in Zevenaar vereisen nauwelijks onderhoud, maar bij een houten kozijn liggen de onderhoudskosten relatief hoog. Dat komt vooral omdat u het hout elke 7 tot 10 jaar opnieuw moet (laten) schilderen.


Besparen op de kosten van uw kozijnen in Zevenaar?

Vergelijk gratis en vrijblijvend de prijzen van meerdere kozijnspecialisten in uw regio!

Binnen 1 minuut geregeld!


Kunststof kozijnen Zevenaar

Op zoek naar nieuwe kozijnen? Kunststof kozijnen in Zevenaar zijn een uitstekende keuze. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kleuren, gaan tot wel 75 jaar lang mee en vereisen nauwelijks onderhoud.

Bovendien is een kunststof kozijn de goedkoopste optie!

De kunststof kozijnen prijzen liggen namelijk lager dan de prijzen voor metalen of houten raamkozijnen. Kunststof kozijnen kunt u laten plaatsen in verschillende afwerkingen. Zo is het materiaal geschikt voor praktisch ieder type woning.

Overweegt u kunststof kozijnen te plaatsen? Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot wel 40% op de totaalprijs!

Waarom kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen in Zevenaar hebben tal van voordelen. Doordat het materiaal niet aangetast wordt door de verschillende weersomstandigheden, hoeft u zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken om onderhoud: een jaarlijkse reinigingsbeurt met een vochtige doek is voldoende. Daarnaast gaat het tot wel 75 jaar mee en isoleert het uitstekend!

De grootste voordelen op een rij:

 • Het materiaal is duurzaam en gaat tot 75 jaar mee.
 • U hoeft de kozijnen niet of nauwelijks te onderhouden.
 • Er is keuze in verschillende soorten kleuren en afwerkingen, zoals houtlook.
 • De aanschafprijs ligt lager dan van andere materialen.
 • Het materiaal isoleert uitstekend.

kunststof kozijnen Zevenaar

Kunststof kozijn prijzen

De prijzen van een kunststof kozijn in Zevenaar hangen nauw samen met het soort raamkozijn. De prijzen starten rond de €35,- tot €85,- voor een vast raam van 30 x 30 centimeter. Een vast raam van 150 x 200 centimeter kost gemiddeld €325,- tot €365,-.

De kosten voor bewegende kozijnen liggen hoger. Een draai-kiepraam van 60 x 60 centimeter kost u ongeveer €165,- tot €220,-. Voor de afmetingen 120 x 180 centimeter betaalt u gemiddeld €365,- tot €385,-. De kosten voor een valraam liggen nog iets hoger. Voor 150 x 120 centimeter betaalt u ongeveer €325,- tot €360,-. Houd er rekening mee dat de genoemde prijzen nog zonder de montage zijn.

Hoeveel kosten kunststof kozijnen?

Soort kozijn Gemiddelde prijs*
Vast raam
30 x 30 cm €35,- tot €85,-
60 x 60 cm €95,- tot €110,-
100 x 100 cm €155,- tot €165,-
150 x 200 cm €325,- tot €365,-
Draai-kiepraam
60 x 60 cm € 165,- tot €220,-
100 x 100 cm € 235,- tot €250,-
120 x 180 cm € 365,- tot €385,-
Valraam
50 x 40 cm €100,- tot €160,-
100 x 80 cm €200,- tot €235,-
150 x 120 cm €325,- tot €360,-

*Let op: dit zijn richtprijzen incl. btw en isolatieglas, maar zonder de montagekosten. Vraag gratis offertes aan.

Laat u nieuwe kozijnen met isolatieglas plaatsen? Als uw huis 2 jaar of ouder is profiteert u hierbij van een verlaagd btw-tarief op de materiaalkosten! Dit is alleen het geval als u hiervoor een kozijnspecialist inschakelt. Meer hierover leest u op belastingdienst.nl.

Kunststof kozijnen plaatsen

Wilt u uw kunststof kozijnen in Zevenaar vervangen? Laat de nieuwe raamkozijnen plaatsen door een vakman. Alleen dan bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Hoe gaat de kozijnspecialist de kozijnen plaatsen?

De eerste stap in de montage is de voorbereiding. De vakman verwijdert het oude kozijn in Zevenaar. Hij gaat voorzichtig te werk, zodat de gevel niet beschadigd raakt. Hij maakt de muur goed schoon en herstelt eventuele kleine beschadigingen. Daarna plaatst hij het nieuwe raamkozijn. Dit gebeurt nog voordat de beglazing erin zit. Pas als het kozijn op z’n plek zit, plaatst de vakman de glasplaat.

Tot slot volgt de afwerking: hij stelt het kozijn goed af, zodat alle bewegende onderdelen goed openen en sluiten. Natuurlijk kit hij ook alle naden en kieren dicht.

Zijn kunststof kozijnen duurzaam?

Een kozijnspecialist vertelt je in deze video alles over kunststofkozijnen.

Kunststof kozijnen: isolatie

Eén van de belangrijkste voordelen van een kunststoffen kozijn, is de goede isolatie. De U-waarde van kunststof kozijnen in Zevenaar ligt rond de 1-2 W/m²K. Dat is prima in orde, want in het Bouwbesluit staat vastgesteld dat nieuwe kozijnen moeten voldoen aan een U-waarde van 4,2.

Waarom isoleren de kozijnen zo goed?

Dat komt door de manier waarop het kozijn is opgebouwd. In tegenstelling tot hout (dat massief is), bestaan kunststoffen kozijnen uit verschillende ‘kamers’. Deze kamers zijn gevuld met stilstaande lucht, wat zorgt voor een goede isolatie. Toch is het kozijn alleen niet voldoende om goed te isoleren: u heeft ook isolerende beglazing nodig. Gelukkig worden nieuwe raamkozijnen tegenwoordig standaard geleverd met HR++ beglazing.

Niet alleen het materiaal van het kozijn is van invloed op de isolatiewaarde, maar ook de glassoort. Standaard worden kozijnen geleverd met HR++ isolatieglas. Het is ook mogelijk uw raamkozijn te upgraden naar triple glas.

Kunststof kozijnen houtlook: ja of nee?

Kunststof kozijnen in Zevenaar zijn heel divers. Wat betreft de afwerking heeft u namelijk tal van mogelijkheden. Zo is het mogelijk om de kozijnen te plaatsen in praktisch elke RAL-kleur die er is. Daarnaast is het ook een optie om een kunststof kozijn met houtlook te plaatsen.

Een kunststof kozijn met houtlook ziet (en voelt!) als echt hout. Dat komt doordat de houtnerven zijn nagebootst. Dit ziet u én voelt u, waardoor het niet meer van echt hout te onderscheiden is.

Waarom zou ik kozijnen met een houtlook plaatsen?

Het voordeel hiervan is dat u profiteert van de warme, authentieke uitstraling van echt hout zonder de kosten en lasten.


Op zoek naar een goedkoop kunststof kozijn?

Vergelijk en vind eenvoudig en snel de kozijn expert met het beste aanbod!


Houten kozijnen Zevenaar

Een alternatief zijn klassieke, houten kozijnen in Zevenaar. Het grote voordeel van hout is dat u zelf eenvoudig de kleur verandert. Bovendien past de warme uitstraling perfect bij oudere, klassiekere woningen. Bij een klassieke jaren ’20 woning misstaat een modern, kunststof kozijn natuurlijk.

Overweegt u een houten kozijn? Let dan op of het hout beschikt over een keurmerk. Zo weet u zeker dat het afkomstig is uit duurzaam bosbeheer. Hieronder leest u meer over de voordelen en prijzen van houten raamkozijnen.

Op zoek naar een kozijnenspecialist voor het plaatsen van houten kozijnen? Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot 40%!

Wat is het voordeel van een houten kozijn?

De meeste mensen kiezen voor een houten kozijn vanwege de warme uitstraling van het materiaal. Dit sluit perfect aan bij oudere woningen. Het verhoogt de waarde van uw woning en zorgt voor een prachtige uitstraling. Daar komt nog bij dat u de kleur van de raamkozijnen op elk moment kunt veranderen!

De grootste voordelen van hout:

 • Met goed onderhoud gaat hout 50 tot 75 jaar lang mee.
 • U kunt op elk moment de kleur van uw raamkozijn veranderen.
 • Hout heeft een prachtige, authentieke uitstraling die past bij klassieke woningen.
 • Hout is een natuurlijk materiaal en daarmee een milieubewuste keuze.

houten kozijnen Zevenaar

Wat kosten houten kozijnen?

De prijzen van houten kozijnen zijn afhankelijk van het type raam. Een vast raam van één vierkante meter kost u gemiddeld €300,- tot €450,-. Dit is meteen de goedkoopste optie, omdat er geen bewegende delen zijn. Het voordeel hiervan is ook dat het plaatsen snel en efficiënt verloopt en bovendien relatief goedkoop is.

Een draai-kiepraam van één vierkante meter kost u ongeveer €475,- tot €750,- en voor een valraam liggen de kosten rond de €550,- tot €800,- per m². Ook bij deze prijzen is rekening gehouden met HR++ beglazing. Wilt u triple glas? Dan loopt de prijs verder op.

Houten kozijnen prijzen

Type raam Prijs per m²*
Vast raam €300,- tot €450,-
Draai-kiepraam €475,- tot €750,-
Valraam €550,- tot €800,-

*Dit zijn gemiddelde prijzen met isolatieglas en btw, maar exclusief de montage. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis offertes aan!

Prijsverschil zachthouten en hardhouten kozijnen

U heeft altijd de keuze tussen zachthouten en hardhouten kozijnen. Hardhouten kozijnen zijn iets duurder, gemiddeld €10,- tot €50,- per kozijn. De exacte kosten hierbij zijn natuurlijk afhankelijk van het type raamkozijn én de afmetingen hiervan.

Wat is de beste keuze?

Wij raden u voor buitenkozijnen altijd aan om hardhout te kiezen. Dit gaat met goed onderhoud tot wel 75 jaar mee, en is goed bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. Populaire soorten hardhout zijn Meranti en Merbau.

Zachthouten kozijnen zijn iets goedkoper, maar gaan ook maar 25 jaar mee. Zou u zachthout gebruiken voor buitenkozijnen dan is de levensduur nog korter. Voor binnen kozijnen is zachthout wel erg geschikt.


Houten kozijnen plaatsen tegen de laagste prijs?

Vergelijk offertes en bespaar zo tot 40% op de kosten!


Aluminium kozijnen Zevenaar

In moderne huizen treffen we steeds vaker aluminium kozijnen. Aluminium kozijnen in Zevenaar zijn al jarenlang in populariteit aan het stijgen. De prijs ligt hoger dan voor andere materialen en de stijlvolle uitstraling geeft de kozijnen een luxueus gevoel.

Het voordeel van deze kozijnen is dat ze heel sterk zijn en tegelijkertijd heel licht. Dit maakt het gebruik van deze kozijnen erg geschikt voor zowel ouderen en kinderen. Door de smalle profielen heeft het kozijn een minimalistisch design, wat goed past bij nieuwe huizen.

Benieuwd naar de prijzen? Met het aanvragen van gratis offertes krijgt u de prijsopgaven van meerdere kozijnspecialisten in uw regio. Vergelijk en bespaar zo tot wel 40%!

Ga direct naar:

Waarom kiezen voor een aluminium kozijn?

De grootste reden om te kiezen voor aluminium is de uitstraling. Het raamprofiel geeft uw huis absoluut een luxe sfeer. Doordat het materiaal heel sterk en licht tegelijk is, is het bovendien heel goed toe te passen op grote raamoppervlakken. Materialen zoals kunststof kunnen bij hele grote raampartijen het gewicht van het glas niet altijd dragen: aluminium wel.

De voordelen van aluminium kozijnen:

 • Het sterke materiaal is erg geschikt voor grote raamoppervlakken.
 • Bij kozijnen op maat bepaalt u de verdeling van de profielen op het glas zelf.
 • Het is duurzaam en vormvast, het roest niet.
 • Dankzij een thermische onderbreking isoleert het uitstekend.

aluminium kozijnen Zevenaar

Aluminium kozijnen prijzen

De prijs van een vast aluminium raamkozijn ligt rond de €420,- tot €500,- per m². Voor een raamkozijn van 4 m² betaalt u een totaalprijs van ongeveer €1.680,- tot €2.000,-. Deze prijs is inclusief isolatieglas, maar exclusief plaatsen. De montagekosten komen hier dus nog bovenop.

Toch liever een draai-kiepraam?

Voor een draai-kiepraam liggen de kosten rond de €630,- tot €700,- per m². Bij een raam van 4 m² ligt de prijs in dat geval rond de €2.520,- tot €2.800,-. Besparen op de kosten? Dat doet u gemakkelijk met het vergelijken van offertes!

Aluminium kozijnen: kosten

Type raam Gemiddelde prijs per m²*
Vast raam €420,- tot €500,-
Draai-kiepraam €630,- tot €700,-

*Dit zijn gemiddelde prijzen met isolatieglas en btw, maar exclusief de montage. Vraag gratis offertes aan om te besparen.

Stalen kozijnen Zevenaar

Ook stalen kozijnen in Zevenaar zijn steeds populairder. Staal is op veel vlakken vergelijkbaar met aluminium: het materiaal is licht van gewicht en toch enorm sterk. Het is goed geschikt voor hele grote ramen en de bediening is heel eenvoudig.

Het voordeel van stalen kozijnen, is dat ze ook verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren. Toch zijn donkere kleuren, zoals zwart, het meest populair.

Stalen raamkozijnen worden ook veel gebruikt om verdelingen op het glas te maken. Hierbij ontstaat de illusie alsof de glasplaat bestaat uit verschillende kleine glasplaten. De stalen profielen zijn hierbij heel smal, wat een elegante en moderne uitstraling heeft.


Nieuwe aluminium kozijnen plaatsen? Bespaar tot 40%!

Vergelijk de prijzen van meerdere experts en kies de vakman met het beste aanbod.

Zonder enige verplichting!


Kozijn op maat

Eén van de grote voordelen van het inhuren van een kozijnspecialist, is dat u de mogelijkheid hebt een kozijn op maat te laten plaatsen. Een kozijn op maat betekent meerdere dingen:

 • Het kozijn past perfect in uw gevel, omdat het raamkozijn is ingemeten door een kozijnspecialist.
 • U heeft de keuze in de afwerking, wat betreft kleur en design.
 • Het is mogelijk de verdeling van de profielen op het glas aan te passen.

Als u kozijnen op maat laat plaatsen, dan betekent dit dat uw kozijn volledig aansluit aan uw wensen en op de stijl van uw woning. Hierdoor stijgt uw huis maximaal in waarde! Geïnteresseerd in kozijnen op maat? Start nu uw gratis offerteaanvraag en bespaar!

Kozijnen reparatie Zevenaar

Heeft u een kozijn van hout? Een voordeel hiervan is dat hout een bewerkelijk materiaal is. Dit houdt in dat een kozijn reparatie ook gemakkelijk uit te voeren is. Een poging tot inbraak, vandalisme of brand zijn allemaal oorzaken van schade aan een kozijn. Ook hebben de weersomstandigheden een grote invloed op de kwaliteit van het hout.

Een reparatie bestaat vaak uit het vullen of vervangen van (een deel van) het kozijn. Bij te grote schade raadt de kozijnspecialist u altijd aan om de kozijnen in Zevenaar volledig te vervangen.

Kan een kozijn reparatie ook bij een kunststof kozijn?

Kleine beschadigingen zoals krassen of deukjes zijn eventueel te repareren. Grote schade, door vandalisme of inbraak bijvoorbeeld, kunt u alleen herstellen door het kozijn compleet te vervangen.

kunststof kozijn Zevenaar

Raamkozijnen: voor elk type raam

Laat u kunststof kozijnen plaatsen? U heeft de keuze uit verschillende soorten raamkozijnen.

 • Vast raam: de goedkoopste mogelijkheid. Hierbij gaat het om een raam dat niet open kan. Het is altijd aan te raden een vast raam te combineren met een ventilatierooster.
 • Draai-kiepraam: een raam dat op twee manieren open kan. Naar binnen vallend of naar binnen draaiend. Dit maakt het mogelijk de lucht in huis snel te verversen als dat noodzakelijk is én om het raam te openen zonder bang te zijn voor indringers.
 • Valraam: dit raamt opent op één manier, naar binnen vallend. Dit vergroot de veiligheid, omdat kinderen niet naar buiten kunnen vallen. Ook kunnen indringers niet naar binnen komen.
Welk type raam u ook wilt laten plaatsen: een kozijnspecialist plaatst hem snel en vakkundig. Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Raam- en deurkozijnen

Naast de vele raamkozijnen, is het ook mogelijk een kozijn te plaatsen voor een deur. Deurkozijnen zijn zowel voor binnen als buiten te plaatsen. Geef dit wel aan, omdat een buitendeurkozijn aan veel meer eisen moet voldoen.

Een deurkozijn voor een buitendeur moet bijvoorbeeld beschikken over inbraakwerend deurbeslag en een sterk slot. Deze zaken zijn bij een deurkozijn voor binnen natuurlijk veel minder van belang.

Net als voor raamkozijnen is er volop keuze uit verschillende materialen. Kunststof is een goedkope optie, maar hout past goed bij klassieke woningen. Deurkozijnen van staal hebben een hele minimalistische uitstraling. Vraag uzelf dus eerst af wat uw wensen en voorkeuren zijn.

Kozijnen merken

Veel mensen zijn bang dat ze vastzitten aan één bepaald merk als zij een kozijnenspecialist inschakelen. Dit is niet het geval! U kunt een kozijn laten plaatsen van elk willekeurig merk: of dat nu een luxe A-merk is of juist een voordelig huismerk.

Elk merk heeft zo zijn eigen voordelen en eigenschappen. Als u de hulp van een kozijnspecialist inschakelt krijgt u een persoonlijk advies met betrekking tot de merken. Zoekt u bijvoorbeeld een merk dat uitblinkt in kunststof producten? Dan zijn Deceuninck of Schüco goede opties. Wilt u graag een raamkozijn dat voldoet aan alle eisen, maar toch voordelig blijft? Kijk dan eens naar de producten van Profine.

U heeft onder andere de keuze uit deze merken:

 • Schüco
 • Weru
 • Deceuninck
 • Veka
[fusion_clients] [fusion_client link=”” image=”https://www.vanderkolkbv.nl/wp-content/uploads/2017/02/deceuninck-logo.png” alt=”aluminium Deceuninck kozijn”] [fusion_client link=”” image=”https://www.vanderkolkbv.nl/wp-content/uploads/2017/02/gealan-logo.png” alt=”houten Gealan raamkozijn”] [fusion_client link=”” image=”https://www.vanderkolkbv.nl/wp-content/uploads/2017/02/hbi-logo.png” alt=”hbi kozijnen”] [fusion_client link=”” image=”https://www.vanderkolkbv.nl/wp-content/uploads/2017/02/hebo-kozijnen-logo.png” alt=”hebo kunststof kozijnen”] [fusion_client link=”” image=”https://www.vanderkolkbv.nl/wp-content/uploads/2017/02/kroon-kozijn-logo.png” alt=”kroon kozijn plaatsen”] [fusion_client link=”” image=”https://www.vanderkolkbv.nl/wp-content/uploads/2017/02/ploeg-kozijnen-logo.png” alt=”goedkope kozijnen”] [fusion_client link=”” image=”https://www.vanderkolkbv.nl/wp-content/uploads/2017/02/schipper-kozijnen-logo.png” alt=”schipper aluminium kozijnen”] [fusion_client link=”” image=”https://www.vanderkolkbv.nl/wp-content/uploads/2017/02/schuco-logo.png” alt=”schuco raamkozijn”] [fusion_client link=”” image=”https://www.vanderkolkbv.nl/wp-content/uploads/2017/02/veka-logo.png” alt=”veka houten kozijnen”] [fusion_client link=”” image=”https://www.vanderkolkbv.nl/wp-content/uploads/2017/02/weru-logo.png” alt=”weru kozijnen”] [/fusion_clients]

Kozijnspecialist gezocht voor uw kozijnen in Zevenaar?

Vergelijk gratis offertes en vind zo een expert in uw regio!


Voordelen kozijnspecialist Zevenaar

Wij raden u altijd aan de hulp van een vakman in te schakelen als u uw kozijnen laat vervangen in Zevenaar. Alleen dan bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Een vakman biedt garantie op het werk en u weet zeker dat het kozijn goed geplaatst is. Dit is goed voor de isolatie, omdat u zeker weet dat het geheel winddicht is, maar ook voor de veiligheid. Een goed geplaatst kozijn is namelijk inbraakwerend.

De grootste voordelen van een expert:

 • U weet zeker dat het kozijn goed geplaatst is.
 • Een vakman biedt garantie op het geleverde werk.
 • Het bespaart uzelf waardevolle tijd en energie.
 • U profiteert van een optimale isolatie én maximale (inbraak)veiligheid.

Keurmerken

Met keurmerken is het makkelijker om te kiezen voor kwalitatieve of eerlijke producten. Gaat u uw kozijnen vervangen in Zevenaar, let dan op onderstaande keurmerken.

 • Voor eerlijk hout zijn er meerdere keurmerken. PEFC, FSC én keurhout geven aan dat het hout gebruikt voor het kozijn afkomstig is uit duurzaam bosbeheer. Meer informatie vindt u op pefcnederland.nl, fsc.nl, en keurhout.nl.
 • Als een expert in bezig is van het VMRG-keurmerk dan weet u zeker dat deze persoon kwaliteit aflevert. Hij wordt namelijk getoetst op kwaliteit. Meer hierover leest u op vmrg.nl.
 • KOMO is ook een belangrijk keurmerk in de bouw. Vakmannen of producten met dit keurmerk voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Lees verder op komo.nl.
 • Het politiekeurmerk geeft aan dat het hang- en sluitwerk van de raam- en deurkozijnen voldoet aan strenge veiligheidseisen. Lees verder op politiekeurmerk.nl.

Heb ik recht op een subsidie?

Eén van de meest gestelde vragen is: heb ik recht op een subsidie als ik investeer in kunststof kozijnen in Zevenaar. Met de kunststof kozijnen alleen hebt u niet direct recht op een landelijke subsidie. Op het isolatieglas in de kozijnen wél. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat u investeert in minimaal 2 energiebesparende maatregelen. Meer hierover leest u op rvo.nl.

Mogelijk hebt u wel recht op een plaatselijke subsidie. Sommige gemeenten en provincies bieden namelijk een lokale subsidie aan. Of dit in uw gemeente ook het geval is, checkt u eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl. Daarnaast heeft u natuurlijk recht op een verlaagd btw-tarief op het isolatieglas, mits u de werkzaamheden uit laat voeren door een kozijnexpert.

kozijn plaatsen

Nieuwe kozijnen plaatsen? Handige bespaartips!

Het plaatsen van nieuwe kozijnen hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Zeker niet met de tips die wij hieronder voor u opgesteld hebben! Kies bijvoorbeeld voor een vakman in uw eigen regio en voer het puin zelf af!

Zo bespaart u op de kosten van uw nieuwe kozijnen:

 • Gebruik zoveel mogelijk goedkope materialen.
 • Laat alle kozijnen in één keer plaatsen, zodat de kosten per kozijn dalen.
 • Voer zelf het puin af en kies voor een bedrijf bij u in de buurt. Zo bespaart u op afvoer- en voorrijkosten.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en bespaar zo tot wel 40% op de totaalprijs!

Meest recente offerteaanvragen

Kozijnen vervangen in Nijmegen
Kunststof kozijn plaatsen in Arnhem
Nieuwe kozijnen plaatsen in Apeldoorn
Houten kozijnen vervangen Ede
Stalen kozijnen monteren in Doetinchem
Aluminium kozijnen plaatsen in Harderwijk
Bestaande kozijnen repareren in Tiel
Raamkozijnen vervangen in Wageningen
Glas herstellen in Zutphen
Vervangen van kozijnen in Wijchen

kozijnspecialist Zevenaar

Kozijnspecialist nodig? Gratis offertes vergelijken!

Tijd voor nieuwe kozijnen? Twijfel dan niet om een vakman in te schakelen. Hij geeft u een persoonlijk en professioneel advies, zodat u zeker weet dat de nieuwe kozijnen perfect aansluiten op uw wensen én de stijl van uw woning. Vakman gezocht?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt zo snel mogelijk meerdere prijsopgaven in uw mailbox! Vergelijk de verschillende aanbiedingen en kies zo gemakkelijk voor de vakman met het beste aanbod. De besparing loopt op tot wel 40% op de totaalprijs: dat wilt u toch ook? Geen zorgen: de aanvraag is gratis en u zit helemaal nergens aan vast. Ook voor als u op zoek bent naar experts in traprenovatie!