Trapbekleding betonlook

Bent u op zoek naar een mooie vorm van trapbekleding en een expert op het gebied van traprenovatie? Houdt u van een strakke en simpele uitstraling? Kies dan voor de betonlook en laat deze door onze professional plaatsen. De betonlook is een trend die steeds meer gezien wordt. Voor een strak en simpel uiterlijk kunt u ervoor kiezen om een complete betonnen trap te laten plaatsen. Benieuwd naar de prijzen van trap met betonlook?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Helaas voelt beton vaak koud aan en kunt u een complete betonnen trap niet makkelijk vervangen. Daarom is de betonlook als trapbekleding een mooi alternatief op het gebied van traprenovatie, met veel voordelen. Zo voelt dit niet zo koud aan en kan deze in verschillende betonkleuren geleverd worden.

trapbekleding betonlook

Een industriële look voor uw trap? Kies de betonlook!

Laat de trapbekleding met betonlook professioneel plaatsen. Vergelijk maximaal 5 offertes.

Slijtvast en duurzaam

Er wordt steeds vaker gekozen voor een betonlook als trapbekleding wanneer men bezig gaat met een traprenovatie. Hierdoor zijn er ook steeds meer ontwikkelingen en kunt u dus niet alleen kiezen voor een vloer met een industrieel uiterlijk, maar ook voor trapbekleding met een industriële look. Op deze manier sluit het uiterlijk van uw woning goed op elkaar aan en kunt u uw smaak duidelijk naar voren laten komen. De keuze voor een betonlook is daarnaast ook een verstandige. Deze is namelijk slijtvast en duurzaam. Dit zorgt ervoor dat u er weinig onderhoud aan heeft. Vooral als u kiest voor laminaat in betonlook.

Voor-en nadelen

Zoals met alles zitten er ook aan de betonlook als trapbekleding voor- en nadelen. Voor deze industriële look wordt er cement op uw trap aangebracht. Dit zorgt er dus wel voor dat het aanbrengen hiervan langer duurt dan andere vormen van trapbekleding.

Tijdens de traprenovatie moet het cement eerst drogen en daarna moet het afgewerkt worden. Daarentegen geeft het een natuurlijke en strakke uitstraling wat bij veel stijlen en materialen past. Ook is deze vorm van trapbekleding makkelijk in onderhoud, slijtvast, duurzaam en brandveilig.

Betonlook verf op uw houten trap

U kunt voor uw traprenovatie in plaats van een laag cement op uw trap ook kiezen voor verf als trapbekleding. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten verf verkrijgbaar die zorgen voor een betonlook. Deze zijn ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u op een vrij makkelijke manier zorgen voor een
industriële look, passend bij de rest van uw interieur en het kleurschema hiervan. Een professional kan u meer informatie geven over de optie om uw houten trap te schilderen als vorm van trapbekleding met als resultaat een betonlook.
trap bekleden betonlook

Prijzen

De prijzen voor een industriële look als trapbekleding lopen uiteen. Zo hangt het af van uw keuze voor verf of cement. Bij het bekleden van de trap met een laag cement duurt het vaak wat langer, wat ervoor zorgt dat de kosten voor manuren meer zijn dan bij het schilderen van de betonlook. Andere factoren die van invloed zijn op de prijs is het model van de trap, het aantal treden, het wel/niet bekleden van de trapwangen en stootborden en eventuele extra opties als verlichting. Wij verzorgen voor u een traprenovatie tegen lage prijzen. Vraag daarom snel een gratis offerte aan en neem contact op via het contactformulier.

traprenovatie betonlook

Gratis offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van traprenovatie? Wilt u uw trap (opnieuw) laten bekleden? Neem dan contact op via het formulier. Wij sturen een professional uit uw omgeving naar u toe. Hij geeft u meer informatie over traprenovatie, trapbekleding en de betonlook. Daarnaast kijkt hij naar de mogelijkheden in uw woning en voert hij de traprenovatie voor u uit. Wilt u een nieuwe look voor uw trap? Dan is een industriële look misschien iets voor u. Neem nu contact op via het contactformulier en ontvang een gratis offerte.