Trapverlichting

Een trap moet tegenwoordig functioneel en mooi zijn. Hij moet bij de ruimte passen en bij de woning. Daarnaast worden er steeds meer extra opties bedacht voor een trap. Eén hiervan is inbouw trapverlichting. Dit geeft een trap een mooie uitstraling en het zorgt ervoor dat u geen gebruik hoeft te maken van verlichting in de hal, waardoor u uiteindelijk bespaart op uw energierekening. Nog meer besparen?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Er zijn vele mogelijkheden en extra opties voor led trapverlichting, zoals een automatische functie door middel van een sensor. Neem voor het inbouwen van de verlichting tegen lage prijzen neemt u contact met ons op via het offerteformulier op deze pagina.

trapverlichting

Trapverlichting inbouwen? Vergelijk gratis offertes!

Expert op het gebied van inbouwen van automatische trapverlichting. Vraag gratis meerdere offertes aan.

Automatische of manueel

Voor inbouw led trapverlichting is er de optie om te kiezen voor een automatische bediening, maar u kunt ook kiezen voor een handmatige bediening. Bij de automatische bediening wordt er vaak gebruik gemaakt van een sensor. Door de sensor wordt opgemerkt dat iemand op de trap loopt en zo worden de led lampjes geactiveerd.

Led lampjes zijn erg energiezuinig, waardoor het u niet veel geld kost als het gaat om uw energierekening. Bij een handmatige bediening wordt bij de inbouw een knop geregeld waarmee u de led lampjes aan kunt zetten.

Traptrede verlichting

De meest voorkomende vorm van automatische trapverlichting, zijn led lampjes onder de traptrede. U heeft de keuze uit losse lampjes, of uit een strook met led lampjes. Voor een sfeervol effect kiest u voor één of twee lampjes onder de traptrede. Een hele strook wordt al snel te veel en is meer geschikt voor bijvoorbeeld een kroeg of studentenhuis. Voor de traptrede verlichting wordt vaak gekozen voor inbouw lampjes, waardoor ze ingebouwd worden in de trap en u alleen het licht ziet en niet de complete lamp. Zo neemt het niet veel ruimte in, maar geniet u wel van een sfeervol verlichte trap.

Soorten trapverlichting

Er zijn vele diverse soorten trapverlichting. Led lampjes voor onder de traptrede of in de trapleuning is het populairste, vanwege het feit dat dit energiezuinig is. Maar ook als het gaat om led lampjes zijn er vele verschillende soorten automatische verlichting verkrijgbaar. Daardoor is er altijd een variant beschikbaar die aansluit op uw wensen, uw trappen en uw woning. Zo zijn er vele modellen, maar ook vele kleuren verkrijgbaar. Als u verlichting laat inbouwen bij uw trap is het verstandig om u eerst te verdiepen in alle opties. Ook vraagt u gemakkelijk om informatie over automatische led trapverlichting bij onze specialist.

Trapleuning met verlichting

De meest populaire keuze voor automatische trapverlichting is om deze onder de traptrede te plaatsen. Hier valt de lamp immers niet op en hier kan de lamp mooi weggewerkt worden. Het is ook een optie om te kiezen voor het inbouwen van lampjes in de trapleuning. Ook dit kan erg mooi en sfeervol staan en is als automatische variant met een sensor verkrijgbaar. Voor de inbouw van lampjes bij de trapleuning wordt gekozen voor het inbouwen in de trapleuning zelf of in de muur bij de trapleuning. Het hangt af van de mogelijkheden voor de inbouw van de lampjes.

Prijzen

Voor het inbouwen van trapverlichting worden verschillende prijzen gehanteerd. De prijzen hangen namelijk af van verschillende zaken. Zo hangt het ervan af voor welke verlichting u kiest, of u automatische trapverlichting met een sensor of één met handmatige bediening in plaats van automatische. Daarnaast hangt het af van de plek van de automatische led trapverlichting. Wilt u deze in de traptrede, in de trapleuning of misschien in beide? Er zijn veel opties voor led lichtjes bij uw trap. Onze vakman komt graag bij u langs om u te informeren over alle mogelijkheden voor het inbouwen en de prijzen hiervan.

Contact met een vakman

Voor een mooi effect bij uw trap, of als besparing op normale verlichting, is er de optie om te kiezen voor trapverlichting. Er bestaat tegenwoordig automatische led verlichting waardoor het licht in de hal niet meer aan hoeft. Hierdoor bespaart u geld als het gaat om uw energierekening en het ziet er natuurlijk erg mooi en sfeervol uit. Voor het inbouwen van verlichting in trap, met sensor in de traptrede, bent u bij ons aan het juiste adres. Trapverlichting voor u in uw trap tegen lage prijzen. Neem nu contact op.

traptreden led verlichting