Trap in Velserbroek renoveren?

Traprenovatie Velserbroek

Is uw trap verouderd, versleten of gewoon toe aan een opknapper? Laat een traprenovatie in Velserbroek uitvoeren! Een versleten trap ziet er binnen 1 dag weer uit als nieuw! Nog belangrijker: uw trap wordt een stuk veiliger, doordat u gladde traptreden bedekt met stroeve trapbekleding. Op zoek naar een trapexpert in uw regio?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt in dan zo snel mogelijk scherp geprijsde offertes in uw mailbox. Op deze pagina leest u meer over de verschillende mogelijkheden bij een traprenovatie van een open trap en een dichte trap. U vindt hier informatie over de kosten en leest hoe u bespaart.

traprenovatie Velserbroek

Voordelen van onze gratis offerteservice

 • U krijgt een beeld van de gemiddelde kosten van verschillende traprenovatie experts.
 • Daarna kiest u zelf de traprenovatie expert met het beste aanbod.
 • U bespaart tot wel 40% op uw traprenovatie in Velserbroek.
 • De offerteservice is gratis én vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast.

Trap renoveren? De voordelen!

Er zijn verschillende redenen waarom een trap renoveren in Velserbroek een goed idee is. De meest belangrijke reden? Het vergroot de veiligheid op de trap! Trappen bekleden verkleint de kans op valpartijen en met trapverlichting ziet u in het donker precies waar u loopt.

De grootste voordelen op een rij:

 • Een traprenovatie is goedkoper dan een nieuwe trap.
 • U geeft uw hal of woonkamer een compleet andere uitstraling.
 • Een traprenovatie in Velserbroek vergroot de veiligheid op de trap.
 • Met een renovatie van de trap verhoogt u de waarde van uw woning.

Wat kost een traprenovatie?

Traprenovatie prijzen hangen nauw samen met het soort renovatie dat u laat uitvoeren. Een trap volledig bekleden is bijvoorbeeld duurder dan het aanbrengen van overzettreden. Gemiddeld liggen de kosten van een traprenovatie op een rechte, open trap rond de €1.250,- tot €1.750,-.

Heeft u een open trap met draai?

Dan gaat de traprenovatie ongeveer €2.000,- tot €2.500,- kosten, afhankelijk van het gekozen materiaal en de techniek. De kosten voor een traprenovatie bij een gesloten trap met draai liggen rond de €3.200,- tot €4.000,-. U hebt zelf een grote invloed op de traprenovatie prijzen met de keuze voor het materiaal, eventuele extra opties en het vergelijken van offertes.

Traprenovatie kosten

Soort trap Gemiddelde prijs*
Renoveren rechte open trap €1.250,- tot €1.750,-
Opknappen open trap met draai €2.000,- tot €2.500,-
Renovatie gesloten trap met draai €3.200,- tot €4.000,-

* Dit zijn gemiddelde traprenovatie prijzen voor een trap van 13 treden, incl. materiaal, montage en btw. De totaalprijs is afhankelijk van meerdere factoren. Vraag daarom gratis offertes aan!

Welke factoren beïnvloeden de totaalprijs?

Wat een traprenovatie kost, is afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt het aantal traptreden een grote rol, net zoals de vorm van uw trap. Een trap met een draai vereist nu eenmaal meer materiaal dan een rechte trap! Bovendien zijn er verschillende manieren om een trap te renoveren in Velserbroek.

 • De arbeidskosten
 • De vorm van uw trap
 • Het type trap: open of gesloten
 • Het materiaal dat u kiest

 • Het aantal traptreden
 • De gekozen renovatiemethode
 • Eventuele extra opties

Trap renoveren kosten: prijsopbouw

Besparen op de kosten van uw traprenovatie?

Vergelijk gratis offertes en kies de traprenovatie expert met het beste aanbod!

Zonder enige verplichting!

Trap renoveren: de mogelijkheden

Laat uw trap renoveren als u toe bent aan een ander uiterlijk. Dit verbetert de uitstraling van de hal, woonkamer of welke ruimte de trap ook maar staat.

Er zijn tal van mogelijkheden bij de renovatie van een trap, dus u geeft uw traptreden de gewenste uitstraling die perfect aansluit bij de rest van uw woning. Er is bovendien ruime keuze uit verschillende materialen, dus u kiest eenvoudig iets dat past binnen uw budget!

Op zoek naar een trapspecialist? Vergelijk gratis offertes en bespaar tot 40%!

Trap bekleden Velserbroek

Steeds meer mensen laten hun open of dichte trap bekleden in Velserbroek. Dit heeft verschillende voordelen: u verbetert het uiterlijk van de trappen én verhoogt de veiligheid! Dat komt omdat u veel meer grip hebt op beklede traptreden dan op een ‘kale’ trede.

Wat zijn de mogelijkheden?

Trapbekleding in Velserbroek is erg divers. Een trap stofferen met tapijt is in veel gevallen de goedkoopste optie. Bovendien voelt tapijt heel warm en zacht aan en isoleert het geluid. Andere mogelijkheden zijn trapbekleding zoals laminaat, pvc of eiken.

Overweegt u ook uw trap te bekleden met hout of laminaat? Vergelijk dan gratis de offertes van meerdere aanbieders en bespaar tot wel 40% op de kosten!

trap bekleden Velserbroek

Wat kost een trap bekleden?

Trappen bekleden gebeurt met veel verschillende materialen. Tapijt is de goedkoopste optie: op een open trap starten de prijzen rond de €900,- en bij een dichte trap betaalt u gemiddeld €1.500,-. Wilt u toch liever een ander materiaal? Een traprenovatie met linoleum kost ongeveer €1.200,- voor een open trap en €1.400,- voor een dichte trap.

Steeds meer mensen kiezen voor hout of een houtlook. Dit past goed bij moderne interieurs en heeft een warme uitstraling. Echt eiken is een duurdere optie, dit kost bij een gesloten trap ongeveer €3.500,-. Met laminaat en pvc is een vergelijkbare uitstraling te behalen, voor een lagere prijs. Een open trap renovatie met laminaat kost ongeveer €1.350,- en voor pvc betaalt u €1.550,-.

Trap bekleden kosten

Materiaal Kosten open trap* Kosten dichte trap*
Tapijt €900,- €1.500,-
Linoleum €1.200,- €1.400,-
Laminaat €1.350,- €2.300,-
Pvc €1.550,- €2.550,-
Eiken €2.500,- €3.500,-

* Dit zijn gemiddelde richtprijzen voor een trap van 13 treden incl btw en arbeidskosten. Exacte prijs weten? Gratis offertes vergelijken!

Pvc traprenovatie

Steeds meer mensen laten hun trap bekleden met pvc. Het voordeel van pvc is dat het verkrijgbaar is in verschillende designs, dus er zijn diverse houtlooks na te bootsen. Daarnaast is het materiaal erg sterk, waardoor het slijt- en krasvast is: ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Bovendien is het heel eenvoudig te reinigen en vereist het nauwelijks onderhoud.

Een nadeel kan zijn dat pvc een minder natuurlijke uitstraling heeft dan bijvoorbeeld eikenhout. De kosten per trede voor een pvc traprenovatie liggen rond de €145,-.

Traptreden bekleden met laminaat

Een alternatief voor pvc is laminaat. Laminaat is nog een stuk goedkoper, en is ook verkrijgbaar in verschillende designs en afwerkingen. Er zijn twee verschillende soorten laminaat:

 • HPL (High Pressure Laminates) laminaat heeft een dikke en sterke toplaag.
 • CPL (Continour Pressure Laminates) laminaat heeft een dunnere toplaag.

Het grootste verschil zit hem in het productieproces. In de praktijk zitten er weinig verschillen tussen HPL en CPL laminaat. Wilt u uw trap bekleden met laminaat? De kosten per trede liggen rond de €125,- tot €165,-.

Traprenovatie betonlook

De betonlook is al jarenlang populair. De moderne uitstraling past heel goed in woningen met een robuust interieur. Gelukkig hoeft u niet uw trap te vervangen met een betontrap, het is ook mogelijk materiaal met een betonlook aan te brengen. Onder andere pvc, laminaat en linoleum zijn verkrijgbaar met een robuuste betonlook.

Het voordeel van een traprenovatie met betonlook in plaats van een betontrap, is dat de traptreden een stuk warmer aanvoelen. De kosten per trede starten rond de €140,-.

Trap bekleden met hout

Een houten trap heeft een prachtige, authentieke uitstraling en past goed in een klassieke woning. Toch is een houten trap niet altijd bereikbaar, vanwege de kosten of mogelijkheden in huis. Gelukkig is het ook mogelijk uw traptreden te bekleden met echt hout: dit geeft de uitstraling van een eikenhouten trap zonder de hoge kosten!

Kiest u bij een traprenovatie voor hout? Let dan op of het hout beschikt over het FSC-keurmerk. Dit garandeert dat het hout afkomstig is uit duurzaam bosbeheer. Meer hierover leest u op fsc.nl. De prijs per trede start rond de €160,-.

Traprenovatie eiken

Echt eikenhout heeft een prachtige warme uitstraling. Een bijkomend voordeel, is dat eikenhout heel hard is. Hierdoor gaat het jarenlang mee zonder dat er veel slijtage ontstaat. Niet gek dus dat eiken zo populair is bij het renoveren van trappen.

Een mogelijk nadeel van een trap opknappen met eiken, is dat het een relatief hoge prijs heeft. De prijs per trede voor eiken start namelijk rond de €160,-. Maar daar staat tegenover dat uw trap na de renovatie weer jarenlang meekan, en slechts minimaal onderhoud vereist!

trap stofferen Velserbroek

Trap stofferen Velserbroek

Een trap stofferen in Velserbroek houdt in dat u de hele trap laat bekleden met een materiaal naar keuze. Trappen worden onder andere vaak gestoffeerd met tapijt. Het voordeel hiervan is dat het goedkoop is, de veiligheid enorm vergroot doordat er meer grip op de traptreden is én dat tapijt heel comfortabel is om overheen te lopen.

Bijkomend voordeel is dat er de keuze is uit veel verschillende tapijten. Laat uw trap stofferen in Velserbroek met hoogpolig tapijt voor een hoog comfort of kies voor een laagpolig tapijt voor een minder onderhoud. De kosten per trede liggen rond de €65,-.

Linoleum of vinyl

Een andere optie om uw trap op te knappen, is met het aanbrengen van linoleum of vinyl. Beide materialen zijn relatief goedkoop en verkrijgbaar in veel verschillende designs. Kies voor een warme houtlook of juist een moderne betonlook!

Wat is het verschil tussen linoleum en vinyl?

Linoleum is geproduceerd van een mengsel van kurk, houtmeel en lijnolie. Vinyl is geproduceerd van polyvinylchloride en is een kunststof. Doordat linoleum meerdere toplagen heeft, is dit iets duurzamer dan vinyl. Wilt u uw traptreden bekleden met linoleum of vinyl? De prijzen starten rond de €140,- per trede.

Trap renoveren in Velserbroek? Schakel een vakman in!

Vergelijk meerdere traprenovatie experts en kies de vakman met het beste aanbod!

Overzettreden

Heeft u een beperkt budget? Dan is het ook mogelijk om uw trap te renoveren met overzettreden. Dit zijn kant en klare treden die u over de traptreden heen laat plaatsen. Het voordeel hiervan is dat deze methode vaak een stuk goedkoper is. Dat komt onder andere door het feit dat u minder materiaal nodig heeft.

De gemiddelde kosten van overzettreden liggen tussen de €125,- tot €165,- per traptrede, afhankelijk van het gekozen materiaal.

Natuurlijk is de traprenovatie in Velserbroek mogelijk met verschillende materialen. Kies bijvoorbeeld voor overzettreden van pvc voor een moderne uitstraling, of kies voor overzettreden van hout voor een authentieke look. Wilt u uw trap opknappen met overzettreden? Vraag dan snel gratis offertes aan!

Voordelen van overzettreden

U kunt uw trappen ook renoveren met behulp van overzettreden. Overzettreden zijn kant en klare treden die de vakman over de originele traptreden plaatst. Op deze manier is de traprenovatie heel snel uitgevoerd en houdt u de kosten zo laag mogelijk. Bij overzettreden heeft u de keuze uit verschillende materialen zoals tapijt, pvc en laminaat.

De grootste voordelen van overzettreden op een rij:

 • Overzettreden zijn heel geschikt voor een traprenovatie in 1 dag.
 • Er is de keuze uit heel veel verschillende materialen.
 • Trappen renoveren met overzettreden is goedkoper.
 • De traprenovatie in Velserbroek vereist geen breekwerk.

overzettreden

Welk materiaal is geschikt?

Welk materiaal voor u de beste keuze is, is volledig afhankelijk van uw voorkeuren. Gezinnen met kleine kinderen kiezen vaak voor tapijt: dit kan tegen een stootje en verhoogt het comfort. Wat nog belangrijker is: het vergroot de veiligheid, omdat tapijt de grip op de traptreden vergroot. Woont u in een huis met een industrieel interieur? Creëer dan betonlook met blauwstaal.

U heeft de keuze uit deze materialen:

 • Hout: gaat tot 40 jaar mee en heeft een warme uitstraling.
 • Laminaat: verkrijgbaar met houtlook en een stuk voordeliger dan écht hout.
 • Sisal stoffering: dempt geluid en verbetert de akoestiek.
 • Blauwstaal: hele robuuste en moderne uitstraling met betonlook.

De materialen van overzettreden

Een trapspecialist vertelt in deze video meer over de mogelijkheden.

Wat kosten overzettreden?

Wilt u uw trap zo goedkoop mogelijk renoveren? Dan zijn overzettreden van tapijt een hele goede keuze: de kosten liggen rond de €45,- per traptrede. Met tapijten treden kunnen experts trappen heel snel en goedkoop opknappen.

Liever wat meer luxe?

Kies dan voor een materiaal als eiken of zelfs blauwstaal. Eiken heeft een rustieke uitstraling die past bij klassieke én moderne woningen. De prijs start rond de €160,- per traptrede. Blauwstaal is vooral geschikt voor mensen met een ruim budget, want de prijs hiervoor start rond de €250,- per m². Daarmee profiteert u wel van een prachtige betonlook en robuuste uitstraling.

Kosten traprenovatie: overzettreden

Materiaal Prijs per trede*
Laminaat HPL of CPL €125,- tot €165,-
Eiken €160,-
Linoleum of vinyl €140,-
Pvc €145,-
Sisal stoffering €65,-
Blauwstaal €250,-
Tapijt €45,-

* Dit zijn gemiddelde richtprijzen voor overzettreden incl. montage en btw. Exacte prijs weten? Gratis offertes vergelijken!

Traprenovatie open trap

Het voordeel van een traprenovatie bij een open trap, is dat u vaak minder materiaal nodig heeft. Hierdoor is een open trap renovatie relatief voordelig.

Wat zijn de mogelijkheden?

U kunt ervoor kiezen om alleen de bovenkant van de traptreden te bekleden: dit is een goede manier om de uitstraling én de veiligheid te vergroten zonder direct te veel geld te besteden. Staat de trap in uw woonkamer waar u hem elke dag ziet? Dan is het een goed idee om ook trapbekleding aan de onderkant aan te brengen.

Het is ook een optie een open trap tijdens een renovatie dicht te maken!

Open trap dichtmaken?

Steeds meer mensen kiezen er bij een traprenovatie in Velserbroek voor om de open trap dicht te maken. Een dichte trap heeft namelijk een aantal voordelen: het is veiliger met kleine kinderen in huis, omdat ze niet meer door de traptreden kunnen glippen. Daarnaast verbetert het de akoestiek en isolatie in huis: warmte in de woonkamer vervliegt minder snel naar de bovenliggende verdieping.

Maar er is nog meer!

Zo creëert u met een dichte trap gemakkelijk een trapkast. Extra opbergruimte in huis op een plek die anders grotendeels onbenut blijft.

Traprenovatie dichte trap

Traprenovatie bij een dichte trap? U hoeft zich geen zorgen te maken om trapbekleding op de onderkant van de treden. Wel moet u alle stootborden en zijkanten opknappen met trapbekleding in Velserbroek. Hierdoor liggen de kosten vaak iets hoger dan bij een renovatie van een open trap.

Bij een traprenovatie van een dichte trap plaatst de trapspecialist:

 • Overzettreden
 • Stootborden
 • Sluitlijsten

U kunt er ook voor kiezen om ook de balustrade te renoveren. Op die manier sluit de uitstraling van uw balustrade ook precies aan op de stijl van uw trap. Wilt u dit ook? Vraag gratis offertes aan en bespaar zo tot wel 40% op de totale kosten.

trap renoveren Velserbroek

Krakende trap verhelpen?

Veel mensen hebben last van krakende trappen. Dit wordt veroorzaakt door het stootbord, niet de trede zoals vaak gedacht wordt. Doordat het stootbord druk zet op de trede, ontstaat het krakend geluid. De oorzaak van deze druk verschilt. Het kan ontstaan door temperatuurswisselingen, waardoor het hout gaat ‘werken’, door slijtage of door wrijving.

Hoe los ik het krakende geluid op?

Een traprenovatie expert controleert eerst de stootborden: zitten er kieren tussen de treden en de stootborden? Vuil tussen deze kieren verwijderen helpt vaak om het kraken te stoppen. De vakman vult hierna de kieren met houtlijm.

Trap opknappen: schilderen of oliën?

Er zijn verschillende manieren om een trap te renoveren en daarbij het originele karakter van de trap te behouden. U kunt een houten trap bijvoorbeeld opknappen door het oppervlak te schilderen of oliën.

Door de trap tijdens de traprenovatie in Velserbroek te schilderen verandert u de kleur eenvoudig. Klaar met uw witte trap omdat deze steeds vies wordt? Kies dan voor een donkere kleur. Dit geeft een hele warme uitstraling.

Het is ook een optie om de treden te oliën. Hiermee beschermt u het hout tegen slijtage, maar blijft het blanke hout wel zichtbaar. De kosten voor deze manier van opknappen? Ongeveer €350,- tot €750,- voor de hele trap. Daarmee is dit goedkoper dan trapbekleding in Velserbroek!

Trap zandstralen

Om het originele karakter van de houten trap te behouden, moet u de trap goed schuren. Dit is een klus waar veel mensen tegenop zien. Logisch: want het kost veel tijd en is fysiek ook een zware klus.

Maar een trap schuren kan gemakkelijker!

Laat uw trap zandstralen door een traprenovatie expert. De vakman gebruikt een schurend middel en spuit dit onder hoge druk op het oppervlak. Binnen no time is uw trap gladgeschuurd.

Kan ik zelf mijn trap zandstralen?

Dit raden we niet aan omdat de kans op beschadigingen dan veel groter is. De kosten liggen rond de €30,- tot €40,- per m².

Renoveer uw trap en vergroot de veiligheid!

Vergelijk gratis offertes en kies de trapspecialist met de scherpste prijs.

Binnen 1 minuut geregeld!

Renovatie trap: extra opties

Het is ook mogelijk om bij uw traprenovatie in Velserbroek te kiezen voor verschillende extra opties. Deze vergroten de veiligheid en verbeteren in veel gevallen het uiterlijk van uw trap.

Een voorbeeld is het vervangen van de trapleuning. Wij raden u aan om de trapleuning te renoveren op hetzelfde moment als de trap. Door slijtage wordt de trapleuning gladder en raken de schroeven (waarmee de trapleuning tegen de muur gemonteerd is) steeds losser. Renoveer uw trapleuning voor een goede steun tijdens het traplopen. De kosten liggen rond de €50,- tot €150,- per trap.

Daarnaast vergroten ook antislip strips de veiligheid, omdat u hiermee meer grip hebt op de trede. De kosten liggen rond de €5,- tot €15,- per meter. Plaats trapverlichting voor een sfeervol effect én om ’s avonds en ’s nachts goed te kunnen zien waar u loopt. Voor trapverlichting liggen de prijzen rond de €15,- tot €35,- per trede of spot.

Wat kosten de extra opties?

Extra optie Gemiddelde prijs*
Antislip strips €5,- tot €15,- per meter
Verlichting €15,- tot €35,- per spot/trede
Trapleuningen €50,- tot €150,- per trap
Trapmatten €20,- tot €55,- per trede

* Dit zijn gemiddelde meerprijzen. Vraag gratis offertes aan voor de exacte totaalprijs.

Hoe maakt u uw trap veilig?

De trapspecialist geeft u in deze video aantal praktische tips.

Traprenovatie prijs berekenen

Benieuwd wat een traprenovatie in Velserbroek gaat kosten? Dit is afhankelijk van verschillende keuzes die u maakt, zoals de keuze voor het materiaal. Als u gratis offertes aanvraagt krijgt u meer informatie over de precieze kosten voor een traprenovatie. Benieuwd naar een indicatie van de kosten? Hieronder leggen we u uit hoe u een indicatie van de totaalprijs kan berekenen.

Goedkope traprenovatie: trap stofferen

Een trap stofferen is een goedkope renovatie. Dat komt omdat de materiaalprijs zo laag mogelijk ligt. Daarbij is een trap doorgaans eenvoudig te stofferen, waardoor ook de arbeidskosten zo laag mogelijk blijven. Heeft u een beperkt budget en wilt u toch uw trap opknappen? Dan is een trap stofferen zeker een goede keuze!

Trap bekleden met tapijt

Gemiddelde prijs per trede: €45,-

Totaalprijs voor trap met 13 treden: €585,-

Traprenovatie in 1 dag met overzettreden

Met overzettreden is uw traprenovatie in 1 dag uit te voeren. Er is geen sprake van een lange verbouwing: de vakman begint ’s ochtends met het aanbrengen van de overzettreden en halverwege de middag is uw trap volledig getransformeerd! Wilt u van extra luxe genieten, voeg dan ook sfeervolle trapverlichting toe.

Trap bekleden met overzettreden

Gemiddelde prijs per trede: €140,- tot €165,-

Totaalprijs voor trap met 13 treden: €1.885,- tot €2.145,-

Luxe traprenovatie

Natuurlijk is het ook mogelijk de hele trap te voorzien van trapbekleding in Velserbroek. Kies bijvoorbeeld voor een luxe traprenovatie met prachtige eikenhouten trapbekleding. Vergroot de veiligheid met handige antislip strips en kies direct voor een nieuwe trapleuning. Op die manier kunt u weer jaren vooruit.

Trap bekleden met eiken traptreden

Gemiddelde prijs per trede: €185,-
Nieuwe trapleuning: €150,-
Antislip strips: €40,-

Totaalprijs voor trap met 13 treden: €2.595,-

Op zoek naar een trapspecialist in Velserbroek?

Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot wel 40% op de kosten!

Traprenovatie zelf doen: verstandig of niet?

Is het mogelijk de renovatie zelf uit te voeren? Wij raden u altijd aan om het opknappen over te laten aan een trapspecialist.

Waarom?

Allereerst omdat dit u veel tijd scheelt. Hoewel een renovatie er simpel uit ziet, kost dit altijd meer tijd en energie dan verwacht. Bovendien bent u met de hulp van een expert verzekerd van het beste resultaat. Hoekjes worden niet afgeraffeld omdat ze moeilijk zijn: alle onderdelen van de trap sluiten netjes op elkaar aan. Zowel qua uitstraling als qua afwerking.

Daar komt nog bij dat u met een expert ook verzekerd bent van het veiligste resultaat: de trapbekleding zit dankzij een goede voorbereiding stevig vast en laat niet snel los. Ook de trapleuning en eventueel antislip strips zijn correct geplaatst.

trapbekleding Velserbroek

Goedkope traprenovatie? Handige bespaartips!

Betaal niet te veel voor uw traprenovatie! Kies voor goedkope materialen om toch het uiterlijk van uw trap te veranderen zonder veel geld te investeren. Help mee met de voorbereidingen en kies voor een trapexpert in Velserbroek: zo bespaart u op de voorrijkosten!

Zo bespaart u op de traprenovatie:

 • Kies goedkope materialen: vloerbedekking op de trap is goedkoper dan hout.
 • Help mee met de voorbereidingen en bespaar zo op de arbeidskosten.
 • Kies voor een trapexpert in Velserbroek zodat u geen voorrijkosten betaalt.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere experts en bespaar tot 40%.

Traprenovatie ideeën

Weet u niet hoe u uw trap moet renoveren? Hieronder hebben we een aantal trends voor u op een rij gezet voor inspiratie.

 • Kies zwarte trapbekleding: een zwarte trap (eventueel gecombineerd met een zwarte trapleuning) heeft een hele luxe uitstraling. Een bijkomend voordeel is dat vervuiling op zwarte trapbekleding minder snel opvalt: een hele geschikte keuze dus voor jonge gezinnen!
 • Plaats trapverlichting onder de traptreden in plaats van spotverlichting. Kleine LED-strips verlichten de trede wat voor een heel sfeervol geheel zorgt.
 • Beschilder de stootborden met krijtverf: zo kunnen kinderen of uw gasten een bericht achterlaten op de trap! Een originele manier om uw interieur iets creatiever te maken.

Meest recente offerteaanvragen

Twee volledige traprenovaties in Amsterdam
Overzettreden plaatsen op trappen in Haarlem
Renoveren van een trap met PVC in de buurt van Alkmaar
Stofferen van trappen in kantoorgebouwen in Hilversum
Renovatie van drie houten trappen in Amstelveen
Open trap renoveren in de omgeving van Purmerend
Antisliptreden plaatsen op een trap in Zaandam
Plaatsen van nieuwe trapleuningen in Hoofddorp
Bekleden van trappen in woningen rondom Den Helder
Nieuwe trap plaatsen in een woning in Hoorn

traprenovatie specialist Velserbroek

Traprenovatie laten uitvoeren? Gratis offertes vergelijken!

Tijd om een traprenovatie in Velserbroek uit te voeren? Er zijn verschillende manieren waarmee u uw trap kunt opknappen. Kies voor trapbekleding die naadloos aansluit bij uw interieur en vergroot uw woongenot. Bovendien zorgt een renovatie voor een grotere veiligheid, omdat u het risico op valpartijen verkleint! Trapexpert gezocht?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt dan zo snel mogelijk de prijsopgaven van verschillende trapexperts uit uw regio. Vergelijk en kies de vakman met het beste aanbod, zo bespaart u tot wel 40% op de totale kosten!

Op zoek naar nieuwe kozijnen? Ook dan vraagt u eenvoudig gratis kozijnen offertes aan.