traprenovatie Venlo

Traprenovatie Venlo

Is uw trap verouderd of zitten de treden vol met beschadigingen? Met een traprenovatie door een trapspecialist uit Venlo zien de traptreden er snel weer als nieuw uit. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden voor het renoveren van uw trap en geven we u een aantal gemiddelde prijzen, bijvoorbeeld voor trapbekleding of het laten stofferen van de treden.

Vul vandaag nog het offerteformulier in om gratis en vrijblijvende offertes met een scherpe prijs te ontvangen. Door prijsoffertes van een aantal bedrijven te vergelijken, weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. U bespaart zo eenvoudig op de kosten en kiest de beste trapspecialist voor het renoveren.

Voordelen van onze dienstverlening

 • Er is altijd een specialist bij u in de regio Venlo.
 • Vergelijk gratis en vrijblijvende prijsoffertes.
 • Bespaar eenvoudig op de totaalprijs!

Gratis offertes vergelijkenTraprenovatie of nieuwe trap? (*)

Gewenst materiaal (*)

Model van de trap (*)


Omschrijving (*)
Navigeer op deze pagina naar:

Traprenovatie binnen 1 dag

U wilt vast niet lang in de rommel zitten van een verbouwing aan uw trap. En u wilt natuurlijk al helemaal niet uw trap een paar dagen niet kunnen gebruiken. Gelukkig is een renovatie al mogelijk binnen 1 dag. U gaat ’s ochtends dus naar beneden via uw oude trap en ’s avonds maakt u gebruik van uw vernieuwde trap.

traprenovatie kosten Venlo

Mogelijkheden bij traprenovatie

Het is mogelijk om bij een traprenovatie de gehele trap een nieuw uiterlijk te geven door overzettreden te laten plaatsen door een vakman uit Venlo. Heeft u een opknapwoning in Venlo gekocht? Dan is het wellicht een idee om de oude trap in ere te herstellen. U doet dit door de ondergrond te laten zandstralen door een vakman uit Venlo. Als u van een zachte ondergrond houdt dan is het wellicht een goed idee om de trappen te stofferen. De mogelijkheden op een rij:

 • Overzettreden
 • Andere kleur of laag olie
 • Trap in ere herstellen
 • Zandstralen
 • Andere trapbekleding

Traprenovatie kosten

Overweegt u een traprenovatie en bent u benieuwd naar de prijzen? In de prijstabel vindt u een aantal gemiddelde kosten.

Het schilderen of oliën van een trap kost bijvoorbeeld gemiddeld €350,- tot €750,-. Veel beschadigingen op uw houten of metalen trap? Met zandstralen zien de traptreden er snel weer als nieuw uit. Deze behandeling kost gemiddeld €30,- tot €40,- per vierkante meter.

Een renovatie door middel van laminaat begint vanaf een prijs van €2.300,-. Dit is voor een dichte trap van 13 à 14 treden inclusief montage, materiaal en btw.

De totaalprijs is onder andere afhankelijk van het soort trap (open of dicht), het aantal treden en de materiaalkosten.

Prijstabel: wat kost een traprenovatie?

Type traprenovatie (gesloten trap)Gemiddelde totale kosten, inclusief montage
Zandstralen€30,- tot €40,- per m²
Schilderen / oliën€350,- tot €750,-
Traprenovatie tapijtVanaf €1.400,-
Traprenovatie laminaatVanaf €2.300,-
Traprenovatie vinyl / PVCVanaf €2.500,-
Traprenovatie eiken houtVanaf €3.500,-

* Let op: Dit zijn gemiddelde en vanaf prijzen. Bij een gesloten trap gaan wij uit van 14 traptreden. De prijs is inclusief materiaal, montage en btw.

Zoekt u een traprenovatie specialist in regio Venlo?

Vraag dan gratis en vrijblijvend prijsopgaven aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Trap bekleden Venlo

Voor het bekleden van een trap heeft u de keuze uit verschillende materialen met uiteenlopende kleuren en stijlen. Met een traprenovatie geeft u uw trap de uitstraling die past bij uw wensen en uw interieur. Laminaat en vinyl is daarbij zeer veelzijdig. Een moderne beton- of natuursteen look behoort tot de opties, maar ook een houtlook. Liever echt hout? Voor traptreden wordt vaak eikenhout gebruikt. Eiken is duurzaam, stoot- en krasvast en gaat zeer lang mee. Daarnaast heeft deze houtsoort een hele warme en natuurlijke uitstraling. Hout heeft daarnaast ook nog als voordeel dat u het kunt verven of oliën. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen om een trapmat te plaatsen of te kiezen voor stofferen.

pvc trapbekleding Venlo

Traprenovatie PVC Venlo

Een populair materiaal in Venlo voor het renoveren van trappen, is PVC. PVC is relatief nieuw maar wordt al veel gebruikt. De trapbekleding is verkrijgbaar in tal van designs. Hiermee kunt u talloze stijlen nabootsen, zoals echt hout of een betonlook.

Het bekleden met PVC is in korte tijd afgerond omdat het gemakkelijk op maat te snijden is. Hierdoor blijven de arbeidskosten van de trappenmaker laag, waardoor het een erg aantrekkelijke optie is. De startprijzen voor trapbekleding van PVC starten rond de €2.500,- per trap, inclusief arbeidskosten. Natuurlijk zijn de uiteindelijke kosten afhankelijk van het aantal traptreden en het soort trapmodel.

traprenovatie laminaat Venlo

Voordelige traprenovatie van laminaat

Een tweede materiaal dat in Venlo veel gebruikt wordt is laminaat. Laminaat wordt veel gebruikt om de uitstraling van echt hout na te bootsen voor een lagere prijs. Het voordeel van deze bekleding is dat het een duurzame keuze is. Gemiddeld gaat laminaat tot wel tien jaar mee. Laminaat is net als PVC verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en designs. De trapbekleding is onderhoudsarm en slijtvast. Wel is laminaat aardig glad in vergelijking met andere soorten trapbekleding. Veel mensen kiezen er daarom voor om een extra antislip strip aan te brengen. De prijzen voor laminaat als bekleding starten rond de €2.300,- per trap inclusief arbeidskosten, en daarmee is laminaat één van de voordeligste opties.

traprenovatie met betonlook in Venlo

Traprenovatie betonlook

Er zijn verschillende materialen die u kunt gebruiken om de robuuste betonlook te realiseren. Beton wordt in Venlo steeds vaker gebruikt in de inrichting van woningen. Veel mensen zijn gecharmeerd van het materiaal, maar het plaatsen van een complete betontrap is misschien een stap te ver. Kies in dat geval voor bijvoorbeeld PVC, laminaat of vinyl om de betonlook na te bootsen. Een traprenovatie met trapbekleding is bovendien een stuk voordeliger dan het plaatsen van een compleet nieuwe trap. Kiest u voor laminaat met een betonlook, dan starten de prijzen voor het bekleden al rond de €2.300,- per trap.

trapbekleding van hout in Venlo

Trap bekleden met hout

Is de robuuste uitstraling van beton juist niets voor u en bent u op zoek naar een natuurlijk en warm materiaal? Kies dan voor houten trapbekleding! Echt hout is enorm duurzaam en gaat met goed onderhoud enorm lang mee. Dat is ook direct een nadeel, want hout heeft meer onderhoud nodig dan bijvoorbeeld PVC of laminaat. Vertoont uw houten trapbekleding slijtage, dan is het noodzakelijk om de treden goed te schuren en te lakken, om zo uitglijden te voorkomen. Er zijn verschillende houtsoorten die u kunt kiezen, met name eiken is populair in Venlo. Kies voor hout met het FSC-keurmerk om verzekerd te zijn vak hout afkomstig uit verantwoord bosbeheer.

Traprenovatie eiken

Eiken is in Venlo één van de populairste houtsoorten voor het renoveren van trappen. Eiken is verkrijgbaar in een geelbruine tot donkerbruine kleur en heeft duurzaamheidsklasse 2. Dit houdt in dat het gemiddeld tot wel 25 jaar mee gaat, mits u het hout op juiste wijze onderhoudt. Eiken is vooral populair vanwege de unieke tekening van het hout. Wilt u de uitstraling van het blanke hout behouden, schuur het oppervlak dan licht op en werk de trapbekleding af met beits of lak. Houd er rekening mee dat eiken niet het meest goedkope houtsoort is. Het renoveren met eikenhout kost u ongeveer €2.500,- per trap, inclusief de arbeidskosten. Afhankelijk van het trapmodel en het aantal traptreden kan de prijs op- of aflopen.

Linoleum

Linoleum bestaat voor zo’n 97% uit natuurlijke materialen. Een belangrijk voordeel is dat het volledig biologisch afbreekbaar is. Dit maakt linoleum zeker de meest milieubewuste keuze. Linoleum is bovendien een erg hygiënisch materiaal. Het is antistatisch en trekt geen stof aan. Wat het onderhoud betreft is stofzuigen voldoende. Linoleum is minder goed bestand tegen vocht en mag ook niet gereinigd worden met agressieve schoonmaakmiddelen. Dit hoeft ook niet, omdat linoleum ook ‘bacteriostatisch’ is. Dit houdt in dat bacteriën niet op linoleum kunnen ontwikkelen. Wilt u uw trap bekleden met linoleum? Vraag dan gratis offertes aan voor een indicatie van de kostprijs.

trapbekleding vinyl Venlo

Vinyl

Vinyl wordt vaak vergeleken met PVC, maar er zitten zeker verschillen tussen de twee materialen. Zo is vinyl vaak een stuk zachter, waardoor dit comfortabeler aanvoelt aan uw voeten. Wel is het, net zoals PVC, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en patronen waarmee diverse stijlen na te bootsen zijn. Denk bijvoorbeeld aan eikenhout of zelfs beton. Doordat vinyl voorzien is van een beschermlaag is het erg goed bestand tegen vocht en krassen. Hierdoor behoudt vinyl zijn mooie uitstraling zo lang mogelijk. Het is gemakkelijk in onderhoud en gaat lang mee. Houd rekening met een gemiddelde vanafprijs van ongeveer €2.500,- inclusief plaatsing.

trappen stofferen Venlo

Trap stofferen Venlo

Een andere mogelijkheid voor het bekleden van uw traptreden, is bekleden met tapijt. Tapijt is in Venlo al jarenlang populair bij het renoveren van trappen. Het voelt warm en zacht aan, aan uw voeten waardoor het enorm comfortabel is. Daarnaast heeft tapijt relatief weinig onderhoud nodig vergeleken met andere materialen én is renoveren met tapijt de meest voordelige optie. Kiest u voor het bekleden van uw traptreden, dan heeft u de keuze uit verschillende kleuren, stijlen en patronen. Kies bijvoorbeeld voor hoogpolig tapijt voor een groter gebruikersgenot of kies voor laagpolig tapijt als u minder onderhoud wilt hoeven uitvoeren.

Uw traptreden opnieuw laten bekleden?

Vraag eenvoudig vrijblijvende traprenovatie offertes aan en bespaar tot wel 30% op de kosten!

Gratis offertes

Overzettreden Venlo

Overzettreden zijn simpelweg treden welke u over de oude treden plaatst. Hierdoor hoeft u niet eerst de oude treden te verwijderen maar geniet u direct van een vernieuwde look. Dit systeem kan bij zowel open als gesloten trappen worden toegepast. Bij gesloten trappen wordt ook vaak een nieuw stootbord over de oude geplaatst. Het meetwerk is bij deze klus erg belangrijk. U wilt natuurlijk dat de treden mooi op de oude trap aansluiten. Het is daarom verstandig om deze klus over te laten aan een vakman uit Venlo. De ervaren doe-het-zelver kan eventueel overzettreden bij een bouwmarkt halen. Houd er rekening mee dat deze van slechtere kwaliteit zijn.

Wat zijn de voordelen van overzettreden?

Twijfelt u of het bekleden met overzettreden een goed idee is? Wellicht twijfelt u niet langer wanneer u ziet hoeveel voordelen deze methode met zich meebrengt.

 • U kunt u trap een hele nieuwe look geven.
 • De treden zijn snel aangebracht. Afhankelijk van de grootte van de trap, is de klus veelal binnen 1 dag geklaard.
 • s een ruime keuze aan materialen, motieven en afwerkingen beschikbaar.

Welke materialen zijn mogelijk?

Laat u de traptreden bekleden met behulp van overzettreden, dan heeft u de keuze uit vele materialen. Overzettreden van hout plaatsen is een stuk goedkoper dan uw trap volledig te renoveren met echt hout. Andere materialen zijn PVC en vinyl. U heeft de keuze uit:

 • overzettreden van laminaat, deze zijn voordelig in aanschaf en verkrijgbaar in veel verschillende stijlen;
 • tapijt: deze overzettreden zijn de meest goedkope optie;
 • PVC/vinyl overzettreden, deze bieden een hoge kwaliteit met een lange levensduur;
 • overzettreden van echt hout, deze staan vooral bekend om hun prachtige en natuurlijke uitstraling.

Kosten van overzettreden

Het is erg fijn dat er bij overzettreden een grote verscheidenheid aan materialen verkrijgbaar is. Houd er echter rekening mee dat deze materiaalsoorten de prijzen beïnvloeden. Zo heeft tapijt een vanaf prijs van ongeveer €135,- per trede.

Hebt u toch liever vinyl of PVC? Dan hebt u te maken met een iets hogere vanaf prijs. Deze ligt namelijk rond de €145,- per trede. Als u van een warme en natuurlijke uitstraling houdt dan kunt u voor eiken overzettreden gaan. Deze hebben een vanaf prijs van €160,- per trede. Op zoek naar een goedkoper alternatief? Laminaat is al verkrijgbaar vanaf €125,- per overzettrede.

De materialen van overzettreden

Een trapspecialist vertelt in deze video meer over de mogelijkheden.

Prijstabel: wat kosten overzettreden?

Materiaalsoort overzettredeGemiddelde vanafprijs, inclusief plaatsing en btw
Laminaat€125,- per trede
Tapijt€135,- per trede
PVC/vinyl€145,- per trede
Eiken€160,- per trede

* Let op: Dit zijn gemiddelde en vanaf prijzen, inclusief materiaal, montage en btw. Vraag voor exacte prijzen gratis en vrijblijvende offertes aan!

Snelle en voordelige traprenovatie met overzettreden?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van trapspecialisten uit Venlo!

Offertes aanvragen
open trap in Venlo bekleden

Open trap bekleden

Als de trap zich bevindt in de woonkamer, dan gaat het vaak om een open trapmodel. Open trappen hebben als voordeel dat ze licht en ruimte doorlaten, waardoor de woonkamer een stuk ruimtelijker oogt. Natuurlijk wilt u de trap zoveel mogelijk betrekken bij het interieur. Veel mensen kiezen dan ook voor het renoveren van een open trap met behulp van bekleding. Heeft u bijvoorbeeld tapijt in de woonkamer liggen? Dan is het mogelijk om deze stijl door te trekken op uw open trap. Hetzelfde geldt natuurlijk voor laminaat of PVC. Met het renoveren van de trap creëert u eenheid, waardoor de woonkamer een stuk rustiger oogt.

dichte trapin Venlo bekleden

Dichte trap bekleden

Het renoveren van dichte trappen is ook iets wat een trappenmaker uit Venlo uitvoert. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. U kunt natuurlijk kiezen om de trap volledig te renoveren met behulp van trapbekleding, maar ook overzettreden behoren tot de mogelijkheden. Houd er wel rekening mee dat u in dat geval ook de stootborden en zijwangen moet renoveren, zodat de gehele trap één stijl heeft. Heeft u op dit moment een open trap maar wilt u deze graag dicht maken? Ook dit is een mogelijkheid bij het renoveren. Laat bijvoorbeeld een trapkast inbouwen om de ruimte onder de schuine trap optimaal te gebruiken.

Traprenovatie met behoud van karakter

Gaat u verhuizen in Venlo en is het huis voorzien van mooie trappen met een verschrikkelijke laag verf? Het is mogelijk om de trappen in ere te herstellen. Als u dit doet dan komt het mooie, oude karakter weer tevoorschijn. Hiervoor moet u eerst alle verf-, olie- en lijmresten verwijderen. Dit kunt u eventueel zelf proberen met behulp van schuurpapier, een verfbranden of afbijtmiddelen. Draag altijd een masker. Het is immers mogelijk dat oude trappen bekleed zijn met de giftige loodverf. Is dit u te veel werk? Schakel dan een professional uit Venlo in. Deze kan met behulp van technieken zoals stralen gauw de oorspronkelijke ondergrond tevoorschijn halen.

Bestaande trap schilderen of oliën?

Het is een optie om een bestaande trap te oliën of schilderen. Bij beide is het erg belangrijk dat u eerst de oude olie- of verflaag weghaalt, zodat de lagen goed kunnen hechten. Olie zorgt ervoor dat het hout wordt gevoed en dat het is beschermd. Als uw voorkeur uit gaat naar verven, dan hebt u de keuze uit vele verschillende kleuren.
Het is mogelijk om met behulp van verf leuke effecten aan te brengen. Geef de treden bijvoorbeeld een andere kleur dan de stootborden. Gebruik altijd een slijtvaste verf. Een trap wordt immers veel belopen.

Trap zandstralen

trap zandstralen Venlo
Hebt u houten trappen in huis? Als u een vakman uit Venlo inschakelt om oude verf-, olie- en lijmresten te verwijderen, dan is de kans groot dat hij gebruik zal maken van een methode genaamd zandstralen. Bij deze methode wordt er onder hoge druk een straalmiddel, zoals kleine korreltjes zand, op een oppervlak geblazen. Dit heeft een schurend effect en zorgt ervoor dat de bovenste lagen gauw verdwijnen. Een voordeel van deze techniek is dat de klus snel is geklaard. Daarnaast is het mogelijk om kleine hoeken en kieren te bereiken, welke u met schuurpapier niet eenvoudig kunt bereiken. Het is een optie om gelijk de trapleuning te behandelen.

Krakende trap?

krakende trap Venlo
Niemand zit te wachten op een krakende trap. U heeft het vast wel eens gehoord. Dat u een trap oploopt en er een aantal treden flink kraken. Door veroudering of beschadiging is het mogelijk dat er een speling ontstaat tussen de trede en het stootbord. Hierdoor wrijven de verschillende onderdelen tegen elkaar aan als er gewicht op de traptrede komt. Om een krakende trap te verhelpen is het vaak noodzakelijk om het stootbord te verwijderen en opnieuw te plaatsen. Een vakman van de trappenfabriek uit Venlo verwijdert alle lijmresten en zorgt ervoor dat alles weer perfect aansluit. Een andere techniek is door latjes tegen het stootbord of onder de trede aan te brengen.

Hoe maakt u uw trap veilig?

De trapspecialist geeft u in deze video aantal praktische tips.

Ervaren trapspecialisten uit Venlo voor vakkundige traprenovatie!

Vind de vakman uit Venlo met het beste aanbod en bespaar bovendien tot wel 30%!

Gratis offertes

Extra opties bij traprenovatie

opties bij trap renoveren
Wilt u de veiligheid op uw traptreden vergroten? Dan kunt u kiezen voor extra opties tijdens uw renovatie. Eén van de mogelijkheden is het aanbrengen van een antislip strip op elke trede. Het is mogelijk om antislip strips aan te brengen, deze voorkomen dat u uitglijdt. Een goede trapleuning zorgt voor een mooie uitstraling en is ook een onderdeel voor extra veiligheid. Tot slot is trapverlichting nog een optie. Zo ziet u ook in het donker waar u loopt.

 • Antislip strips op de treden tegen uitglijden.
 • Verlichting onder de treden voor meer veiligheid in het donker.
 • Plaats een trapleuning voor extra houvast op uw trap.

Antislip strips

antislip strips
Een groot risico van een geschilderde of gelakte trap van hout, is dat mensen hier gemakkelijk over uitglijden. Het is daarom aan te raden om antislip strips te plakken. Een antislip strip maakt het uiteinde van de trede minder glad, doordat het meer grip biedt.

Er zijn verschillende soorten en maten verkrijgbaar, zo past er altijd een strip bij uw trap. Plaats bijvoorbeeld een dunne strip aan het einde van de neuslatten of kies voor een bredere strip over de gehele traptrede.

De aanschafprijs voor de antislip strips ligt relatief laag en zorgt voor een stuk meer veiligheid.

Trapleuningen

trapleuning in Venlo vervangen
De renovatie van een trap hoeft niet per se uit een volledige renovatie te bestaan, waarbij u de traptreden overdekt met PVC, hout of een ander product. Het is tevens een optie om kleinere werkzaamheden uit te voeren, zoals het vervangen van de trapleuning. Een standaard trapleuning is over het algemeen van hout gemaakt, maar er bestaan vele alternatieven. Zeer populair is onder meer de trapleuning van een boomtak. Maar ook touw, PVC-buizen of roestvrijstalen pijpen worden gebruikt als trapleuning. Het vernieuwen van de trapleuning is een relatief gemakkelijke klus, maar u kunt ook de hulp van een specialist uit een trappenfabriek in Venlo inroepen.

Trapverlichting

trapverlichting Venlo
Tot slot willen wij u nog enige informatie geven over de mogelijkheden op het gebied van trapverlichting. Over het algemeen kiezen klanten uit Venlo uit gewoonte voor een klein lampje aan de muur bij de trap. Het is echter ook een mogelijkheid om speciale trapverlichting te installeren. Het gaat dan om een trapverlichting bestaande uit LED-lampjes, die langs de onderkant van de treden wordt geplaatst. Dergelijke trapverlichting is zowel in statische als dynamische variant verkrijgbaar. Hierbij bepaalt u bovendien de intensiteit en verlichtingsduur van de trapverlichting. Welke trapverlichting voor u geschikt is, is afhankelijk van uw trap.

Zelf een trap bekleden?

Is het hoog tijd voor een renovatie en wilt u besparen op de kosten voor het renoveren? Overweeg dan om zelf het stofferen op u te nemen. Omdat zij begrijpen dat het stofferen niet de meest eenvoudige klus is, hebben de experts van een trappenfabriek uit ons netwerk een handig stappenplan voor u opgesteld. Met dit stappenplan wordt het renoveren en stofferen van uw trap een klus die u snel en vakkundig kunt uitvoeren. Bent u begonnen aan het renoveren of stofferen, maar wil het toch niet lukken? Aarzel dan niet om alsnog een expert uit ons netwerk in te schakelen. Deze helpt u met alle plezier bij het stofferen van uw trappen.

trap renoveren Venlo

Stappenplan

 • Stap 1: Voorbereiding
  Reken uit hoeveel meter trapbekleding u nodig hebt. Dit doet u door de diepte van de treden te meten, de rondingen van de trapneuzen en de hoogte van de stootborden. Neem een halve meter extra om rekenfouten te ondervangen. Bij het ondertapijt hoeft u de stootborden niet mee te nemen.
 • Stap 2: Verwijder het oude materiaal
  Zeker bij vloerbedekking is het noodzakelijk om alle lijmresten en andere zaken ook te verwijderen voor een optimaal resultaat. Er zijn verschillende technieken mogelijk om de lijm volledig weg te halen.
 • Stap 3.
  Maak een papieren mal van de traptreden voor het ondertapijt. Nummer deze, en leg ze op het tapijt uit. Snij met een extra rand van 2 centimeter de treden uit.
 • Stap 4.
  Leg het ondertapijt op de trede en snij met een hobbymes de overtollige stukken weg.
 • Stap 5.
  Lijm het ondertapijt vast met een lijmkam, en niet de buitenranden.
 • Stap 6.
  Maak nieuwe mallen voor het aanbrengen van het boventapijt. En snij weer de stof ruim uit.
 • Stap 7.
  Breng met een lijmkam lijm aan op het ondertapijt en plaats het stuk boventapijt op de trede. Voor een strak resultaat adviseren trapspecialisten om de randen aan te kloppen met een hamer.
 • Stap 8.
  Meet de maat van de stootborden en snij ook hiervoor het vloertapijt uit. Lijm deze met tapijtlijm rechtstreeks op de stootborden.
 • Stap 9.
  Verwijder alle overtollige randjes en rafelende draden voor een optimale aanblik.

Trap renoveren? Vind een geschikte trappenmaker uit Venlo!

Vergelijk gratis trapspecialisten om tot wel 30% op de kosten te besparen!

Gratis offertes

Traprenovatie of nieuwe trap?

Twijfelt u tussen het uitvoeren van een goedkope renovatie of het installeren van een gehele nieuwe trap? Dan is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. De staat van de trap is namelijk erg belangrijk. Vindt u de versleten trapbekleding niet meer mooi? Bent u uitgekeken op de kleur? Of zitten er kleine beschadigingen in de treden? Dan is het verstandig om te renoveren. Deze problemen zijn namelijk eenvoudig op te lossen. Een goedkope renovatie is bovendien een stuk voordeliger dan wanneer u een trap laat plaatsen. Het wordt een ander verhaal als de hele constructie is aangetast. Is deze bijvoorbeeld zo oud dat het niet meer vertrouwd is om de trap te betreden? Of zitten er vele, grote beschadigingen? Dan is het verstandiger om een nieuwe trap te laten installeren door een bedrijf uit Venlo. Zo weet u zeker dat u nog vele jaren van de trappen in uw huis zult genieten.

traprenovatie Venlo

Traprenovatie uitbesteden? 3 bespaartips!

 • Vergelijk gratis prijsoffertes van meerdere specialisten bij u uit de buurt. U weet zeker dat u dan niet te veel betaalt.
 • Vergelijk verschillende materialen. Let hierbij op het prijsverschil, maar ook de levensduur van het materiaal.
 • Voer een aantal taken zelf uit; verwijder de oude trapbekleding zodat de vakman uit Venlo dat niet meer hoeft te doen.

Voordelen traprenovatie Venlo

 • De vakman uit Venlo heeft veel kennis en ervaring en de renovatie verloopt hierdoor een stuk sneller.
 • Profiteer van de hoge kwaliteit en nette afwerking.
 • De vakman beschikt over professioneel gereedschap en hulpmiddelen.
 • U kunt de uitstraling van uw trap helemaal bepalen.

Meest recente aanvragen uit de omgeving Venlo

Twee volledige traprenovaties in Maastricht
Overzettreden plaatsen op trappen in Heerlen
Renoveren van een trap met PVC in de buurt van Venlo
Stofferen van trappen in kantoorgebouwen in Weert
Renovatie van drie houten trappen in Kerkrade
Open trap renoveren in de omgeving van Roermond
Antisliptreden plaatsen op een trap in Landgraaf
Plaatsen van nieuwe trapleuningen in Sittard
Bekleden van trappen in woningen rondom Geleen
Nieuwe trap plaatsen in een woning in Brunssum
trap renoveren Venlo
Offertes van trapspecialisten

Gratis en vrijblijvend!

Vrijblijvende traprenovatie offertes

Op zoek naar een ervaren trapspecialist uit Venlo voor het renoveren van uw verouderde of beschadigde trap? De vakmannen die zich bij ons netwerk hebben aangesloten staan voor u klaar. Ze beschikken over veel kennis en ervaring en zorgen ervoor dat uw trap er snel weer als nieuw uitziet. Bespaar op de kosten voor het renoveren door gratis en vrijblijvend offertes te vergelijken. Vul het offerteformulier in en ontvang spoedig meerdere prijsoffertes van specialisten bij u uit de buurt. Ook de kozijnspecialisten uit ons netwerk helpen u graag bij het vervangen van kozijnen.

Meer weten?

 • Meer weten over laminaat? Bekijk dan de pagina op wikipedia.
 • Meer informatie over het FSC-keurmerk vindt op fsc.nl.
 • Wat is PVC precies? Bekijk de uitleg op wikipedia.