Trap in Ridderkerk renoveren?

Traprenovatie Ridderkerk

Is uw trap beschadigd, versleten of verouderd? Met een traprenovatie in Ridderkerk krijgen uw traptreden een compleet nieuw uiterlijk! Met het plaatsen van trapbekleding, overzettreden of antislip strips vergroot u bovendien de veiligheid, omdat u niet meer uitglijdt op gladde, versleten treden. Traprenovatie expert gezocht?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt zo snel mogelijk de prijsopgaven van meerdere experts in uw regio, zodat u direct kunt vergelijken. Op deze pagina leest u wat een traprenovatie inhoudt. U krijgt informatie over de mogelijkheden en leest wat de renovatie van een trap ongeveer kost.

traprenovatie Ridderkerk

Voordelen van onze gratis offerteservice

 • U krijgt een duidelijk beeld van de kosten van een traprenovatie.
 • U kiest zelf de traprenovatie expert met het beste aanbod.
 • De besparing loopt op tot wel 40% op de traprenovatie kosten!
 • De offerteaanvraag is gratis en helemaal vrijblijvend.

Trap renoveren? De voordelen!

Een oude, versleten trap heeft een negatieve invloed op de uitstraling van uw hal of woonkamer. Bovendien kan een oude trap voor onveilige situaties zorgen. Gladde traptreden of een loshangende trapleuning vergroot het risico op uitglijden of valpartijen. Laat uw trap daarom tijdig renoveren en verhoog zo de veiligheid in huis. Bovendien is een traprenovatie veel goedkoper dan een nieuwe trap laten kopen.

De voordelen van een traprenovatie in Ridderkerk:

 • Met een renovatie transformeert u de trap compleet.
 • Het bekleden van trappen verbetert de veiligheid van uw trap.
 • Een trap renoveren is goedkoper dan een nieuwe trap kopen.

Wat kost een traprenovatie?

De kosten van een traprenovatie verschillen per situatie. Dat komt doordat de traprenovatie prijzen nauw samenhangen met het trapmodel, de staat van uw treden en de materialen die u kiest. Hieronder vindt u een indicatie van de traprenovatie prijzen.

Een traprenovatie bij een rechte, open trap gaat ongeveer €1.250,- tot €1.750,- kosten. Dit is voordelig, omdat u maar weinig materiaal nodig heeft. Wilt u een open trap met draai opknappen, dan kost dit ongeveer €2.000,- tot €2.500,-. Voor een renovatie van een dichte trap met draai liggen de gemiddelde kosten het hoogst: rond de €3.200,- tot €4.000,-.

Traprenovatie kosten

Soort trap Gemiddelde prijs*
Renoveren rechte open trap €1.250,- tot €1.750,-
Opknappen open trap met draai €2.000,- tot €2.500,-
Renovatie gesloten trap met draai €3.200,- tot €4.000,-

* Dit zijn gemiddelde traprenovatie prijzen voor een trap van 13 treden, incl. materiaal, montage en btw. De totaalprijs is afhankelijk van meerdere factoren. Vraag daarom gratis offertes aan!

Welke factoren beïnvloeden de totaalprijs?

De totaalprijs van een traprenovatie varieert enorm. Dat komt omdat er veel factoren zijn die een invloed hebben op de kosten. Zo verschillen de arbeidskosten per specialist. Dat heeft onder andere te maken met de ervaring van de trapspecialisten.

Andere invloeden op de totaalprijs zijn het model van de trap (dit heeft een invloed op de hoeveelheid materiaal die u nodig hebt) en het soort renovatie dat u uit laat voeren.

De totaalprijs wordt onder andere beïnvloed door:

 • De methode van renoveren
 • Het gekozen materiaal

 • Totaal aantal traptreden
 • Arbeidskosten
 • Voorrij- en afvoerkosten

Trap renoveren kosten: prijsopbouw

Besparen op de kosten van uw traprenovatie in Ridderkerk?

Kies de vakman met het beste aanbod en bespaar tot wel 40% op de kosten!

Zonder enige verplichting!

Trap renoveren: de mogelijkheden

Is uw trap aan een opknapper toe? Er zijn verschillende manieren om het uiterlijk en de veiligheid te verbeteren. U kiest eenvoudig een methode die goed bij u past. Een trap bekleden is een eenvoudige manier om de complete uitstraling van uw trap te veranderen. Een goedkoper alternatief is het plaatsen van overzettreden. Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot wel 40% op de kosten van uw traprenovatie.

Wilt u uw trappen ook renoveren? Vergelijk gratis offertes zodat u zeker weet dat u niets te veel betaalt. Zo bespaart u namelijk tot wel 40% op de totaalprijs!

Trap bekleden Ridderkerk

Als u ervoor kiest om uw trap te laten bekleden, hebt u talloze mogelijkheden. Kies voor een bekleding die goed bij het interieur past. De warmte uitstraling van hout komt goed tot z’n recht in klassieke en moderne woningen. Liever een robuuste uitstraling? Kies dan voor linoleum met een betonlook. De betonlook is erg populair in industriële woningen.

Trappen bekleden kan op verschillende manieren: u kunt alleen de treden opknappen, of ook de onderkant van de traptreden bekleden. Bij een dichte trap is het natuurlijk ook een optie om alle stootborden en zijkanten te bekleden! Traprenovatie expert gezocht? Start uw gratis offerteaanvraag!

trap bekleden Ridderkerk

Wat kost een trap bekleden?

De kosten van een traprenovatie zijn voor een groot deel afhankelijk van het materiaal dat u kiest. Wilt u uw trap goedkoop renoveren in Ridderkerk? Kies dan voor tapijt! Vloerbedekking op de trap is namelijk de meest voordelige optie. Bij een open trap ligt de prijs rond de €900,- en voor een dichte trap rond de €1.500,-.

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw trap iets luxer te bekleden. Pvc is bijvoorbeeld stootvast en verkrijgbaar in verschillende designs. Bij een open trap kost dit ongeveer €1.550,- tot €2.550,-. Voor een warm, authentiek uiterlijk is eiken ook erg geschikt. Houd rekening met hogere kosten: bij een open trap ligt de totaalprijs rond de €2.500,- tot €3.500,-.

Trap bekleden kosten

Materiaal Kosten open trap* Kosten dichte trap*
Tapijt €900,- €1.500,-
Linoleum €1.200,- €1.400,-
Laminaat €1.350,- €2.300,-
Pvc €1.550,- €2.550,-
Eiken €2.500,- €3.500,-

* Dit zijn gemiddelde richtprijzen voor een trap van 13 treden incl btw en arbeidskosten. Exacte prijs weten? Gratis offertes vergelijken!

Pvc traprenovatie

Tegenwoordig kiezen heel veel mensen voor een traprenovatie met pvc. Een trap bekleden met pvc heeft veel voordelen. Pvc is namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, waarmee elk uiterlijk na te bootsen is. Denk aan de populaire hout- of betonlook.

Maar een pvc traprenovatie heeft nog meer voordelen!

Pvc is namelijk stoot- en krasvast en kan dus goed tegen een stootje. Een ideale keuze voor gezinnen met kleine kinderen of huisdieren! Het is hygiënisch en gemakkelijk te reinigen, wat het ook een geschikt materiaal maakt voor iedereen met allergieën.

Traptreden bekleden met laminaat

Laminaat is op veel vlakken vergelijkbaar met pvc. Het is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en designs, waarmee u elke gewenste uitstraling creëert. Een groot voordeel van laminaat, is dat het goedkoper is dan pvc.

Er zijn twee verschillende soorten laminaat verkrijgbaar:

 • HPL: High Pressure Laminate wordt onder hoge druk geproduceerd, waardoor het materiaal bewerkelijker is.
 • CPL: Continued Pressure Laminate wordt op rol geproduceerd, en kan daardoor ook op grote schaal geproduceerd worden.

Kiest u voor een traprenovatie in Ridderkerk met laminaat? De kosten liggen rond de €125,- tot €165,- per trede.

Traprenovatie betonlook

Een betontrap is tegenwoordig enorm populair. Beton heeft een robuuste uitstraling en die past heel goed in industriële woningen. Het plaatsen van een betontrap is niet eenvoudig én loopt hoog op in de kosten. Gelukkig is het ook mogelijk om te kiezen voor een traprenovatie met betonlook! Materialen zoals pvc, linoleum en vinyl zijn verkrijgbaar met een betonlook design.

Het grote voordeel van betonlook in plaats van een echte betontrap, is dat de traptreden een stuk zachter en comfortabeler zijn om overheen te lopen. Vinyl of linoleum voelt daarnaast veel warmer aan uw voeten.

Trap bekleden met hout

De warme uitstraling van echt hout past in praktisch iedere woning: of u nu in een klassiek jaren ’30 huis woont of in een moderne woning met Scandinavisch interieur. Kiest u ervoor om uw trap te bekleden met hout, dan heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten. Vooral eiken is erg populair.

Welk hout u ook kiest voor uw traprenovatie, kies wel voor hout met het FSC-keurmerk. Zo weet u zeker dat het hout afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos. Meer hierover leest u op fsc.nl.

Traprenovatie eiken

Een traprenovatie in Ridderkerk is ook mogelijk met echt eiken hout. Eikenhout heeft een mooi warm en natuurlijk uiterlijk. Daarnaast is eiken ook heel erg duurzaam. Het is een harde houtsoort, wat betekent dat het goed tegen een stootje kan. Het is dus geschikt voor intensief gebruik, omdat het niet snel slijt.

Trappen renoveren met eiken kan op verschillende manieren: in het geheel, inclusief stootborden en zijkanten óf door alleen de traptreden te bekleden. Dit laatste geeft, zeker in combinatie met een witte trap, een heel stijlvol geheel. De prijs per trede ligt rond de €160,-.

trap stofferen Ridderkerk

Trap stofferen Ridderkerk

Overweegt u uw trap te stofferen in Ridderkerk? Het voordeel van een trap stofferen, is dat vaak de meest goedkoopste optie is. Vloerbedekking op de trap heeft bovendien goede isolerende eigenschappen. U hoort geen voetstappen meer op de trap.

Maar een trap stofferen heeft nog meer voordelen:

 • Tapijt is heel comfortabel om op te lopen.
 • Vloerbedekking is verkrijgbaar in verschillende designs en uitvoeringen.
 • Tapijt op de trap vergroot de veiligheid enorm.

Voor tapijt betaalt u gemiddeld €45,- per trede.

Linoleum of vinyl

Linoleum en vinyl zijn beide heel veelzijdige materialen. Dat komt onder andere doordat ze allebei verkrijgbaar zijn in verschillende designs en patronen. Houtlook? Zeker een optie. Liever een moderne betonlook? Ook dat is mogelijk!

Wat is het verschil tussen linoleum en vinyl?

Linoleum is een natuurlijk product en vinyl is een synthetisch product. Vinyl is doorgaans goedkoper, maar linoleum heeft een langere levensduur: linoleum gaat 25 tot 30 jaar mee terwijl vinyl maximaal 20 jaar meegaat. Gemiddeld ligt de prijs per trede rond de €140,-.

Trap renoveren in Ridderkerk? Schakel een trapexpert in!

Vind een expert bij u in de buurt en bespaar tot wel 40% op de kosten.

Overzettreden

Een andere manier om een renovatie aan de trap uit te voeren, is door het aanbrengen van overzettreden. Het renoveren van trappen met overzettreden heeft verschillende voordelen. Doordat de treden bijna kant en klaar worden aangebracht, is een traprenovatie in 1 dag mogelijk.

Doordat u bespaart op extra arbeidskosten, ligt de prijs gemiddeld tussen de €125,- tot €165,- per traptrede. Daar komt nog bij dat de overzettreden verkrijgbaar zijn in heel veel verschillende materialen, dus u kiest gemakkelijk iets dat past bij de stijl van uw huis.

Overweegt u om uw trap te renoveren in Ridderkerk met behulp van overzettreden? Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot wel 40% op de kosten!

Voordelen van overzettreden

Trappen bekleden door middel van overzettreden is een goede manier om uw trap snel en eenvoudig een make-over te geven. De treden worden namelijk binnen één dag aangebracht waardoor u geen last heeft van een trap waar u niet overheen mag lopen. Doordat de overzettreden verkrijgbaar zijn in heel veel verschillende materialen, is er voor iedereen een geschikte keuze te vinden

De grootste voordelen van een renovatie met overzettreden:

 • De traprenovatie in Ridderkerk is in één dag klaar.
 • Overzettreden zijn verkrijgbaar in veel materialen.
 • Door alleen de traptreden te bekleden bespaart u op de kosten.

overzettreden

Welk materiaal is geschikt?

Overzettreden zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende materialen. Op die manier is er voor iedereen iets dat past bij het interieur. Heeft u een industriële inrichting? Kies dan voor blauwstaal of betonlook. Woont u in een huis met een Scandinavisch design, dan is eiken of pvc juist heel mooi.

U heeft de keuze uit deze materialen:

 • Laminaat: verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en designs.
 • Eiken: heeft een warme uitstraling en is enorm duurzaam.
 • Linoleum en vinyl: voelt comfortabel aan en dempt geluid.
 • Pvc: dit is te plaatsen in veel designs en heeft een lange levensduur.
 • Sisal stoffering: natuurlijk en duurzaam materiaal.
 • Blauwstaal: natuurlijk metaal, heel sterk en duurzaam.
 • Tapijt: verkrijgbaar in verschillende kleuren én heel goedkoop.

De materialen van overzettreden

Een trapspecialist vertelt in deze video meer over de mogelijkheden.

Wat kosten overzettreden?

De kosten voor overzettreden liggen gemiddeld tussen de €125,- tot €165,- per trede, afhankelijk van het materiaal. Een groot voordeel van een traprenovatie in Ridderkerk met overzettreden, is dat de kosten relatief laag liggen. Dat komt omdat de traprenovatie in 1 dag is uitgevoerd, waardoor de arbeidskosten beperkt blijven.

Tapijt is de goedkoopste optie: dit kost ongeveer €45,- per trede. Voor laminaat betaalt u gemiddeld €125,- tot €165,- per trede en pvc kost ongeveer €145,- per traptrede. Liever een iets luxere uitstraling? Blauwstaal is absoluut prachtig, maar heeft een hogere prijs. De kosten liggen rond de €250,- per traptrede. Besparen op de kosten van uw trapbekleding in Ridderkerk? Vergelijk dan gratis offertes!

Kosten traprenovatie: overzettreden

Materiaal Prijs per trede*
Laminaat HPL of CPL €125,- tot €165,-
Eiken €160,-
Linoleum of vinyl €140,-
Pvc €145,-
Sisal stoffering €65,-
Blauwstaal €250,-
Tapijt €45,-

* Dit zijn gemiddelde richtprijzen voor overzettreden incl. montage en btw. Exacte prijs weten? Gratis offertes vergelijken!

Traprenovatie open trap

Bij een traprenovatie van een open trap zijn er verschillende mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om alleen trapbekleding in Ridderkerk op de traptreden te plaatsen. Het voordeel hiervan is dat u goedkoper uit bent, omdat u geen stootborden hoeft te bekleden.

Staat de trap in de woonkamer?

Dan kan het verstandig zijn om ook de onderkanten van de treden te bekleden. Dit zorgt ervoor dat uw trap één geheel wordt. Uw open trap renovatie kost in dat geval net zo veel als bij een dichte traprenovatie. Een andere mogelijkheid bij een traprenovatie van een open trap, is dat u de trap volledig dicht maakt

Open trap dichtmaken?

Er zijn verschillende redenen waarom een open trap tijdens de renovatie dicht maken een goed idee is. Allereerst verliest u met een open trap veel warmte aan de bovenliggende verdieping. Dit kunt u eventueel voorkomen door bovenaan de trap een deur te installeren, maar dan moet u deze wel consequent sluiten.

Daarnaast is het dichtmaken van een open trap een goede gelegenheid om extra bergruimte te creëren. De ruimte onder de trap is in veel gevallen onhandig door de hoogte, en wordt in veel gevallen niet gebruikt. Een trapkast is de ideale plek voor uw voedselvoorraad, als opbergplek voor het speelgoed van uw kinderen of als gangkast voor alle schoenen en jassen.

Traprenovatie dichte trap

Een traprenovatie in Ridderkerk bij een dichte trap komt regelmatig voor. Houd er rekening dat u de trapbekleding niet alleen op de traptreden, maar ook op de stootborden en zijkanten moet aanbrengen. Wilt u de hele trap in één stijl? Laat dan ook de balustrade aanpassen tijdens de renovatie.

Bij een renovatie van een dichte trap zijn veel mogelijkheden.

Een goedkope traprenovatie is het aanbrengen van halvemaantjes: hiermee verhoogt u de veiligheid enorm. Wilt u één geheel creëren, laat dan de hele trap bekleden in Ridderkerk. Voor extra sfeer doet trapverlichting onder de treden het altijd goed.

Besparen op de kosten? Start dan nu uw gratis offerteaanvraag!

trap renoveren Ridderkerk

Krakende trap verhelpen?

Wist u dat het kraken van een houten trap wordt veroorzaakt door de stootborden? Het zijn dus niet de treden zelf die kraken!

Wat is de oorzaak van het gekraak?

Dat kan van alles zijn. Soms gaat het hout nog ‘werken’ door temperatuurverschillen. Hierdoor zet het uit en krimpt het ineen, waardoor de druk op de traptreden verandert. Het gevolg zijn de krakende geluiden als u de trap op of afloopt.

Hoe verhelp ik het krakende geluid?

Als u een traprenovatie expert inschakelt, maakt hij alle kieren tussen de stootborden schoon. Met lijm vult hij de kieren op, zodat de stootborden geen druk meer uitoefenen op de traptreden.

Trap opknappen: schilderen of oliën?

U kunt uw trap ook opknappen zonder trapbekleding in Ridderkerk. Hoe? Door de traptreden te schilderen of oliën! Het schilderwerk bij een houten trap moet u goed blijven bijhouden. Zodra de trap slijtage vertoont, worden de treden al een stuk gladder, waardoor het risico op uitglijden groter is.

Veel mensen zien op tegen het schilderen of oliën van de trap.

Begrijpelijk, want het is ook een grote en fysiek zware klus. Bovendien is het belangrijk om de traptreden om en om te schilderen, zodat u dezelfde avond gewoon nog naar boven kunt lopen. Besteed het schilderwerk uit aan een trapspecialist om verzekerd te zijn van het mooiste resultaat. Dit kost gemiddeld €350,- tot €750,- voor de hele trap.

Trap zandstralen

Wilt u uw trap opknappen én het originele karakter van de trap behouden? Houten trappen kunt u laten zandstralen. Dit is een snelle manier van schuren, waardoor het blanke hout weer zichtbaar is. Zandstralen zorgt voor een zacht en egaal resultaat. Wel is het belangrijk dat het zandstralen wordt uitgevoerd door een vakman: een te harde straal kan uw trap namelijk beschadigen. Een expert zorgt ervoor dat dit niet gebeurt.

Na het zandstralen kiest u zelf hoe u de trap afwerkt. Kies voor een gekleurde lak voor een strak uiterlijk, of gebruik juist een kleurloze vernis om de natuurlijke uitstraling te behouden. De kosten voor zandstralen liggen rond de €30,- tot €40,- per m².

Verbeter de uitstraling van uw trap en verhoog de veiligheid!

Laat uw trap renoveren door een vakman en bespaar tot 40% op de kosten.

Binnen 1 minuut geregeld!

Renovatie trap: extra opties

Maak uw traprenovatie in Ridderkerk compleet met extra opties. Al deze extra opties hebben een invloed op de veiligheid én het uiterlijk van uw trap. Kies voor stijlvolle trapverlichting of laat een nieuwe trapleuning plaatsen in dezelfde stijl als uw trap na de traprenovatie.

U heeft de keuze uit deze extra opties:

 • Antislip strips: deze bevestigt de vakman op het einde van de traptrede, zodat u met sokken meer grip hebt op de treden. Dit kost ongeveer €5,- tot €15,- per meter.
 • Trapverlichting: mogelijk door middel van spots in de muur of led-strips onder elke traptrede. Dit geeft een sfeervol geheel en zorgt ervoor dat u ’s avonds ziet waar u loopt. Dit kost ongeveer €15,- tot €35,- per trede of spot.
 • Trapleuningen: zijn noodzakelijk voor de veiligheid op een trap. Kies voor een trapleuning in dezelfde stijl van uw trap voor één geheel. Een trapleuning kost ongeveer €50,- tot €150,- per trap.
 • Trapmatten: dempen geluid en vergroten de grip op de traptrede. Ze zijn verkrijgbaar vanaf €20,- tot €55,- per trede.

Wat kosten de extra opties?

Extra optie Gemiddelde prijs*
Antislip strips €5,- tot €15,- per meter
Verlichting €15,- tot €35,- per spot/trede
Trapleuningen €50,- tot €150,- per trap
Trapmatten €20,- tot €55,- per trede

* Dit zijn gemiddelde meerprijzen. Vraag gratis offertes aan voor de exacte totaalprijs.

Hoe maakt u uw trap veilig?

De trapspecialist geeft u in deze video aantal praktische tips.

Traprenovatie prijs berekenen

Wilt u trapbekleding in Ridderkerk aanbrengen? De kosten voor deze of een andere traprenovatie verschillen per situatie. Dat komt omdat er gewoon heel veel factoren meespelen in het berekenen van de prijs. Hieronder vindt u 3 rekenvoorbeelden van het berekenen van de prijs, zo krijgt u een goede indicatie. Wilt u ook een trap renoveren? Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot wel 40%.

Goedkope traprenovatie: trap stofferen

Op zoek naar een goedkope traprenovatie? Laat uw trap stofferen in Ridderkerk! Tapijt is goedkoop in aanschaf en heeft verschillende voordelen: het voelt comfortabel aan, is gemakkelijk in onderhoud en zorgt voor een betere veiligheid op de trap. Bovendien dempt het geluid, waardoor u nooit meer voetstappen op de trap hoort!

Trap bekleden met tapijt

Gemiddelde prijs per trede: €45,-

Totaalprijs voor trap met 13 treden: €585,-

Traprenovatie in 1 dag met overzettreden

Laat uw trap bekleden met overzettreden en u hebt in één dag een compleet nieuwe trap! De overzettreden zijn verkrijgbaar in tal van materialen, waaronder laminaat, pcv en tapijt. Hoeveel de overzettreden per stuk kosten is volledig afhankelijk van het materiaal dat u kiest.

Trap bekleden met overzettreden

Gemiddelde prijs per trede: €140,- tot €165,-

Totaalprijs voor trap met 13 treden: €1.885,- tot €2.145,-

Luxe traprenovatie

Wilt u een luxe traprenovatie in Ridderkerk laten uitvoeren? Kies dan voor een materiaal zoals blauwstaal of eiken. Dit kost iets meer, maar zorgt ook voor een prachtig resultaat. Voeg daar extra opties aan toe, zoals sfeervolle trapverlichting en een bijpassende trapleuning, en uw trap wordt een echte blikvanger in huis!

Trap bekleden met eiken traptreden

Gemiddelde prijs per trede: €185,-
Nieuwe trapleuning: €150,-
Antislip strips: €40,-

Totaalprijs voor trap met 13 treden: €2.595,-

Traprenovatie expert uit Ridderkerk gezocht?

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten!

Traprenovatie zelf doen: verstandig of niet?

Wij raden u altijd aan om de traprenovatie uit te laten voeren door een expert. Dan bent u verzekerd van het mooiste en ook veiligste resultaat. Gaat u zelf aan de slag? Dan bestaat de kans dat de trapmatten niet stevig genoeg bevestigd zitten, waardoor ze juist het risico op struikelen vergroten. Of dat u een verkeerde verfsoort gebruikt die juist een stuk gladder is, waardoor u sneller uitglijdt.

Bovendien weet u zeker dat de traprenovatie zo snel mogelijk is uitgevoerd. Zo heeft u niet last van een verbouwing die meerdere dagen of zelfs een week lang duurt en bent u na 1 tot 2 dagen klaar met de traprenovatie in Ridderkerk.

trapbekleding Ridderkerk

Goedkope traprenovatie? Handige bespaartips!

Een traprenovatie hoeft helemaal niet duur te zijn. Als u kiest voor goedkope materialen bespaart u al flink op de prijs. Laat uw trap bekleden met laminaat voor een houtlook, in plaats van echt hout bijvoorbeeld. Daarnaast raden we u aan te kiezen voor een specialist in uw regio omdat u dan op de voorrijkosten bespaart!

Zo bespaart u op uw traprenovatie in Ridderkerk:

 • Kies voor goedkope materialen om te besparen.
 • Bereid de werkzaamheden zelf voor, door te schuren of oude trapbekleding te verwijderen.
 • Kies altijd voor een specialist in uw regio en bespaar zo op voorrijkosten.
 • Vergelijk de prijzen van verschillende trapspecialisten en bespaar tot 40%.

Traprenovatie ideeën

Een trap renoveren is mogelijk op veel verschillende manieren. Twijfelt u hoe u uw trap wilt opknappen? Hieronder geven we u een aantal leuke en speelse ideeën, om ook van uw trap een blikvanger te maken. Kies bijvoorbeeld voor krijtverf of combineer verschillende kleuren voor een speels effect!

 • Geef uw stootborden een andere kleur voor een speelse uitstraling!
 • Gebruik krijtverf zodat kinderen en gasten een leuke boodschap kunnen achterlaten.
 • Een donkere trap is enorm sfeervol én vervuiling valt minder snel op.
 • Verf iedere traptrede nét even iets donkerder dan de vorige, voor een mooi ‘ombre effect’

Meest recente offerteaanvragen

Twee volledige traprenovaties in Rotterdam
Overzettreden plaatsen op trappen in Den Haag
Renoveren van een trap met PVC in de buurt van Dordrecht
Stofferen van trappen in kantoorgebouwen in Leiden
Renovatie van drie houten trappen in Zoetermeer
Open trap renoveren in de omgeving van Delft
Antisliptreden plaatsen op een trap in Schiedam
Plaatsen van nieuwe trapleuningen in Spijkenisse
Bekleden van trappen in woningen rondom Gouda
Nieuwe trap plaatsen in een woning in Vaardingen

traprenovatie specialist Ridderkerk

Traprenovatie laten uitvoeren? Gratis offertes vergelijken!

Wilt u een traprenovatie in Ridderkerk laten uitvoeren? Schakel dan altijd een vakman in! Zo bent u verzekerd van het beste resultaat. Kies voor nieuwe trapbekleding of ga voor een traprenovatie in één dag en laat overzettreden plaatsen. Trapexpert gezocht?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt dan zo snel mogelijk de prijsopgaven van verschillende specialisten in uw regio. Vergelijk de aanbiedingen en kies de vakman met het beste aanbod. Uw besparing loopt zo op tot wel 40% op de totaalprijs! De offerteaanvraag is gratis en helemaal vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast. Vraag ook gratis kozijnen offertes aan als u toe bent aan nieuwe kozijnen!