Nieuwe trap

Een trap is in iedere woning met meerdere verdiepingen onmisbaar. Als u gaat verhuizen, of woont in een woning waarbij de trap wat ouder is, laat u een nieuwe maken en plaatsen door een trappenmaker. Trappen zijn een investering waar u jaren van wilt genieten. Benieuwd naar de prijzen?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Er zijn veel soorten waar u uit kunt kiezen als u op zoek bent naar een nieuwe trap. Denk bijvoorbeeld aan een houten of stalen variant, of een zoldertrap. Ook traprenovatie is een optie als uw trap ouder is. Vraag gratis diverse offertes aan voor het renoveren of plaatsen een nieuwe trappen. Gegarandeerd scherpe prijzen.

nieuwe trap

Via Van der Kolk vergelijkt u kosteloos meerdere offertes.

Expert in het plaatsen van nieuwe stalen, betonnen en houten trappen. Vraag nu gratis diverse offertes aan.

Soorten trappen

Er zijn diverse soorten trappen. Zo bestaan er wenteltrappen, spiltrappen, open of dichte varianten of bijvoorbeeld een zoldertrap. Doordat er meerdere soorten zijn, is er altijd een nieuwe te vinden naar uw smaak. Zo zijn er trappen die mooi zijn voor in een open, grote, hal en er zijn nieuwe trappen die passen in een kleinere ruimte. Ook heeft u de optie om een trap op maat te laten maken, zodat deze goed past in uw woning. Voor een zoldertrap kunt u kiezen uit een vaste variant, zodat u beter gebruik kan maken van de zolder.

Hout of staal?

De meest populaire keuzes voor een nieuwe trap zijn een houten of stalen variant. Houten trappen hebben een authentieke uitstraling die met andere materialen vaak niet na te bootsen is. Daarnaast is een hout ook een veelzijdig materiaal, waardoor u met een houten variant alle kanten op kan.

Stalen trappen zijn vaak wat strakker en moderner en worden vaak ook ingezet voor buiten, bijvoorbeeld als brandtrap. Een stalen variant kan ook mooi bewerkt worden, waardoor dit goed aansluit bij uw woning.

Trapbekleding

In plaats van het zoeken naar een nieuwe trap, is trapbekleding ook een optie. Trapbekleding is te vinden in vele soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan stofferen, waarbij er eigenlijk tapijt gelegd wordt over uw trap. Er bestaat ook houten of stalen trapbekleding, of u kiest voor linoleum of beton. Een trappenmaker vertelt u graag welke opties er zijn als het gaat om trapbekleding. De voordelen van trapbekleding en traprenovatie zijn dat dit stukken goedkoper is dan het plaatsen van nieuwe trappen en u zit minder lang in de werkzaamheden. Uw trap kan weer jaren vooruit met traprenovatie.

Nieuwe zoldertrap

Veel woningen beschikken over een zolder. Vaak zijn de trappen naar de zolder weggewerkt naar boven, welke naar beneden gehaald wordt als men naar de zolder moet. Als u graag meer gebruik wilt maken van uw zolder, door hier bijvoorbeeld een slaapkamer van te maken, is het een optie om te kiezen voor een vaste zoldertrap. Onze trappenmaker komt bij u langs om te kijken naar de opties voor het maken en plaatsen van een zoldertrap. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor een zoldertrap of andere soorten trappen, waar wij u mee helpen.

Nieuwe trappen

Prijzen

De prijzen voor de werkzaamheden aan trappen verschillen. Wilt u een nieuwe trap laten plaatsen? Bent u op zoek naar houten of stalen trappen? Of wilt u alleen trapbekleding laten plaatsen of traprenovatie uit laten voeren? Dit heeft allemaal invloed op de uiteindelijke prijzen. Onze trappenmaker komt graag bij u langs om uw huidige situatie te bekijken en om u meer te vertellen over de mogelijkheden en de prijzen hiervan. Door het contactformulier in te vullen ontvangt u een gratis offerte, zodat u prijzen kunt vergelijken. Hierdoor vindt u altijd de beste deal. Neem daarom nu contact op en vul het contactformulier in.

Kom in contact met een vakman

Bent u op zoek naar een trappenmaker die voor u een nieuwe houten of stalen trap maakt en plaatst? Of wilt u trapbekleding laten plaatsen of traprenovatie uit laten voeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren alle werkzaamheden aan uw trap uit en plaatsen eventueel een nieuwe. Dit doen wij tegen lage prijzen, zodat u optimaal geniet van het eindresultaat. Neem contact op door het contactformulier in te vullen, onze trappenmaker komt graag bij u langs om u te informeren en adviseren over uw nieuwe trap.