trappen offerte

Gratis trappen offertes aanvragen

Via Van der Kolk vraagt u vrijblijvend offertes aan voor traprenovatie, trapbekleding en nieuwe trappen. De trap is een belangrijk onderdeel van een woning of bedrijfspand. Zeker in een gezin met kinderen moeten traptreden veilig en gebruiksvriendelijk zijn. Daarnaast is een vernieuwde trap een echte blikvanger in huis. Vraag gratis en zonder verplichting offertes aan.

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt vervolgens gratis offertes (max 5.) van trapspecialisten uit uw regio. Het is aan u om de ontvangen offertes te vergelijken. Zo bespaart u tot wel 30% op de totaalprijs!

De voordelen van onze service

  • Ontdek de scherpe prijzen.
  • Krijg een duidelijk overzicht van de kosten van trapspecialisten uit uw regio.
  • De offerteaanvraag is gratis en zonder verplichtingen!

Gratis offertes vergelijken

Besparen op de kosten van de traprenovatie of nieuwe trap?

Vergelijk dan gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

houten trappen

Houten trappen

Houten trappen zijn tegenwoordig in zeer veer verschillende houtsoorten en ontwerpen verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een houten trap van grenenhout in een moderne stijl, terwijl het ook mogelijk is vurenhout te gebruiken voor een klassieke stijl. Een trap van hout moet goed onderhouden worden door bijvoorbeeld een laklaag, of door hem deels te beschermen tegen slijtage middels een vloerbedekking. Zeker in woningen met kinderen zijn houten traptreden met vloerbedekking sterk aan te raden. Qua prijzen zijn houten trappen in de afgelopen jaren sterk gedaald.

betonnen trappen

Betonnen trappen

In de afgelopen jaren zijn betonnen trappen steeds populairder geworden. Beton als trapmateriaal is met name geschikt voor vluchttrappenhuizen of buitentrappen. Daarnaast zien we bij verschillende leveranciers betonnen trappen met zwevende treden. Een trap van beton hoeft er natuurlijk niet als beton uit te zien; er bestaat een ruime keuze in afwerkingen en kleuren. Desondanks worden betonnen treden voornamelijk geplaatst bij de grotere bedrijven. Wilt u een betonnen trap in uw gezinswoning? Kies dan voor een heldere afwerking, of een gedeelde trap bedekking.

trap vloerbedekking

Vloerbedekking

Zoals gezegd kunt u zowel over een houten als betonnen trap vloerbekleding plaatsen. Het grote voordeel van vloerbedekking als trapbedekking is dat dit het geluid dempt. Zeker in gehorige woningen is vloerbedekking daarom van harte aanbevolen. Daarnaast heeft vloerbedekking op een trap een goede anti-slip werking. Waar traptreden bekleed met laminaat of vinyl het risico op valpartijen geven, heeft u hier met vloerbedekking significant minder kans op. Een derde grote voordeel van vloerbedekking is dat de mogelijkheden qua design en kleur vrijwel oneindig zijn.

traprenovatie offerte

Gratis offertes aanvragen

Via het offerteformulier kunt u gratis offertes aanvragen. Wij sturen uw aanvraag voor houten of betonnen trap, door naar onze leveranciers. Op korte termijn ontvangt u diverse offertes op maat, die u op uw gemak vergelijkt op prijs en kwaliteit. Door het vergelijken van meerdere aanbiedingen bespaart u aanzienlijk op uw investering. Wilt u een nieuwe trap plaatsen, of uw huidige trap laten renoveren of bekleden? Vul dan het formulier in, het is binnen een minuut geregeld. Wij zorgen voor de verdere afhandeling!