Traprenovatie Zuid-Holland

traprenovatie Zuid-Holland

Is uw trap verouderd of zitten de treden vol met beschadigingen? Met een traprenovatie door een trapspecialist uit Zuid-Holland zien de traptreden er snel weer als nieuw uit. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden voor het renoveren van uw trap en geven we u een aantal gemiddelde prijzen, bijvoorbeeld voor trapbekleding of het laten stofferen van de treden.

Vul vandaag nog het offerteformulier in om gratis en vrijblijvende offertes met een scherpe prijs te ontvangen. Door prijsoffertes van een aantal bedrijven te vergelijken, weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. U bespaart zo eenvoudig op de kosten en kiest de beste trapspecialist voor het renoveren.

Voordelen van onze dienstverlening

 • Er is altijd een specialist bij u in de regio Zuid-Holland.
 • Vergelijk gratis en vrijblijvende prijsoffertes.
 • Bespaar eenvoudig op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragenTraprenovatie of nieuwe trap (*)

Gewenst materiaal (*)

Omschrijving (*)


Gewenste eerste werkdag (*)Benieuwd naar kosten voor een traprenovatie?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van trapspecialisten uit Zuid-Holland!

Gratis offertes aanvragen

Traprenovatie binnen 1 dag

U wilt vast niet lang in de rommel zitten van een verbouwing aan uw trap. En u wilt natuurlijk al helemaal niet uw trap een paar dagen niet kunnen gebruiken. Gelukkig is een traprenovatie al mogelijk binnen 1 dag. U gaat ’s ochtends dus naar beneden via uw oude trap en ’s avonds maakt u gebruik van uw vernieuwde trap.

Besparen? Offertes vergelijken!

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor een traprenovatie. Bent u nog op zoek naar een manier om te besparen? Wij hebben een handige tip!

Door offertes van meerdere bedrijven te vergelijken op voorwaarden en prijs bespaart u op de totaalprijs en weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. U vraagt deze offertes eenvoudig op via het offerteformulier. Verder hoeft u niets te doen, u ontvangt de aanbiedingen spoedig.

Vergelijk en kies de beste specialist van een trappenfabriek uit Zuid-Holland.

Mogelijkheden bij traprenovatie

U hebt de keuze uit verschillende traprenovatie mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld een optie om de gehele trap een nieuw uiterlijk te geven door overzettreden te laten plaatsen door een vakman uit Zuid-Holland. Is uw woning voorzien van houten trappen? Deze geeft u eenvoudig een vernieuwde look door een andere kleur verf of een laag olie aan te brengen. Hebt u een oude opknap woning in Zuid-Holland gekocht? Het is wellicht een goed idee om de trap in ere te herstellen. U doet dit bijvoorbeeld door de ondergrond te laten zandstralen door een vakman. Als u van een zachte ondergrond houdt dan is het wellicht een goed idee om de trappen te stofferen. Dankzij een andere trapbekleding creëert u eenvoudig een mooie look. Daarnaast is het mogelijk extra opties toe te voegen zoals antislip strips.

 • Overzettreden
 • Andere kleur of laag olie
 • Trap in ere herstellen
 • Zandstralen
 • Andere trapbekleding
 • Extra opties

Traprenovatie kosten

Overweegt u een traprenovatie en bent u benieuwd naar de prijzen? In de prijstabel vindt u een aantal gemiddelde kosten.

Het schilderen of oliën van een trap kost bijvoorbeeld gemiddeld €350,- tot €750,-. Veel beschadigingen op uw houten of metalen trap? Met zandstralen zien de traptreden er snel weer als nieuw uit. Deze behandeling kost gemiddeld €30,- tot €40,- per vierkante meter.

Een traprenovatie door middel van laminaat begint vanaf een prijs van €2.300,-. Dit is voor een gesloten trap van 13 à 14 treden inclusief montage, materiaal en btw.

De totaalprijs is onder andere afhankelijk van het soort trap (open of gesloten), het aantal treden en de materiaalkosten.

traprenovatie kosten

Prijstabel: traprenovatie

Type traprenovatie (gesloten trap)Gemiddelde totale kosten, inclusief montage
Zandstralen€30,- tot €40,- per m²
Schilderen / oliën€350,- tot €750,-
Traprenovatie tapijtVanaf €1.400,-
Traprenovatie laminaatVanaf €2.300,-
Traprenovatie vinyl / PVCVanaf €2.500,-
Traprenovatie eiken houtVanaf €3.500,-

* Let op: Dit zijn gemiddelde en vanaf prijzen. Bij een gesloten trap gaan wij uit van 14 traptreden. De prijs is inclusief materiaal, montage en btw.

Zoekt u een traprenovatie specialist in regio Zuid-Holland?

Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Overzettreden

Overzettreden zijn simpelweg treden welke u over de oude treden plaatst. Hierdoor hoeft u niet eerst de oude treden te verwijderen maar geniet u direct van een vernieuwde look. Dit systeem kan bij zowel open als gesloten trappen worden toegepast. Bij gesloten trappen wordt ook vaak een nieuw stootbord over de oude geplaatst. Het meetwerk is bij deze klus erg belangrijk. U wilt natuurlijk dat de treden mooi op de oude trap aansluiten. Het is daarom verstandig om deze klus over te laten aan een vakman uit Zuid-Holland. De ervaren doe-het-zelver kan eventueel overzettreden bij een bouwmarkt halen. Houd er rekening mee dat deze van slechtere kwaliteit zijn.

Wat zijn de voordelen van overzettreden?

Twijfelt u of het aanbrengen van overzettreden een goed idee is? Wellicht twijfelt u niet langer wanneer u ziet hoeveel voordelen deze methode met zich meebrengt.

 • U kunt u trap een hele nieuwe look geven.
 • De treden zijn snel aangebracht. Afhankelijk van de grootte van de trap, is de klus veelal binnen 1 dag geklaard.
 • Er is een ruime keuze aan materialen, motieven en afwerkingen beschikbaar.

Kosten van overzettreden

Het is erg fijn dat er bij overzettreden een grote verscheidenheid aan materialen verkrijgbaar is. Houd er echter rekening mee dat deze materiaalsoorten de prijzen beïnvloeden. Zo heeft tapijt een vanaf prijs van ongeveer €135,- per trede. Hebt u toch liever vinyl of PVC? Dan hebt u te maken met een iets hogere vanaf prijs. Deze ligt namelijk rond de €145,- per trede. Als u van een warme en natuurlijke uitstraling houdt dan kunt u voor eiken overzettreden gaan. Deze hebben een vanaf prijs van €160,- per trede. Op zoek naar een goedkoper alternatief? Laminaat is al verkrijgbaar vanaf €125,- per overzettrede.

Hoe plaatst de vakman de overzettreden?

Prijstabel: overzettreden plaatsen

Materiaalsoort overzettredeGemiddelde vanafprijs, inclusief plaatsing en btw
Laminaat€125,- per trede
Tapijt€135,- per trede
PVC/vinyl€145,- per trede
Eiken€160,- per trede

* Let op: Dit zijn gemiddelde en vanaf prijzen, inclusief materiaal, montage en btw. Vraag voor exacte prijzen gratis en vrijblijvende offertes aan!

Snelle en voordelige traprenovatie met overzettreden?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van trapspecialisten uit Zuid-Holland!

Offertes aanvragen

Trap bekleden Zuid-Holland

Voor het bekleden van een trap heeft u de keuze uit verschillende materialen met uiteenlopende kleuren en stijlen. Met een traprenovatie geeft u uw trap de uitstraling die past bij uw wensen en uw interieur. Laminaat en vinyl is daarbij zeer veelzijdig.

Een moderne beton- of natuursteen look behoort tot de opties, maar ook een houtlook. Liever echt hout? Voor traptreden wordt vaak eikenhout gebruikt. Eiken is duurzaam, stoot- en krasvast en gaat zeer lang mee. Daarnaast heeft deze houtsoort een hele warme en natuurlijke uitstraling.

Hout heeft daarnaast ook nog als voordeel dat u het kunt verven of oliën. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen om een trapmat te plaatsen of te kiezen voor stofferen.

Traprenovatie laminaat

Het bekleden van de trap kan met diverse producten. Sinds een aantal jaar is bijvoorbeeld laminaat zeer populair. Laminaten trapbekleding heeft meerdere voordelen, met name op het gebied van hygiëne en gebruiksgemak. Wie kiest voor bekleden met laminaat moet vervolgens een keuze maken tussen de twee verschillende soorten: HPL of CPL. HPL staat hierbij voor high pressured laminate: waarbij de toplaag uit meerdere melaminelagen bestaat. Dit betekent dat HPL beter bestand is tegen vallende voorwerpen. Het alternatief is CPL: continious pressed laminate. Het materiaal is vergelijkbaar met HPL, maar beschikt over een dunnere toplaag. Daarnaast brengt men CPL vanaf een rol aan wat ervoor zorgt dat een continu productieproces mogelijk is. De kwaliteit van laminaatstroken drukt men uit in een getal tussen de 21 en 34. Hoe hoger het nummer, hoe beter de kwaliteit. Op wikipedia leest u meer over wat laminaat precies is.

Betonlook

traprenovatie betonlook
Hoewel de meeste mensen kiezen voor hout als basis voor de renovatie van hun trap, is het ook een optie om te kiezen voor een zogeheten betonlook. Een trap met betonlook past niet alleen zeer goed in een modern interieur, maar ook in een bedrijfspand in Zuid-Holland. Tegenwoordig zien we dit echter steeds vaker terug bij particuliere woningen. Om te voorkomen dat de grote hoeveelheid beton overheerst, en u inderdaad een industriële sfeer creëert in uw woning in Zuid-Holland, adviseren experts om het beton te combineren met natuurlijke materialen, zoals een eiken trapleuning. Een trap met betonlook is zowel geschikt voor dichte als gesloten traptreden.

Trap bekleden met hout

traprenovatie hout Zuid-Holland
Is het hout van uw trap in Zuid-Holland ondertussen aanzienlijk versleten en heeft dit als gevolg dat er risicovolle situaties ontstaan? Dan is het mogelijk om hierover speciale opzettreden te plaatsen. Deze houten opzettreden zijn een relatief nieuwe uitvinding. Dankzij de opzettrede hoeft u het hout niet volledig te vervangen, maar kan er een laag over de bestaande traptrede worden aangebracht. Of het mogelijk is te kiezen voor opzettreden bij uw traprenovatie is afhankelijk van de exacte staat van het hout. Een traprenovatie expert kan u desgewenst hierover de nodige informatie geven.

Eiken

eiken traprenovatie in Zuid-Holland
Kiest u voor een renovatie door houten opzettreden te monteren? Dan moet u kiezen tussen een groot aantal houtsoorten.

De meest standaard keuze is het gebruik van eikenhout. Eiken woononderdelen vormen een populaire keus dankzijde eenvoudige bewerking, de lage kostprijs en het feit dat u indien gewenst de eiken trapleuning zelf kunt installeren.

Eiken geeft uw woning in Zuid-Holland een warme en authentieke uitstraling. Het past zowel in een klassiek interieur als in een modern huis in Zuid-Holland.

Naast eiken is het uiteraard mogelijk om te kiezen voor een andere houtsoort zoals berken of mahonie.

Traprenovatie PVC/Vinyl

trapbekleding met vinyl of pvc
De renovatie is eveneens een mogelijkheid met het aanbrengen van een laag vinyl over de treden. Vinyl brengt verschillende positieve eigenschappen met zich mee. Zo is vinyl als trapbekleding zeer milieuvriendelijk en veilig. Door de structuur van het vinyl creëert men een natuurlijke anti-sliplaag die de veiligheid bevordert. Het materiaal is bovendien bij elke traprenovatie expert uit Zuid-Holland verkrijgbaar in vele kleuren. Bent u bang voor slijtage van uw traptreden? Dankzij de slijtvaste bovenlaag van vinyl hoeft u zich hier niet meer druk om te maken. Wilt u de traptreden laten bekleden met vinyl tijdens het renoveren maar is het product nergens te vinden? Het staat ook wel bekend onder de naam PVC: deze afkorting staat voor polyvinylchloride. Kunt u niet kiezen tussen PVC en laminaat? Er bestaat tegenwoordig ook PVC-laminaat. Het voordeel van een dergelijke PVC trapbekleding is dat er geen kieren tussen de planken ontstaan, waardoor u optrekkende kou, en valpartijen voorkomt.

Linoleum

traprenovatie linoleum
Een derde materiaal waarmee u uw traptreden mee kunt laten bekleden tijdens een renovatie is linoleum. Linoleum is een vorm van vloerbedekking waar steeds meer particulieren voor kiezen. Het bestaat uit een samenstelling van diverse materialen, waaronder kurk, kalksteen, lijnolie, harst en jute.

Doordat het allen producten zijn op ecologische basis, is het materiaal na gebruik biologisch afbreekbaar wat het milieu ten goede komt. Linoleum wordt daarom ook vaak gebruikt door klanten uit Zuid-Holland die hun woning duurzaam willen inrichten.

Doordat het linoleum een hoge duurzaamheid heeft en een lange levensduur kent, leggen experts dit vaak in ruimtes met een intensief gebruikte vloer. Dit maakt het tevens zeer geschikt als trapbekleding. De aanschafprijzen voor linoleum zijn afhankelijk van de kwaliteit en de stijl dat u kiest.

Tapijt

trap stofferen Zuid-Holland
Het renoveren is zoals gezegd uitvoerbaar met diverse materialen. Hoewel gladde materialen een populaire oplossing vormen bij een renovatie, is ook tapijt nog steeds een mogelijke optie. Tapijtstroken als trapbekleding zijn lastiger schoon te houden dan de andere materialen, maar biedt wel vele andere voordelen. Het grootste voordeel van stofferen is dat u nooit meer koude voeten heeft. Kiest u voor tapijt als materiaal om mee te stofferen? Dan moet u tevens kiezen uit een hoogpolige of laagpolige variant. De laagpolige variant is gemakkelijker schoon te houden en zal minder snel platgelopen worden. Daarentegen geldt dat hoogpolige vloerbedekking van goede kwaliteit lange tijd meegaat, en voor een warme en kleurrijke uitstraling kiest. Bent u allergisch voor stof? Dan is het verstandig om te kiezen voor stofferen met laagpolig tapijt. Deze tapijtsoort houdt minder stof vast en geeft hierdoor een stuk minder snel klachten. Belangrijk bij het bekleden met tapijt is dat het zeer strak wordt uitgevoerd. Dit ziet er niet alleen mooier uit, maar zorgt er ook voor dat u niet struikelt of vervelende randjes.

Uw traptreden opnieuw laten bekleden?

Vraag eenvoudig vrijblijvende traprenovatie offertes aan en bespaar tot wel 30% op de kosten!

Gratis offertes

Open trap bekleden

open trap bekleden in Zuid-Holland
Het bekleden van open trappen is het beste over te laten aan de experts van een trappenfabriek. Dit komt doordat een dergelijke renovatie heel wat expertise en handigheid vereist. Open traptreden vereisen een bekleding die rondom loopt. Dit betekent dat er aan de voor- en achterkant een lat wordt geplaatst, die de aanblik verbeteren. Vervolgens is het tijd om de onder- en bovenkant van de treden aan te pakken. Deze worden in dezelfde kleur bekleed om een eenheid in het resultaat te krijgen. Voor het plaatsen van een trapbekleding gaan wij uit van een werkduur van ongeveer één dag.

Dichte trap bekleden

dichte trap bekleden in Zuid-Holland
Het aanbrengen van trapbekleding op dichte trappen is een nauwkeurig klusje, zeker wanneer het gaat om een dichte trap. Bij een dichte trap is het van groot belang dat u voor de renovatie de bekleding verwijdert, inclusief alle lijmresten. Dit zal ervoor zorgen dat de trapbekleding op een nette wijze kan worden aangebracht. Hebt u een open trap en wilt u deze dicht laten maken? Ook dat is een optie voor de specialisten van een trappenfabriek uit de buurt van Zuid-Holland. Door de treden af te dichten wordt het risico op vallen verkleind, en zal de kostprijs voor de trapbekleding lager uitvallen.

Traprenovatie met behoud van karakter

Gaat u verhuizen in Zuid-Holland en is het huis voorzien van mooie trappen met een verschrikkelijke laag verf? Het is mogelijk om de trappen in ere te herstellen. Als u dit doet dan komt het mooie, oude karakter weer tevoorschijn. Hiervoor moet u eerst alle verf-, olie- en lijmresten verwijderen. Dit kunt u eventueel zelf proberen met behulp van schuurpapier, een verfbranden of afbijtmiddelen. Draag altijd een masker. Het is immers mogelijk dat oude trappen bekleed zijn met de giftige loodverf. Is dit u te veel werk? Schakel dan een professional uit Zuid-Holland in. Deze kan met behulp van technieken zoals stralen gauw de oorspronkelijke ondergrond tevoorschijn halen.

Bestaande trap schilderen of oliën?

Het is een optie om een bestaande trap te oliën of schilderen. Bij beide is het erg belangrijk dat u eerst de oude olie- of verflaag weghaalt, zodat de lagen goed kunnen hechten. Olie zorgt ervoor dat het hout wordt gevoed en dat het is beschermd. Als uw voorkeur uit gaat naar verven, dan hebt u de keuze uit vele verschillende kleuren.

Het is mogelijk om met behulp van verf leuke effecten aan te brengen. Geef de treden bijvoorbeeld een andere kleur dan de stootborden. Gebruik altijd een slijtvaste verf. Een trap wordt immers veel belopen.

Trap zandstralen

trap in Zuid-Holland zandstralen
Hebt u houten trappen in huis? Als u een vakman uit Zuid-Holland inschakelt om oude verf-, olie- en lijmresten te verwijderen, dan is de kans groot dat hij gebruik zal maken van een methode genaamd zandstralen. Bij deze methode wordt er onder hoge druk een straalmiddel, zoals kleine korreltjes zand, op een oppervlak geblazen. Dit heeft een schurend effect en zorgt ervoor dat de bovenste lagen gauw verdwijnen. Een voordeel van deze techniek is dat de klus snel is geklaard. Daarnaast is het mogelijk om kleine hoeken en kieren te bereiken, welke u met schuurpapier niet eenvoudig kunt bereiken. Het is een optie om gelijk de trapleuning te behandelen.

Krakende trap?

krakende trap
Niemand zit te wachten op een krakende trap. U heeft het vast wel eens gehoord. Dat u een trap oploopt en er een aantal treden flink kraken. Door veroudering of beschadiging is het mogelijk dat er een speling ontstaat tussen de trede en het stootbord. Hierdoor wrijven de verschillende onderdelen tegen elkaar aan als er gewicht op de traptrede komt. Om een krakende trap te verhelpen is het vaak noodzakelijk om het stootbord te verwijderen en opnieuw te plaatsen. Een vakman van de trappenfabriek uit Zuid-Holland verwijdert alle lijmresten en zorgt ervoor dat alles weer perfect aansluit. Een andere techniek is door latjes tegen het stootbord of onder de trede aan te brengen.

Hoe maakt u uw trap veilig?

Extra opties bij traprenovatie

opties bij trap renoveren
Wilt u de veiligheid op uw traptreden vergroten? Dan kunt u kiezen voor extra opties tijdens uw renovatie. Eén van de mogelijkheden is het aanbrengen van een antislip strip op elke trede. Het is mogelijk om antislip strips aan te brengen, deze voorkomen dat u uitglijdt. Een goede trapleuning zorgt voor een mooie uitstraling en is ook een onderdeel voor extra veiligheid. Tot slot is trapverlichting nog een optie. Zo ziet u ook in het donker waar u loopt.

 • Antislip strips op de treden tegen uitglijden.
 • Verlichting onder de treden voor meer veiligheid in het donker.
 • Plaats een trapleuning voor extra houvast op uw trap.

Antislip strips

antislip strips trap
Een groot risico van een geschilderde of gelakte trap van hout, is dat mensen hier gemakkelijk over uitglijden. Het is daarom aan te raden om antislip strips te plakken. Een antislip strip maakt het uiteinde van de trede minder glad, doordat het meer grip biedt.

Er zijn verschillende soorten en maten verkrijgbaar, zo past er altijd een strip bij uw trap. Plaats bijvoorbeeld een dunne strip aan het einde van de neuslatten of kies voor een bredere strip over de gehele traptrede.

De aanschafprijs voor de antislip strips ligt relatief laag en zorgt voor een stuk meer veiligheid.

Trapleuningen

trapleuning in Zuid-Holland vervangen
De renovatie van een trap hoeft niet per se uit een volledige renovatie te bestaan, waarbij u de traptreden overdekt met PVC, hout of een ander product. Het is tevens een optie om kleinere werkzaamheden uit te voeren, zoals het vervangen van de trapleuning. Een standaard trapleuning is over het algemeen van hout gemaakt, maar er bestaan vele alternatieven. Zeer populair is onder meer de trapleuning van een boomtak. Maar ook touw, PVC-buizen of roestvrijstalen pijpen worden gebruikt als trapleuning. Het vernieuwen van de trapleuning is een relatief gemakkelijke klus, maar u kunt ook de hulp van een specialist uit een trappenfabriek in Zuid-Holland inroepen.

Trapverlichting

trapverlichting Zuid-Holland
Tot slot willen wij u nog enige informatie geven over de mogelijkheden op het gebied van trapverlichting. Over het algemeen kiezen klanten uit Zuid-Holland uit gewoonte voor een klein lampje aan de muur bij de trap. Het is echter ook een mogelijkheid om speciale trapverlichting te installeren. Het gaat dan om een trapverlichting bestaande uit LED-lampjes, die langs de onderkant van de treden wordt geplaatst. Dergelijke trapverlichting is zowel in statische als dynamische variant verkrijgbaar. Hierbij bepaalt u bovendien de intensiteit en verlichtingsduur van de trapverlichting. Welke trapverlichting voor u geschikt is, is afhankelijk van uw trap.

Zelf een trap bekleden?

Is het hoog tijd voor een traprenovatie en wilt u besparen op de kosten voor het renoveren? Overweeg dan om zelf het stofferen op u te nemen. Omdat zij begrijpen dat het stofferen niet de meest eenvoudige klus is, hebben de experts van een trappenfabriek uit ons netwerk een handig stappenplan voor u opgesteld. Met dit stappenplan wordt het renoveren en stofferen van uw trap een klus die u snel en vakkundig kunt uitvoeren. Bent u begonnen aan het renoveren of stofferen, maar wil het toch niet lukken? Aarzel dan niet om alsnog een expert uit ons netwerk in te schakelen. Deze helpt u met alle plezier bij het stofferen van uw trappen. Het onderstaande stappenplan is geschreven met het oog op het stofferen van de trap, maar ook voor de trapbekleding van laminaat geldt een vergelijkbaar stappenplan.

zelf trap bekleden

Stappenplan

 • Stap 1. Voorbereiding: reken uit hoeveel meter trapbekleding u nodig hebt. Dit doet u door de diepte van de treden te meten, de rondingen van de trapneuzen en de hoogte van de stootborden. Neem een halve meter extra om rekenfouten te ondervangen. Bij het ondertapijt hoeft u de stootborden niet mee te nemen.
 • Stap 2. Verwijder het oude materiaal. Zeker bij vloerbedekking is het noodzakelijk om alle lijmresten en andere zaken ook te verwijderen voor een optimaal resultaat. Er zijn verschillende technieken mogelijk om de lijm volledig weg te halen.
 • Stap 3. Maak een papieren mal van de traptreden voor het ondertapijt. Nummer deze, en leg ze op het tapijt uit. Snij met een extra rand van 2 centimeter de treden uit.
 • Stap 4. Leg het ondertapijt op de trede en snij met een hobbymes de overtollige stukken weg.
 • Stap 5. Lijm het ondertapijt vast met een lijmkam, en niet de buitenranden.
 • Stap 6. Maak nieuwe mallen voor het aanbrengen van het boventapijt. En snij weer de stof ruim uit.
 • Stap 7. Breng met een lijmkam lijm aan op het ondertapijt en plaats het stuk boventapijt op de trede. Voor een strak resultaat adviseren trapspecialisten om de randen aan te kloppen met een hamer.
 • Stap 8. Meet de maat van de stootborden en snij ook hiervoor het vloertapijt uit. Lijm deze met tapijtlijm rechtstreeks op de stootborden.
 • Stap 9. Verwijder alle overtollige randjes en rafelende draden voor een optimale aanblik.

Traprenovatie of nieuwe trap?

Twijfelt u tussen het uitvoeren van een goedkope renovatie of het installeren van een gehele nieuwe trap? Dan is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. De staat van de trap is namelijk erg belangrijk. Vindt u de versleten trapbekleding niet meer mooi? Bent u uitgekeken op de kleur? Of zitten er kleine beschadigingen in de treden? Dan is het verstandig om te renoveren. Deze problemen zijn namelijk eenvoudig op te lossen. Een goedkope traprenovatie is bovendien een stuk voordeliger dan wanneer u een trap laat plaatsen. Het wordt een ander verhaal als de hele constructie is aangetast. Is deze bijvoorbeeld zo oud dat het niet meer vertrouwd is om de trap te betreden? Of zitten er vele, grote beschadigingen? Dan is het verstandiger om een nieuwe trap te laten installeren door een bedrijf uit Zuid-Holland. Zo weet u zeker dat u nog vele jaren van de trappen in uw huis zult genieten.

traprenovatie of nieuwe trap in Zuid-Holland

Traprenovatie uitbesteden? 3 bespaartips!

 • Vergelijk gratis prijsoffertes van meerdere specialisten bij u uit de buurt. U weet zeker dat u dan niet te veel betaalt.
 • Vergelijk verschillende materialen. Let hierbij op het prijsverschil, maar ook de levensduur van het materiaal.
 • Voer een aantal taken zelf uit; verwijder de oude trapbekleding zodat de vakman uit Zuid-Holland dat niet meer hoeft te doen.

Voordelen traprenovatie Zuid-Holland

 • De vakman heeft veel kennis en ervaring en de renovatie verloopt hierdoor een stuk sneller.
 • Profiteer van de hoge kwaliteit en nette afwerking.
 • De vakman beschikt over professioneel gereedschap en hulpmiddelen.
 • U kunt de uitstraling van uw trap helemaal bepalen.
trap renoveren Zuid-Holland
Offertes van trapspecialisten

Gratis en vrijblijvend!

Vrijblijvende offertes aanvragen!

Op zoek naar een ervaren trapspecialist uit Zuid-Holland voor het renoveren van uw verouderde of beschadigde trap? De vakmannen die zich bij ons netwerk hebben aangesloten staan voor u klaar. Ze beschikken over veel kennis en ervaring en zorgen ervoor dat uw trap er snel weer als nieuw uitziet. Wilt u goedkope trapbekleding van laminaat of toch liever een betonlook? Met een goedkope traprenovatie geeft u uw trap de uitstraling die u graag wilt. Bespaar op de kosten voor het renoveren door gratis en vrijblijvend offertes te vergelijken. Vul het offerteformulier in en ontvang spoedig meerdere prijsoffertes van specialisten bij u uit de buurt. Ook de kozijnspecialisten uit ons netwerk helpen u graag bij het vervangen van kozijnen.