Spiltrappen

Een trap is onmisbaar in een woning met meerdere verdiepingen. Er zijn verschillende soorten trappen, zo bestaat er de spiltrap. Deze zijn vaak verkrijgbaar als stalen trap, waarbij de treden in een centrale spil zijn bevestig. Hierdoor is er vrij weinig ruimte nodig voor een spiltrap en daardoor is deze trap uitermate geschikt voor kleine ruimtes. Maar tegenwoordig moet een trap niet alleen functioneel zijn, maar er ook mooi uitzien. Meer informatie van de vakman?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Daarom is de spiltrap verkrijgbaar in verschillende materialen en designs. Een trappen specialist geeft u informatie en advies over spiltrappen en zorgt voor het plaatsen ervan, tegen lage prijzen. Neem nu contact op en ontvang gratis diverse offertes van bedrijven bij u uit de regio.

Spiltrappen

Van der Kolk: vergelijk meerdere spiltrappen offertes

Expert in het plaatsen van uw spiltrap, zowel stalen, houten en gietijzeren spiltrappen. Vraag nu diverse gratis offertes aan!

Stalen, gietijzeren of houten

Spiltrappen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waarbij de stalen variant het meest gebruikt wordt. Daarnaast heeft u ook de keuze uit een gietijzeren of houten variant. Deze materialen hebben voor- en nadelen, vaak komt het er op neer wat u zelf het mooiste vindt. Houdt u van een authentieke uitstraling, dan zijn houten spiltrappen een goede optie. Stalen spiltrappen zijn ontzettend sterk en ook de meest voorkomende variant. Vaak hebben spiltrappen een stalen constructie, en worden er bijvoorbeeld houten treden geplaatst. Onze vakman informeert u over een houten, gietijzeren of stalen spiltrap.

Ruimte besparen

Met spiltrappen kunt u gemakkelijk ruimte besparen. Doordat stalen spiltrappen door de constructie om de spil heen lopen, nemen deze niet veel ruimte in beslag. Hierdoor is deze variant van een trap erg geschikt voor een kleine ruimte. Heeft u dus niet veel ruimte, maar wilt u graag een trap laten plaatsen door een vakman, dan zijn spiltrappen erg geschikt. Daarnaast zijn er tegenwoordig meerdere opties beschikbaar voor een spiltrap, waardoor deze aan uw smaak aangepast kan worden. Wilt u meer weten over stalen spiltrappen of andere soorten en of deze geschikt is voor uw woning, neem dan contact met ons op.

Verschil met een wenteltrap

Veel mensen denken dat een wenteltrap hetzelfde is als een spiltrap, maar dit is niet het geval. Een wenteltrap draait ook omhoog, maar zit niet vast aan een centrale spil. Bij een wenteltrap ontbreekt dus de centrale kolom waaraan de trap omhoog draait. Als u twijfelt tussen een wenteltrap of een spiltrap, komt onze vakman graag bij u langs om u meer informatie te geven over beide varianten. Wanneer u besluit om een wenteltrap te plaatsen, voert onze specialist dit graag voor u uit. Neem daarom nu contact met ons op.

Zelf een spiltrap bouwen

Wanneer u een nieuwe trap wilt plaatsen, heeft u ook de optie om zelf een spiltrap te bouwen. Hiervoor is vaak een bouwpakket verkrijgbaar. Zorg ervoor dat u de juiste afmetingen heeft. Zodra u het bouwpakket binnen heeft, volgt u de instructies en bouwt u uw eigen spiltrap. In principe ligt de prijs lager voor het zelf bouwen, aangezien het inschakelen van een specialist natuurlijk geld kost. Als u geen verstand heeft van afmetingen en er niet uitkomt met het bouwpakket, zorgt onze vakman voor het plaatsen tegen een lage prijs.

Spiltrap

Prijzen

De prijzen voor spiltrappen zijn verschillend. Zo hangt het ervan af hoe groot de spiltrap wordt en voor welk materiaal u kiest. Zo heeft u de keuze uit stalen, houten of gietijzeren spiltrappen en kunt u kiezen voor een kant en klaar bouwpakket of voor een stalen spiltrap speciaal voor uw woning, met speciale afmetingen. Wij zorgen voor het plaatsen van uw spiltrappen tegen lage prijzen en wij zorgen ervoor dat u de beste service ontvangt van onze vakman. Neem daarom contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Onze vakman komt bij u langs en neemt de afmetingen van de trap op en zorgt voor het plaatsen.

Contact met de vakman

Bent u op zoek naar een houten of gietijzeren spiltrap? Of wilt u meer informatie over de diverse mogelijkheden bij stalen spiltrappen? Onze specialist op het gebied van spiltrappen helpt u graag verder. Hij zorgt voor het plaatsen van de stalen spiltrap tegen lage prijzen en helpt met de afmetingen en het bouwpakket van de stalen trap. Neem contact op door het contactformulier in te vullen. Onze vakman komt bij u langs en zorgt ervoor dat de afmetingen goed opgemeten en doorgegeven worden en dat het bouwpakket van de trap goed in elkaar gezet wordt. Wij zorgen voor de beste trap service tegen lage prijzen.