Van Der Kolk trapbekleding

Vul vrijblijvend het offerteformulier in

Vul vrijblijvend het formulier in en wij verzorgen de verdere afhandeling. Uw aanvraag zetten wij door naar zorgvuldig geselecteerde specialisten bij u uit de buurt (maximaal 5). Op korte termijn ontvangt u vrijblijvend diverse voorstellen die u met elkaar vergelijkt. Kies de beste aanbieding en bespaar!

Trapbekleding

In plaats van een traprenovatie kunt u er ook voor kiezen om uw trap opnieuw te bekleden. Hiermee creëert u een nieuwe look, en verhelpt u slijtage. De kosten voor trapbekleding zijn over het algemeen lager dan die voor het renoveren van uw trappen.

Tegenwoordig zijn er verschillende vormen van trapbekleding mogelijk. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een betonlook, of een bedekking van PVC. Daarnaast vormt laminaat momenteel het meest gewenste product voor het bekleden van de trappen in Nederlandse huishoudens.

Welke keuze u maakt is afhankelijk van uw wensen en voorwaarden. Vraag via het contactformulier offertes aan (maximaal 5) voor het bekleden van uw trap. Wij garanderen een scherpe prijs!

Uw trap een nieuwe look geven met trapbekleding?

Vergelijk meerdere offertes (maximaal 5) voor trapbekleding. Gegarandeerd een scherpe prijs!

soorten trapbekleding

Voor iedere trap een passende oplossing

Door contact te leggen met de professionals uit ons netwerk, bent u ervan verzekerd dat uw wensen perfect worden nagevolgd. Zij vinden samen met u een passende oplossing voor uw trap. Wilt u bijvoorbeeld een trapbekleding die veilig en slijtvast is, zoals laminaat? Of gaat u juist voor een elegante en stijlvolle look, met een houten trapbedekking? Onze experts helpen u met het ontwerp en het bekleden zelf. Het is tevens mogelijk om een doorlopende bekleding aan te vragen. Dit is in veel gevallen een vloerbedekking die doorloopt in de gang of overloop.

trapbeklding vloerbedekking

Vloerbedekking

Het stofferen van een trap met vloerbedekking is een tweede vorm van trapbekleding. Van oudsher vormde vloerbedekking de standaard methode van trap bekleden. Hoewel tegenwoordig laminaat vaker wordt toegepast, heeft een vloerbekleding verschillende voordelen. Zo is een vloerbedekking geluidsvast, en warm aan de voeten in de winterperiode. Daarnaast voorkomt u met een goed tapijt dat uw huisgenoten uitglijden over de treden. Door een doorlopende bekleding in te stellen profiteert u bovendien van een mooie continuïteit in stijl. Vloerbedekkingen zijn verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren. Hierdoor kunt u de trapbekleding personaliseren.

trapbekleding hpl cpl laminaat

HPL/CPL laminaat

Laminaat vormt één van de meest voorkomende vormen van trapbekleding vandaag de dag. Zowel HPL (highly pressured laminate) als CPL (continiously pressed laminatie) varianten worden in grote hoeveelheden geproduceerd en geleverd. Het grootste voordeel van laminaat is dat dit veilig en slijtvast is. Daarnaast is het eenvoudig schoon te houden, waardoor u er weinig omzien naar heeft. Het nadeel van laminaat is dat het geluid maakt wanneer er op gelopen wordt. Dit kunt u eventueel afwenden door de trap deels te bekleden met een loper. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

trapbekleding betonlook

Betonlook

Eén van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van trabekleding is de betonlook. Met de betonlook wordt uw trap niet daadwerkelijk gemaakt van beton, maar wordt laminaat of vinyl ingezet met de authentieke uitstraling van beton. Met de betonlook profiteert u daarom van de voordelen van de kunststof afwerking, maar heeft u tevens een unieke blikvanger in huis. Dankzij het rustieke design van de betonlook is deze tevens goed toepasbaar voor het bekleden van trappen van natuurlijk materiaal. Vraag bij uw leverancier naar de mogelijkheden en de kosten die hieraan verbonden zijn.

trapbeklding pvc

PVC of Vinyl

Trapbekleding kan ook bestaan uit PVC of Vinyl. Het grote voordeel van Vinyl is dat dit in zelfklevende treden uit één stuk kan worden geleverd. Zo kunt u eenvoudig uw eigen trap bekleden. Trapbekleding van PVC kan over trappen van elk materiaal worden geplaatst, vaak zonder hak- of breekwerk. Daarnaast is PVC eenvoudig schoon te houden, door het met een vochtige doek af te nemen. Wilt u verzekerd zijn van een stevige en slijtvaste trapbedekking, dan raden wij aan om eens contact op te nemen met een trapspecialist die deze vorm van bekleding aanbiedt.

trapbekleding offerte

Vrijblijvend contact

Wilt u weten welke mogelijkheden van trapbekleding het meest geschikt zijn voor uw woning? Twijfelt u tussen laminaat en PVC, of heeft u vragen over de designs voor vloerbedekking? Vul vandaag nog het contactformulier op deze pagina in, en uw vragen worden zo spoedig mogelijk beantwoord. U ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende offertes op maat van specialisten bij u uit de buurt. Het is aan u om de aanbiedingen met elkaar te vergelijken.