Trapwangen bekleden

De zijkant van de trap wordt ook wel trapwang genoemd. De wangen slijten vaak sneller dan een gewone muur, doordat er vaak per ongeluk tegen aan geschopt wordt. Als u uw trap laat renoveren, kunt u ook meteen de trapwangen opnieuw laten bekleden. Benieuwd naar de prijzen van trapwangen bekleden?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Door het bekleden ziet de trap er weer zo goed als nieuw uit en de trapwangen gaan weer jaren mee. Wilt u meer weten over het bekleden van de trapwang of over de andere opties voor renoveren? Neem ook dan contact op en vergelijk gratis meerdere offertes.

Trapwang bekleden

Van der Kolk, vergelijk gratis diverse offertes.

Benieuwd naar de prijzen voor het bekleden van uw trapwang? Vraag gratis offertes aan voor het plaatsen van wangbekleding.

Soorten wangbekleding

Er zijn verschillende soorten wangbekleding. Meestal wordt voor het bekleden van de wangen gekozen voor hetzelfde materiaal als het materiaal van de trap zelf. Zo heeft u de keuze uit hout, pvc, linoleum en bijvoorbeeld kunststof. Daarnaast zijn er voor de wangbekleding nog meerdere materialen beschikbaar. U kunt ook kiezen voor een metalen trapwang die gegalvaniseerd is als wangbekleding. Om uw trap wat persoonlijker te maken, kunt u er natuurlijk voor kiezen om de wangbekleding in een ander materiaal te laten plaatsen dan het materiaal van de trap. Wilt u meer weten over de opties voor wangbekleding zoals een trapwang die gegalvaniseerd is? Neem dan contact met ons op.

Metalen trapwangen

Zoals eerder gezegd heeft u de optie voor een metalen trapwang. Deze optie wordt meestal gebruikt voor wangbekleding buitenshuis, maar tegenwoordig is het ook zeker een optie voor een trapwang binnenshuis. Dit past vaak goed bij een woning met een industrieel interieur, maar het kan ook zeker mooi staan bij een wat traditionelere woning. Zo kunt u kiezen voor een metalen trapwang die gegalvaniseerd is. Wilt u meer weten over metalen wangbekleding die gegalvaniseerd is of eventueel over het renoveren van de trapboom? Onze specialist komt graag bij u langs om u te informeren. Neem contact op door het contactformulier in te vullen.

Vervangen

Wanneer u traprenovatie uit laat voeren, is het verstandig om meteen de wangen te laten renoveren of vervangen. Zo is uw gehele trap weer zo goed als nieuw en gaan alle onderdelen weer jaren mee. In principe is een wang minder snel aan vervanging toe, dus in principe hoeft u bij het renoveren niet te kiezen voor een nieuwe trapwang of wangbekleding. Dan kan het zijn dat u op een gegeven moment alleen uw trapwang wilt vervangen of opnieuw bekleden, in plaats van een complete traprenovatie. Onze specialist komt bij u langs om te beoordelen of het vervangen of opnieuw bekleden van de trapwang voldoende is.

Verlichting

Wanneer u kiest voor wangbekleding kunt u ook kiezen voor verlichting bij de trapboom. Het plaatsen van verlichting op de trap komt steeds vaker voor. De verlichting zorgt voor een mooi uiterlijk van trappen en het zorgt ervoor dat deze uniek wordt. Daarnaast is het handig wanneer de trapopgang donker is, zo kunt u alsnog goed zien waar u loopt. Voor de verlichting van trappen wordt vaak gebruik gemaakt van LED-lampjes. De lampjes worden vaak geplaatst op de trapboom of wangen. Onze specialist vertelt u meer over verlichting van de trappen op de trapboom en zorgt voor het plaatsen van de verlichting en het bekleden van de trapboom.

Wangbekleding

Prijzen

De prijzen voor de diverse werkzaamheden verschillen. Zo zult u meer geld kwijt zijn aan een complete traprenovatie dan voor alleen het bekleden van een wang. Daarnaast hangt het ervan af waarmee u uw trapwang laat bekleden. Zo kunt u kiezen voor metalen wangen die gegalvaniseerd zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het bekleden en renoveren van trappen. Onze specialist komt graag bij u langs om u te informeren over de verschillende mogelijkheden en hij stelt u op de hoogte van de verschillende prijzen. Neem nu contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Contact met de specialist

Bent u op zoek naar een vorm van traprenovatie voor de wangen van uw trap? Laat uw trapwang opnieuw bekleden! Moet de trapboom ook aangepakt worden of bent u op zoek naar metalen wangbekleding die gegalvaniseerd is? Neem contact op via het contactformulier en de specialist komt bij u langs om informatie en advies te geven over traprenovatie en wangbekleding. Ook zorgt hij voor het bekleden van uw trapwang. U ontvangt de beste trap service tegen lage prijzen.