Traprenovatie Nijverdal

traprenovatie Nijverdal

Op zoek naar een specialist uit Nijverdal voor een traprenovatie? Wij helpen u graag verder! Op deze pagina leest u meer over het renoveren van trappen, de mogelijkheden voor trapbekleding en de materialen waar u uit kunt kiezen. Daarnaast geven we u meer informatie over de gemiddelde prijs voor een renovatie van een trap.

Besparen op de kosten? Dat doet u eenvoudig en snel door offertes aan te vragen. Deze dienst is geheel gratis en vrijblijvend. Vergelijk de offertes en kies de beste vakman. U bent verzekerd van een hoge kwaliteit en de vakmannen hebben veel ervaring en vakkennis. De renovatie verloopt hierdoor snel en probleemloos.

Voordelen van onze dienstverlening

 • Bespaar tot wel 30% op de kosten.
 • U ontvangt spoedig meerdere offertes met scherpe prijzen.
 • Er is altijd een specialist bij u uit Nijverdal in de buurt.

Gratis offertes aanvragenTraprenovatie of nieuwe trap (*)

Gewenst materiaal (*)

Omschrijving (*)


Gewenste eerste werkdag (*)Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag gratis en vrijblijvend traprenovatie offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Traprenovatie binnen 1 dag

Wanneer u uw trap laat renoveren, wilt u natuurlijk niet lang in de rommel zitten of niet gebruik kunnen maken van de trap.

Gelukkig kan een traprenovatie vaak al binnen 1 dag. Geen gedoe, geen lange renovatie en niet veel rommel. U kunt snel weer gebruik maken van uw trap en geniet van de vernieuwde uitstraling.

Besparen? Offertes vergelijken!

Bent u benieuwd naar de kosten voor het renoveren van uw trap?

Wij hebben nog een handige tip voor u om te besparen, want u wilt natuurlijk niet te veel betalen voor de renovatie.

Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan. Vergelijk op uw gemak de offertes op prijs, aanbod en voorwaarden en kies de beste specialist van een trappenfabriek uit Nijverdal. U weet dan zeker dat u niet te veel betaalt en bespaart op de kosten.

Mogelijkheden bij traprenovatie

Gaat u de trappen in uw huis in Nijverdal renoveren? Dan moet u allereerst beslissen op welke manier u dit gaat doen. U hebt namelijk verschillende mogelijkheden. Zo is het een mogelijkheid om de ondergrond te oliën of te schilderen. Dit is de meest eenvoudige manier om trappen van een andere look te voorzien. Als u een snelle manier zoekt om de ondergrond te schuren, dan kan een vakman uit Nijverdal de treden voor u zandstralen. Hierbij worden de verf- en olielagen verwijderd waardoor het oorspronkelijke hout weer tevoorschijn komt. Dit is dan ook de ideale manier om ervoor te zorgen dat uw trap weer zijn oude karakter terugkrijgt. Daarnaast kunt u andere trapbekleding aanbrengen door bijvoorbeeld te stofferen. Of wat dacht u van het aanbrengen van overzettreden? Ook kunt u eventuele extra opties toevoegen zoals een leuning of verlichting.

 • Oliën of schilderen
 • Zandstralen
 • Karakter trap behouden
 • Andere trapbekleding
 • Overzettreden
 • Eventuele extra opties toevoegen

Traprenovatie kosten

Benieuwd naar de totaalprijs van een goedkope traprenovatie door een specialist uit Nijverdal?

De kosten voor het renoveren verschillen per opdracht omdat een renovatie afhankelijk is van vele factoren. Denk hierbij aan de hoeveelheid treden, een open of dichte trap en het materiaal waar u voor kiest. Eikenhout is bijvoorbeeld een stuk prijziger dan laminaat.

Voor het renoveren met eikenhout moet u denken aan kosten, inclusief montage, vanaf €3.500,-. Laminaat begint vanaf €2.300,-. Wilt u de trap laten stralen? De gemiddelde prijs voor deze techniek is €30,- tot €40,- per vierkante meter. In de prijstabel vindt u nog meer gemiddelde kostprijzen.

traprenovatie kosten Nijverdal

Prijstabel: traprenovatie

Type traprenovatie (gesloten trap)Gemiddelde totale kosten, inclusief montage
Zandstralen€30,- tot €40,- per m²
Schilderen / oliën€350,- tot €750,-
Traprenovatie tapijtVanaf €1.400,-
Traprenovatie laminaatVanaf €2.300,-
Traprenovatie vinyl / PVCVanaf €2.500,-
Traprenovatie eiken houtVanaf €3.500,-

* Let op: Dit zijn gemiddelde en vanaf prijzen. Bij een gesloten trap gaan wij uit van 14 traptreden. De prijs is inclusief materiaal, montage en btw.

Zoekt u een traprenovatie specialist in regio Nijverdal?

Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Overzettreden

Wilt u de trappen in uw huis in Nijverdal binnen een dag renoveren? Dan kunt u ervoor kiezen om overzettreden te laten plaatsen door een vakman uit Nijverdal. Dit zijn, zoals de naam al zegt, treden welke u over de oude treden plaatst. Hierdoor zijn de oude, beschadigde en lelijke treden binnen no time niet meer zichtbaar. U hebt de keuze uit verschillende soorten goedkope overzettreden. Er is dus altijd iets wat bij uw interieur past. Het is een mogelijkheid om de treden bij de bouwmarkt te kopen en deze zelf te plaatsen. Dit is echter een secure klus omdat de afmetingen goed moeten zijn. Voor de beste kwaliteit is het daarom verstandig een vakman uit Nijverdal in te schakelen.

Wat zijn de voordelen van overzettreden?

Als u overzettreden laat plaatsen dan geniet u van vele voordelen.

 • Allereerst is het een eenvoudige en snelle manier om trappen te renoveren. De klus is vaak al binnen een dag geklaard.
 • Breekwerkzaamheden zijn niet nodig waardoor u niet veel overlast hebt van de klus.
 • Daarnaast is er een grote verscheidenheid aan soorten beschikbaar waardoor er altijd iets leuks voor u bij zit.

Kosten van overzettreden

Het is begrijpelijk dat u wilt weten wat het kost om overzettreden te plaatsen, voordat u de klus laat uitvoeren. De totaalprijs is erg afhankelijk van het gekozen materiaal. Houdt u van een warme, klassieke uitstraling? Dan kunt u voor eiken treden gaan. Deze zijn het meest prijzig en hebben een vanaf prijs van zo’n €160,- per trede. Wilt u genieten van een houtlook tegen een voordeligere prijs? Dan is laminaat met een gemiddelde vanaf prijs van €125,- per trede wellicht iets voor u. Tussen deze kostprijs vindt u materiaalsoorten als tapijt, PVC en vinyl. In onderstaande prijstabel vindt u een overzicht.

Hoe plaatst de vakman de overzettreden?

Prijstabel: overzettreden plaatsen

Materiaalsoort overzettredeGemiddelde vanafprijs, inclusief plaatsing en btw
Laminaat€125,- per trede
Tapijt€135,- per trede
PVC/vinyl€145,- per trede
Eiken€160,- per trede

* Let op: Dit zijn gemiddelde en vanaf prijzen, inclusief materiaal, montage en btw. Vraag voor exacte prijzen gratis en vrijblijvende offertes aan!

Snelle en voordelige traprenovatie met overzettreden?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van trapspecialisten uit Nijverdal!

Offertes aanvragen

Trap bekleden Nijverdal

Wilt u uw trap laten bekleden? Dan heeft u de keuze uit verschillende materialen. Het voordeel van een traprenovatie is dat u de trap de uitstraling kunt geven die u graag wilt.

Bijvoorbeeld een trap met een betonnen of natuursteen look in een modern interieur. Of ga juist voor een klassieke en natuurlijke uitstraling en kies voor eiken.

Laminaat of vinyl is zeer veelzijdig en u heeft de keuze uit vele kleuren en stijlen. Laminaat met een houtlook wordt veel gebruikt. Dan heeft u én de voordelen van de warme uitstraling én de voordelen van het goedkopere laminaat. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor kunststof of de traptreden te stofferen met tapijt.

Traprenovatie laminaat

Eén van de materialen die men steeds vaker toepast bij het aanbrengen van trapbekleding op de trap is bekleden met laminaat. Het is een materiaal dat in twee varianten verkrijgbaar is: een standaard variant en een HPL/CPL model. Over het algemeen adviseren trapspecialisten om voor deze laatste optie te kiezen. De kostprijs voor dit product ligt iets hoger, maar het kent een langere levensduur, is kleurvast en is goed bestand tegen krassen en slijtage. De afkorting staat voor Highly Pressed Laminate: het is opgebouwd uit een kunststof onderlaag, een dragende laag, een bovenlaag (met een foto van een bepaald design zoals hout of marmer) en een kunststof toplaag. Die de krasbestendigheid onder andere verzorgt. De voordelen van laminaat zijn dat het gemakkelijk te plaatsen is als trapbekleding, en dat u vervolgens weinig onderhoudstijd kwijt bent. Waarvoor u ook kiest, u zult jarenlang profiteren van een optimaal wooncomfort. Op wikipedia leest u meer over wat laminaat precies is.

Betonlook

traprenovatie betonlook Nijverdal
Wie ervoor kiest om de trap te laten renoveren, moet vervolgens een keus maken uit een groot assortiment aan stijlen en designs. Niet alleen PVC en vinyl vormen mogelijk keuzes als trapbedekking bij het renoveren, ook het creëren van een betonlook wordt steeds populairder.

Tot een aantal jaar terug werd de betonlook met name gezien als een optie voor industriële bedrijven in Nijverdal, maar tegenwoordig is ook in de particuliere sector de betonlook populair. Door het beton te combineren met natuurlijke materialen als hout, gaat men de industriële uitstraling enigszins tegen, en creëert men een moderne en toch authentieke look, die past binnen menig interieur.

Trap bekleden met hout

traprenovatie hout Nijverdal
Regelmatig krijgen vakmannen uit Nijverdal de vraag wat ze moeten doen voor het renoveren van een trap. De mogelijkheden voor een dergelijke traprenovatie liggen vrij breed. Zo is het een optie om de bestaande traptreden te voorzien van trapbekleding met nieuw hout, of kiezen voor ouder, bewerkt hout. Wilt u graag de uitstraling van uw trappen veranderen? Dan is het een optie om een andere soort trapbekleding kiezen, maar is het ook mogelijk om een andere hout soort op de treden te laten plaatsen. Hout heeft behalve een prachtige uitstraling ook nog het voordeel dat het materiaal lang meegaat. Hout is stoot- en krasvast, waardoor de trap minder snel beschadigd en slijt. Daarnaast kunt u de treden altijd in een andere kleur verven of voorzien van een laag olie.

Eiken

eiken traprenovatie
Is het hoog tijd voor een renovatie van de trap, maar hebt u maar een beperkt budget? Eén van de goedkoopste oplossingen is het monteren van zogeheten eiken opzettreden. Het voordeel van eiken is woononderdelen is dat deze een lichte uitstraling hebben, en daarmee sfeer in elke ruimte brengen.

Eikenhouten producten zijn bovendien eenvoudig te bewerken en in korte tijd leverbaar. Het nadeel van een eiken trede is dat deze glad is, u moet dan ook antislip stroken leggen om valpartijen te voorkomen. Vindt u eikenhout niet mooi? Overweeg dan het gebruik van één van de andere houtsoorten zoals Mahonie of Douglas. Een alternatief is laminaat dat een houtlook heeft.

Traprenovatie PVC/Vinyl

trapbekleding met vinyl of pvc
Een tweede materiaal dat zeer geschikt is als trapbekleding is vinyl, dat beter bekend staat als PVC. PVC heeft vele voordelen ten opzichte van laminaat, maar is qua uiterlijk vergelijkbaar met het product. De voordelen waarvan u profiteert zijn onder andere een dunnere dikte van het materiaal, en minder geluidsoverlast doordat PVC direct op de ondergrond is vast te zetten. Een ander voordeel is dat vinyl niet gevoelig is voor water, wat het schoonmaken vergemakkelijkt. Een laatste voordeel dat wij hier graag willen benoemen is dat PVC trapbekleding gemakkelijker te vervangen is wanneer deze onverhoopt toch beschadigt. Hiervoor dient u wel de trap te bekleden met verlijmde PVC. Nadelig aan vinyl is dat u hiervoor over het algemeen iets hogere totaalprijs voor betaalt dan voor de laminaten variant. De exacte prijs is natuurlijk wel afhankelijk van de kwaliteit.

Linoleum

traprenovatie linoleum Nijverdal
Nog een product voor het renoveren van trappen dat we u graag onder de aandacht willen brengen is linoleum. Linoleum – in luxere variant verkrijgbaar als marmoleum – is een vorm van trapbekleding op basis van lijnzaadolie vermengd met hars en kurk, dat wordt geplaatst op een jute ondergrond. De voordelen van marmoleum zijn de hoge duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Doordat enkel natuurlijke grondstoffen aan de basis liggen, heeft het vele keurmerken en waarderingen gekregen. Zowel linoleum als marmoleum zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs en bieden hygiënische ondergrond voor elke omgeving. Marmoleum is op vele ondergronden te bevestigen, maar hecht het beste op een vlakke en gladde grond. Uw trap van hout wordt daarom eerst behandeld met een voorbehandelingsmiddel voor het bevestigen van het materiaal.

Tapijt

trap stofferen in Nijverdal
Hoewel onze specialisten uit Nijverdal veel ervaring hebben met het leggen van nieuwe soorten trapbekleding, helpen zij u tevens graag bij het stofferen met een toffen trapbekleding. Over het algemeen stofferen trapspecialisten uit Nijverdal houten trappen om extra beschadigingen van het hout te voorkomen, of om de kans op uitglijden aanzienlijk te verminderen. Het renoveren door de trap te stofferen heeft ook nog andere voordelen. Zo zult u in de winter geen last hebben van koude voeten op de trap, en heeft u dankzij de geluidsdemping geen last van stampende voeten op de trap. De vakman zorgt ervoor dat er geen lucht tussen de vloerbedekking en de trapoppervlakte komt tijdens het stofferen. Hierdoor gaat de trapbekleding bobbelen en dit is niet goed voor de veiligheid.

Uw traptreden opnieuw laten bekleden?

Vraag eenvoudig vrijblijvende traprenovatie offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes

Open trap bekleden

open trap bekleden
Het bekleden van een open trap is zeer lastig, doordat de treden rondom bekleed moeten worden. Dit betekent dat er zowel aan de voor- als achterzijde neuslatten worden geplaatst, en aan de onder- en bovenzijde een bedekking in dezelfde kleur. Hierdoor creëert u een egale uitstraling die u kunt laten aansluiten bij het interieur. Het voordeel van de open trap is dan dat deze perfect past binnen het design van de ruimte, maar ook een open en ruimtelijke aanblik biedt.

Wilt u graag een open trap laten plaatsen bij uw woonhuis in Nijverdal? Houd er dan rekening mee dat de ruimte tussen elke trede een gevaar kunnen vormen voor kleine kinderen.

Dichte trap bekleden

dichte trap bekleden Nijverdal
Dichte trappen kan men in tegenstelling tot open traptreden relatief eenvoudig te bekleden en stofferen, en een specialist van onze trappenfabriek in de buurt van Nijverdal is u hierbij dan ook met alle plezier van dienst. Naast het bekleden van dichte trappen ondersteunen de vakmannen van een trappenfabriek uit ons netwerk uit Nijverdal u ook graag bij het stofferen van de traptreden of het renoveren van de trap. Een eenvoudige maar doeltreffende vorm van traprenovatie is het aanbrengen van diverse opzettreden. Op deze manier werkt u de slijtage weg, maar hoeft u niet een volledig nieuwe dichte trap te laten plaatsen. Het aanbrengen van de trapbekleding is daarna eveneens gemakkelijker.

Traprenovatie met behoud van karakter

Heeft uw huis in Nijverdal oude trappen en wilt u deze in ere herstellen? Dan hebt u een aantal mogelijkheden. Het is belangrijk dat u de bovenste lagen olie, verf en lijmresten verwijdert. Als u dit doet dan zal uiteindelijk de mooie, originele ondergrond tevoorschijn komen. U kunt deze lagen op een aantal manieren verwijderen. Allereerst kunt u zelf aan de slag gaan door te decaperen, schuren of door afbijtmiddelen te gebruiken. Draag hierbij altijd een masker zodat u geen schadelijke stoffen kunt inademen. Het verwijderen van de lagen is een tijdrovende klus. Het is ook een optie om een vakman uit Nijverdal in te schakelen voor een zandstraaltechniek.

Bestaande trap schilderen of oliën?

De trap is waarschijnlijk het eerste zichtbare onderdeel als iemand uw huis in Nijverdal binnenkomt. Het is dan ook belangrijk dat deze er verzorgd uitziet. U bereikt dit effect eenvoudig door de trap te schilderen of oliën. Het is hierbij cruciaal dat u eerst de oude olie- of verflaag verwijdert zodat de nieuwe lagen goed kunnen hechten. Het schilderwerk wordt zwaar belast omdat deze veel worden belopen. Voor een mooi eindresultaat en een lage levensduur is het daarom verstandig om een slijtvaste verf te kiezen. Als u de trap in ere wilt herstellen dan is olie de juiste keuze, omdat dit het hout voedt.

Trap zandstralen

trap zandstralen in Nijverdal
Het is een mogelijkheid om houten trappen te laten zandstralen door een vakman uit Nijverdal. Bij deze methode wordt onder hoge druk een straalmiddel op het oppervlak gespoten. Hierdoor worden zelfs de kleinste kieren en hoekjes schoon en egaal gestraald. Verf- en olielagen worden binnen een mum van tijd verwijderd, evenals lijmresten. Wat overblijft is de originele houtstructuur. Het straalmiddel, de grootte van de korrel en de druk beïnvloeden het eindresultaat. Het is niet mogelijk om zachte houtsoorten te bestralen. Omdat stralen met hoge druk wordt uitgevoerd, is het bij zachte houtsoorten denkbaar dat deze beschadigen.

Krakende trap?

krakende trap
Kraakt uw trap als u erover heen loopt? Dat is een vervelend geluid. Het krakende geluid wordt vaak veroorzaakt doordat er ruimte tussen de treden en de stootborden is ontstaan. Wanneer u gebruik maakt van de trap, bewegen de verschillende onderdelen tegen elkaar. Een vakman uit Nijverdal is u graag van dienst om het gekraak te verhelpen. Hij controleert eerst alle verbindingen en bekijkt waar er speling is ontstaan. Dit lost hij op door het stootbord los te maken en opnieuw vast te maken. Vaak worden eerst alle lijmresten verwijderd. Een extra latje onder de traptrede of tegen het bord helpt ook vaak.

Hoe maakt u uw trap veilig?

Extra opties bij traprenovatie

opties bij trap renoveren in Nijverdal

 • Plaats extra verlichting voor meer veiligheid in het donker.
 • Plaats antislipstrips om uitglijden te voorkomen.
 • Monteer een trapleuning voor meer houvast.
U kunt tijdens het renoveren verscheidene extra opties toevoegen. Denk hierbij aan stootborden, antislip strips, trapleuningen en trapverlichting. Bij vrijwel iedere trap is een leuning onmisbaar. Deze zorgt voor veiligheid en houvast. De gemiddelde prijs, exclusief montage bedraagt €50,- tot €100,- per trap. Wilt u voorkomen dat u uitglijdt als u naar boven en beneden loopt? Dan kunt u het beste een antislipstip voor €3 tot €15,- per meter plaatsen. Een trapmat van €20,- tot €65,- per mat is ook een mogelijkheid. Tot slot kunt u voor €10,- tot €40,- per lichtpunt al verlichting toevoegen, wat zorgt voor extra veiligheid en een mooie uitstraling.

Antislip strips

antislip strips trap
Veel mensen denken dat de renovatie van een trap een grote investering in uren en geld vraagt. Een renovatie kan echter ook bestaan uit een paar kleine klusjes, zoals het aanbrengen van antislip strips of het vervangen van de trapleuning.

Antislip strips vormen met name een noodzakelijkheid bij gelakte of geschilderde houten trappen. Het trapoppervlak is dan vaak glad, en biedt een groot risico op valpartijen. Door het aanbrengen van de antislip strips voorkomt u dergelijke problemen, tegen een lage kostprijs.

Een antislip strips is in diverse soorten en maten verkrijgbaar bij vrijwel elke bouwmarkt uit Nijverdal, of bij een trappenfabriek uit uw eigen omgeving.

Trapleuningen

trapleuning vervangen
Hoewel het vaak vergeten wordt, is een trapleuning voor velen noodzakelijk om te kunnen traplopen. Met name kinderen en ouderen hebben baat bij het gebruik van een trapleuning. De meest standaard trapleuning bestaat uit een eiken balk, die met enkele schroeven aan de muur is bevestigd. Wij begrijpen dat niet iedereen van een dergelijke trapleuning gecharmeerd is. Gelukkig bestaan er ook heel wat alternatieven. Denk bijvoorbeeld aan een trapleuning van touw, of een stalen buis, of bestaande uit enkele losse knoppen. Hebt u een origineel idee voor de trapleuning, maar is dit nergens te vinden? Wellicht is het bij een trappenfabriek te produceren.

Trapverlichting

trapverlichting Nijverdal
Een laatste onderdeel voor een mogelijke traprenovatie, waar wij u nog wat meer over willen vertellen, is het zorgen voor de juiste trapverlichting. Regelmatig krijgt een vakman de vraag van klanten uit Nijverdal wat er dan precies mogelijk is op het gebied van de trapverlichting, omdat zij vermoeden dat hier weinig variatie in bestaat. Toch biedt menig trappenfabriek zowel statische als dynamische trapverlichting aan, waarbij u zelf ook nog de kans krijgt om te bepalen welke intensiteit en tijdsduur de verlichting moet hebben. Bij een dynamische trapverlichting werkt het systeem van LED lampjes op basis van sensoren: zodra iemand voorbij loopt springt het licht aan.

Zelf een trap bekleden?

Zijn de eiken opzettreden geplaatst, of hoeft uw dichte trap alleen maar bekleed te worden? Dan kunt u de klus afhandelen. Het bekleden en stofferen van traptreden vergt enige voorbereiding en nauwkeurigheid, maar is niet heel ingewikkeld. Om de klus nog eens extra makkelijk te maken heeft één van onze experts een eenvoudig stappenplan voor u opgesteld. Met dit stappenplan geniet u binnen korte tijd van een optimaal wooncomfort en een trap die weer jarenlang zonder problemen mee kan. Wilt u weten wat de kostprijs wordt voor h trapbekleding of zoekt u een stappenplan voor het aanbrengen van laminaat in plaats van tapijt? Aarzel dan niet om u met ons in verbinding te stellen. Een belangrijke tip vooraf is om ervoor te zorgen dat alles er strak in komt liggen. Loszittende delen vormen een groot risico.

zelf trap bekleden in Nijverdal

Stappenplan

 • Stap 1. Bereid u goed voor. Koop voldoende materiaal en zorg ervoor dat de treden helemaal kaal zijn. De benodigde hoeveelheid ondertapijt en gewoon tapijt die u nodig hebt, berekent u door de maten van de stootborden, neuslatten en traptreden te nemen. Meet altijd het hoogste of diepste punt voor een optimaal resultaat.
 • Stap 2. Plaats het ondertapijt. Ondertapijt zorgt voor een goede vering en geluidsisolatie van de treden. Het wordt dan ook alleen op de traptreden en neuslatten aangebracht.
 • Stap 3. Plaats de bovenlaag op elke traptrede. Meet goed hoeveel van het tapijt u moet snijden, en plaats het materiaal diep in de hoeken. Strijk bovendien de treden helemaal glad. Dit voorkomt bobbels in de treden, die het risico op valpartijen vergroten.
 • Stap 4. Bekleed de stootborden. Dit is eveneens een nauwkeurig klusje. Door de stootborden netjes te bekleden wordt de aanblik van de trap verbeterd.
 • Stap 5. Zorg voor de juiste afwerking. Controleer of alle hoekjes goed vastzitten. Plaats eventueel een aantal extra nietjes. Knip bovendien alle loszittende draden af.

Traprenovatie of nieuwe trap?

Wellicht staat u voor de beslissing: is een goedkope renovatie nog mogelijk of moet ik een gehele nieuwe trap installeren? Bij het maken van een keuze is het belangrijk dat u kijkt naar de staat van de trap. Is de kwaliteit nog goed en is het nog veilig om naar boven en beneden te gaan, maar is het uiterlijk aan vernieuwing toe? Als dit het geval is dan is een renovatie de meest logische keuze. Door de traptreden bijvoorbeeld van nieuwe trapbekleding te voorzien geniet u al gauw van een gehele frisse uitstraling zonder dat u te hoge kosten kwijt bent. Als de trap echter niet meer veilig is om te belopen, of als deze erg beschadigd en kapot is, dan kunt u ervoor kiezen een gehele nieuwe trap te installeren. Dit is echter een grote en erg dure klus waardoor er vrijwel altijd voor een renovatie wordt gekozen als dit nog mogelijk is.

traprenovatie of nieuwe trap

Traprenovatie uitbesteden? 3 bespaartips!

 • Vraag gratis offertes aan om te vergelijken.
 • Regel de afvoer van het bouwafval zelf en haal alvast de oude trapbekleding eraf.
 • Bekijk wel materiaal u graag wilt. Eiken is duurder dan vinyl of laminaat, maar is ook verkrijgbaar als eikenmotief.

Voordelen traprenovatie Nijverdal

 • Geniet snel van een vernieuwde trap.
 • Vaak geen hak- en breekwerk nodig bij de traprenovatie.
 • Vakmannen hebben veel ervaring en vakkennis, de renovatie verloopt snel en probleemloos.
 • Verzekerd van een hoge kwaliteit en nette afwerking.
trap renoveren Nijverdal
Offertes van trapspecialisten

Gratis en vrijblijvend!

Vrijblijvende offertes aanvragen!

Wilt u graag inzicht krijgen in de kosten voor een goedkope traprenovatie? Vraag dan gratis en vrijblijvende prijsoffertes aan via het offerteformulier. U ontvangt dan spoedig een aantal offertes van specialisten uit uw regio Nijverdal voor het renoveren van uw trap. De vakmannen die zich bij ons netwerk hebben aangesloten, hebben veel ervaring en vakkennis over het renoveren van een trap. Laat bijvoorbeeld nieuwe trapbekleding aanbrengen of kies voor een renovatie door middel van stofferen. Dan bent u verzekerd van een prachtig resultaat. Vergelijk de gratis offertes en bespaar op de totaalprijs! Zo weet u weet zeker dat u niet te veel betaalt voor de trapwerkzaamheden. Bent u uw woning in Nijverdal aan het renoveren en ook nog op zoek naar een kozijnspecialist? Ook dan zit u bij de specialisten uit ons netwerk goed.