Traprenovatie Nijmegen

traprenovatie Nijmegen

Is de trap in uw huis aan vernieuwing toe? Kies dan voor een traprenovatie in Nijmegen. Dit geeft uw huis een nieuw uiterlijk en bovendien is het een stuk goedkoper dan het plaatsen een volledig nieuwe trap. Bij renoveren is het mogelijk om te stofferen, te schilderen of overzettreden te plaatsen. U vindt hier informatie over de kosten van traprenovatie en het zetten van overzettreden, maar ook wat er allemaal mogelijk is op het gebied van materialen.

Wilt u meer weten over de exacte kosten? Dan vraagt u gratis en vrijblijvend een aantal offertes aan. Wanneer u deze onderling met elkaar vergelijkt, vindt u gemakkelijk een traprenovatie expert uit Nijmegen die de klus voor u wil uitvoeren.

Voordelen van onze dienstverlening

 • Nieuwe trappen en traprenovatie
 • Keuze uit allerlei materiaalsoorten
 • Gratis en vrijblijvend prijsopgaven aanvragen

Gratis offertes aanvragenTraprenovatie of nieuwe trap (*)

Gewenst materiaal (*)

Omschrijving (*)


Gewenste eerste werkdag (*)Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag gratis en vrijblijvend traprenovatie offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Traprenovatie binnen 1 dag

Een traprenovatie is mogelijk in 1 dag. Bij een renovatie wordt namelijk de oude trapbekleding verwijderd om vervolgens de nieuwe bekleding, zoals overzettreden, te plaatsen. Omdat er geen hak- of breekwerk nodig is, kan dit binnen 1 dag. Dit scheelt niet alleen op de kosten, u neemt ‘m ook snel weer in gebruik.

Besparen? Offertes vergelijken!

Vraag via het offerteformulier gratis meerdere prijsopgaven aan. Vermeld hierbij zo nauwkeurig mogelijk waar u naar op zoek bent en welke specifieke eisen u hebt. Zo vindt u eenvoudig een traprenovatie specialist uit Nijmegen, die de klus voor u uitvoert. De toegestuurde prijsopgaven vergelijkt u op basis van prijs en aanbod. U kiest zelf voor de specialist in traprenovatie en trapbekleding die bij u past.

Mogelijkheden bij traprenovatie

Bij de term traprenovaties denkt menig klant aan het schilderen van houten trappen. Natuurlijk is dit een mogelijkheid, maar een renovatie bestaat uit veel meer mogelijkheden. Onder renovatie vallen namelijk alle werkzaamheden die de trap van uw huis in Nijmegen weer in ere herstelt. Hieronder valt dus het schuren en verven van de traptreden, maar ook het stofferen van trappen of het plaatsen van overzettreden is een optie. Wist u tevens dat het mogelijk is om betonnen trappen te bekleden met houten trapbekleding? Bij renovatie gaat het om één of meerdere van de volgende werkzaamheden:

 • het bekleden met trapbekleding op open of dichte trappen;
 • het terugbrengen van de originele staat door het oppervlak te zandstralen en lakken;
 • het verven of oliën van de traptreden.

Traprenovatie kosten

Als u een traprenovatie laat doen door een specialist uit Nijmegen, wilt u natuurlijk weten wat de prijzen hiervoor zijn. De prijsopbouw van een traprenovatie bestaat uit een aantal onderdelen. Echter heeft u de hoogte van de totaalprijs zelf in de hand. Er zijn 3 factoren die de prijs beïnvloeden, dit zijn de vorm van de trap, het materiaal dat gebruikt wordt en eventuele extra opties zoals antislip strips, verlichting of een trapleuning.

De goedkoopste renovatie is een open rechte trap bekleden door te stofferen. Dit model heeft minder materiaal nodig dan een dichte variant en tapijt is een goedkope optie. U kunt hierbij denken aan een bedrag van zo’n €600,-. Speelt geld geen rol en heeft u een dichte trap? Dan laat u bijvoorbeeld eiken overzettreden plaatsen. Eiken is duurzaam en van uitstekende kwaliteit, hierdoor ligt de prijs ook een stuk hoger. De prijst ligt rond de €4.200,-. Besparen op de kosten? Vraag prijsopgaven aan en vindt een specialist uit Nijmegen.

traprenovatie kosten Nijmegen

Prijstabel: traprenovatie

Type traprenovatie (gesloten trap)Gemiddelde totale kosten, inclusief montage
Zandstralen€30,- tot €40,- per m²
Schilderen / oliën€350,- tot €750,-
Traprenovatie tapijtVanaf €1.400,-
Traprenovatie laminaatVanaf €2.300,-
Traprenovatie vinyl / PVCVanaf €2.500,-
Traprenovatie eiken houtVanaf €3.500,-

* Let op: Dit zijn gemiddelde en vanaf prijzen. Bij een gesloten trap gaan wij uit van 14 traptreden. De prijs is inclusief materiaal, montage en btw.

Overweegt u een traprenovatie in Nijmegen?

Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Overzettreden

Met behulp van overzettreden gaat het renoveren snel en eenvoudig. Vaak worden deze in Nijmegen kant en klaar geleverd, waardoor ze enkel nog geplaatst moeten worden. Houd er echter rekening mee dat geen enkele trap hetzelfde is en dat de treden nog wel gedeeltelijk op maat gesneden moeten worden. Dit moet heel precies gebeuren voor een mooi eindresultaat.

Het is dan ook aan te raden om een trapspecialist uit Nijmegen in te schakelen voor het plaatsen van overzettreden.

Bent u geïnteresseerd in overzettreden? Dan heeft u de keuze uit diverse materiaalsoorten. Er bestaan treden van onder meer hout, vinyl, laminaat, tapijt en PVC.

Wat zijn de voordelen van overzettreden?

Eén van de grootste voordelen van het gebruik van overzettreden is dat ze geschikt zijn voor iedere trap. Bovendien geeft u de hal een compleet nieuw uiterlijk zonder dat u daarvoor een nieuw trapmodel hoeft aan te schaffen. Er is een enorm aanbod aan materialen en afwerkingen, zodat u iets kiest dat goed bij uw interieur past. Wat veel mensen ook een groot voordeel vinden, is dat het bekleden heel snel gaat. Binnen een dag is het renoveren afgerond.

 • Geschikt voor iedere trap
 • Groot aanbod aan materialen
 • Snel & voordelig geplaatst

Kosten van overzettreden

Het plaatsen van overzettreden is één van de meest voordelige manieren om trapbekleding aan te brengen. Wat de precieze prijzen zijn, is grotendeels afhankelijk van het materiaal. Zo is trapbekleding van laminaat relatief voordelig: dit kost in Nijmegen gemiddeld €125,- per traptrede. Stofferen kost gemiddeld €135,- per trede en PVC kost ongeveer €145,- per traptrede. Als u op zoek bent naar een natuurlijke uitstraling, dan is trapbekleding van hout wellicht de beste keuze. Trapbekleding van eiken is echter wel prijziger. Gemiddeld kost dit zo’n €160,- per traptrede. De totale prijs wordt tevens beïnvloed door uw keuze om de stootboorden te bekleden. Doet u dit niet, dan is er minder materiaal nodig waardoor de prijs lager ligt.

Hoe plaatst de vakman de overzettreden?

Prijstabel: overzettreden plaatsen

Materiaalsoort overzettredeGemiddelde vanafprijs, inclusief plaatsing en btw
Laminaat€125,- per trede
Tapijt€135,- per trede
PVC/vinyl€145,- per trede
Eiken€160,- per trede

* Let op: Dit zijn gemiddelde en vanaf prijzen, inclusief materiaal, montage en btw. Vraag voor exacte prijzen gratis en vrijblijvende offertes aan!

Snelle en voordelige traprenovatie met overzettreden?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van trapspecialisten uit Nijmegen!

Offertes aanvragen

Trap bekleden Nijmegen

De trap van uw woning in Nijmegen vertoont op den duur slijtage of beschadigingen. U laat deze dan het beste renoveren door nieuwe trapbekleding te laten leggen. Bekleden is een relatief snelle klus en kan binnen 1 dag gedaan worden. Trapbekleding heeft een aantal voordelen. Zo geeft het een nieuwe en frisse uitstraling, heeft het een isolerende werking en is het vaak geluiddempend. Bovendien is trapbekleding bij iedere trap mogelijk en liggen de kosten een stuk lager dan de aanschaf van een nieuw model. Er zijn verschillende materiaalsoorten mogelijk bij trapbekleding. Denk bijvoorbeeld aan natuursteen, eiken, laminaat, PVC/vinyl of stofferen met tapijt. Maar ook een variant van hout of beton is mogelijk. Natuursteen is hierin het duurste materiaal, maar straalt pure klasse uit en is een meerwaarde voor uw interieur.

Traprenovatie laminaat

Een traprenovatie met als trapbekleding laminaat is tegenwoordig zeer populair. Laminaat is technisch gezien een composiet plaatmateriaal dat uit verschillende lagen is opgebouwd. Hierdoor levert het product extra functies die met één laag niet bereikt kan worden.

Laminaat is in de volksmond de term voor een kunststof vloerbedekking uit losse panelen, en is verkrijgbaar in vier varianten: HPL, DPL, CPL en DLP. Voor het bekleden van een trap kiest men over het algemeen tussen HPL of CPL. Het verschil hiertussen is dat HPL over een sterke bovenlaag beschikt, die stoot- en slijtvast is, terwijl CPL trapbekleding juist een dunnere toplaag heeft. Op wikipedia leest u meer over wat laminaat precies is.

Betonlook

traprenovatie betonlook Nijmegen
Steeds vaker vragen mensen uit Nijmegen naar trapbekleding met een betonlook. Een trap van beton creëert namelijk een robuuste uitstraling en is perfect te combineren met andere materialen zoals natuursteen, hout of glas. Hierdoor is de betonlook zo populair. Bovendien heeft een betonlook het effect van beton, zonder dat het zo koud aanvoelt als echt beton. Betonlook is daarbij ook nog eens een stuk voordeliger dan echt beton. Een trap gemaakt van laminaat met een betonlook past in een modern en strak interieur.

Trap bekleden met hout

traprenovatie hout Nijmegen
Is uw huidige trapbekleding aan een renovatie toe? Of bent u uitgekeken op de aanblik van uw trap? Het is mogelijk om te kiezen voor houten trapbekleding, zodat deze een geheel nieuw aanzicht krijgen. Het voordeel van hout is dat, dankzij de diverse houtsoorten, het in elke gewenste stijl leverbaar is. Kies bijvoorbeeld voor standaard licht esdoornhout om een modern en functioneel resultaat te creëren. Of creëer een landelijk effect met behulp van rustiek eiken. Tot slot bestaan er ook diverse donkere houtsoorten waarmee u een zeer verrassend en stijlvol resultaat bereikt.

Eiken

eiken traprenovatie
Zoals al eerder genoemd, is het een optie om uw binnentrap met losse traptreden van hout te overdekken. De houtsoort die hiervoor het meest geschikt is, is eikenhout. Eiken overzettreden past een specialist zowel bij het renoveren van open als dichte treden toe. Het grote voordeel van eiken als basisproduct is dat het een zeer lichte en ruimtelijke uitstraling biedt. Met name in donkere hallen en gangen is eiken daarmee een goede oplossing. Wilt u meer diepte in het hout? Overweeg dan om te kiezen voor mahonie of het steeds populairdere Douglashout. Een expert informeert u desgewenst over de mogelijkheden en aanschafkosten.

Traprenovatie PVC/Vinyl

trapbekleding met vinyl of pvc
Wilt u een houten trap in uw huis in Nijmegen bedekken met een extra laag trapbekleding? Dan is ook PVC of vinyl een mogelijkheid voor materiaal. Hoewel men vaak denkt dat PVC en vinyl precies dezelfde producten zijn, moet dit toch ontkracht worden. Zo is pvc trapbekleding een duurzamer product dan vinyl, en levert deze een betere geluidsdemping. Bovendien is PVC erg kleurvast, in tegenstelling tot vinyl. PVC is in verschillende kleuren verkrijgbaar, en sluit daarom qua kleurstelling altijd aan bij de rest van uw interieur. Beide materialen zijn gemakkelijk te leggen, hebben een hoge hygiënegraad en zijn nagenoeg onderhoudsvrij.

Linoleum

traprenovatie linoleum
Bij het renoveren van uw trappen is het ook een optie om te kiezen voor linoleum trapbekleding. Dit product is uitermate geschikt als bovenlaag bij dichte trappen en kent diverse voordelen. Zo is linoleum zeer milieuvriendelijk, en geluiddempend. Daarnaast zullen slijtageplekken minder goed opvallen, en kent het een lange levensduur. Dankzij de diverse mogelijkheden qua designs heeft linoleum trapbekleding een zeer luxe uitstraling. Maak een keuze uit stroken of tegels bij een trappenfabriek of trapspecialist. De duurzaamheid van linoleum wordt door klanten uit Nijmegen tegenwoordig als één van de grootste voordelen gezien.

Tapijt

trap stofferen Nijmegen
Voor de renovatie van een eiken of betonnen trap, is tapijt als trapbekleding ideaal. Het is verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren en designs, waardoor u met een eenvoudige traprenovatie al een geheel nieuwe sfeer creëert bij uw bedrijf of woning in Nijmegen.

Stofferen is bovendien relatief simpel om zelf te doen, echter is het aan te raden om toch een trapspecialist in te huren. Een professional beschikt namelijk over de benodigde gereedschappen en weet precies hoe die met het materiaal moet omgaan.

De traptreden laten renoveren?

Vraag eenvoudig vrijblijvende traprenovatie offertes aan van specialisten uit Nijmegen!

Gratis offertes

Open trap bekleden

open trap bekleden Nijmegen
Het renoveren van een open trap brengt een aantal aandachtspunten met zich mee. Hoewel een dergelijk model het zeer goed doet in moderne woningen, is het risicovol voor gezinnen met kleine kinderen. Het is dan aan te raden om een trapmat of antislip strip te laten plaatsen op de treden. Dit zorgt voor een extra stukje veiligheid. Daarnaast kunnen de open treden zorgen voor enig warmteverlies. Dit ondervangt u door boven aan de trap een tussendeur te installeren. Het bekleden van een open trap gebeurt altijd rondom. Dit betekent dat er zowel aan de voor- als achterkant een neuslat wordt geplaatst. Om eenheid in het resultaat te krijgen worden de bovenkant en onderkant van de traptreden met hetzelfde materiaal bekleed.

Dichte trap bekleden

dichte trap bekleden
Het stofferen of bekleden van een dichte trap is een stuk eenvoudiger dan een open trap. Het is daarom ook mogelijk om zelf deze klus af te ronden. Wilt u liever dat een vakman de renovatie voor u uitvoert? Maak dan eigenhandig eerst een keuze uit de vele materialen die bij een trappenfabriek of trappenspecialist in Nijmegen worden aangeboden. Bij een dichte trap zijn de mogelijkheden voor renoveren eindeloos als het op styling aankomt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om natuursteen te gebruiken of beton in combinatie met hout of staal. Dit geeft uw hal een strak uiterlijk. Om veiligheid te waarborgen is het slim om een trapmat of antislip strip op de traptreden te plaatsen. Een trapmat is vaak verkrijgbaar in allerlei kleuren, zodat u altijd een soort kiest dat bij uw interieur past.

Traprenovatie met behoud van karakter

Jaren ’30 woningen in Nijmegen staan bekend om hun klassieke houten elementen, waaronder de trappen. Na verloop van tijd is het echter tijd om de trap te renoveren, om zowel de levensduur als de veiligheid te waarborgen. Door middel van zandstralen is het erg eenvoudig om uw volledige trap te renoveren zonder daarbij het karakter van de houten elementen te verliezen. Door te zandstralen worden alle verflagen verwijderd, waardoor het originele hout weer naar boven komt. Als u deze natuurlijke kleur wilt behouden dan laat u de traptreden oliën of lakken, maar het is tevens mogelijk het oppervlak opnieuw te schilderen met een andere kleur.

Bestaande trap schilderen of oliën?

Het schilderen of oliën van een bestaande trap is een van de meest eenvoudige methodes van renoveren. Veel mensen overwegen daarom om dit zelf te doen. Het is echter belangrijk om te bedenken dat het gaat om een grote klus, die meerdere dagen in beslag neemt. Allereerst moet u het oppervlak schuren, wat zonder apparatuur een behoorlijk tijdrovende klus is. Het schilderen dient vervolgens in twee dagen te gebeuren. Dit is om te voorkomen dat u een nacht in de woonkamer doorbrengt. Wilt u geen tijd kwijt zijn aan het renoveren van uw trap? Schakel dan een trapspecialist uit Nijmegen in.

Trap zandstralen

trap zandstralen Nijmegen
Het schuren van de trap is een tijdrovende klus. Er bestaan trapmodellen met bochten, wat ervoor zorgt dat er kleine hoekjes zitten. Om het beste resultaat te creëren, is het van belang dat het gehele oppervlak geschuurd wordt. Met een reguliere schuurmachine is het niet eenvoudig om in deze kleine hoekjes te schuren. Daarom kiezen de meeste specialisten uit Nijmegen voor het zandstralen van de traptreden. Bij zandstralen worden onder hoge druk fijne zandkorreltjes op het oppervlak gespoten. Hierdoor verwijdert de specialist oude verflagen en wordt het oppervlak egaal. U bespaart hiermee een hoop tijd en kosten.

Krakende trap?

krakende trap
Wat is er vervelender dan een krakende trap als je naar boven loopt? Het is niet mogelijk om dan nog zachtjes naar boven of beneden te lopen. Het kraken komt voornamelijk voor bij houten trappen. Dit komt omdat hout uitzet of krimpt door temperatuurverschil of door een te hoge of te lage luchtvochtigheid. Een krakende trap is op te lossen door traprenovatie te laten doen door een trapspecialist uit Nijmegen. Let wel bij het renoveren van een dichte trap op het feit dat niet alleen de overzettreden maar ook de stootborden vervangen moeten worden. Stootborden zorgen namelijk voor stevigheid, voorkomen ophopingen stof en bieden bescherming tegen valpartijen.

Hoe maakt u uw trap veilig?

Extra opties bij traprenovatie

opties bij trap renoveren
Wilt u de veiligheid op uw traptreden vergroten? Dan kunt u kiezen voor extra opties tijdens uw renovatie. Eén van de mogelijkheden is het aanbrengen van een antislip strip op elke trede. Het is mogelijk om antislip strips aan te brengen, deze voorkomen dat u uitglijdt. Een goede trapleuning zorgt voor een mooie uitstraling en is ook een onderdeel voor extra veiligheid. Tot slot is trapverlichting nog een optie. Zo ziet u ook in het donker waar u loopt. De mogelijkheden zijn:

 • Antislip strips
 • Trapleuningen
 • Trapverlichting

Antislip strips

antislip strips trap
Voor elke houten trap geldt dat deze na verloop van tijd zal slijten. Dit is in principe niet erg, maar het verhoogt wel het risico op valpartijen. Daarom biedt menig trappenfabriek tegenwoordig antislip oplossingen aan.

De meest standaard oplossing is de plaatsing van een antislip strip bij het renoveren. Dit is een strip die u over de bovenste hoek van de traptrede plaatst. Deze antislip strips bieden meer grip.

Naast kleine antislip strips, bestaan er ook brede strips die ongeveer de helft van de trede overdekken. De kosten voor antislip strips liggen tussen de €3,- en €15,- per m².

Trapleuningen

trapleuning vervangen
De meeste mensen denken dat er bij een renovatie alleen aandacht wordt besteed aan de treden. Een traprenovatie bestaat echter ook uit het aanpassen of renoveren van de trapleuning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwerpen van een geheel eigen trapleuning, het plaatsen van een extra kinderleuning, of het schuren en verven van de bestaande leuning. Vaak kiest men bij een trapleuning voor een standaard model, meestal gemaakt van een eikenhouten balk. Er zijn ook alternatieven, zoals een trapleuning in de vorm van een boomtak, of korte losse knoppen langs de muur. Het renoveren van een trapleuning kost gemiddeld €50,- tot €100,- per trap.

Trapverlichting

trapverlichting Nijmegen
Trapverlichting is een goede optie als u ’s nachts niet het licht wilt aanlaten, maar toch wat verlichting wilt creëren. Bovendien loop je met trapverlichting in het donker ook veilig naar boven of beneden zonder een traptrede te missen.

Trapverlichting kan bestaan uit ledstrips die op basis van sensoren aanklikken. Het laten plaatsen van trapverlichting hoeft niet heel duur uit te vallen. De gemiddelde kosten voor trapverlichting liggen tussen de €10,- tot €40,- per m².

Zelf een trap bekleden?

Het stofferen van trappen is een tijdrovende klus omdat dit nauwkeurig moet gebeuren. Met name het meten van de verschillende onderdelen vergt tijd. Door de traprenovatie eigenhandig uit te voeren, is het mogelijk om op de kosten te besparen. Er is een stappenplan opgesteld waarmee u leert om te stofferen en te bekleden. Het stappenplan is gericht op stofferen, maar het is ook mogelijk om met dit stappenplan vinyl of PVC te leggen. Heeft u vragen tijdens het klussen? Schakel dan de hulp van een ervaren vakman uit Nijmegen in.

zelf trap bekleden

Stappenplan

 • Stap 1. Begin met een goede voorbereiding: verwijder het oude tapijt van de traptreden en controleer de staat van het ondertapijt. Als ook dit aan vervanging toe is dient u deze eveneens te verwijderen. Let hierbij goed op het verwijderen van de lijmresten.
 • Stap 2. Bereken hoeveel basismateriaal u nodig hebt. Dit doet u door alle dieptes van de treden en stootborden te meten (op het diepste punt), en hierbij de dieptes van de neuslatten bij op te tellen. Het advies is om een halve meter extra te bestellen om eventuele meetfouten op te vangen.
 • Stap 3. Meet voor het ondertapijt de traptreden op met papier, waarbij u de neuslat meeneemt. Snij om het papier heen het ondertapijt uit, waarvoor u ongeveer twee centimeter extra aan alle zijden dient te nemen.
 • Stap 4. Lijm het ondertapijt vast.
 • Stap 5. Meet opnieuw de traptreden op met papier voor het plaatsen van de bovenlaag. Meestal komt er door het ondertapijt ongeveer één tot drie centimeter bij.
 • Stap 6. Snij de treden uit, en lijm ook deze vast. Klop eerst met een hamer de tapijtlaag glad voor een optimaal resultaat. Met name in de hoeken is dit noodzakelijk.
 • Stap 7. Meet nu de stootborden één voor één uit. Lijm vervolgens het boventapijt met een lijmkam vast. Zorg ook hierbij weer dat de tapijtlaag glad tegen de borden aankomt.
 • Stap 8. Werk het geheel af door losse draden weg te knippen.

Traprenovatie of nieuwe trap?

In de meeste gevallen is het mogelijk om versleten trappen te renoveren. Dit is in Nijmegen de meest goedkope methode om uw trap weer mooi te krijgen en de veiligheid te waarborgen. In sommige gevallen is het echter verstandig om een compleet nieuw trapmodel te plaatsen. Bijvoorbeeld als het hout is gaan rotten of als u simpelweg toe bent aan een ander trapmodel. In de praktijk blijkt echter vaak dat er maar weinig flexibiliteit is wat betreft de vorm van de trap. Vaak bent u beperkt in uw keuze vanwege de ruimte in huis. Een specialist uit Nijmegen kan u adviseren over welke trappen u wel kunt laten plaatsen. Laat u een nieuwe trap plaatsen? Dan is een rechte molenaarstrap in de meeste gevallen de beste optie. Vanwege de ruimte kiezen echter veel klanten uit Nijmegen voor hetzelfde trapmodel als de oude trappen.

traprenovatie of nieuwe trap

Traprenovatie uitbesteden? 3 bespaartips!

Het renoveren van een trap is vaak een klus die veel tijd in beslag neemt. Daarom geven we u hieronder een aantal tips waarmee u bespaart op de kosten voor het renoveren.

 • Verwijder zelf de oude bekleding: wanneer u op de kosten wilt besparen is het aan te raden om zelf de oude bekleding te verwijderen, zo heeft de specialist minder werk aan de klus en is het dus voor u goedkoper.
 • Denk van tevoren goed na over het materiaal: verdiep u in de materiaalsoorten die beschikbaar zijn voor een renovatie. Laminaat is bijvoorbeeld een materiaal dat niet alleen goedkoop is, maar ook duurzaam is en onderhoudsvriendelijk.
 • Vergelijk offertes: door prijsopgaven aan te vragen bij verschillende specialisten uit Nijmegen, is het mogelijk deze onderling te vergelijken op prijs en aanbod. Per trapspecialist scheelt het soms honderden euro’s in de kostprijs. Vergelijken is dus een belangrijke bespaartip

Voordelen traprenovatie

Een trap wordt dagelijks meerdere keren gebruikt. Dit zorgt op den duur voor slijtage. Naast het feit dat dit gevaarlijke situaties met zich meebrengt, ziet het er ook gewoon niet mooi uit.

Als u een trapspecialist uit Nijmegen inschakelt voor een volledige renovatie, brengt dit verschillende voordelen met zich mee:

 • Een snelle manier om uw interieur aan te passen.
 • Het is mogelijk om binnen 1 dag te renoveren.
 • Het renoveren zorgt voor een waardevermeerdering van uw huis.
 • Een gerenoveerde trap zorgt voor meer comfort en veiligheid.
 • Dankzij vakmannen uit Nijmegen die de renovatie doen, heeft u garantie op flexibiliteit en vakmanschap.
trap renoveren Nijmegen
Offertes van trapspecialisten

Gratis en vrijblijvend!

Vrijblijvende offertes aanvragen!

Bent u benieuwd naar de kosten voor een traprenovatie? Of wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van trapverlichting en antislip strips? Vraag dan gratis offertes aan via het offerteformulier. U ontvangt verschillende prijsopgaven op maat, die u op basis van prijs en aanbod onderling vergelijkt. Zo vindt u een trapspecialist uit Nijmegen die aan uw eisen voldoet. Bovendien bespaart u op deze manier op de prijs. Bent u bezig met een grote renovatie van uw woning en wilt u kozijnen vervangen? Ook hier helpen wij u graag bij!