Omzet verhogen? Leads kopen!

Werf nieuwe klanten door leads te kopen.

Trappen of kozijnen leads inkopen?

Nieuwe klanten werven kan een hele opgave zijn. Daar was u waarschijnlijk al achter. Tegenwoordig heeft de klant veel keuze wat het nog lastiger maakt. Een mogelijkheid is om bijvoorbeeld advertentieruimte te kopen. Hierbij is het wel onzeker wat uw rendement (het aantal nieuwe klanten) is. Wij bieden een initiatief waar investeren overbodig is, namelijk trappen en kozijnen leads kopen.

Mijn bedrijf aanmelden!

Potentiële klanten doen contact- en offerteaanvragen via onze websites. Wij sturen de offerteaanvragen van deze klanten aan u door en u heeft direct contact met uw nieuwe klant. Zo eenvoudig is het!

Wat zijn leads?

Een lead is als het ware een ‘’spoor’’ naar een potentiële klant. Door een trappen en/of kozijnen lead te kopen kunt u meer omzet genereren. Om specifiek te zijn is een lead dus een contactaanvraag of offerteaanvraag via onze website. Wij zorgen ervoor dat deze aanvraag (na sortering op kwaliteit) bij u beland. Daarna stelt u een offerte op zodat uw nieuwe klanten binnenstromen. Wij danken ons succes aan het meedenken en hoge kwaliteit bieden. Wij zetten wel duizenden leads per maand door naar verschillende bedrijven!

Nieuwe klanten werven én uw omzet verhogen?

Het inkopen van leads is een efficiënt middel om direct uw omzet te verhogen.

Werkwijze bij trappen en kozijnen leads

Wij zorgen ervoor dat de juiste leads naar u verzonden worden om nieuwe klanten te werven. U loopt geen risico bij het kopen van trappen en kozijnen leads, aangezien u betaalt per lead. Bovendien mag u zelf uw pakket samenstellen. Een optie is om een lead te kopen op exclusieve basis. Dit betekent dat alleen u offerteaanvragen ontvangt. Tevens kunnen wij de aanvragen, ter vergelijking, ook naar andere bedrijven sturen als u daarmee akkoord gaat. Bevorder het werven van nieuwe klanten en verhoog uw omzet.

Kwaliteitscontrole

Onze websitebouwers en tekstschrijvers blijven ervoor zorgen dat de websites hoog scoren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom sturen wij een lead nooit direct door. Elke lead wordt door ons servicecenter gecontroleerd en gefilterd op kwaliteit. Maak bij de samenstelling van uw pakket het zo specifiek als u zelf wilt. Benut meerdere soorten leads, zoals trappen en kozijnen leads of kies voor één soort lead, bijvoorbeeld alleen trappen leads. De keuze ligt tijdens het kopen bij u.

nieuwe klanten werven

Vaste prijs per aanvraag!

Voor het kopen van een lead worden de kosten gebaseerd op de branche, methode en eisen. Tevens vragen wij bij een lead alleen de vaste prijs per aanvraag. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Of bent u al overtuigd en wilt u uw omzet verhogen met trappen en kozijnen leads? Neem contact met ons op en wij helpen u met het benutten van trappen en kozijnen leads. Zijn er hoge instapkosten? Absoluut niet! Daar doen wij niet aan. Met de vaste prijs per lead berekent u eenvoudig uw rendement.

Vrijblijvend meer informatie

Heeft u er vertrouwen in dat het werven van nieuwe klant op deze manier gemakkelijker wordt? Twijfel niet en begin nu met het kopen van trappen en kozijnen leads! Bij ons kunt u vrijblijvend meer informatie aanvragen. Zodra u het contactformulier heeft opgestuurd, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u deze methode van werven eerst proberen? U bent vrij om een proefperiode te draaien om te kijken of deze methode bij u past. Geen lead ontvangen? Dan ook geen kosten.

Voordelen van onze werkwijze

  • Geen risico (pay per lead)
  • Kwaliteitscontrole
  • Eigen regio & type lead bepalen
trappen lead