Aluminium kozijnen

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Of bent u op zoek naar een nieuw, stevig, modern raamkozijn? Kies dan voor aluminium kozijnen. Wij helpen u hier graag bij. Onze professionals geven u graag meer informatie over hierover en plaatsen deze voor u. Aluminium kozijnen zijn geschikt voor iedere woning en er zitten vele voordelen aan. Wilt u hulp bij het uitzoeken van uw raamkozijn, dan ondersteunen wij u graag. Met ons landelijke netwerk komt er altijd een professional uit uw omgeving u helpen, tegen de laagste prijs. Daarnaast kunt u bij ons vrijblijvend offertes (maximaal 5) aanvragen. Neem daarom nu contact met ons op.

Aluminium kozijnen

Vergelijk vrijblijvend aluminium kozijnen offertes via ons netwerk!

Expert in het op maat maken, inmeten en monteren van aluminium kozijnen. Vraag nu een offerte aan.

Voordelen

Er zitten vele voordelen aan aluminium kozijnen. Zo is dit ontzettend sterk materiaal. Zo’n raamkozijn kan veel gewicht aan. Daarnaast zijn ze onderhoudsarm en hebben ze een elegante uitstraling. Raamprofielen zorgen ervoor dat uw woning goed geïsoleerd is, wat ervoor zorgt dat u lagere stookkosten heeft. Ook zijn ze duurzaam als u kiest voor gerecycled materiaal. Op deze manier kiest u niet alleen voor veel voordeel voor u, maar draagt u ook uw steentje bij aan een beter milieu. Voor meer informatie over de voordelen van aluminium kozijnen helpt onze professional u graag. Neem nu contact met ons op.

Aluminium vs stalen kozijnen

Momenteel zijn aluminium kozijnen populairder dan stalen raamprofielen. Nog niet zo heel lang geleden was dit anders, toen had men de keuze uit een houten en stalen raamkozijn. Dan bood een stalen kozijn meer voordelen. Staal is ook een sterk materiaal dat onderhoudsarm is en zorgt voor een goede isolatie. Staal is alleen veel duurder dan aluminium. Bent u dus op zoek naar alle voordelen, zoals een lange levensduur, van een stalen raamkozijn maar wilt u niet zoveel betalen? Kies dan voor aluminium kozijnen. Neem nu contact met ons op voor meer informatie. Onze professional vertelt u graag meer over beide soorten raamkozijnen.

Merken

Op het gebied van een raamkozijn zijn er veel merken die u kunnen helpen met het leveren hiervan. Elk merk heeft weer zijn eigen voor- en nadelen. Zo bestaan de merken Reynaers, Schuco en Sapa. Zowel Reynaers, Schuco als Sapa leveren grotendeels alleen alu producten, zoals raam- en deurkozijnen. Als u dus zeker weet dat u op zoek bent naar een raamkozijn van aluminium, zult u snel bij één van bovenstaande merken terecht komen. Als u geen voorkeur heeft voor details of een merk, kunnen wij ook helpen. Onze professional geeft u graag advies over de verschillende mogelijkheden en merken.

Schilderen

U kunt aluminium kozijnen wel schilderen, als u bijvoorbeeld bent uitgekeken op de kleur. Wel is dit lastiger dan bij bijvoorbeeld een houten raamkozijn. Maar zeker niet onmogelijk, daarom helpen wij u graag bij het schilderen van uw raamkozijn. Omdat het schilderen van aluminium lastiger is, is het verstandig om een professional in te schakelen. Voor alu kozijnen is een speciale verfsoort nodig, deze kunnen niet geverfd worden met verf voor hout. Onze professional geeft u graag meer informatie over het verven van uw raamkozijn en voert ook graag de klus voor u uit, tegen een lage prijs.

Gratis offertes aanvragen

contact met kozijnen expert

Onderhoud

Een raamkozijn van aluminium is onderhoudsarm. Dit houdt in dat zo’n kozijn weinig onderhoud nodig heeft. Vaak is een regelmatige schoonmaakbeurt met alleen een nat doekje al voldoende. Bij bijvoorbeeld houten raamprofielen kan houtrot ontstaan en moet u rekening houden met onderhoud zoal schuren en verven. Dit heeft u niet met alu kozijnen. Deze roesten en rotten niet en hebben dus geen last van vocht. Daarnaast trekken ze geen tot nauwelijks vocht en vuil aan. Eén van de grote voordelen van een aluminium raamkozijn is dat deze geen regelmatige schilderbeurt nodig heeft, aangezien deze kleurvast is.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Als u graag aluminium kozijnen wilt aanschaffen en laten plaatsen helpen wij u graag. Wij geven u advies over de mogelijkheden en installeren de raamkozijnen voor u. Wij beheren een landelijk netwerk van professionals. Hierdoor komt er altijd een professional uit uw omgeving uw kozijnen plaatsen, wat u weer scheelt in de kosten. Wij zorgen voor de beste service tegen de laagste prijs. Daarom kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u de prijs kunt vergelijken. Neem daarom snel contact met ons op en vraag uw vrijblijvende offerte aan!