Traprenovatie Veenendaal

Trappen, en dan met name de trapbekleding, slijten naar verloop van tijd. Dit betekent dat u gemiddeld eens in de 15 jaar de trap opnieuw moet bekleden. Een dergelijke traprenovatie kan bestaan uit het stofferen van het geheel, of het plaatsen van opzetstukken als trapbekleding. Daarnaast kunt u er voor kiezen om een volledig nieuwe trap te installeren, van bijvoorbeeld beton of natuursteen.

Wat het plan ook is, met Van der Kolk trappen en kozijnen kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid tegen lage prijzen. Wij beheren een netwerk van trapspecialisten, die allen een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. Zoekt u een specialist voor het installeren van een trapleuning of een volledige trapbekleding? Wij sturen u met plezier gratis en vrijblijvende offertes toe van menig traprenovatie expert uit Veenendaal.

traprenovatie Veenendaal

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag gratis en vrijblijvend traprenovatie offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Wat zijn de mogelijkheden bij traprenovatie?

Bij de term traprenovaties denkt menig klant uit Veenendaal aan het schilderen van houten trappen. Natuurlijk is dit een mogelijkheid, maar een renovatie bestaat uit zoveel andere mogelijke werkzaamheden! Onder de renovatie verstaan wij namelijk alle werkzaamheden die uw trap weer in ere herstellen. Hieronder valt dus het schuren en verven van de traptreden, maar ook het stofferen van trappen is een renovatie. Met behulp van overzettreden is het bijvoorbeeld erg eenvoudig om trappen een compleet nieuwe uitstraling te geven. Wist u dat het in Veenendaal tevens mogelijk is om betonnen trappen te bekleden met houten trapbekleding? Wanneer wij dus spreken over een renovatie, dan doelen wij over het algemeen op één of meerdere van de volgende werkzaamheden:

 • Het bekleden met trapbekleding op open of gesloten trappen
 • Het terugbrengen van de originele staat door het oppervlak te zandstralen en lakken
 • Het verven of oliën van de traptreden

Traprenovatie of nieuwe trap?

In de meeste gevallen is het mogelijk om trappen zo veel mogelijk te renoveren. Dit is in Veenendaal de meest goedkope methode om uw trap weer mooi te krijgen en de veiligheid te waarborgen. In sommige gevallen is het echter verstandiger om een compleet nieuw trapmodel te plaatsen. Bijvoorbeeld als het hout over de jaren is gaan rotten of als u simpelweg toe bent aan een ander trapmodel. In de praktijk blijkt echter vaak dat er maar weinig flexibiliteit is wat betreft de vorm van de trap. Vaak bent u beperkt in uw keuze vanwege de ruimte in huis. Een specialist uit Veenendaal kan bij u langs komen om u te vertellen welke trappen u wel zou kunnen plaatsen. Laat u een nieuwe trap plaatsen? Dan is een rechte molenaarstrap in de meeste gevallen de meeste optie. Vanwege de ruimte kiezen echter veel klanten uit Veenendaal voor hetzelfde trapmodel als de oude trappen.

Maatwerk tegen een scherpe prijs

Wanneer u kiest voor een samenwerking met Van der Kolk, dan zullen wij er alles aan doen om uw wensen voor de traprenovatie waar te maken. Of het nu gaat om een nieuwe trap van natuursteen, hout of beton, wanneer u een trapleuning of trapverlichting wil installeren, of uw buitentrap wil renoveren: wij zoeken een leverancier uit Veenendaal die u hierbij van dienst kan zijn. Uw persoonlijke wensen en budget staan voorop. Niet voor niets heeft Van der Kolk een naam opgebouwd waar we trots op zijn!

Besparen? Offertes vergelijken!

Vraag via het contactformulier gratis meerdere offertes aan. Vermeld hierbij zo nauwkeurig mogelijk waar u naar op zoek bent, en welke specifieke eisen u hebt. Zo kunnen wij uit ons aanbod aan leveranciers uit de omgeving van Veenendaal kiezen voor aanbieders die aan uw trapwensen kunnen voldoen. De door ons toegestuurde offertes mag u daarna vergelijken op basis van prijs en aanbod. U kiest zelf voor de specialist in traprenovatie en trapbekleding uit Veenendaal die bij u past.

Vergelijk diverse offertesTraprenovatie of nieuwe trap (*)

Gewenst materiaal (*)

Omschrijving (*)


Gewenste eerste werkdag (*)traprenovatie kosten Veenendaal

Open trap bekleden

open trap bekleden Veenendaal
Het renoveren van een open trap brengt een aantal aandachtspunten met zich mee. Hoewel een dergelijke trap het zeer goed doet in moderne woningen, is het een risicovol model voor gezinnen met kleine kinderen. Daarnaast zullen de open treden zorgen voor enig warmteverlies. Dit ondervangt u door boven aan de trap een tussendeur te installeren. Het bekleden van een open trap gebeurt altijd rondom. Dit betekent dat er zowel aan de voor- als achterkant een neuslat wordt geplaatst. Om eenheid in het resultaat te krijgen worden vervolgens de bovenkant en onderkant van de traptreden met hetzelfde materiaal bekleed.

Dichte trap bekleden

dichte trap bekleden
Het stofferen of bekleden van een dichte trap is een stuk eenvoudiger dan een open trap. Het is daarom ook mogelijk om eigenhandig deze klus af te ronden. Wilt u liever dat een vakman de renovatie voor u uitvoert? Maak dan zelf eerst een keuze uit de vele materialen die bij een trappenfabriek of trappenspecialist in Veenendaal worden aangeboden. Onze professionals helpen u onder andere graag bij het plaatsen van vloerbedekking, kunststof en hout als trapbekleding. De kosten voor het renoveren hangen af van het soort basismateriaal waar u voor kiest, de klusduur en de afmetingen van de trap.

Traprenovatie kosten

Wilt u een erkend trapspecialist uit Veenendaal inschakelen voor het renoveren van uw trap? Houd dan rekening met een opsomming van prijzen voor het materiaal, de plaatsingskosten en extra bijkomende kosten. Op de arbeidskosten valt eenvoudig te besparen, dit doet u door meerdere offertes aan te vragen via ons contactformulier. Zo weet u direct welke specialist uit Veenendaal de meest voordelige keuze is. De meest voordelige renovatiemethode is zandstralen en schilderen. Zandstralen kost in Veenendaal doorgaans gemiddeld €30,- tot €40,- per vierkante meter en het verven kost gemiddeld €350,- tot €750,- per trap. Liever bekleden met trapbekleding? Dan bent u met het bekleden met tapijt het voordeligst uit: dit kost gemiddeld vanaf €1.400,- per trap. Lees hier meer over de kosten van een traprenovatie.

trapbekleding kosten Veenendaal
Type traprenovatie (gesloten trap)Gemiddelde totale kosten, inclusief montage
Zandstralen€30,- tot €40,- per vierkante meter
Schilderen / oliën€350,- tot €750,-
Traprenovatie tapijtVanaf €1.400,-
Traprenovatie laminaatVanaf €2.300,-
Traprenovatie vinyl / PVCVanaf €2.500,-
Traprenovatie eiken houtVanaf €3.500,-

* Wij zijn van een gesloten trap, met 13-14 treden uitgegaan. De totaalprijs is inclusief materiaal, montage en btw.

Overweegt u een traprenovatie in Veenendaal?

Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Overzettreden

Met behulp van overzettreden is het relatief eenvoudig om zelf traprenovaties uit te voeren. Vaak worden de overzettreden in Veenendaal kant en klaar geleverd, waardoor u ze enkel nog hoeft te plaatsen. Houd er echter rekening mee dat geen enkele trap hetzelfde is, en dat de overzettreden daarom nog wel gedeeltelijk op maat gesneden moeten worden. Dit is werk dat heel precies moet gebeuren voor het optimale resultaat. Wij raden klanten uit Veenendaal dan ook aan om het plaatsen van overzettreden over te laten aan ervaren trapspecialisten. Bent u geïnteresseerd in overzettreden? Dan heeft u de keuze uit diverse materiaalsoorten. Er bestaan treden van onder meer laminaat, tapijt en PVC. Ook is echt hout een mogelijkheid.

Wat zijn de voordelen van overzettreden?

Eén van de grootste voordelen van de overzettreden is dat het geschikt is voor iedere trap. Daarbij geeft u de trap een compleet nieuw uiterlijk zonder dat u daarvoor een compleet nieuw trapmodel hoeft aan te schaffen. Er is een enorm aanbod aan materialen en afwerkingen, zodat u iets kunt kiezen dat goed bij uw interieur past. Wat veel klanten uit Veenendaal bovendien een groot voordeel vinden, is dat het bekleden heel snel gaat. Binnen een dag zijn de renovaties afgerond, zodat u de trap direct weer in gebruik kan nemen.

 • Groot aanbod aan materialen
 • Snel & voordelig geplaatst

Kosten van overzettreden

Het plaatsen van overzettreden is één van de meest voordelige manieren om trapbekleding aan te brengen. Wat u gaat betalen is grotendeels afhankelijk van het materiaal dat u kiest. Zo is trapbekleding van laminaat relatief voordelig: dit kost in Veenendaal gemiddeld €125,- per traptrede. Tapijt kost gemiddeld €135,- per trede en PVC kost ongeveer €145,- per traptrede. Als u op zoek bent naar een natuurlijke uitstraling, dan is trapbekleding van hout wellicht de beste keuze. Eikenhouten trapbekleding is echter wel iets prijziger. Gemiddeld kost dit zo’n €160,- per traptrede. De totale prijs wordt tevens beïnvloed door uw keuze om de stootboorden te bekleden. Doet u dit niet, dan is er minder materiaal nodig waardoor de kosten lager liggen.

kosten overzettreden Veenendaal
Materiaalsoort overzettredeGemiddelde vanafprijs, inclusief plaatsing en btw
Laminaat€125,- per trede
Tapijt€135,- per trede
PVC/vinyl€145,- per trede
Eiken€160,- per trede

Snelle en voordelige traprenovatie met overzettreden?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van trapspecialisten uit Veenendaal!

Offertes aanvragen

Trap bekleden met hout

houten trapbekleding
Is uw huidige trapbekleding aan een renovatie toe? Of bent u uitgekeken op de aanblik van uw trap? Het is mogelijk om trappen te bekleden met hout, zodat deze een geheel nieuw aanzicht krijgen. Het voordeel van hout is dat dankzij de diverse houtsoorten een trap in elke gewenste stijl leverbaar is. Kies bijvoorbeeld voor standaard licht esdoornhout voor een modern en functioneel resultaat. Of creëer een landelijk effect met behulp van rustiek eiken. Tot slot bestaan er ook diverse donkere houtsoorten waarmee u een zeer verrassend en stijlvol resultaat bereikt.

Eiken

eiken traprenovatie
Wij gaven hierboven al aan dat het een optie is uw binnentrap met losse traptreden van hout te overdekken. De houtsoort die hiervoor het meest geschikt is, is eikenhout. Eiken overzettreden past een specialist zowel bij het renoveren van open als dichte treden toe. Het grote voordeel van eiken als basisproduct is dat het een zeer lichte en ruimtelijke uitstraling biedt. Met name in donkere hallen en gangen is eiken daarmee een goede oplossing. Wilt u meer diepte in het hout? Overweeg dan om te kiezen voor mahonie of het steeds populairdere Douglashout. Een expert informeert u desgewenst over de mogelijkheden en aanschafkosten.

Betonlook

betonlook trap Veenendaal
Wanneer de specialisten uit ons netwerk tegenwoordig een traprenovatie uitvoeren, dan wordt er steeds vaker gevraagd om het creëren van een betonlook. Met name voor dichte traptreden in een bedrijfspand is de betonlook een geschikte keuze. De robuuste uistraling van de betonlook combineert het beste met natuurlijke materialen zoals hout, maar ook een moderner ontwerp met glas is een optie. Omdat het werken met beton tijdens een renovatie relatief nieuw is, zal men dit niet bij elke trappenfabriek in Veenendaal aanbieden. Laat u daarom goed informeren over de opties bij verschillende aanbieders. Let daarbij tevens goed op de aangeboden prijzen.

Laminaat / HPL of CPL

trapbekleding laminaat
Voor het bekleden van de trap bij uw pand in Veenendaal kunt u kiezen uit diverse materialen. Eén van de materialen die momenteel steeds meer populariteit krijgt is laminaat. Laminaat is technisch gezien een composiet plaatmateriaal dat uit verschillende lagen is opgebouwd. Hierdoor levert het product verscheidene extra functies die met één laag niet bereikt kan worden. Laminaat is in de volksmond de term voor een kunststof vloerbedekking uit losse panelen, en is verkrijgbaar in vier varianten: HPL, DPL, CPL en DLP. Voor het bekleden van een trap kiest men over het algemeen tussen HPL of CPL. Het verschil hiertussen is dat HPL over een sterke bovenlaag beschikt, die stoot- en slijtvast is, terwijl CPL trapbekleding juist een dunnere toplaag heeft.

Vinyl / PVC

trapbekleding met vinyl of pvc
Wilt u een houten trap in uw pand te Veenendaal bedekken met een extra laag? Dan is ook PVC of vinyl mogelijk. Hoewel veel van onze klanten denken dat PVC e n vinyl precies dezelfde producten zijn, bestaat hier wel degelijk een verschil tussen. Zo is PVC een duurzamer product dan vinyl, en levert deze een betere geluidsdemping. Bovendien is PVC erg kleurvast, in tegenstelling tot vinyl. PVC is in veel verschillende kleurstellingen verkrijgbaar, en zal daarom qua kleurstelling altijd aansluiten bij de rest van het interieur. Beide materialen kennen een eenvoudig onderhoud, zijn zeer gemakkelijk te leggen, en hebben een hoge hygiënegraad.

Linoleum

linoleum trappen
Bij een traprenovatie is het tevens een optie uw trap te bekleden met linoleum. Dit product is uitermate geschikt als bovenlaag bij dichte trappen en kent diverse voordelen. Zo is linoleum zeer milieuvriendelijk, en geluiddempend. Daarnaast zullen slijtageplekken minder goed opvallen, en kent het een lange levensduur. Dankzij de diverse mogelijkheden qua designs heeft een linoleum trapbekleding een zeer luxe uitstraling. Maak een keuze uit stroken of tegels bij één van onze leveranciers. De duurzaamheid van het linoleum wordt door onze klanten uit Veenendaal tegenwoordig als één van de grootste voordelen gezien.

Tapijt

Uw trappen van natuursteen zult u natuurlijk niet snel bekleden met vloerbekleding. Voor de renovatie van een eiken of betonnen trap, is tapijt echter ideaal. Tapijt is verkrijgbar in een eindeloos aantal kleuren en designs, waardoor u met een eenvoudige traprenovatie al een geheel nieuwe sfeer creëert bij uw bedrijf of woning in Veenendaal. Het stofferen van een trap is bovendien relatief eenvoudig eigenhandig uit te voeren. Zo bespaart u al gauw tot wel honderd euro op de kosten voor een trapbekleding. Gaat u zonder professionele ondersteuning uw trap bekleden? Zorg er dan voor dat u over alle benodigde gereedschappen beschikt, en van te voren het materiaal goed heeft uitgemeten. Zo voorkomt u onnodige moeilijkheden of een slechte afwerking, met daarbij de kans op vallen of uitglijden.

trap stofferen Veenendaal

Uw traptreden opnieuw laten bekleden?

Vraag eenvoudig vrijblijvende traprenovatie offertes aan van specialisten uit Veenendaal!

Gratis offertes

Traprenovatie met behoud van karakter

Jaren ’30 woningen in Veenendaal staan bekend om hun klassieke houten elementen, waaronder de trappen. Na verloop van tijd is het echter tijd om de trap te renoveren, om zowel de levensduur als de veiligheid te waarborgen. Door middel van zandstralen is het erg eenvoudig om uw volledige trap te renoveren zonder daarbij het karakter van de houten elementen te verliezen. Door te zandstralen worden alle verflagen verwijderd, waardoor het originele hout weer naar boven komt. Als u deze natuurlijke kleur wilt behouden dan laat u de traptreden oliën of lakken, maar het is tevens mogelijk het oppervlak opnieuw te schilderen met een andere kleur.

Bestaande trap schilderen of oliën?

Het schilderen of oliën van een bestaande trap is één van de meest eenvoudige methodes van het renoveren. Veel klanten overwegen het schilderen daarom zelf uit te voeren. Het is echter belangrijk om te bedenken dat het gaat om een grote klus, die meerdere dagen in beslag neemt. Allereerst zal u het oppervlak moeten schuren, wat zonder de juiste apparatuur een hele akelige klus is. Het schilderen dient vervolgens in twee dagen te gebeuren, om te voorkomen dat u een nacht in de woonkamer moet bivakkeren. Wilt u niet zoveel tijd kwijt zijn aan het renoveren van uw trap? Schakel dan een erkend trapspecialist uit Veenendaal in.

Trap zandstralen

trap zandstralen Veenendaal
Zoals wij al eerder benoemden is het schuren van de trap een akelig karwei. Vaak bestaan trapmodellen uit bochten, wat kleine hoekjes oplevert. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat het gehele oppervlak volledig is geschuurd, maar het is met een reguliere schuurmachine niet eenvoudig om alle kleine hoekjes te schuren. Daarom kiezen de meeste specialisten uit Veenendaal voor het zandstralen van de traptreden. Onder hoge druk worden er zandkorrels op het oppervlak gespoten, wat de oude verflagen snel en egaal verwijderd. U bespaart hiermee een hoop tijd, waardoor de arbeidskosten een stuk lager liggen.

Extra opties bij traprenovatie

opties bij trap renoveren
Wilt u de veiligheid op uw traptreden vergroten? Dan kunt u kiezen voor extra opties tijdens uw renovatie. Eén van de mogelijkheden is het aanbrengen van een antislip strip op elke trede. Deze voorkomt uitglijden en kost ongeveer €3,- tot €15,- per vierkante meter. Het is echter tevens mogelijk om trapverlichting aan te brengen, hiermee ziet u in het donker altijd waar u loopt. Bovendien zorgt goede trapverlichting voor een mooie uitstraling. Trapverlichting kost gemiddeld €10,- tot €40,- per vierkante meter. Als uw trapleuning niet meer goed vast hangt of begint te slijten dan is het tevens aan te raden om deze te vervangen door een nieuwe leuning. Dit kost ongeveer €50,- tot €100,- per trap.

stootborden

Stootborden

Voor elke dichte trap is het bij een renovatie niet alleen nodig om te kijken naar de bovenkant van elk trede, ook aan de stootborden moet u aandacht besteden. De stootborden zorgen voor meer stevigheid, voorkomen ophopingen van stof en vuil, en beschermen kleine kinderen tegen valpartijen. Het belangrijkste van een stootbord is naast een goede stevigheid, ook dat deze kraakvrij is. Niemand vindt het prettig om midden in de nacht gewekt te worden door iemand die even naar het toilet moet, en daarbij op een krakend stootbord stapt. Houdt u van een unieke touch? Er bestaan tegenwoordig ook krijtbord stootborden.

antislip trap

Antislip strips

Voor elke houten trap geldt dat deze na verloop van tijd zal slijten. Dit is in principe niet erg, maar het verhoogt wel het risico op valpartijen. Daarom biedt menig trappenfabriek tegenwoordig antislip oplossingen aan. De meest standaard oplossing is de plaatsing van een antislip strip. Dit is een strip die u over de bovenste hoek van de traptrede plaatst, en welke meer grip bieden. Naast kleine antislip strips, bestaan er ook brede strips die ongeveer de helft van de trede overdekken. Vindt u antislip strips geen optie? Een alternatief is om een loper te leggen voor minder kans op valpartijen.

trapleuning vervangen

Trapleuningen

De meeste mensen denken dat er bij een renovatie alleen aandacht wordt besteed aan de treden, een traprenovatie kan echter ook bestaan uit het aanpassen van de trapleuning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwerpen van een geheel eigen trapleuning, het plaatsen van een extra kinderleuning, of het schuren en verven van de bestaande leuning. Vaak kiest men bij een trapleuning voor een standaard model, meestal gemaakt van een eiken balk. Daarnaast bestaan er ook alternatieven, zoals een trapleuning in de vorm van een boomtak, of korte losse knoppen langs de muur. Het renoveren van een trapleuning kost over het algemeen weinig geld.

trapverlichting

Trapverlichting

Een laatste onderwerp waar wij u graag wat meer informatie over willen geven is trapverlichting. Iedereen die wel eens heeft geprobeerd in het donker naar beneden te lopen weet dat het dan heel gemakkelijk is om de laatste tree te missen. Het grootste deel van onze klanten uit Veenendaal vindt het echter ook niet prettig om de hele nacht het licht aan te laten. Daarom bestaat er de zogeheten trapverlichting. Deze trapverlichting kan bestaan uit ledstrips die op basis van sensoren aanklikken. Het laten plaatsen van trapverlichting hoeft niet heel duur uit te vallen, maar het is ook een mogelijkheid om dit zelf te doen.

zelf trap bekleden

Zelf een trap bekleden?

Het stofferen van trappen is een tijdrovende klus doordat dit zeer nauwkeurig moet gebeuren. Met name het meten van de verschillende onderdelen vergt heel wat tijd. Door zelf de traprenovatie uit te voeren, is het mogelijk om aanzienlijk op de kosten te besparen. Omdat wij begrijpen dat u geen idee hebt waar u met deze klus moet beginnen, hebben wij een stappenplan voor u opgesteld, waarmee het stofferen van trappen een taak wordt die ook u kunt uitvoeren. Hoewel het stappenplan is gericht op stoffering, kunt u ook met behulp van de stappen vinyl leggen. Lees dan wel goed de handleiding die bij het materiaal wordt geleverd. Hebt u tijdens het klussen toch nog een vraag of hebt u de hulp van een ervaren vakman uit Veenendaal nodig? Aarzel dan niet om alsnog contact met ons te zoeken. Wij ondersteunen u met alle plezier.

Stappenplan

 • Stap 1. Begin met een goede voorbereiding: verwijder het oude tapijt van de traptreden en controleer de staat van het ondertapijt. Als ook dit aan vervanging toe is dient u deze eveneens te verwijderen. Let hierbij goed op het verwijderen van de lijmresten.
 • Stap 2. Bereken hoeveel basismateriaal u nodig hebt. Dit doet u door alle dieptes van de treden en stootborden te meten (op het diepste punt), en hierbij de dieptes van de neuslatten bij op te tellen. Vervolgens adviseren wij om minimaal een halve meter extra te bestellen om rekenfoutjes op te vangen. Voor ondertapijt geldt dat u enkel voldoende product moet bestellen voor de trede-afmetingen.
 • Stap 3. Meet voor het ondertapijt de traptreden op met papier, waarbij u de neuslat meeneemt. Snij om het papier heen het ondertapijt uit, waarvoor u ongeveer twee centimeter extra aan alle zijden dient te nemen.
 • Stap 4. Lijm het ondertapijt vast.
 • Stap 5. Meet opnieuw de traptreden op met papier voor het plaatsen van de bovenlaag. Meestal komt er door het ondertapijt ongeveer één tot drie centimeter bij.
 • Stap 6. Snij de treden uit, en lijm ook deze vast. Klop eerst met een hamer de tapijtlaag glad voor een optimaal resultaat. Met name in de hoeken is dit noodzakelijk.
 • Stap 7. Meet nu de stootborden één voor één uit. Lijm vervolgens het boventapijt met een lijmkam vast. Zorg ook hierbij weer dat de tapijtlaag glad tegen de borden aankomt.
 • Stap 8. Werk het geheel af door losse draden weg te knippen.

Traprenovatie uitbesteden? 2 bespaartips!

Wij begrijpen het als u niet zit te wachten op de werkzaamheden die een renovatie met zich meebrengt. Vaak is dit niet in één werkdag gedaan en u wilt natuurlijk geen tijd vrij vragen om uw trappen te renoveren. Wilt u de werkzaamheden uitbesteden maar wilt u niet teveel betalen? Dan kunt u ervoor kiezen om zelf de voorbereidende werkzaamheden uit te voeren. Door trapbekleding te verwijderen en de traptreden te schuren bespaart u op de arbeidskosten van de trapspecialist. Tot slot raden wij u altijd aan om meerdere specialisten met elkaar te vergelijken. U zult opmerken dat er honderden euro’s verschil in prijs kan zitten. Door via ons contactformulier offertes aan te vragen vergelijkt u eenvoudig de prijzen van meerdere aanbieders.

Voordelen traprenovatie

Een trap wordt dagelijks meerdere keren gebruikt. Dit zorgt op den duur voor slijtage. Naast het feit dat dit gevaarlijke situaties met zich meebrengt, ziet het er ook gewoon niet mooi uit. Als u een trapspecialist inschakelt voor een volledige renovatie dan hebben uw trappen in korte tijd een volledig nieuw uiterlijk dat volledig naar uw smaak is. Bovendien zorgt dit voor een veilig resultaat, waardoor de kans op glijpartijen enorm verkleind is. Tot slot is het uitvoeren van renovatie nou eenmaal stukken voordeliger dan het plaatsen van compleet nieuwe trapmodellen, waardoor het met elk budget mogelijk is om uw trap te herstellen!

renovatie van trap Veenendaal

Offertes van trapspecialisten

Het is gratis en vrijblijvend.

Vrijblijvende offertes aanvragen!

Bent u benieuwd naar de kosten voor het renoveren van uw trappen? Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van trapverlichting en antislip strips? Of hebt u behoefte aan meer informatie van een erkend trappenfabriek? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij zorgen ervoor dat u spoedig antwoord krijgt, en sturen u desgewenst een vrijblijvende offerte toe voor het laten plaatsen van trapbekleding. Vergelijk deze offerte zelf op basis van kosten en aanbod met andere offertes, en kies zo voor de trapspecialist uit Veenendaal die aan al uw eisen voldoet! Bezig met een grote renovatie in Veenendaal en wilt u ook uw kozijnen vervangen? Wij helpen u ook graag!