Van Der Kolk Traprenovatie

Traprenovatie

Is uw trap aan slijtage onderhevig en eigenlijk dringend aan vervanging toe? Kunnen uw trappen wel weer eens een nieuw kleurtje gebruiken? Denk dan eens aan traprenovatie, voordat u een volledig nieuwe trap besteld. Het renoveren van trappen is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden, door de relatief lage kosten en verbouwtijd die aan de renovatie verbonden zijn. Aan Van der Kolk trappen zijn specialisten verbonden die u van advies kunnen dienen over traprenovatie, en tevens uw trap kunnen renoveren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Via het contactformulier vraagt u vrijblijvend en kosteloos meerdere offertes aan bij specialisten uit uw regio.

De voordelen van onze dienstverlening

  • Zowel nieuwe trappen als renovatie en bekleding
  • Scherpe prijzen, voor ieder gewenst materiaal
  • Besparen door vrijblijvend diverse aanbiedingen te vergelijken

Vul vrijblijvend het offerteformulier in

Vul vrijblijvend het formulier in en wij verzorgen de verdere afhandeling. Uw aanvraag zetten wij door naar zorgvuldig geselecteerde specialisten bij u uit de buurt (maximaal 5). Op korte termijn ontvangt u vrijblijvend diverse voorstellen die u met elkaar vergelijkt. Kies de beste aanbieding en bespaar!

Gratis offertes aanvragenTraprenovatie of nieuwe trap (*)

Gewenst materiaal (*)

Omschrijving (*)


Gewenste eerste werkdag (*)Van Der Kolk, vergelijk offertes voor uw traprenovatie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan voor het renoveren of de reparatie aan uw trap!

traptreden renoveren

Traptreden in diverse materialen

Bij traprenovatie worden over de bestaande treden nieuwe traptreden geplaatst. Dit betekent dat trappen van hout, opzetstukken van laminaat kunnen krijgen tijdens het renoveren. Het kan dus lijken of u in één dag een volledig nieuwe trap heeft laten plaatsen. Dit terwijl het renoveren veel eenvoudiger en goedkoper is. Bij een traprenovatie kunt u nieuwe traptreden van zowel hout, laminaat, aluminium als (roestvrij)staal laten plaatsen.

trapleuning renoveren

Trapleuningen

Zijn uw traptreden nog wel van voldoende kwaliteit, maar vallen de leuningen bijna van de muur af? Dan kunt u er ook voor kiezen om bij de renovatie’ alleen de leuningen te vervangen. De meeste trapleuningen worden van hout gemaakt, al zijn ze ook beschikbaar in aluminium, laminaat, staal en roestvrijstaal. Het grote voordeel van een trapleuning is dat deze het bestijgen van de trap een stuk eenvoudiger maakt. Door het renoveren van de leuningen draagt u dan ook in hoge mate bij aan het wooncomfort van u en uw huisgenoten.

Van der Kolk, ruim 35 jaar ervaring

Bij Van der Kolk trappen en kozijnen hebben we al ruim 35 jaar ervaring met het verbinden van onze klanten voor traprenovatie met specialisten op het gebied van renoveren. Al onze gelieerde vakmannen zijn erkend specialist op het gebied van traprenovatie. Heeft u vragen over de mogelijkheden van traprenovatie? Of wilt u weten of het financieel voordelig is uw trap te laten renoveren? Stel uw vraag vandaag nog. Onze specialisten helpen u graag.

Offerte voor traprenovatie

Vraag via het contactformulier verschillende offertes aan van specialisten uit uw regio. Geeft op het formulier zo nauwkeurig mogelijk uw wensen aan: gaat het om een volledige traprenovatie? Of wilt u alleen de leuningen renoveren? Wij zorgen voor verscheidene offertes op maat, die u zelf op basis van prijzen kunt vergelijken. Wij helpen u graag verder!