Traprenovatie Schiedam

traprenovatie Schiedam

Wanneer uw trap slijtage vertoont, is het aan te raden om traprenovatie door een trapspecialist uit Schiedam te laten doen. Een traprenovatie geeft niet alleen uw trap een nieuw uiterlijk, de ruimte zal er anders uitzien. Daarbij is het renoveren voordeliger dan een nieuwe trap laten plaatsen. Bij een renovatie kunt u denken aan schuren en schilderen, maar ook stofferen of het plaatsen van overzettreden vallen hieronder. Op deze pagina vindt u meer informatie over de kosten van een dergelijke renovatie, maar ook wat de mogelijkheden zijn op het gebied van soorten en materialen.

Wilt u meer informatie over een goede traprenovatie of nieuwe trapleuning? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan via het offerteformulier. U kunt deze prijsopgaven onderling vergelijken, zodat u zonder veel moeite een expert uit Schiedam vindt.

Voordelen van onze dienstverlening

 • Nieuwe trappen en traprenovatie
 • Keuze uit allerlei materiaalsoorten
 • Gratis en vrijblijvend prijsopgaven aanvragen

Gratis offertes aanvragenTraprenovatie of nieuwe trap (*)

Gewenst materiaal (*)

Omschrijving (*)


Gewenste eerste werkdag (*)Meer weten over de prijzen en mogelijkheden omtrent traprenovatie?

Vraag gratis en vrijblijvend traprenovatie offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Traprenovatie binnen 1 dag

Bij een traprenovatie is hak- of breekwerk niet nodig. Dit zorgt ervoor dat het renoveren al binnen 1 dag kan gebeuren. Wanneer de oude trapbekleding is verwijderd, is het alleen van belang om de nieuwe trapbekleding, in wat voor vorm of materiaal dan ook, te plaatsen. Zo bespaart u niet alleen op de kosten voor een renovatie, u gebruikt de trap ook nog eens binnen no time.

Besparen? Offertes vergelijken!

Wilt u besparen op de kosten van een traprenovatie? Schakel dan een trappenfabriek of trapspecialist uit Schiedam in door gratis prijsopgaven aan te vragen via het offerteformulier. Als u verschillende prijsopgaven ontvangt, vergelijkt u deze onderling op prijs en aanbod. Op die manier vindt u een geschikte specialist uit uw eigen regio die het renoveren voor u wilt doen.

Mogelijkheden bij traprenovatie

Uw trap is waarschijnlijk één van de meest gebruikte onderdelen van uw woning. Dagelijks wordt er tientallen keren naar boven en naar beneden gelopen. Zoals u zich kunt voorstellen, is slijtage onvermijdelijk. De slijtplekken zien er niet heel aantrekkelijk uit, maar wat nog belangrijker is, is het verhoogde risico op valpartijen. Na verloop van tijd zult u dan ook merken dat het tijd is voor een complete renovatie van uw trap. In tegenstelling tot wat in Schiedam vaak gedacht wordt, bestaan traprenovaties uit diverse werkzaamheden die het uiterlijk en de veiligheid herstellen. Dit houdt meer in dan enkel het schuren en verven van de traptreden. U kunt bij renoveren bijvoorbeeld denken aan het herstellen en vullen van allerlei deukjes en scheuren in het materiaal maar ook het aanbrengen van trapbekleding valt onder het renoveren van trappen.

 • Het schuren en schilderen van het oppervlak
 • Het zandstralen van uw klassieke houten trap
 • Het aanbrengen van trapbekleding

Traprenovatie kosten

Een traprenovatie laten doen of uw traptreden nieuwe bekleding geven? Deze renovatie hoeft geen grote kostenpost te zijn als u rekening houdt met 3 factoren die de prijs beïnvloeden. De vorm van de trap, het gebruikte materiaal dat u kiest en eventuele extra opties, zoals anti-slip strips, trapverlichting of een trapleuning hebben allemaal invloed op de totaalprijs.

Heeft u een rechte open trap? Dan is de goedkoopste optie om de trap te laten zandstralen en vervolgens te schilderen of te oliën. Een rechte trap heeft minder materiaal nodig omdat er geen bochten in zitten. Wanneer u een wenteltrap heeft lopen de kosten sowieso hoger op. Kiest u voor eiken of pvc, dan kunt u rekenen op een bedrag vanaf €2.500,-. Vraag een specialist uit Schiedam om advies over de exacte kosten. Bekijk onderstaande tabel om meer zicht te krijgen op de kosten voor een traprenovatie in Schiedam.

traprenovatie kosten Schiedam

Prijstabel: traprenovatie

Type traprenovatie (gesloten trap)Gemiddelde totale kosten, inclusief montage
Zandstralen€30,- tot €40,- per m²
Schilderen / oliën€350,- tot €750,-
Traprenovatie tapijtVanaf €1.400,-
Traprenovatie laminaatVanaf €2.300,-
Traprenovatie vinyl / PVCVanaf €2.500,-
Traprenovatie eiken houtVanaf €3.500,-

* Let op: Dit zijn gemiddelde en vanaf prijzen. Bij een gesloten trap gaan wij uit van 14 traptreden. De prijs is inclusief materiaal, montage en btw.

Laat uw trap in Schiedam goedkoop en snel renoveren!

Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Overzettreden

Overzettreden zijn een soort trapbekleding die in de meeste gevallen bijna kant en klaar geleverd wordt. U kunt dit zien als een extra traptrede, die over uw bestaande treden heen geplaatst worden. Deze trapbekleding is doorgaans relatief eenvoudig om aan te brengen, waardoor het een goedkope manier van bekleden is. U heeft keuze uit diverse materialen, zoals laminaat, tapijt, PVC en eikenhout.

U kunt de overzettreden kant en klaar aanschaffen, maar vaak moet u deze nog op maat snijden of zagen. Omdat dit heel precies moet gebeuren, raden wij u aan contact op te nemen met een trapspecialist uit Schiedam.

Wat zijn de voordelen van overzettreden?

Een groot voordeel van overzettreden is het feit dat het een goedkope optie is om uw trap een nieuw uiterlijk te geven. Daarnaast zorgen de treden voor een groter gevoel van veiligheid, zijn ze binnen een werkdag aangebracht en transformeren ze het uiterlijk van uw trap. Dit heeft uiteindelijk een waardevermeerdering van uw woning als gevolg. Dit zijn de belangrijkste voordelen van overzettreden:

 • Goedkoop
 • Snel geplaatst, dus geen last van de werkzaamheden
 • Waardervermeerdering van uw woning

Kosten van overzettreden

De kosten van overzettreden zijn gunstiger dan de prijzen van andere trapbekleding. U betaalt doorgaans een vaste prijs per trede. Laminaat is de meest voordelige optie, deze kost ongeveer €125,- per trede. Tapijt kost gemiddeld €135,- per trede, PVC en vinyl ongeveer €145,- en eikenhouten treden kosten ongeveer €160,- per stuk. Voor een trap van 13 treden ligt de prijs daarmee gemiddeld tussen de €1,625,- en €2.080,-.

Wilt u ook de stootborden laten bekleden? Dan zal de prijs iets hoger uitvallen, omdat u in dat geval extra materiaal nodig heeft. In onderstaande tabel vindt u de gemiddelde prijzen.

Hoe plaatst de vakman de overzettreden?

Prijstabel: overzettreden plaatsen

Materiaalsoort overzettredeGemiddelde vanafprijs, inclusief plaatsing en btw
Laminaat€125,- per trede
Tapijt€135,- per trede
PVC/vinyl€145,- per trede
Eiken€160,- per trede

* Let op: Dit zijn gemiddelde en vanaf prijzen, inclusief materiaal, montage en btw. Vraag voor exacte prijzen gratis en vrijblijvende offertes aan!

Snelle en voordelige traprenovatie met laminaat of eiken?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van trapspecialisten uit Schiedam!

Offertes aanvragen

Trap bekleden Schiedam

Een trap is een veelgebruikt onderdeel in uw huis, het is dus helemaal niet vreemd dat deze op den duur beschadigingen krijgt. Wanneer dit gebeurt, is het niet noodzakelijk om direct een nieuwe trap te plaatsen. U kunt dit eenvoudig oplossen door de trap te laten renoveren door een trapspecialist uit Schiedam. Trapbekleding geeft uw trap een frisse uitstraling, het is in verhouding goedkoop en zorgt bovendien voor meer veiligheid. Daarbij werkt trapbekleding vaak isoleren en geluidsdempend.

Uit welke materiaalsoorten kiest u allemaal? Voor een luxe trap kiest u uit natuursteen of eiken in combinatie met beton. Houdt u het liever simpel? Dan volstaan laminaat, pvc of vinyl ook prima.

Traprenovatie laminaat

Laminaat is een zeer uniek product, dat door de vier verschillende lagen diverse eigenschappen kent, die met een enkele laag nooit verkregen hadden kunnen worden. Voor een traprenovatie bestaan er twee verschillende soorten laminaat: HPL en CPL. HPL staat voor High Pressured Laminate en heeft in vergelijking met de standaard variant van laminaat een sterkere toplaag, gemaakt van meerdere melaninelagen. Dit zorgt ervoor dat HPL laminaat een betere bestendigheid heeft tegen vallende voorwerpen (stootvast). CPL staat voor Continious Pressed Laminate. Dit betekent in de praktijk dat CPL een iets dunnere toplaag heeft, waardoor deze flexibel is en vanaf een rol is te leggen. Hierdoor is het product goedkoper, al slijt het wel sneller. Op wikipedia leest u meer over wat laminaat precies is.

Betonlook

traprenovatie betonlook Schiedam
Wie een trapoppervlak wil renoveren, krijgt de keus uit een groot aantal mogelijkheden. Zo is bijvoorbeeld een renovatie met behulp van opzettreden een optie, maar ook het renoveren naar een betonlook of met natuursteen vormt een mogelijkheid. De betonlook werd lange tijd alleen gekozen voor bedrijven en industriële panden in Schiedam, maar krijgt tegenwoordig ook steeds meer aandacht binnen de particuliere branche. Het grote voordeel van renoveren naar een betonlook is dat u hiermee op eenvoudige wijze een robuuste maar authentieke uitstraling creëert. Om de industriële sfeer die beton kan oproepen enigszins te verzachten, adviseren experts dit te combineren met hout of andere natuurlijke materialen.

Trap bekleden met hout

traprenovatie hout
Bent u uitgekeken op uw huidige trapbekleding? En wilt u graag uw trappen bekleden met hout? In de meeste gevallen is dit een relatief eenvoudige klus die een trapspecialist uit Schiedam binnen enkele dagen voor u zal afronden. Trappen van beton zijn hierbij de meest voordelige optie, omdat hier snel een trapbekleding van hout op is te zetten. Voor andere materialen, zoals laminaat of eiken, is het noodzakelijk om overzettreden te plaatsen. Dankzij nieuwe technieken en gereedschappen is dit vakkundig en zonder krakende onderdelen uit te voeren. De opzettreden zijn daarna nog te voorzien van een loper en antislip strip voor een optimale afwerking.

Eiken

eiken traprenovatie Schiedam
Wij noemden hierboven al de mogelijkheden van het gebruik van hout voor de renovatie van trappen. Eén van de houtsoorten waar trapspecialisten het meest mee werken is eiken. Eiken woononderdelen vormen een geschikte keus, dankzij de sterkte en duurzaamheid van het hout.

Een eiken traptrede zal, zeker met een topcoating, geen krassen krijgen, en is bestand tegen een stootje. Eikenhout is bovendien eenvoudig te bewerken, en is op diverse wijzen te kleuren. Vindt u een eiken trap te standaard? Kies dan voor één van de vele andere houtsoorten, zoals mahonie of Douglas. Ook deze bieden vele voordelen tegen een aantrekkelijke prijs.

Traprenovatie PVC/Vinyl

trapbekleding met vinyl of pvc in Schiedam
Zoekt u naar nieuwe materialen als trapbekleding voor uw pand in Schiedam? Zowel vinyl als PVC zorgen voor een hoge hygiëne binnenshuis dankzij de antibacteriële behandeling van PVC en gemakkelijke reiniging van vinyl. Vinyl (en ook kunststof) is bovendien geluiddempend. Dit maakt het geschikt voor het renoveren en bekleden van trappen. In vergelijking met vinyl biedt PVC nog enkele andere voordelen, zoals een hoge mate van kleurvastheid en duurzaamheid. Deze duurzaamheid wordt bereikt door de toevoeging van een extra PU-beschermlaag. Vinyl heeft ook kleurvaste eigenschappen en een bepaalde duurzaamheid. Deze worden echter bepaalt door de kwaliteit van het materiaal. Voor beide producten geldt dat de aanschafprijzen erg laag liggen. Een goede kwaliteit PVC trapbekleding is al verkrijgbaar vanaf €20,- per m².

Linoleum

traprenovatie linoleum Schiedam
Linoleum is in Schiedam steeds gebruikelijker geworden als materiaal om trappen mee te bekleden. Linoleum kent namelijk vele voordelen. Zo heeft het een zeer luxueuze uitstraling, kent het een lange levensduur en is het uitermate stootvast. Deze eigenschappen worden bereikt door de unieke opbouw van het product. Linoleum wordt gemaakt van een combinatie van lijnzaadolie, jute, en houtmeel of kurk. Dankzij de vele positieve eigenschappen, waaronder geluidsdemping is het vaak gebruikt als vloerbedekking voor openbare ruimtes. Wilt u uw trap bekleden met linoleum? Dan kunt u altijd terecht bij een trappenfabriek of een specialist uit Schiedam.

Tapijt

trap stofferen
Tapijt is een vrij standaard vorm van vloerbedekking en trapbekleding. Tapijtbekleding zorgt onder meer voor een goede geluidsdemping, warme voeten en een verminderde kans op uitglijden. Daarnaast is tapijt verkrijgbaar in vele designs en kleuren, waardoor het als trapbekleding altijd bij uw interieur past.

Het is aan te raden om het stofferen aan een specialist uit Schiedam over te laten. De vakman heeft de juiste kennis en ervaring. Bovendien weet hij precies hoe het moet gebeuren en heeft hij de juiste materialen en gereedschappen bij de hand.

Wilt u uw traptreden laten stofferen of renoveren?

Schakel een trapspecialist in door verschillende offertes aan te vragen.

Gratis offertes

Open trap bekleden

open trap bekleden in Schiedam
Een open trap creëert een transparant effect, omdat er geen stootborden aanwezig zijn. Hierdoor kijkt u gewoon door de trap heen. Wilt u uw open trap opnieuw laten bekleden? Dan zijn er verschillende opties. Zo kunt u ervoor kiezen om de trap enkelzijdig te bekleden, zodat alleen de bovenzijde van de traptreden bekleed worden. Of dubbelzijdig, waarbij de trede rondom bekleed wordt. Bent u uw open trap zat of vindt u het belangrijk dat een trap veilig is? Dan kunt u er ook voor kiezen om stootborden te plaatsen, zodat er een dichte trap ontstaat.

Dichte trap bekleden

dichte trap bekleden
Het aanbrengen van trapbekleding op dichte trappen kan met verscheidene materialen. Wanneer u kiest voor hout dan wordt deze klus aangeduid met het bekleden van de trap. Kiest u voor een tapijtlaag als trapbekleding? Dan heet dit stofferen. Wilt u voorkomen dat u veel tijd kwijt bent aan het renovatiewerk? Overweeg dan om overzettreden te plaatsen, bijvoorbeeld van laminaat. Dit zijn houten traptreden, waar u desgewenst een loper overheen legt voor de afwerking en de veiligheid. Het monteren van voorzettreden zorgt daarbij tevens voor een bescherming van de onderliggende structuur en is feitelijk een zeer eenvoudige vorm van traprenovatie.

Traprenovatie met behoud van karakter

In oudere woningen is een houten trap een echt statement. Dan is het zonde om deze te bedekken of bekleden met een trapbekleding. Door de trap te zandstralen, is het mogelijk om dit oude karakter te behouden.

Zandstralen is een methode waarbij onder hoge druk hele fijne zandkorreltjes op het oppervlak worden geblazen. Zo worden de verflagen geschuurd en is het mogelijk om de trap opnieuw te schilderen of te oliën. Schakel een trapspecialist uit Schiedam in om uw trap te renoveren met behoud van karakter.

Bestaande trap schilderen of oliën?

Het schilderen van trappen is niet bepaald een leuk klusje. Een trapspecialist uit Schiedam neemt u deze klus echter graag uit handen. Er wordt als volgt te werk gegaan: allereerst plakt hij alle muren af en worden meubelstukken uit de omgeving afgedekt. Daarna zal de oude trapbekleding of oude verflagen verwijderd worden, vaak door middel van zandstralen of schuren met een schuurmachine. Als de traptreden inmiddels goed geschuurd, zijn zal hij beginnen met het aanbrengen van een grondlaag. Vaak brengt hij tevens een tweede grondlaag aan voordat hij de renovatie compleet maakt met het aanbrengen van de eindlaag, zoals verf.

Trap zandstralen

trap in Schiedam zandstralen
Zoals wij al eerder toelichtten, is het zandstralen een methode om oude verflagen van de traptreden te verwijderen. Deze methode wordt in Schiedam steeds vaker toegepast, omdat dit erg snel en eenvoudig is. Bovendien zorgt deze schuurmethode voor een egaal resultaat, iets wat met een schuurmachine erg lastig te behalen is. Het straalmiddel komt namelijk ook bij alle kleine hoekjes en kieren, terwijl een schuurmachine hier vaak te groot voor is. Niet elke houtsoort is hier echter geschikt voor. Als u dit overweegt, dan zult u eerst moeten controleren of uw trap en balustrades zijn gemaakt van hardhout.

Krakende trap?

krakende trap
Een houten trap vertoont op den duur slijtage, vaak in de vorm van krakende treden. Hout zet namelijk uit of krimpt bij temperatuurverschillen en hoge of lage luchtvochtigheid. Hierdoor krijgt u een krakende trap. Het is gelukkig eenvoudig om dit op te lossen met een traprenovatie. Laat dit doen door een specialist uit Schiedam. Bij een traprenovatie moeten niet alleen de overzettreden, maar ook de stootborden vervangen worden. Anders is het probleem van de krakende trap alsnog niet opgelost. Ook is het mogelijk om het stootbord te laten vervangen. Dan moet u er echter wel achter komen welke trede er precies kraakt.

Hoe maakt u uw trap veilig?

Extra opties bij traprenovatie

opties bij trap renoveren
Naast een traprenovatie of het plaatsen van overzettreden, is het mogelijk om extra opties te kiezen. Bijvoorbeeld als u denkt aan de veiligheid kan er nog het een en ander toegevoegd worden. Kies bijvoorbeeld voor antislip strips of een trapmat, dit vergroot de veiligheid op de traptreden en zorgt ervoor dat u niet uitglijdt. Ook bepaalde trapleuningen of trapverlichting kunnen voor extra veiligheid zorgen. Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden:

 • Antislip strips
 • Trapleuningen
 • Trapverlichting

Antislip strips

antislip strips trap
Hoewel een goede aanblik van de trap zeer prettig is, is veiligheid natuurlijk het allerbelangrijkst. Een gelakt of geschilderd trapoppervlak is meestal erg glad. Een antislip strip biedt hiervoor de uitkomst.

Antislip strips koopt u gemakkelijk bij vrijwel elke bouwmarkt in Schiedam, of bestelt u online. Hierbij hebt u de keus uit een ruim assortiment aan antislip strips: van kleine randjes tot een bedekking van de halve trede, ook wel trapmat genoemd. In de meeste gevallen is een antislip strip eenvoudig te plaatsen, hiervoor hebt u niet de ondersteuning van een specialist van een trappenfabriek nodig.

Zorg er wel voor dat u de antislip strips goed vastlijmt. Antislip strips zijn al verkrijgbaar vanaf €3,- per meter.

Trapleuningen

trapleuning vervangen
De renovatie van een trap hoeft niet alleen te bestaan uit het aanbrengen van antislip strips of het monteren van opzettreden, bij het renoveren kunt u tevens aandacht besteden aan het installeren of herstellen van de trapleuning. Een standaard trapleuning bestaat over het algemeen uit een eiken balk, die met enkele schroeven aan de muur is vastgezet. Vindt u een dergelijke trapleuning saai, of past deze niet binnen het interieur? Er bestaan natuurlijk vele alternatieven. Kies bijvoorbeeld voor een trapleuning touw, een pijp of enkele losse knoppen. Daarnaast is tegenwoordig ook de boomtak als trapleuning zeer populair onder de mensen in Schiedam. Een trapleuning is relatief goedkoop in de aanschaf en kost gemiddeld €50,- tot €100,- per trap.

Trapverlichting

trapverlichting Schiedam
Bent u bezig met de renovatie van uw open trap en wilt u het wooncomfort in uw huis in Schiedam optimaal maken? Voeg dan trapverlichting toe als extra optie. Er zijn twee soorten trapverlichting, namelijk dynamische en statische. Met statische trapverlichting gaat het licht aan via een knop. Onder meer voor kinderen die bang zijn in het donker is een dergelijke methode een goede keus. Een dynamische trapverlichting werkt op basis van sensoren, zodat alleen bij beweging de verlichting aanspringt. In sommige gevallen kunt u zelfs de intensiteit en verlichtingstijd instellen. Over het algemeen gebruikt men LED-lampjes. De kosten van trapverlichting liggen tussen de €10,- en €40,- per m².

Zelf een trap bekleden?

Zoals hierboven aangegeven is een dichte trap te renoveren en te bekleden met diverse producten. De plaatsing van een nieuwe trapbekleding brengt soms heel wat kosten met zich mee. Om op deze kosten te besparen is het mogelijk om zelf de trap te stofferen of bekleden. De specialisten van een trappenfabriek uit de buurt van Schiedam hebben daarom een eenvoudig stappenplan opgesteld. Dit stappenplan is gericht op het stofferen van de traptreden. Of wil u weten wat u moet doen voor het bekleden van de trap met laminaat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren u met alle plezier, of bieden de nodige praktische ondersteuning als de traprenovatie niet wil lukken.

zelf trap in Schiedam bekleden

Stappenplan

 • Voorbereiding. Bij het verwijderen van het oude materiaal is met name het weghalen van alle lijmresten van groot belang. Zo zorgt u dat de nieuwe tapijtlaag helemaal egaal is te leggen. Voor het kopen van het tapijt dient u de diepte van alle treden, en de hoogte van de stootborden en neuslatten op te meten.
 • De plaatsing van het ondertapijt. Als er geen goed ondertapijt op de treden ligt, maar u wel extra demping en isolatie wil, moet u ondertapijt plaatsen. Het ondertapijt komt enkel op de traptreden en neuslatten. Meet de afstand uit in papier, en snij vervolgens de nodige hoeveelheid uit. Lijm dit stevig vast en snijdt de overtollige randen weg.
 • De plaatsing van het tapijt. De bovenlaag van de trapbekleding komt over alle treden en stootborden.

  In de meeste gevallen zullen wij adviseren om eerst de treden te bekleden en daarna de stootborden. Zorg ervoor dat de tapijtlaag goed in alle hoeken gedrukt wordt en glad geklopt voor een optimaal resultaat.
 • Afwerking. De klus is pas ten einde als u de stevigheid van alle lagen hebt gecontroleerd en de randjes afgeknipt.

Traprenovatie of nieuwe trap?

Klanten uit Schiedam die na een aantal jaren slijtageplekken ontdekken vragen ons of een renovatie voldoende is of dat het voordeliger is om een nieuwe trap aan te schaffen. In de praktijk is het eigenlijk altijd vele malen goedkoper om uw bestaande trap te renoveren dan ze te vervangen. Gelukkig gaan trappen enorm lang mee en is een renovatie voldoende om de levensduur nogmaals te verlengen. Pas wanneer uw trap in extreem slechte conditie is, is het een optie om te kijken naar een nieuw trapmodel. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is het niet zomaar mogelijk om een andere trapsoort te plaatsen. Vaak bent u erg beperkt in uw keuze, vanwege de ruimte en het bestaande trapgat. Bij het aanschaffen van nieuwe trappen kiezen veel klanten uit Schiedam dan ook voor hetzelfde trapmodel. Bent u benieuwd of uw trap toe is aan vervanging of dat renoveren voldoende is? Neem dan contact met ons op.

traprenovatie of nieuwe trap in Schiedam

Traprenovatie uitbesteden? 3 bespaartips!

Een traprenovatie kan een tijdrovende en dus dure klus zijn. Vooral als u de werkzaamheden door een specialist uit Schiedam laat doen.

Met onderstaande tips kunt u besparen op de kosten:

 • Verwijder zelf de oude bekleding: bespaar op de prijs door de oude trapbekleding zelf weg te halen.
 • Denk van tevoren goed na over het materiaal: kijk welke materiaalsoorten er zijn en wat uw budget is. Er zijn genoeg materialen die goedkoop zijn en tegelijkertijd ook duurzaam zijn. Denk bijvoorbeeld aan laminaat of tapijt.
 • Vergelijk offertes: door meerdere prijsopgaven bij bedrijven in Schiedam aan te vragen en te vergelijken, vindt u een goedkope specialist en bespaart u tot wel 30%.

Voordelen traprenovatie

Een trap is een onderdeel dat veelvuldig gebruikt wordt in huis. Er wordt meerdere malen per dag op gelopen. Het is dus logisch dat renoveren op den duur nodig is, omdat er slijtage of beschadigingen zijn. Een versleten trap waarborgt bovendien minder de veiligheid. U schakelt het beste een trapspecialist uit Schiedam in om de trap te laten renoveren. Hier zitten een aantal voordelen aan:

 • Eenvoudige manier om de trap aan te passen aan uw wensen
 • Mogelijk bij iedere trap
 • Goedkoper dan een nieuwe trap laten plaatsen
 • Binnen 1 dag gebeurt
 • Milieuvriendelijker dan een hele nieuwe trap plaatsen
 • Zorgt voor meer comfort en veiligheid in huis
 • Garantie op flexibiliteit en vakmanschap
trap renoveren
Offertes van trapspecialisten

Gratis en vrijblijvend!

Vrijblijvende offertes aanvragen!

Bent u benieuwd naar de prijzen voor het renoveren door een trapspecialist uit Schiedam? Heeft u vragen over de werkzaamheden van een trappenfabriek? Of hebt u behoefte aan een exacte prijsindicatie voor het vervangen van een houten trapleuning? Vraag dan nu meerdere offertes aan via het offerteformulier. U ontvangt dan maximaal 6 prijsopgaven van verschillende specialisten uit Schiedam. Vergelijk de prijsopgaven onderling om zo tot een goedkope vakman te komen. Wilt u naast een traprenovatie ook uw kozijnen vervangen? Wij helpen u graag bij.