Dichte trap bekleden

Tegenwoordig is een trap niet alleen een handig middel om een verdieping hoger of lager in uw woning of pand te bereiken, maar is het ook belangrijk hoe deze eruit ziet. Het draagt immers bij aan de sfeer in uw woning. Wilt u meer informatie?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Voor een dichte trap zijn er vele mogelijkheden, deze kunt u bijvoorbeeld laten bekleden met diverse materialen. Ook kunt u het bekleden zelf doen, als u enigszins handig bent. Ziet u het zelf bekleden niet zitten, neem dan contact op door het contactformulier in te vullen. U ontvangt gratis offertes.

Dichte trap bekleden

Via Van der Kolk vergelijkt u gratis meerdere offertes

Uw dichte trap bekleden? kom in contact met meerdere specialisten bij u uit de regio. Vraag kosteloos maximaal 5 offertes aan.

Laminaat, linoleum of tapijt

Er zijn vele soorten trapbekleding waar u uit kunt kiezen voor diverse soorten trappen. Een veel gebruikt materiaal is tapijt. U laat uw dichte trappen stofferen als u kiest voor tapijt. Dit zorgt voor een warme uitstraling en een fijn gevoel aan uw voeten. Daarnaast kan dit het geluid dempen, wanneer er op de trappen gelopen wordt. Laminaat is in principe makkelijk te leggen, een klus die u zelf uit kan voeren. Linoleum wordt op dichte trappen vastgeplakt, waardoor deze werkzaamheden behoorlijk precies zijn. Of u kiest voor linoleum, laminaat of tapijt hangt van uw smaak af en van de uitstraling die u kiest.

Oude trapbekleding verwijderen

Als u kiest voor nieuwe trapbekleding voor uw dichte trap, is het belangrijk dat eerst de oude trapbekleding verwijderd wordt. Dit kan nogal een werk zijn, aangezien er vaak lijmresten zijn, zoals bij linoleum als trapbekleding. Deze lijmresten moeten met water verwijderd worden, of met een speciaal middel om lijmresten te verwijderen. Ook kan het zijn dat het materiaal is vastgeniet, waardoor er veel nietjes verwijderd moeten worden. Voor het verwijderen van oude trapbekleding van dichte trappen schakelt u gemakkelijk een professional in. Zo blijft de nieuwe trapbekleding het beste zitten.

Zelf een dichte trap met laminaat bekleden

Het bekleden van een dichte trap met laminaat is een klus die u zelf uit kan voeren. Zorg ervoor dat het oppervlakte strak en schoon is en er geen lijmresten meer aanwezig zijn. Meet alle treden in en zaag deze op maat. Controleer of de treden goed zijn door deze neer te leggen op de trap. Zaag dus niet meteen alle treden in één keer, maar controleer elke trede. Vervolgens kunt u de dichte trap met laminaat bekleden. Zorg voor een goede lijm en zorg voor stootborden. Zo geniet u van een trap die u zelf heeft bekleden.

Open trap dichtmaken

In het geval u een open trap heeft, kunt u kiezen voor het dichtmaken hiervan. Deze klus valt onder traprenovatie en voeren wij dus graag voor u uit. Het dichtmaken van open trappen zorgt ervoor dat er minder geluidsoverlast ontstaat en u bespaart hier energie mee. Daarnaast is het vaak mooier om dichte trappen te voorzien van trapbekleding. Wij helpen u met het bekleden en daarnaast bent u bij ons voor het dichtmaken van open trappen en trapbekleding voor dichte trappen tegen lage kosten aan het juiste adres.

Trapbekleding

Kosten

De kosten voor het bekleden van trappen verschillen. Zo hangt het af van hoe groot de dichte trap is en waarmee u deze wilt laten bekleden. Denk bijvoorbeeld aan laminaat, linoleum of tapijt als trapbekleding. Daarnaast hangt het ervan af of u kiest voor alleen bekleden, of een complete traprenovatie zoals het dichtmaken van open trappen. Ook hangt het ervan af of u zelf aan de slag gaat, of een specialist de werkzaamheden uit laat voeren. Onze specialist komt graag bij u langs om u te informeren over de vele mogelijkheden voor trapbekleding of traprenovatie en de kosten hiervan.

Gratis offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van trapbekleding? Wilt u uw dichte trap laten bekleden met bijvoorbeeld laminaat, linoleum of tapijt? Of wilt u een open trap dichtmaken? Wij helpen u graag verder. Wij voeren traprenovatie voor u uit en bekleden dichte trappen tegen lage kosten. Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om trapbekleding en traprenovatie. Voor informatie, advies en het uitvoeren van werkzaamheden met trappen neemt u contact met ons op. Vul het contactformulier in en ontvang een gratis offerte.