Traprenovatie Zwolle

traprenovatie Zwolle

Bent u de uitstraling van uw verouderde trap in uw woning in Zwolle helemaal zat? Of zijn de traptreden beschadigd? Laat dan een traprenovatie uitvoeren door een vakman. Uw trap ziet er snel weer als nieuw uit na het renoveren. Kies bijvoorbeeld voor trapbekleding of overzettreden of laat de trap opknappen door middel van zandstralen of stofferen. Het is al mogelijk om een renovatie binnen 1 dag uit te laten voeren.

Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden en de verschillende technieken. Daarnaast geven we u meer informatie over de gemiddelde prijzen. Bespaar ook op de kosten en vul het offerteformulier in. U ontvangt gratis en vrijblijvende offertes.

Voordelen van onze dienstverlening

 • u bespaart op de kosten;
 • vergelijk gratis en vrijblijvende offertes;
 • altijd een specialist bij u in de buurt.

Gratis offertes aanvragenTraprenovatie of nieuwe trap (*)

Gewenst materiaal (*)

Omschrijving (*)


Gewenste eerste werkdag (*)Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag gratis en vrijblijvend traprenovatie offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Traprenovatie binnen 1 dag

Een goedkope traprenovatie die een paar dagen duurt is natuurlijk erg onhandig als u gewoon gebruik wilt blijven maken van de trap. Daarom kan een renovatie al binnen 1 dag!

U zit niet lang in de rommel, kunt ’s avonds gewoon weer de trap gebruiken en geniet snel van uw vernieuwde trap.

Besparen? Offertes vergelijken!

Wilt u graag meer weten over de kosten van een goedkope traprenovatie? Niemand wil teveel betalen, daarom geven we u een handige tip om te besparen op de kosten.

Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan via het offerteformulier. Met één muisklik ontvangt u spoedig een aantal prijsoffertes van bedrijven bij u uit de regio Zwolle. Vergelijk de offertes op basis van voorwaarden, totaalprijs en het aanbod.

Door aanbiedingen te vergelijken weet u zeker dat u nooit te veel betaalt voor de goedkope renovatie.

Mogelijkheden bij traprenovatie

Denkt u erover na om de trap van uw woning in Zwolle te renoveren? Dan hebt u verschillende opties. Het is allereerst mogelijk om deze opnieuw te bekleden. U kunt hiervoor vele verschillende materialen gebruiken, zoals laminaat of vinyl. Daarnaast is het mogelijk om de trappen in uw woning te stofferen. Een snelle en eenvoudige manier om een renovatie uit te voeren is door overzettreden te plaatsen. Deze brengt de vakman uit Zwolle aan over de bestaande treden. Zijn de trappen in uw huis nog in goede staat maar wilt u het uiterlijk veranderen? Dan kunt u ervoor kiezen om ze te schilderen of oliën. Ook kunt u het karakter van de trap weer tevoorschijn halen of vuil weghalen met behulp van zandstralen. Tot slot kunnen er opties zoals een leuning worden toegevoegd. De mogelijkheden op een rij:

 • Trapbekleding
 • Overzettreden
 • Zandstralen
 • Trap in ere herstellen
 • Schilderen of oliën
 • Verschillende opties toevoegen

Traprenovatie kosten

Wanneer u een goedkope traprenovatie wilt laten uitvoeren, bent u vast ook benieuwd naar de prijzen. Wilt u bijvoorbeeld uw trap laten stralen voor een vernieuwd uiterlijk? Houd dan rekening met een gemiddelde kostprijs van €30,- tot €40,- per vierkante meter.

De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de grootte van de trap, het type en de ernst van de beschadigingen. Het renoveren van een eikenhouten trap begint ongeveer vanaf €3.500,-.

De totaalprijs is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het aantal trappen, een open of gesloten variant, de reparaties en het materiaal. In de prijstabel vindt u nog meer gemiddelde prijzen.

traprenovatie kosten Zwolle

Prijstabel: traprenovatie

Type traprenovatie (gesloten trap)Gemiddelde totale kosten, inclusief montage
Zandstralen€30,- tot €40,- per m²
Schilderen / oliën€350,- tot €750,-
Traprenovatie tapijtVanaf €1.400,-
Traprenovatie laminaatVanaf €2.300,-
Traprenovatie vinyl / PVCVanaf €2.500,-
Traprenovatie eiken houtVanaf €3.500,-

* Let op: Dit zijn gemiddelde en vanaf prijzen. Bij een gesloten trap gaan wij uit van 14 traptreden. De prijs is inclusief materiaal, montage en btw.

Uw trap er weer als nieuw uit laten zien?

Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Overzettreden

Wilt u op een eenvoudige manier de trappen in uw woning in Zwolle van een nieuwe look voorzien? Wellicht is het gebruik van overzettreden iets voor u. Dit zijn nieuwe traptreden welke u simpelweg over de oude traptreden een plaatst. Hierdoor zien de trappen er binnen een dag weer als nieuw uit. U hebt de keuze uit verschillende soorten. Houdt u van een warme uitstraling? Dan is het gebruik van een houten overzettrede een goed idee. Dit past bij zowel een modern als een klassiek interieur. Daarnaast bestaan overzettreden met egale kleuren of bijvoorbeeld een houtlook.

Wat zijn de voordelen van overzettreden?

Denkt u erover na om overzettreden aan te laten brengen? Een overzettrede biedt verschillende voordelen, u vindt hier een overzicht.

 • Het is een ontzettend snelle manier om uw trap te renoveren.
 • U kunt de trappen in uw woning in Zwolle een hele vernieuwde look geven.
 • Er is een grote keuze aan afwerkingen, materialen en motieven verkrijgbaar.

Kosten van overzettreden

De vanaf prijzen voor het aanbrengen van overzettreden liggen ongeveer tussen de €125,- en €160,- per trede. De prijs wordt vooral bepaald door het materiaal van uw keuze. De meest voordelige keuze is het gebruik van treden van laminaat. Dit materiaal is krasvast, hard en u zult er niet zomaar op uitglijden. U hebt bovendien de keuze uit verschillende kleuren en u geniet van een warme uitstraling, net als bij houtsoorten. Hebt u liever écht hout? Misschien is de duurdere eiken versie iets voor u. Deze harde houtsoort is ideaal omdat traptreden het veelal zwaar te verduren krijgen. Met behulp van een kleurenolie geeft u de treden de gewenste kleur.

Hoe plaatst de vakman de overzettreden?

Prijstabel: overzettreden plaatsen

Materiaalsoort overzettredeGemiddelde vanafprijs, inclusief plaatsing en btw
Laminaat€125,- per trede
Tapijt€135,- per trede
PVC/vinyl€145,- per trede
Eiken€160,- per trede

* Let op: Dit zijn gemiddelde en vanaf prijzen, inclusief materiaal, montage en btw. Vraag voor exacte prijzen gratis en vrijblijvende offertes aan!

Snelle en voordelige traprenovatie met overzettreden?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van trapspecialisten uit Zwolle!

Offertes aanvragen

Trap bekleden Zwolle

U heeft de keuze uit verschillende materialen en uitstralingen voor de trapbekleding van de traptreden. Wilt u een modern uiterlijk? Kies dan bijvoorbeeld voor een betonlook. Voor deze look wordt geen echt beton gebruikt, dit is te grof en te koud, maar laminaat, pvc of hout met de uitstraling van beton of natuursteen. Een trap van laminaat geeft u de uitstraling van echt hout, maar is een stuk goedkoper.

Of kies voor stofferen met tapijt of een trapmat. Met stofferen heeft u de keuze uit vele kleuren en stijlen en het is ideaal om het geluid te dempen. Op deze pagina geven we u meer informatie over de verschillende materialen, zodat u een keuze kunt maken.

Traprenovatie laminaat

Zoekt u naar een goedkope trapbekleding die gemakkelijk schoon te houden is, weinig kost en een lange levensduur heeft? Dan is laminaat de beste keuze voor u. Laminaatis een zeer duurzaam materiaal, en zal niet snel slijtplekken of beschadigingen tonen. De planken gaan lang mee en zijn verkrijgbaar in vele stijlen en kleuren. Er bestaan twee verschillende soorten laminaat: CP en HPL. HPL-producten hebben een zeer sterke bovenlaag, die goed bestand is tegen vallende voorwerpen. In tegenstelling tot HPL-planken kent CPL-trapbekleding een dunnere bovenlaag. CPL is echter flexibeler en daardoor gemakkelijker te leggen. Zowel CPL als HPL-producten zijn in vergelijking met andere materialen relatief goedkoop. Op wikipedia leest u meer over wat laminaat precies is.

Betonlook

traprenovatie betonlook Zwolle
Eén van de opties voor het renoveren van de trap in uw woning of bedrijfspand te Zwolle, is het creëren van een betonlook. Deze uitstraling past zeer goed bij industriële bedrijven, maar ook in een modern huis in Zwolle. Door een betonlook te combineren met natuurlijke materialen, zoals een eiken leuning zorgt u voor een robuuste doch authentieke uitstraling.

Bij vrijwel elke trappenfabriek biedt men het in meerdere kleurschakeringen aan. Kijk daarom goed naar de kleur die bij uw interieur aansluit. Wilt u wel het trapoppervlak renoveren, maar is de betonnen look niets voor u? Er bestaan vele andere oplossingen.

Trap bekleden met hout

traprenovatie hout
Hoewel er diverse materialen geschikt zijn voor het uitvoeren van een trapbekleding, is houten trapbekleding het meest gevraagde product. Dit komt doordat het mogelijk is om hout te plaatsen over alle verschillende basismaterialen, met behulp van een overzettrede. Dankzij de uitstekende techniek van de professionals uit Zwolle wordt hierbij bovendien voorkomen dat de traptreden gaan kraken. Welke houtsoort u kiest voor de trapbekleding is afhankelijk van uw wensen voor stijl en design. Kies bijvoorbeeld voor één van de donkere houtsoorten voor een contrasterend en uniek resultaat, of maak gebruik van rustiek eikenhout voor een landelijk effect. De vakman geeft u graag waardevol advies om de keuze te vergemakkelijken.

Eiken

eiken traprenovatie
Hout gold jarenlang als basis voor vele woononderdelen, waaronder dichte trappen. Het grote voordeel van hout is dat het eenvoudig te repareren is, en weinig geld kost.

De houtsoort die men gebruikte was eiken. Eikenhout is uitstekend te bewerken, en is met een extra toplaag uitermate stoot- en krasvast. Dankzij de toplaag kunt u eiken woononderdelen bovendien gemakkelijk te reinigen.

Vindt u eiken niet een mooie houtsoort, of is het te licht in combinatie met de rest van de ruimte? Kies dan voor een alternatieve houtsoort, zoals mahonie. Dit hout is ontzettend duurzaam, en de diepe kleur geeft een luxueuze sfeer aan elke kamer.

Traprenovatie PVC/Vinyl

trapbekleding met vinyl of pvc in Zwolle
Wanneer u de trappen van uw pand in Zwolle gaat renoveren, dan moet u een keuze maken uit diverse materialen. Naast laminaat, houten planken en vloerbedekking is het ook mogelijk de trap met PVC of vinyl te bekleden. Deze twee producten lijken sterk op elkaar, maar er zit wel degelijk een verschil tussen. Zo zijn zowel vinyl en PVC beide zeer onderhoudsvriendelijke vormen van bekleding, en vochtbestendig. PVC heeft daarnaast nog enkele extra voordelen. Zo is het kleurvast, en is PVC gemakkelijker op uw trap aan te brengen. Een ander voordeel van PVC ten opzichte van vinyl is dat het een zeer duurzaam product is. Bij vinyl is dit afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal. Deze kwaliteit is tevens van invloed op de aanschafprijs. Vinyl kan zeer aantrekkelijke tarieven hebben, maar zal dan over het algemeen een stuk minder lang meegaan dan PVC.

Linoleum

traprenovatie linoleum
Linoleum is een zeer geschikt om traptreden mee te renoveren bij een traprenovatie. Linoleumis een zeer uniek product dat gemaakt wordt van jute, lijnzaadolie en kurk of houtmeel. Dit betekent dat het een natuurlijk basismateriaal is, met weinig invloed op het milieu. Dankzij de diverse grondstoffen is linoleum zeer sterk en stootvast. Dit leidt ertoe dat het ook een geschikt product is voor het bekleden van vloeren van openbare ruimtes. Andere voordelige eigenschappen van linoleum als trapbekleding zijn de geluidsdemping, luxe uitstraling en de lange levensduur. Kiest u voor linoleum als basismateriaal voor een traprenovatie? Dan moet u vervolgens kiezen uit twee verschillende vormen: stroken of tegels. Over het algemeen raden specialisten aan om stroken te gebruiken, dit zal de klus vereenvoudigen en kost minder verbouwtijd.

Tapijt

trap stofferen in Zwolle
Tapijt is van oudsher één van de meest gebruikelijke producten voor een vloer- of traprenovatie. Hoewel het stofferen vaak uit gewoonte gebeurt, bezit tapijt vele voordelen. Ten eerste is het materiaal in zeer veel verschillende kleuren en designs verkrijgbaar: het past daarom altijd binnen het interieur van uw pand in Zwolle. Een tweede positieve eigenschap is dat u met stofferen met een vloerbedekking altijd warme voeten houdt, en dat het een goede isolerende werking kent. Aan tapijt als trapbekleding zit nog een derde voordeel verbonden, namelijk dat u niet snel van de traptreden zult glijden. Dit is zeker aan te raden in een gezin met kinderen. Wilt u de renovatie eigenhandig afhandelen en is tapijt het materiaal van uw keuze? Zorg er dan voor dat u minimaal een halve meter extra stof heeft, om ook de naden goed af te dekken. De aanschafprijs hangt af van meerdere factoren zoals de hoogte van de pooldraden en het gekozen design.

Uw traptreden opnieuw laten bekleden?

Vraag eenvoudig vrijblijvende traprenovatie offertes aan en bespaar tot wel 30% op de kosten!

Gratis offertes

Open trap bekleden

open trap bekleden
Ben u op zoek naar een manier om meer ruimte in huis te creëren? Het vervangen van uw dichte trap door een open variant biedt dan wellicht uitkomst. Bij deze vorm van traprenovatie worden de stootborden van de trap verwijderd, en krijgen de treden een extra ondersteuning om zo voldoende draagkracht te houden. Hoewel de open trap een groot visueel voordeel biedt, verhoogt u hiermee wel het risico op valpartijen. Het is daarom noodzakelijk dat de trapbekleding op de open trap vakkundig wordt aangebracht. Onze specialisten doen dit door de bekleding rondom aan te brengen. Hierbij krijgen de boven- en onderzijde een gelijke kleur voor een egaal resultaat.

Dichte trap bekleden

dichte trap bekleden Zwolle
Waar het bekleden van open trappen het beste is over te laten aan een erkend specialist van de trappenfabriek uit de regio, is het stofferen en bekleden van dichte trappen een stuk eenvoudiger. Voor het bekleden van dichte trappen bestaan er verschillende materialen. Onder andere hout en vinyl vormen een mogelijke oplossing.

Of kies voor het stofferen van de trap met tapijt. Hiermee dempt u al het geluid en het is heerlijk zacht aan uw voeten. Houten overzettreden zijn een vorm van traprenovatie die weinig extra kosten met zich meebrengt en snel aangebracht is.

Traprenovatie met behoud van karakter

Heeft uw woning in Zwolle een oude trap waarvan u het karakter wilt behouden? Dan hebt u verschillende opties. U kunt bijvoorbeeld de verf op uw trap afschuren, maar u kunt ook een vakman uit Zwolle inschakelen om te stralen. Als de oude lijm- en verfrestanten verwijderd zijn dan kunt u een nieuwe laag beits of vernis aanbrengen om de trap te beschermen. Het opknappen van een oude trap kost veel tijd. Het is dan ook verstandig om deze klus gestructureerd aan te pakken. Test verschillende methodes en controleer met welke methode u het snelste van de vuile lagen af bent.

Bestaande trap schilderen of oliën?

Wilt u geen nieuwe trapbekleding aanbrengen? U geeft uw trap eenvoudig een opknapbeurt door deze te schilderen of oliën. Als u dit doet dan is het belangrijk om allereerst de oude lagen weg te schuren en oneffenheden weg te werken. Vervolgens kunt u olie of verf aanbrengen. Dankzij olie vinden houten trappen hun gezonde en natuurlijke look terug. Controleer wel of u de juiste olie hebt gebruikt want u kunt niet bij elke houtsoort dezelfde gebruiken. Gaat uw voorkeur uit naar een lik verf? Kies voor een neutrale tint of een vrolijke kleur. Zo kunt u een verouderde trap er weer fris uit laten zien.

Trap zandstralen

trap zandstralen in Zwolle
Voordat u de trap opnieuw kunt bekleden, met bijvoorbeeld stoffen trapbekleding, moet u eerst oude verf- en lijmresten verwijderen. Dit kunt u doen door te zandstralen. Bij deze techniek wordt de trap onder hoge druk bespoten met kleine zandkorrels. Hierdoor worden vuile lagen afgeschraapt en is het zuivere hout weer zichtbaar. Stralen gaat erg snel en u werkt egaler dan wanneer u zou schuren. Daarnaast is het bereiken van lastige plekjes geen probleem. Het is alleen mogelijk om harde houtsoorten te behandelen. Bij zachte houtsoorten kunnen door de hoge druk al gauw beschadigingen opduiken.

Krakende trap?

krakende trap
Last van een krakende trap? Dat is erg vervelend. Als uw trap van hout is gemaakt, dan komen er soms krakende treden voor. Dit geluid wordt veroorzaakt door speling tussen de houten traptrede en de verbindingen. Doordat er gewicht op komt door het lopen, bewegen de onderdelen tegen elkaar aan. Dit zorgt voor het vervelende krakende geluid. De vakman uit Zwolle lost dit graag voor u op. Bij een gesloten trap wrikt hij het stootbord een beetje vast om het vervolgens weer op de juiste manier zonder speling vast te zetten. Bij een open trap controleert de vakman alle verbindingen en repareert hij de treden waar dat nodig is.

Hoe maakt u uw trap veilig?

Extra opties bij traprenovatie

opties bij trap renoveren
Het laten renoveren van uw trap brengt extra opties met zich mee. Naast een transformatie van het uiterlijk, is het ook verstandig om aan de veiligheid te denken. Bijvoorbeeld het plaatsen van een trapleuning, het laten leggen van antislip strips of een trapmat of het toevoegen van trapverlichting. Wat zijn de mogelijkheden?

 • Plaats verlichting voor extra veiligheid in het donker.
 • Voorkom uitglijden met anti-slip strips.
 • Plaats trapleuningen voor meer houvast.

Antislip strips

antislip strips trap in Zwolle
Veel van onze klanten uit Zwolle denken dat een renovatie moet bestaan uit vele onderdelen, en daarbij veel geld zou moeten kosten. Niets is echter minder waar. Zelfs het installeren van antislip strips is te omschrijven als een renovatie, en dit kost maar weinig geld. Antislip strips vormen een noodzakelijke toevoeging bij gelakte of geschilderde trappen. De antislip strip brengt u aan over de voorzijde van de trede. Dankzij de antislip strips is de kans op valpartijen lager, en blijft ook de hoek van de trede beschermd tegen slijtage. Antislip strips koopt bij de bouwmarkt in Zwolle.

Trapleuningen

trapleuning vervangen
Naast het renoveren van de traptreden, is het tevens een mogelijkheid de medewerkers van een trappenfabriek in te schakelen voor de renovatie van de trapleuning. De meest standaard trapleuning bestaat uit een gelakte of gebeitste eiken balk, die met enkele schroeven aan de muur is bevestigd.

Vindt u deze gewone trapleuning niet mooi? Dan bestaan er alternatieven, zoals een buis van PVC, een stalen pijp of een boomtak als trapleuning. Een trapleuning ziet er niet alleen erg mooi uit, maar is ook belangrijk voor de veiligheid. Het geeft u een stuk meer houvast als u de trap oploopt.

Trapverlichting

trapverlichting Zwolle
Een laatste onderdeel die bij het renoveren van de trap hoort, is de installatie van trapverlichting. Bij de term trapverlichting denken de meeste mensen uit Zwolle aan een muurlampje dat zij voor de nacht aanklikken. Met het begrip trapverlichting bedoelen wij echter de verlichting op basis van LED-lampjes, die op basis van sensoren werken. Bij een dergelijke dynamische trapverlichting bepaalt u zelf de intensiteit en verlichtingsduur, zodat u het wooncomfort optimaal verbetert. Het installeren van de LED-trapverlichting is niet heel ingewikkeld, dus om kosten te besparen kunt u dit eventueel eigenhandig uitvoeren. Desgewenst helpen de experts van een trappenfabriek u met plezier.

Zelf een trap bekleden?

Hebt u de traptreden laten verbeteren en is het nu tijd voor het bekleden van de trap? Bij dichte trappen is het een optie om dit zelf uit te voeren. Hierbij is een aantal aandachtspunten van belang. Zo weet u zeker dat u de klus snel en vakkundig kan afhandelen.

Hebt u na het lezen van de aanwijzingen nog vragen of bent u benieuwd naar de prijs? Vul dan het offerteformulier in voor gratis offertes. Ook als u zelf begonnen bent aan de klus en u op het een gegeven ogenblik niet meer ziet zitten, helpt de vakman u uit de brand. De experts uit ons netwerk ondersteunen u met plezier.

zelf trap bekleden

Stappenplan

 • Voorbereiding. Zorg voor een goede voorbereiding. Verwijder het oude materiaal van de treden (inclusief de lijmlaag) en bestel voldoende vloerbedekking. Meet hiervoor de treden (op het diepste punt), de stootborden (op het hoogste punt) en de neuslatten. Kijk ook of de tapijtstrook breed genoeg is.
 • Plaatsen ondertapijt. Voor het stofferen geldt eventueel ook de plaatsing van een ondertapijt. Deze zorgt voor meer vering en een goede geluidsisolatie. Het ondertapijt hoeft enkel op de neuslatten en traptreden worden aangebracht.
 • Plaatsen. Bij alle materiaalsoorten is het van belang dat u de trapbekleding strak en glad plaatst.

  Alleen op deze manier is de trap volledig veilig te gebruiken, en bent u zeker van een lange levensduur van het materiaal.
 • Afwerking. Naast een goede voorbereiding is ook een goede afwerking belangrijk. Verwijder overtollige randen en controleer of alles strak geplaatst is.

Traprenovatie of nieuwe trap?

Het is mogelijk om een traprenovatie uit te voeren of een gehele nieuwe versie te plaatsen. Welke optie het beste is hangt af van de staat waarin de trap zich verkeert. Het plaatsen van een trap brengt namelijk hoge kosten met zich mee. Men zal dan ook niet snel voor deze keuze gaan. Zijn de trappen in uw woning er echter erg slecht aan toe? Zijn ze zo beschadigd dat een reparatie niet meer mogelijk is en dat het zelfs gevaarlijk is om naar boven en beneden te gaan? Of is het materiaal aangetast door houtworm? Dan is het waarschijnlijk verstandig om toch voor een nieuwe trap te gaan. Als dit niet het geval is en de constructie is nog in prima staat, dan kunt u beter voor een renovatie kiezen. Tijdens een renovatie kunt u bepaalde, beschadigde onderdelen vervangen. Daarnaast is het mogelijk om de constructie een hele andere look te geven, bijvoorbeeld met behulp van trapbekleding.

traprenovatie of nieuwe trap

Traprenovatie uitbesteden? 3 bespaartips!

 • Vergelijk offertes van meerdere bedrijven uit de regio Zwolle zodat u nooit te veel betaalt.
 • Doe kleine klusjes zelf. Haal de oude trapbekleding er alvast af, of regel de afvoer van bouwafval.
 • Houd rekening met het materiaal van de trap. Eikenhout is bijvoorbeeld een stuk duurder dan laminaat.

Voordelen traprenovatie Zwolle

 • Uw trap ziet er weer als nieuw uit zonder hak- en breekwerk.
 • De waarde van uw woning stijgt door de nette trap.
 • Uw trap wordt gerenoveerd door vakmannen.
 • Geef uw trap de uitstraling die u wilt.
trap renoveren Zwolle
Offertes van trapspecialisten

Gratis en vrijblijvend!

Vrijblijvende offertes aanvragen!

Hoe hoog de kosten worden voor het bekleden of stofferen door een specialist van een trappenfabriek is dus afhankelijk van diverse factoren. Via het offerteformulier kunt u eenvoudig en snel vrijblijvende offertes aanvragen bij diverse experts uit de regio Zwolle. Vergelijk deze op basis van prijs en aanbod, en kies zo voor een expert die aan uw wensen voldoet. De professionals uit ons netwerk in Zwolle hebben veel ervaring en vakkennis en staan altijd voor u klaar.

Of het nu gaat om een trapbekleding van PVC of vinyl, om open of gesloten trappen. Een traprenovatie is bij specialisten uit Zwolle in goede handen. Bent u bezig met het renoveren van uw woning, inclusief kozijnen? De kozijnenspecialisten uit ons netwerk helpen u graag.