Kozijnen offerte

Kozijnen offertes aanvragen

Wanneer u op zoek bent naar kozijnen met vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit, dan bent u bij het netwerk van Van der Kolk trappen en kozijnen aan het juiste adres. Bij ons netwerk zijn kozijn specialisten van over het hele land aangesloten. Deze leveren zowel kunststof, als houten en aluminium raamkozijnen van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Bent u benieuwd naar de voordelen van de verschillende kozijn materialen? Of heeft u behoefte aan offertes op maat van verschillende bedrijven? Vul dan het contactformulier in. Wij helpen u graag!

De voordelen van onze dienstverlening

  • Zowel kunststof, houten als aluminium kozijnen
  • Scherpe prijzen
  • Besparen door vrijblijvend diverse aanbiedingen te vergelijken
  • U ontvangt snel een reactie

Vul vrijblijvend het offerteformulier in

Het aanvragen van diverse offertes is snel gedaan. Indien u het offerteformulier invult dan zorgen wij voor de verdere afhandeling van uw aanvraag. Wij sturen uw aanvraag door naar zorgvuldig geselecteerde kozijnenspecialisten bij u uit de buurt (maximaal 5). Op korte termijn ontvangt u vrijblijvend diverse voorstellen. Het is aan u om de offertes zonder enige verplichting te vergelijken.

Klanten over ons

review J. de waal van der kolkIk was op zoek naar een leverancier voor kunststof kozijnen. Deze heb ik via v.d. Kolk gevonden! De prijzen zijn zeer scherp en de offertes duidelijk en overzichtelijk.
J. de Waal

Gratis offertes aanvragen


Van der Kolk, netwerk van kozijnspecialisten. Gegarandeerd scherpe prijzen!

Op zoek naar aluminium, kunststof of houten kozijnen? Vind een vakman via ons netwerk!

houten kozijnen

Houten

Kozijnen van hout worden tegenwoordig voornamelijk geplaatst in monumentale panden, of door klanten die een authentiek design wensen. Het is tegenwoordig ook met kunststof mogelijk om de look van een houten kozijn te creëren. Dit betekent dat de verkoop van houten kozijnen de laatste jaren sterk is gedaald. Naast het creëren van een warme sfeer hebben houten kozijnen nog wel als voordeel dat deze makkelijk te repareren zijn bij kleine beschadigingen. Bovendien is een houten kozijn relatief goedkoop. Door warmteverlies loopt de prijs echter indirect op.
kunststof kozijnen

Kunststof

Kunststof wordt steeds vaker gebruikt als materiaal voor nieuwe kozijnen. Het grote voordeel hiervan is de hoge isolatiewaarde. Dankzij deze hoge isolatiewaarde wordt met een kunststof kozijn het warmteverlies binnenshuis beperkt, waardoor u kunt besparen op de energiekosten. Naast kunststof heeft ook aluminium met een koudebrug een hoog isolerende werking. Andere voordelen van kunststof kozijnen zijn het eenvoudige onderhoud en de lange levensduur. Wel zijn hier, in vergelijking met een houten raamkozijn, relatief hoge prijzen aan verbonden.
aluminium kozijnen

Aluminium

Aluminium kozijnen zijn met name geschikt vanwege enorme kracht van het materiaal. Zelfs bij heel brede of hoge kozijnen en een zwaar glas, zal een aluminium kozijn niet doorbuigen. Daarnaast is aluminium een zeer duurzaam product. Doordat 2.8% van het aardoppervlak uit de grondstof voor aluminium bestaat, is een kozijn van aluminium beter voor het milieu dan de houten of kunststof variant. De prijzen voor de kozijnen zijn afhankelijk van het feit of hier wel of geen koudebrug in is gebouwd.
kozijnen offertes

Besparen door te vergelijken

Door een offerteaanvraag te doen via het contactformulier krijgt u van diverse bedrijven uit uw regio offertes toegestuurd. Deze offertes kunt u vergelijken op prijs, voorwaarden en aanbod. Gaat u bijvoorbeeld voor het bedrijf dat het snelst bij u kozijnen kan plaatsen of toch liever naar de kozijnenspecialist die de laagste prijs biedt voor de klus? Kijk in ieder geval bij de kozijnen goed naar de mate van isolatie (ook dit verschilt bij kunststof nog al eens), en de afmetingen die hierbij worden gegeven. Kies uiteindelijk zelf voor het materiaal en de offerte die het beste aan uw wensen voldoet. U ontvangt maximaal 5 offertes!