trappen offerte

Trappen offertes aanvragen

Via Van der Kolk vraagt u vrijblijvend offertes aan voor traprenovatie, trapbekleding als nieuwe trappen. De trap is een belangrijk onderdeel van een woning of bedrijfspand. Zeker in een gezin met kinderen moeten traptreden veilig en gebruiksvriendelijk zijn. Vraag via het contactformulier vrijblijvend diverse offertes aan (maximaal 5) voor trappen van ieder gewenst materiaal. Wij zijn u graag van dienst!

De voordelen van onze dienstverlening

  • Zowel nieuwe trappen als renovatie en bekleding
  • Scherpe prijzen, voor ieder gewenst materiaal
  • Besparen door vrijblijvend diverse aanbiedingen te vergelijken

Vul vrijblijvend het offerteformulier in

Het aanvragen van diverse offertes is snel gedaan. Indien u het offerteformulier invult dan zorgen wij voor de verdere afhandeling van uw aanvraag. Wij sturen uw aanvraag door naar zorgvuldig geselecteerde specialisten bij u uit de buurt (maximaal 5). Op korte termijn ontvangt u vrijblijvend diverse voorstellen. Het is aan u om de offertes zonder enige verplichting te vergelijken.

Gratis offertes vergelijkenTraprenovatie of nieuwe trap? (*)

Gewenst materiaal (*)

Model van de trap (*)


Omschrijving (*)Via Van Der Kolk vergelijkt u meerdere trappen offertes.

Wij richten ons vooral op houten, betonnen en trappen met vloerbedekking.

houten trappen

Houten trappen

Houten trappen zijn tegenwoordig in zeer veer verschillende houtsoorten en ontwerpen verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een houten trap van grenenhout in een moderne stijl, terwijl het ook mogelijk is vurenhout te gebruiken voor een klassieke stijl. Een trap van hout moet goed onderhouden worden door bijvoorbeeld een laklaag, of door hem deels te beschermen tegen slijtage middels een vloerbedekking. Zeker in woningen met kinderen zijn houten traptreden met vloerbedekking sterk aan te raden. Qua prijzen zijn houten trappen in de afgelopen jaren sterk gedaald.

betonnen trappen

Betonnen trappen

In de afgelopen jaren zijn betonnen trappen steeds populairder geworden. Beton als trapmateriaal is met name geschikt voor vluchttrappenhuizen of buitentrappen. Daarnaast zien we bij verschillende leveranciers betonnen trappen met zwevende treden. Een trap van beton hoeft er natuurlijk niet als beton uit te zien; er bestaat een ruime keuze in afwerkingen en kleuren. Desondanks worden betonnen treden voornamelijk geplaatst bij de grotere bedrijven. Wilt u een betonnen trap in uw gezinswoning? Kies dan voor een heldere afwerking, of een gedeelde trap bedekking.

trap vloerbedekking

Vloerbedekking

Zoals gezegd kunt u zowel over een houten als betonnen trap vloerbekleding plaatsen. Het grote voordeel van vloerbedekking als trapbedekking is dat dit het geluid dempt. Zeker in gehorige woningen is vloerbedekking daarom van harte aanbevolen. Daarnaast heeft vloerbedekking op een trap een goede anti-slip werking. Waar traptreden bekleed met laminaat of vinyl het risico op valpartijen geven, heeft u hier met vloerbedekking significant minder kans op. Een derde grote voordeel van vloerbedekking is dat de mogelijkheden qua design en kleur vrijwel oneindig zijn.

traprenovatie offerte

Een offerte aanvragen

Via het contactformulier kunt u bij Van der Kolk trappen en kozijnen diverse offertes aanvragen. Wij sturen uw aanvraag voor houten of betonnen trap, door naar onze leveranciers. Op korte termijn ontvangt u diverse offertes op maat, die u op uw gemak vergelijkt op prijs en kwaliteit. Door het vergelijken van meerdere aanbiedingen bespaart u aanzienlijk op uw investering. Wilt u een nieuwe trap plaatsen, of uw huidige trap laten renoveren of bekleden? Vul dan het formulier in, het is binnen een minuut geregeld. Wij zorgen voor de verdere afhandeling!