Kozijnen Hengelo

Hoe is het gesteld met de status van uw kozijnen? Indien de duurzaamheid of de isolerende waarde te wensen over laat dan schakelt u een vakman uit Hengelo in. U kunt bij ons terecht voor alle soorten kozijnen als houten, aluminium en kunststof kozijnen. Kunststof raamkozijnen hebben een heel hoge isolatiewaarde, en kennen relatief lage prijzen. Wij plaatsen en vervangen naast kantelramen, ook deuren en vaste- en draaikiepramen.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en u ontvangt maximaal 5 offertes van kozijnenspecialisten uit Hengelo en omgeving. Vergelijk de aanbiedingen vervolgens in alle rust op kosten, opties en voorwaarden. Op deze manier kiest u altijd voor een bedrijf dat goed bij u past!

Kozijnen Hengelo

Van der Kolk, netwerk van kozijnspecialisten. Gegarandeerd scherpe prijzen!

Op zoek naar aluminium, kunststof of houten kozijnen? Vind een vakman via ons netwerk! Ook voor traprenovatie en trapbekleding.

kozijnen offertes vergelijken

Ruime ervaring in het vakgebied

Wanneer u uw kozijnen laat vervangen door een professional van Van der Kolk, dan weet u zeker dat de klus snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Dit komt doordat alle kozijnspecialisten die zich bij ons hebben aangesloten over de juiste diploma’s beschikken, en tevens een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden over isolatiewaarde van de producten, de keurmerken die men aanbiedt of de verschillen in prijzen. Daarnaast helpen onze specialisten uit Hengelo u met plezier bij het plaatsen en vervangen van zowel hardhouten, als kunststof en aluminium raamkozijnen. Is uw raamprofiel kapot? In sommige gevallen is het mogelijk om deze met een reparatie voldoende te herstellen.

Keurmerken

Om de klasse, veiligheid en duurzaamheid van producten te garanderen, wordt er in Nederland, en ook in Hengelo veel gewerkt met keurmerken. Dergelijke keurmerken worden door een onafhankelijk testbureau uitgegeven, zodat het product daadwerkelijk van hoge kwaliteit is. Voor kozijnen bestaan er diverse keurmerken. Kijk bij houten kozijnen onder meer naar het keurmerk FSC of PEFC, zodat u verzekerd bent van een verantwoord bosbeheer. Voor de kwaliteit van het kunststof bestaan er de keurmerken SKG of KOMO die dit garanderen. Tot slot bestaan er voor aluminium raamoplossingen ook kwaliteitslabels, zoals de PKVW en VMRG. Wil u hier meer over weten, onze vakmannen uit Hengelo kunnen u van de benodigde informatie voorzien.

Besparen door te vergelijken

Zou u graag uw kozijnen willen vervangen door beter isolerende exemplaren? Hebt u een vraag over het verwijderen van houtrot? Of bent u benieuwd naar het verschil tussen het vervangen van de kozijnen, en het uitvoeren van een reparatie? Geef dan op het contactformulier aan waar u naar op zoek bent, en wij zullen uw hulpvraag spoedig beantwoorden, of u een aantal vrijblijvende offertes toesturen van experts uit Hengelo. Het is aan u om deze met elkaar te vergelijken op basis van prijzen, en te kiezen voor de professional die bij u past. Wij garanderen dat uw kunststof, houten en aluminium raamprofielen bij ons in goede handen zijn.

Gratis offertes aanvragen

kunststof kozijnen Hengelo

Kunststof kozijnen

Momenteel vormen kunststof kozijnen een favoriete keuze bij de meeste mensen uit Hengelo. Dit komt ten eerste door de hoge isolatiewaarde die dit product met zich meebrengt. Door het plaatsen van kunststoffen raamprofielen in combinatie met hoogrendement isolatieglas, is het mogelijk om tot wel 80% te besparen op uw huidige energierekening. Bovendien draagt u op deze wijze bij aan een beter milieu. Een tweede voordeel van kunststof is de lage onderhoudsintensiviteit. Het onderhoud van de kunststof raamkozijnen bestaat enkel uit het periodiek reinigen van het oppervlak en het voorkomen van groene aanslag. Als u dit bijhoudt en er geen beschadigingen ontstaan, dan loopt de levensduur van het materiaal op tot wel 50 jaar. Nadeel van kunststof is wel dat wanneer dit beschadigd raakt, er relatief weinig mogelijkheden voor reparatie bestaan. Een reparatie is meestal vrij duur, waardoor het vaak voordeliger is om het gehele raamprofiel te laten vervangen door een vakman uit Hengelo.

Prijzen

De prijs voor het vervangen van uw huidige houten raamkozijnen door een kunststoffen variant hangt af van een aantal factoren. Belangrijkste invloedsfactor is het soort ruit waar u voor kiest. Vaste kozijnen kunnen niet geopend worden, en hebben daardoor een lagere gemiddelde prijs. Draaikiepramen en kantelramen brengen hogere prijzen met zich mee. Een tweede invloedsfactor is natuurlijk de afmeting van het venster. Hoe groter, hoe hoger de kosten. Tot slot is ook de beglazing bepalend voor de uiteindelijke prijzen. Vaak verdient u de investering in glazen uiteindelijk terug met de besparing op de stookkosten. Onder meer HR++ beglazing is uitermate geschikt.

Kunststof raamsoortAfmetingenGem. Prijs
Vast60cm x 60cm€60,-
Vast125cm x 200cm€345,-
Draai/kiep100cm x 100cm€240,-
Draai/kiep120cm x 180cm€375,-
Val50cm x 40cm€130,-
Val100cm x 80cm€220,-

Houten kozijnen

Het meest traditionele materiaal waar raamkozijnen van worden gemaakt is hout. Houten kozijnen werden lange tijd dan ook gezien als de beste keus. Tegenwoordig is kunststof populairder omdat dit een betere isolerende waardering heeft, en daarmee meer energiekosten bespaart. Het grote voordeel van een hardhouten kozijn is echter de uitstraling die dit geeft. Hout brengt een warme en authentieke sfeer met zich mee, waardoor het de aanblik van een pand sterk kan verbeteren. Daarbij komt dat bij houten kozijnen een reparatie vrij eenvoudig is. Het verwijderen van houtrot of het herstellen van een afgebroken stuk is binnen een dag mogelijk, en tegen lage tarieven. Om de kwaliteit van de houten raamprofielen te behouden is goed onderhoud zeer belangrijk. Schuur en verf het houtoppervlak minimaal eens per vijf jaar om de kans op houtrot en overige vochtproblemen te voorkomen.

Houten raamsoortGem. prijs (per m2)
Vast€375,-
Draai/kiep€550,-
Val€700,-
houten kozijnen Hengelo

Prijzen

De prijzen voor houten raamkozijnen kunnen relatief hoog uitvallen, maar dit is met name afhankelijk van de houtsoort waar u voor kiest. Naast de vele hardhouten oplossingen bestaan er namelijk eveneens een aantal opties voor zachthout kozijnen. Het nadeel van zachthout is dat dit sneller door de weersinvloeden beschadigd raakt. Wil u weten wat de aanschafprijs is voor kantelramen, vaste- of draaikiepramen van hardhout? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. U ontvangt van onze specialisten uit Hengelo meerdere offertes. Deze kunt u vergelijken op kosten en aanbod. Voor een inzicht in de prijzen hebben we in de tabel hiernaast al een aantal gemiddelde prijzen (inclusief beglazing en BTW) aangegeven.

Wilt u graag uw oude kozijnen vervangen voor nieuwe?

Vul het contactformulier in en krijg vrijblijvend offertes van diverse bedrijven toegestuurd. Vergelijk deze op prijs en aanbod.

Kozijnen prijs

Aluminium kozijnen

Veel van onze klanten uit Hengelo vergeten dat ook aluminium een geschikt basismateriaal is voor het produceren van een kozijn. Aluminium heeft als voordelen dat het zeer veel gewicht kan dragen, terwijl het kozijn licht blijft. Hierdoor is aluminium een geschikt materiaal voor grote ramen. Aluminium is eenvoudig in de grond te vinden, en vereist weinig bewerking. Het is tevens uitstekend te recyclen wat tevens goed is voor het milieu. Over het algemeen kiezen voornamelijk zakelijke klanten voor het gebruik van aluminium. Het is waar dat dit materiaal een vrij industriële uitstraling geeft, maar dit hoeft niet te betekenen dat het niet geschikt is voor particulieren. Wie een wat moderne uitstraling wil creëren bij een woonhuis, of wie hoge en brede ruiten wenst, doet er goed aan de opties voor aluminium te onderzoeken.

Aluminium raamGem. prijs
Vast€98,-
Kiep€210,-
Draai/kiep€215,-
aluminium kozijnen Hengelo

Prijzen

De aanschafprijs van een aluminium raamkozijn wordt evenals de kunststoffen oplossing door een aantal factoren beïnvloedt. Het verschil tussen vaste- en draaikiepramen is hierbij aanzienlijk, maar aluminium kozijnen worden over het algemeen gekozen voor grote vaste raampartijen. Een andere grote invloedsfactor is het soort raam waar u voor kiest. Is een optimale isolatie voor uw bedrijfspand van groot belang? Of is een standaard glassoort voldoende. Wij adviseren om bij het vergelijken van offertes aandacht te besteden aan wat er bij de prijzen inbegrepen zit. In sommige gevallen staan de glaskosten er bij in, terwijl u dit voor andere prijsopgaven er nog bij moet rekenen.

Kozijnen met isolerende werking

Vanuit de overheid is in het Bouwbesluit van 2012 bepaald dat de warmteverlieswaarde van een pand (aangegeven met de U-waarde) maximaal oplopen tot 4.2. Echter, hoe lager deze waardering hoe beter, en hoe hoger uw energielabel wordt. Feitelijk gezien vallen zowel houten als aluminium en kunststof kozijnen binnen de gestelde waarden van dit Bouwbesluit. Zij variëren echter wel sterk in hun mate van isolatiewaarde. Houten raamkozijnen kennen bijvoorbeeld een waarde van ongeveer 2.4, terwijl kunststof kozijnen uitkomen op een waarde tussen de 1.0 en 2.0, zeker in combinatie met hoogrendement isolatieglas. De isolatiewaarde van een aluminium raamprofiel valt hier een beetje tussen, afhankelijk van de toepassing van een koudebrug is de isolatiewaarde 1.8 dan wel 2.7. De prijzen voor de aanschaf van raamkozijnen hangen mede af van deze isolatiewaarde. Dankzij de besparing op de energiekosten zult u deze aanschafkosten na een aantal jaar waarschijnlijk weer terugverdienen.

U-waarde kozijnen

Sinds het bouwbesluit van 2012 is er heel wat veranderd op het gebied van energieverbruik en het verminderen van het verbruik van fossiele brandstoffen. De U-waarde van een raamkozijn is één van de waarden die men gebruikt voor het aanduiden van de energiezuinigheid van het raam. De U-waarde geeft aan hoeveel energie gemiddeld door een vierkante meter kozijnoppervlak gaat. Dit is een combinatie van de Ug (de hoeveelheid warmte die door het glas verloren gaat) en de Uf (de hoeveelheid warmte die door het raamprofiel trekt). Een hardhouten raamprofiel heeft een U-waarde van 2.4, voor kunststoffen raamoplossingen geldt een waardering van ongeveer 1.7.

hardhouten raamkozijn Hengelo

Hardhouten kozijnen

Wie op zoek gaat naar houten kozijnen zal bij menig kozijnspecialist uit Hengelo de term hardhouten raamkozijn tegenkomen. Wij krijgen dan ook regelmatig de vraag van onze klanten wat het verschil is tussen houten en hardhouten woononderdelen. Het antwoord hierop is: meestal niets. In de meeste gevallen kiezen wij voor hardhout als basis voor het raamprofiel, omdat dit de beste stevigheid biedt. Hardhout komt altijd van loofbomen, alhoewel het mogelijk is om van een aantal naaldbomen ook goede stevige planken te maken. Wij raden aan om u altijd door een expert te laten adviseren over de diverse houtsoorten die hij aanbiedt.

raamkozijnen Hengelo

Kozijnen plaatsen

Woont u al langere tijd in hetzelfde pand, dan is het wellicht noodzakelijk om nieuwe kozijnen te laten plaatsen. Omdat het vervangen en plaatsen van raamprofielen een lastige klus is, raden wij onze klanten uit Hengelo altijd aan om dit werk over te laten aan een professional. Deze verwijdert niet alleen het oude raamkozijn, maar controleert tegelijk alle onderdelen op de noodzaak voor reparatie of onderhoud. Daarna zal hij het nieuwe raamprofiel plaatsen en ervoor zorgen dat deze aan alle zijden volledig waterdicht afgesloten wordt. U geniet dankzij de hulp van de vakman direct van een verbeterd wooncomfort.

kozijnen vervangen

Kozijnen vervangen

Om u te verzekeren van een hoge isolatiewaarde van de kozijnen, dient u te kiezen voor raamkozijnen van kunststof, of van aluminium zonder koudebrug. Van oudsher werden er in Hengelo houten kozijnen geplaatst bij particuliere woningen, het is dan ook goed mogelijk dat uw pand nog steeds houten raamkozijnen heeft. De levensduur van het hout zal, zelfs bij goed onderhoud, op ongeveer 25 jaar uitkomen. Hierna zult u de kozijnen moeten vervangen om te profiteren van de isolatiewaarde en om lekkage door middel van houtrot te voorkomen. Bent u van plan om uw kozijnen te laten vervangen? Kijk dan goed naar de kosten en de opties voor reparatie. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

kunststof kozijnen schoonmaken

Onderhoud en reparatie

Om te voorkomen dat u uw raamprofiel al na een korte periode moet verwijderen of herstellen, dient u goed aandacht te besteden aan het noodzakelijke onderhoud. Voor kunststof bestaat dit onderhoud uit een periodieke schoonmaakbeurt met water en allesreiniger, voor het onderhoud van een raamkozijn van hout dient u meer tijd uit te trekken: dit gaat onder meer om het jaarlijks schuren en verven van het product. Hebt u geen behoefte om zelf het onderhoud uit te voeren? Overweeg dan om een onderhoudscontract af te sluiten met een specialist uit Hengelo. Deze zal tijdens de onderhoudsbeurt direct kijken naar eventuele beschadigingen en de noodzaak voor een reparatie. Vervolgens kan een specialist de reparatie snel en vakkundig uitvoeren. Wij ondersteunen u met alle plezier.

kozijnen reinigen Hengelo

Kozijnen schoonmaken

Bij het onderhouden van raam- en deurprofielen is het ten eerste belangrijk dat u deze regelmatig reinigt. De beste methode voor het schoonmaken van kunststof kozijnen is het gebruik van een eenvoudig sopje en een zachte doek. Door jaarlijks op deze manier het oppervlak te reinigen voorkomt u groene aanslag en andere problemen. Is er sprake van een aanzienlijke vervuiling? Bij menig raamspecialist uit Hengelo kunt u speciale reinigingsmiddelen bestellen die een diepere reiniging bewerkstelligen. Gebruik nooit een schuursponsje of schuurmiddel om de vervuiling te verwijderen. Dit zal het kozijnoppervlak aantasten, en de kans op vochtproblemen zoals schimmels en vochtplekken vergroten.

rubbers schoonmaken

Kozijn rubbers

De rubbers van de kozijnen kunnen op verschillende manieren problemen veroorzaken. Zo is het een mogelijkheid dat ze afgeven, geen elasticiteit meer hebben, of dat het raam tocht door poreus geworden rubbers. De enige oplossing hiervoor is het vervangen van de rubbers. Dit brengt diverse voordelen met zich mee. Niet alleen profiteert u dan van een betere aanblik, maar ook de isolatiewaarde zal aanzienlijk stijgen. De meeste warmte gaat verloren door kieren en gaten, bijvoorbeeld door slechte kozijnrubbers. Het vernieuwen van de rubbers is een klus die u het beste kunt overlaten aan een ervaren vakman. Dan bent u zeker van een langdurig resultaat.

Wilt u graag nieuwe kozijnen laten plaatsen in Hengelo?

Kom via ons netwerk in contact met een kozijnen specialist uit uw regio. Vergelijk vrijblijvend offertes!

Vaste kozijnen

Een vast kozijn, de naam zegt het al, is een raamkozijn waarbij er geen draaiende delen bestaan. Vaste raamkozijnen vindt u bij onze specialisten uit Hengelo in diverse soorten en maten. Voor welke soort raamkozijn u echter ook kiest, vaste kozijnen hebben als voordeel dat zij de kans op inbraak verkleinen. Daarnaast bieden zij u een goede bescherming tegen geluidsoverlast, en is het een optie aanzienlijk te besparen op de stookkosten met één van onze modellen. Het is aan u om te bepalen van welk basismateriaal u de vaste raamprofielen laat maken. Kunststof is over het algemeen de beste keuze voor inbraakwering.

Kantelramen

Naast ramen met een draai- en kiepsysteem zijn er vele andere modellen verkrijgbaar bij onze professionals uit Hengelo. Eén van de veel toegepaste modellen is het kantelraam. Kantelramen zijn ramen met een centrale as, die daardoor aan zowel de bovenzijde als onderzijde frisse lucht doorlaten. Dit maakt kantelramen onder meer zeer geschikt als dakraam. Naast kantelramen met een centrale as, leveren wij tevens ramen met een as die meer aan de bovenzijde of onderzijde zit. Het is aan u voor welke variant u kiest. Hebt u al een kantelraam en zoekt u een hor? Kies dan voor een hor met een inklemsysteem.

vaste kozijnen Hengelo

Draaikiepramen

Ramen die naar binnen kantelen en zowel op een kier als wagenwijd open kunnen staan noemen we draaikiepramen. Het voordeel van een draai- en kiepsysteem is dat u zelf kan bepalen in hoeverre u uw woning of bedrijfspand wilt ventileren. Een ander veel gehoord voordeel van deze kozijnen is dat u ze eenvoudig reinigt. Wanneer u een draaikiepraam aanschaft bij één van onze professionals, dan weet u zeker dat u een product koopt van hoge kwaliteit, tegen aantrekkelijke prijzen. De meeste draaikiepramen worden bovendien voorzien van een kaderprofiel dat geluidsoverlast voorkomt, dit maakt de draaikiepramen uitermate geschikt voor kinder- en babykamers.

kozijn reparatie Hengelo

Zelf houtrot verwijderen

Een groot probleem met oudere houten kozijnen is houtrot. Houtrot ontstaat wanneer onbewerkt hout in aanraking komt met vocht of water. Dit gebeurt soms wanneer de verf barst op houten kozijnen, een risico van te weinig onderhoud. Het verwijderen van houtrot is eenvoudig te doen met behulp van een aardappelschilmesje. Gaat u zelf de rotte plekken verwijderen? Zorg er dan voor dat u alle houtrot verwijdert, om te voorkomen dat het terugkeert. Als de houtrot is verwijderd, dient u het gat te vullen met houtvuller en door het plaatsen van een houtblokje. Hebt u liever de hulp van een vakman bij het verwijderen van de houtrot? Via ons netwerk komt u snel in contact met een vakman die het kan oplossen.

Wij leveren nagenoeg alle merken

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Hengelo de vraag of zij moeten kiezen voor één van de bekende A-merken, of het huismerk van de lokale bouwmarkt. Het antwoord op deze vraag is echter niet eenzijdig: het hangt af van uw wensen voor kwaliteit en het beschikbare budget. Hebt u voldoende budget? Kies dan voor één van de bekendere merken om zeker te weten dat u profiteert van een lange levensduur en goede garantievoorwaarden. Wij informeren u graag verder.

Weru

Een merk waar wij regelmatig mee samenwerken in Hengelo is Weru. Dit bedrijf richt zich op het leveren van kunststof woonoplossingen die het wooncomfort zullen verhogen. Zij beloven dat u hun kunststof raamprofielen kunt combineren met hardhouten oplossingen, en dat de kwaliteit altijd betaalbaar blijft. Daarnaast is elk product dat men bij Weru aflevert extra stevig door een inwendige stalen versterking.

Ploeg

Een andere specialist op het gebied van kunststof raamonderdelen in Hengelo is Ploeg. Bij Ploeg biedt men diverse raamsoorten aan tegen aantrekkelijke prijzen. Kies bijvoorbeeld voor draaikiepramen, kantelramen, stolpramen of vaste ramen met een bloemkozijn. U zit bij Ploeg bovendien op de goede plek voor kunststof oplossingen met een houtdesign voor de authentieke look, terwijl u een zo hoog mogelijke isolatiewaarde behoudt.

Schüco

Een volgend merk waar wij graag mee samenwerken is Schüco. Bij Schüco biedt men woonoplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatie. De producten van dit bedrijf bieden gegarandeerd een verhoogd wooncomfort, en zijn in diverse afmetingen en materialen te bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een hardhouten oplossing voor een aantrekkelijke aanblik, of overweeg het plaatsen van een kunststof raamprofiel voor de beste isolatie.

HBI

Zoekt u naar mogelijkheden om de inbraakveiligheid van uw woonhuis in Hengelo te verbeteren? Eén van de fabrikanten van wie de raamkozijnen voldoen aan de belangrijkste eisen op het gebied van veiligheid is HBI. Alle artikelen van HBI krijgen speciaal veiligheidsbeslag aan de onderzijde van het raam, dat voldoet aan de NEN 5096 regelgeving en de voorwaarden voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Veiligheid voorop dus!

kozijnen keurmerken

Deceuninck

Tegenwoordig besteden de meeste merken wel aandacht aan het milieu en het besparen van de energiekosten. Bij Deceuninck hebt u zelfs de keuze uit drie soorten energiebesparende raamprofielen. Is uw budget maar beperkt? Overweeg dan bijvoorbeeld de aanschaf van basis of standaard isolerende kozijnen. Hebt u een ruim budget? Dan is de premium variant wellicht een oplossing voor u.

Schipper

Wilt u liever aluminium dan kunststof kozijnen aanschaffen? Wellicht vormen de kozijnen van schipper dan een goede keus voor u. Het bedrijf is in 1969 lokaal gestart als een familiebedrijf, maar is tegenwoordig een landelijk opererende organisatie. Naast kozijnen verkoopt men tevens schuifpuien, dakkapellen, vliesgevels en automatische deuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren u met alle plezier.

Gealan

Waar de meeste bedrijven zich richten op energiebesparing, bestaan er natuurlijk vele andere eigenschappen van raamkozijnen die aandacht verdienen. Eén daarvan is bijvoorbeeld de esthetiek van het kozijn. Een (houten) raamkozijn zal altijd een stempel drukken op de aanblik van uw woning, en moet daarom wel passen binnen uw stijl. Bij Gealan krijgt u de mogelijkheid om uw eigen kozijnen te ontwikkelen.

Hebo

Een andere speler op de kozijnenmarkt is Hebo. Hebo staat voor een hoogwaardige kwaliteit, energiezuinigheid en een uitstekende klantvriendelijkheid. De ontwerper combineert houten elementen met kunststof of aluminium om een warme uitstraling te creëren terwijl de isolatiewaarde behouden blijft. Door hun prefab productielijn is bovendien de verbouwtijd sterk verkort.

Kroon

Tot slot willen we u ook nog informeren over de producten van Kroon Kozijn, sinds 1975 de grootste kozijnaanbieder in Nederland. Bij Kroon kunt u terecht voor onder meer kozijnen, gevelbekleding, en dakkapellen. U profiteert bij hen van 15 jaar garantie, vele keurmerken en u wordt altijd geholpen bij de montage door een professional uit Hengelo. Benieuwd naar de prijzen? Onze expert wil u met plezier helpen.

Veka

Het meest bekende merk op het gebied van raam- en deurprofielen is Veka, een wereldwijde professional die vele modellen raamkozijnen aanbiedt. De kozijnen van Veka worden ontwikkeld met het oog op steeds betere prestaties wat betreft isolatie, duurzaamheid, veiligheid en levensduur. Daarnaast moeten alle producten van het bedrijf voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden die in Duitsland gelden voor kunststof kozijnprofielen.

Finstral

Voor vensters en glasoplossingen op maat zit u bij Finstral op de goede plek. Zoekt u naar een specialist voor het ontwikkelen van een hoogwaardig design met innovatieve technologie bij de nieuwbouw van uw pand in Hengelo? Of wilt u graag uw vensters aanpassen, door het gebruik van nieuwere materialen? Bij Finstral krijgt u de keus uit een ruim assortiment.

kozijnen specialist

Vrijblijvend offertes vergelijken

Zoekt u naar een erkend specialist op het gebied van ramen en kozijnen? Wilt u weten wat het verschil is tussen een kantel – en draaikiepraam? Of heeft u behoefte aan een prijsoverzicht?

Vraag vrijblijvend en gratis offertes aan. U ontvangt op korte termijn diverse offertes van meerdere bedrijven uit de regio. Het is aan u om het aanbod op uw gemak te vergelijken. Dit zonder verdere verplichting. Door het vergelijken van meerdere offertes bespaart u aanzienlijk op de kosten. Op basis van het aanbod beslist u zelf of u onze vakman uit Hengelo inschakelt voor de klus of niet. Wij garanderen dat u door onze vakmannen altijd snel en vakkundig zult worden geholpen.