Kozijnen Eindhoven

Kozijnen vormen een groot deel van het vooraanzicht van panden en woningen in Eindhoven. U hebt de keuze uit verscheidene designs, modellen en materialen zoals hout of kunststof. De prijzen voor de verschillende materialen variëren: een houten raamprofiel kost over het algemeen meer dan de aluminium variant. Moeten de kozijnen van uw draaikiepramen vervangen worden en bent u benieuwd naar de prijzen? Of hebt u hulp nodig bij een reparatie of bij het verwijderen van houtrot? Wij verbinden u met een kozijnspecialist uit Eindhoven of de omgeving van Eindhoven. Wij zijn een netwerk van diverse kozijnspecialisten in heel Nederland, die u kunnen helpen bij een reparatie, onderhoudswerk of het installeren en vervangen van kozijnen. Vraag gratis en vrijblijvend diverse offertes aan en u ontvangt spoedig diverse reacties. Vergelijk de offertes met elkaar op aanbod, prijzen en voorwaarden. U kiest zelf welke vakman bij u langskomt in Eindhoven!

Kozijnen Eindhoven

Van der Kolk, netwerk van kozijnspecialisten. Gegarandeerd scherpe prijzen!

Op zoek naar aluminium, kunststof of houten kozijnen? Vind een vakman via ons netwerk! Ook voor traprenovatie en trapbekleding.

kozijnen offertes vergelijken

Ruime ervaring in het vakgebied

Ons landelijke netwerk bestaat uit verschillende bedrijven die allen jarenlange ervaring hebben met het monteren, vervangen en plaatsen van (houten) kozijnen. Dit betekent dat wij kunnen garanderen dat u naar tevredenheid zult worden geholpen in Eindhoven. Bovendien verzekeren wij u van het hoge kaliber van de geleverde producten en aantrekkelijke prijzen. Zoekt u een raamspecialist uit Eindhoven voor ondersteuning bij reparatie en onderhoudswerk, ook dan zit u bij ons goed. Wij garanderen een snelle hulp. Hebt u vragen over onze werkwijze, of tips voor het verbeteren van onze service? Laat het ons dan weten. Uw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Keurmerken

Er zijn verschillende keurmerken van toepassing op de kwaliteit en duurzaamheid van kozijnen. Zo bestaat er bijvoorbeeld het FSC keurmerk voor houten kozijnen. Dit keurmerk staat voor een duurzaam rooiproces, waarbij het bos bewaard blijft. Ook voor kunststof en aluminium bestaan er meerdere keurmerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het VKG of SKG keurmerk, die focussen op de kwaliteit van kunststof woonproducten, en de PKVW en KOMO keurmerken die de aandacht richten op duurzaamheid en veiligheid. De meeste raamprofielen dragen één of meerdere van deze keurmerken. Hebt u een bepaalde eis qua duurzaamheid of kwaliteit? Kijk dan altijd naar de keurmerken die op het gekozen model en merk van toepassing zijn.

Besparen door te vergelijken

Vraag vandaag nog via het contactformulier gratis en vrijblijvend offertes aan van verscheidene (houten) kozijnspecialisten uit Eindhoven! Vergelijk deze op prijzen, gelieerde keurmerken of kwaliteitseisen. Kies daarna voor de vakman in Eindhoven die bij u past. Binnen enkele dagen ontvangt u dan de aangevraagde offertes thuis. Niet gevonden wat u zocht? Bij ons zit u nergens aan vast, uw aanvraag is bovendien geheel kosteloos. Hebt u een vraag over het onderhoud aan uw kozijn of de opties en prijzen voor een reparatie? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze experts zorgen ervoor dat uw hardhouten kozijn spoedig weer in optimale staat verkeert en de isolatiewaarde hoog blijft.

Gratis offertes aanvragen

kunststof kozijnen Eindhoven

Kunststof kozijnen

Eén van de meest recente materialen op het gebied van kozijnen, is kunststof. Dit materiaal brengt verschillende voordelen met zich mee, zoals weinig onderhoud en een lange levensduur. Kunststof kozijnen hoeven alleen periodiek met een vochtige doek te worden afgenomen, en kunnen tot wel vijftig jaar in goede staat verkeren. Daarnaast is kunststof leverbaar in elke gewenste kleur en design, u mag de raamkozijnen volledig aanpassen aan uw wensen en het vooraanzicht van uw pand. Het nadeel van kunststof kozijnen is dat deze er over het algemeen aan de buitenkant goed uitzien, maar dat dit niets zegt over de opbouw van het raamkozijn. Vraag daarom bij de leverancier uit Eindhoven verschillende samples aan. Deze doorsneden bieden u een beter inzicht in de opbouw van het product. Zo kan u kijken naar het aantal kamers dat is gecreëerd: hoe meer verschillende ruimtes binnen in het kozijn, des te beter is de isolatiewaarde en mate van vochtbestrijding.

Prijzen

Over het algemeen geven kunststof kozijnen een hoge isolatiewaarde, en worden ze tevens toegepast bij passieve huizen. De prijzen voor dergelijke goed isolerende kozijnen vallen dan gemiddeld ook iets hoger uit dan de houten variant. De prijzen worden onder meer bepaald door de afmeting van het raamkozijn. Is deze direct leverbaar in een standaard model en afmeting in Eindhoven, dan zullen de prijzen lager uitvallen dan wanneer het kozijn op maat moet worden gemaakt. In de tabel hieronder staan een aantal voorbeelden van gemiddelde prijzen bij diverse standaard afmetingen. De kosten zijn inclusief BTW en hoog rendement dubbel glas.

Kunststof raamsoortAfmetingenGem. Prijs
Vast60cm x 60cm€60,-
Vast125cm x 200cm€345,-
Draai/kiep100cm x 100cm€240,-
Draai/kiep120cm x 180cm€375,-
Val50cm x 40cm€130,-
Val100cm x 80cm€220,-

Houten kozijnen

Het grote voordeel van houten raamkozijnen is dat deze een warme uitstraling leveren. Met name voor oudere panden in Eindhoven zijn houten kozijnen dan ook aan te raden, om de rustieke uitstraling te behouden. Een ander voordeel van houten producten is de eenvoudige reparatie in het geval van beschadiging. Qua onderhoud dient u de kozijnen eens in de zoveel jaren opnieuw te verven. Het is sowieso van belang om bij de aanschaf van een houten raamkozijn aandacht te besteden aan de juiste houtsoort. Hoe zachter het hout (zoals vuren of grenen), hoe meer onderhoud er vereist is. Zachthout is matig resistent tegen temperatuurverschillen en gaat daarom maximaal 15 jaar mee. Hardhouten kozijnen met een FSC keurmerk zullen langer mee gaan. Moderne houten kozijnen met een goede isolatiewaarde hebben een profiel dat vergelijkbaar is met de kunststof variant.

Houten raamsoortGem. prijs (per m2)
Vast€375,-
Draai/kiep€550,-
Val€700,-
houten kozijnen Eindhoven

Prijzen

De prijzen voor het vervangen van hardhouten raamkozijnen blijken aanzienlijk hoger dan die voor de zachthout variant. Wanneer we houten kozijnen vergelijken met het kunststoffen of aluminium alternatief, dan vormen met name de lage isolatiewaarde en korte levensduur een nadeel. Heeft u besloten een houten raamkozijn aan te schaffen? Let dan op of deze één van de hout keurmerken draagt. Onder meer FSC, PEFC en Stichting Keurhout zijn hier in Nederland en dus in Eindhoven actief. De prijzen voor hardhouten kozijnen hangen af van het soort raam waar u voor kiest, en het soort hout zoals hierboven beschreven. De kosten voor onderhoud komen op ongeveer €20,- per jaar. In de tabel hiernaast ziet u een indicatie van de gemiddelde prijzen.

Wilt u graag uw oude kozijnen vervangen voor nieuwe?

Vul het contactformulier in en krijg vrijblijvend offertes van diverse bedrijven toegestuurd. Vergelijk deze op prijs en aanbod.

Kozijnen offerte

Aluminium kozijnen

Naast raamkozijnen van hout en kunststof, bestaan er ook aluminium kozijnen. Aluminium werkt even als kunststof isolerend mits een thermische brug is toegepast, en heeft daarnaast als voordeel dat het duurzaam is, en weinig onderhoud kent. Doordat aluminium in grote hoeveelheid aanwezig is op het aardoppervlak, heeft het gebruik hiervan weinig invloed op het milieu. Bovendien is aluminium te recyclen, en is het bestand tegen corrosie. Dankzij het lage gewicht van de aluminium kozijnen, maar de grote kracht, is het mogelijk om deze toe te passen bij grote ramen. Deze zullen met aluminium raamkozijnen niet verzakken en lang in goede staat blijven. Wilt u graag dat uw kozijnen van goede kwaliteit zijn, met een hoge inbraakveiligheid? Kies dan voor kozijnen met één van de VRMG keurmerken. Het VRMG is gericht op duurzaamheid en ze bepalen met verschillende testen de kwaliteit van de producten.

Aluminium raamGem. prijs
Vast€98,-
Kiep€210,-
Draai/kiep€215,-
aluminium kozijnen Eindhoven

Prijzen

De prijzen voor kozijnen van aluminium vallen in de midden categorie. De exacte prijs is afhankelijk van de toepassing van een thermische brug. Dit is een kunststof onderbreking midden in het frame. Zo voorkomt u dat het raamkozijn in de winter aan de binnenkant bevriest, of condensatie vertoont. Bij nieuwbouw mag tegenwoordig een koudebrug niet ontbreken. De kosten voor een onderbroken kozijn vallen hoger uit, maar leveren op de lange termijn meer energiebesparing en daardoor lagere stookkosten op. Andere factoren waar de prijzen van afhangen zijn: grootte van het kozijn, type en accessoires zoals bijvoorbeeld een ventilatierooster. Het is aan u om te bepalen hoeveel u wilt uitgeven aan het raamkozijn, en of u kiest voor een betere isolatiewaarde of lagere prijzen.

Kozijnen met isolerende werking

Zoals gesteld bieden kunststof kozijnen de hoogste isolatiewaarde. Deze isolatiewaarde wordt aangetoond met de U-waarde (warmteverlies per vierkante meter). Het maximale warmteverlies van een woning, en dus van een kozijn is bepaald in het Bouwbesluit van 2012 en mag maximaal 4.2 zijn. Kunststof kozijnen leiden echter tot een warmteverlies tussen de 1.0 en 2.0. Woont u in een passief huis in Eindhoven? Sinds kort is het zelfs mogelijk om speciale vaste raamkozijnen aan te schaffen met een warmteverlieswaarde van maar 0.75! . Ook met aluminium kozijnen is het warmteverlies grotendeels te beperken. Kiest u voor een kozijn met thermische brug? Dan valt de warmteverlieswaarde rond de 1.7. Zonder koudebrug stijgt dit sterk, tot ongeveer als 2.8. De isolatiewaarde van een kunststof kozijn en aluminium kozijnen met koudebrug hebben als groot voordeel dat u in Eindhoven op de stookkosten bespaart, en dragen tevens bij aan een beter milieu. Hardhouten producten hebben een relatief lage isolerende werking. Hiervan ligt de U-waarde ongeveer rond de 2.4. Dit is echter nog ruim binnen de marges van het Bouwbesluit. Een lage isolatiewaarde kunt u ondervangen door hoog isolerende beglazing zoals HR++ of HR+++ ramen. Deze eerste variant wordt onder andere in het Bouwbesluit aangeraden. HR+++ beglazing is alleen geschikt voor woningen met een volledig energieneutrale eis. Hoewel de prijzen voor kunststof en aluminium producten vaak hoger liggen, zien we dat dit op de lange termijn kan worden terugverdiend dankzij de energiebesparing.

U-waarde kozijnen

De U-waarde geeft de isolatiewaarde van een kozijn weer. Dit is de hoeveelheid warmte die per m2 verloren gaat als er een temperatuurverschil van 1 graad Kelvin is tussen de binnen- en buitentemperatuur. De U-waarde van een kozijn hangt af van het gebruikte materiaal. Een aluminium kozijn heeft een U-waarde van 6, hout van 2,4 en kunststof tussen de 1 en 2. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie. Een kunststof kozijn is hol van binnen. In deze holte bevinden zich schotjes, welke kamers vormen. Hierbij geldt, hoe meer kamers, hoe beter de isolatie. De kunststof kozijnen met de beste isolatie hebben minimaal vijf kamers.

hardhouten kozijnen

Hardhouten kozijnen

Wanneer wij spreken over houten kozijnen dan gaat het in het algemeen over de hardhouten variant. Regelmatig krijgen wij van klanten uit Eindhoven de vraag wat nou precies het verschil is tussen standaard houten en hardhouten woonproducten. Het antwoord hierop is: over het algemeen niets. De term hardhout staat voor alle houtsoorten van loofbomen, omdat deze in de meeste gevallen een hogere dichtheid hebben dan de naaldhouten variant. Hardhouten kozijnen bieden dus een langere levensduur dan een model van naaldhout. Toch bestaan er ook verscheidene soorten naaldhout die een goede stevigheid bieden.

kozijnen plaatsen Eindhoven

Kozijnen plaatsen

Hebt u nieuwe kozijnen besteld bij een raamspecialist uit Eindhoven, om de oude te vervangen? Dan adviseren wij u om tevens de hulp van een vakman in te schakelen bij de plaatsing ervan. Het plaatsen van kozijnen is niet heel ingewikkeld, maar moet wel nauwkeurig gebeuren. Dit betekent onder andere dat u het oude raam en kozijn moet verwijderen, de sponning dient te controleren en verbreden of verkleinen, en vervolgens het nieuw kozijn moet plaatsen. Een ervaren vakman uit Eindhoven voert een dergelijke installatie snel en vakkundig uit, zodat u direct geniet van een beter wooncomfort. Wij helpen u graag.

kozijnen vervangen Eindhoven

Kozijnen vervangen

De levensduur van kunststof en aluminium kozijnen is zeer hoog, en kan oplopen tot wel 50 jaar. Houten kozijnen zullen, mits zij van goed onderhoud worden voorzien ongeveer 25 jaar mee gaan. Na deze periode is het nodig om de kozijnen te vervangen, wilt u verzekerd zijn van een optimale werking. Zo zal de isolatiewaarde langzamerhand verminderen en is ook de kans op wateroverlast groter bij raamkozijnen met een maximale levensduur. Bij het vervangen van uw huidige kozijnen is het van belang om te letten op afmetingen en het raam dat u in het kozijn wilt plaatsen. Sommige houten kozijnen hebben minder draagkracht, en aluminium raamkozijnen zijn soms iets dunner dan de kunststof variant. Wij bieden graag meer informatie.

kozijnen onderhoud

Onderhoud en reparatie

Het is zeer belangrijk om uw kozijnen van het juiste onderhoud te voorzien. Voor kunststof producten bestaat het onderhoud uit een jaarlijkse schoonmaakbeurt met water en allesreiniger. Op deze wijze voorkomt u eventuele groene aanslag. Houten raamkozijnen hebben meer onderhoud nodig. Deze moet u periodiek schuren en verven, om de invloed van weer en wind te verminderen. Het is echter wel makkelijk om een raamkozijn van hout van een reparatie te voorzien, mocht er een beschadiging zijn ontstaan. De reparatie van kunststof en aluminium raamkozijnen is moeilijker, doordat er dan een risico bestaat op een lagere isolatiewaarde. In veel gevallen is zullen onze experts uit Eindhoven daarom vervanging aanraden boven reparatie.

kozijnen schoonmaken Eindhoven

Kozijnen schoonmaken

(Buiten)kozijnen hebben veel te verduren. Het is daarom verstandig om ze regelmatig schoon te maken. Schoonmaken verlengt namelijk de levensduur van een kozijn. Een houten kozijn kunt u het beste eens per jaar schoonmaken. U doet dit met warm water, milde zeep en een zachte doek. Ook kunststof kozijnen kunt u eens per jaar schoonmaken met warm water en een schoonmaakmiddel zonder schuurmiddel of bleek. Hebt u aluminium kozijnen? Deze maakt u eenvoudig schoon met behulp van een vloeibaar reinigingsmiddel en een natte doek. Gebruik ook hierbij geen schuurmiddelen, schuursponsjes of chloor. Spoel de kozijnen na het schoonmaken grondig af met water.

kozijn rubbers

Kozijn rubbers

Na verloop van tijd is het mogelijk dat de rubbers poreus worden, afgeven of niet meer elastisch zijn. Het is erg belangrijk dat de rubbers van goede kwaliteit zijn. De meeste warmte gaat immers verloren via kieren in ramen. Het is daarnaast mogelijk dat er lekkage ontstaat wanneer een rubber poreus wordt. Het is daarom verstandig om versleten rubbers te laten vervangen door een vakman uit Eindhoven. Om te voorkomen dat de rubbers vastvriezen in de winter en vastplakken in de zomer kunt u deze eens in de twee jaar insmeren met een onderhoudsstift of vaseline. De rubbers kunt u eventueel schoonmaken met een siliconen poetsmiddel.

Wilt u graag nieuwe kozijnen laten plaatsen in Eindhoven?

Kom via ons netwerk in contact met een kozijnen specialist uit uw regio. Vergelijk vrijblijvend offertes!

Vaste kozijnen

Vaste kozijnen blijven de meest voorkomende kozijnvorm. De term vaste raamkozijnen staat voor een raamkozijn dat niet kan draaien, en waarvan het raam dan ook niet open kan. Het voordeel van vaste kozijnen is dat u de glaslatten aan de binnenzijde mag laten plaatsen. Hierdoor wordt het raam in hoge mate inbraakwerend en een onderhoudsbeurt is minder vaak nodig. Desondanks is het toch verstandig om uw vaste kozijnen regelmatig te controleren op verrotting of beschadigingen. Zo voorkomt u dat er lekkages ontstaan. Vaste raamkozijnen zijn inbraakwerend, zeer energiebesparend en ze bieden bescherming tegen geluidsoverlast.

Kantelramen

Ramen die over het midden tuimelen waardoor zij uitermate goed dienen als vorm van ventilatie noemen wij kantelramen. De meeste dakramen kunt u kantelramen noemen. Wilt u graag een kantelraam laten plaatsen? Dan heeft u de keuze uit diverse modellen en maten. Zo bestaan er kantelramen die over het midden tuimelen, maar ook met een verlaagde of verhoogde tuimelas. Hebt u geen idee voor welk model u moet kiezen? Onze specialisten uit Eindhoven bieden u met alle plezier meer informatie aan, of komen desgewenst bij u langs voor advies op maat. Zowel kantelramen als andere raamsoorten worden in diverse RAL kleuren en zijn verkrijgbaar in allerlei maten.

kantelramen Eindhoven

Draaikiepramen

Steeds meer van onze klanten in Eindhoven kiezen tegenwoordig voor draaikiepramen. Ramen met een draai- en kiepsysteem kunt u zowel wagenwijd openzetten, als op een kiertje. Hierdoor hebt u de keuze in hoeverre u uw woning in Eindhoven ventileert. De meeste ramen met een dergelijk systeem zullen naar binnen toe openen. Hierdoor zullen sommige vensterbanken leeg moeten blijven, en dient u rekening te houden met het soort zonwering waar u voor kiest. Bij onze professionals in Eindhoven kunt u zowel 1- als 2 en 3-vaks draaikiepramen aanschaffen. Het is aan u om te bepalen welke variant draaikiepramen het beste bij uw wensen en budget aansluit. Onze expert geeft u graag advies op maat.

houtrot verwijderen Eindhoven

Zelf houtrot verwijderen

Bij houten kozijnen is houtrot een veelvoorkomend probleem. Houtrot ontstaat wanneer onbewerkt hout wordt blootgesteld aan de invloeden van weer en wind. Dit kan onder andere gebeuren wanneer verf afbrokkelt of als kozijnen niet van het juiste onderhoud worden voorzien. Het verwijderen van houtrot is niet heel ingewikkeld. U kunt dit eenvoudigweg met een aardappelschilmesje doen. U moet al het houtrot verwijderen, voordat u weer nieuw hout in de opening plaatst. Wij adviseren tevens om een houtrotstop middel over het aangetaste hout aan te brengen. Verf daarna het oppervlak zorgvuldig, en u hoeft het beschadigde profiel binnenkort nog niet te vervangen.

Wij leveren nagenoeg alle merken

Wanneer u op zoek gaat naar nieuwe kantelramen of draaikiepramen, dan hebt u de keuze uit zowel de bekende A-merken als de huismerken van de lokale bouwmarkt en leverancier uit Eindhoven. Of u kiest voor één van de bekendere merken of het huismerk is afhankelijk van uw budget en eisen op het gebied van kwaliteit en levensduur. De meeste huismerken bieden een redelijke kwaliteit en aantrekkelijke prijs. De kwalitatieve- en isolatiewaarde van merken als Veka, Kroon en Schipper zijn echter wel significant hoger.

Weru

Eén van de bedrijven waar wij regelmatig mee samenwerken is Weru. De kunststof raamprofielen van Weru hebben een hoge maar betaalbare kwaliteit, en u kunt ervoor kiezen om de kunststof aritkelen te combineren met hout. Door een inwendige stalen versterking blijven de kozijnen stevig, en is de levensduur aanzienlijk. Weru is al decennia lang nummer 1 in kunststof kozijnen.

Ploeg

Zoekt u een specialist die een ruime ervaring heeft binnen het vakgebied? Bij Ploeg werkt men sinds de jaren 80 met diverse experts, zowel op het gebied van nieuwbouw als renovatie. U krijgt bij Ploeg dan altijd uitgebreide informatie over de beschikbare artikelen en het onderhoud dat hiervoor noodzakelijk is. Natuurlijk biedt men hier ook een ruim assortiment aan kozijnen en raambeslag.

Schüco

Bij het Duitse bedrijf Schüco richt men zich met name op het beperken van de energiekosten, door het creëren van energiezuinige producten. Met raamkozijnen van Schüco kunt u dan ook tot wel 80% op uw huidige warmteverlies door de ramen besparen. Naast energiezuinig zijn de raamprofielen van Schüco tevens elegant en in vele kleuren en designs verkrijgbaar bij verschillende aanbieders.

HBI

Een derde bedrijf waar wij uw aandacht willen vestigen is HBI. Dit bedrijf biedt zowel energiezuinige als inbraakwerende en brandvertragende kozijnen. Dit betekent onder meer dat vrijwel alle ramen van HBI speciaal veiligheidsbeslag aan de onderzijde van het raam krijgen, terwijl de speciale inbraakwerende ramen nog extra beveiligingmaatregelen krijgen, die passen binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen en de NEN 5096 eisen.

kozijnen merken

Deceuninck

Eén van de experts op het gebied van kunststof ramen en deuren is Deceuninck. Deze fabrikant biedt kunststoffen producten in vele modellen, waaronder drie soorten raamkozijnen. U heeft de keus uit een basis, standaard of premium model. Hierbij heeft de basisvariant een warmtedoorgangscoëfficent van 1.1 W/m2K, terwijl een premium model maar o,65 W/m2K doorlaat. Bepaal zelf hoe energiezuinig uw woning in Eindhoven wordt!

Schipper

Wilt u liever de Nederlandse economie steunen? Kies dan niet voor een wereldwijd opererend bedrijf, maar een landelijk georiënteerd bedrijf. Een voorbeeld hiervan is Schipper, een fabrikant die ooit is begonnen als klein familiebedrijf, maar ondertussen is uitgegroeid tot een landelijk brede specialist. U koopt bij Schipper zowel aluminium als kunststoffen kozijnen, en tevens andere bouwonderdelen als dakkapellen, schuifpuien en vliesgevels.

Gealan

Een laatste kozijnenfabrikant die wij hier onder uw aandacht willen brengen is Gaelan. Deze Duitse fabrikant richt zich op innovatie en duurzaamheid. U kunt hier bijvoorbeeld raamprofielen bestellen die over een intensieve kern-isolatie beschikken, een automatisch ventilatiesysteem of statistische droge beglazing. Dankzij deze innovaties blijft de isolatie en levensduur van het raamkozijn optimaal, en geniet u lange tijd van een aangenaam wooncomfort.

Hebo

Bent u op zoek naar een specialist die kan zorgen voor houten kozijnen voor uw pand in Eindhoven? Dan is Hebo de juiste keuze. Bij Hebo is men gespecialiseerd in zowel houten als aluminium raamkozijnen, die zij in hoge kwaliteit aanbieden. Bij Hebo heeft men enkele centrale waarden waaromheen zij werken. Onder andere energiezuinigheid en een consument gerichtheid vormen onderdeel van deze waarden.

Kroon

Wilt u profiteren van een betere isolatiewaarde van uw woning in Eindhoven, 15 jaar garantie op de kunststof raamkozijnen en een hoge veiligheid en comfort? Dan bent u bij Kroon Kozijn aan het juiste adres. Deze kozijnenspecialist is al sinds 1975 de grootste in Nederland. Naast kozijnen produceren ze tevens gevelbekleding, dakkapellen en rolluiken. Onze kozijn expert geeft u graag meer informatie.

Veka

Eén van de vooraanstaande merken op het gebied van kozijnen is Veka. Het bedrijf is een voortzetting van het al bestaande merk Vekaplast, dat zich specialiseerde in rolluiken en kunststof profielen voor de bouw. In 40 jaar heeft Veka zich ontwikkeld tot een internationaal bekend merk, dat staat voor een goede klasse en het ontwikkelen van woonproducten op maat.

Finstral

Finstral is een innovatief Europees merk wat al meer dan 45 jaar actief is. Het merk streeft continu naar serviceverlening en een verbetering van de producten. De wensen van de klant staan hierbij centraal. U kunt bij Finstral terecht voor vele verschillende producten, waaronder kozijnen voor nieuwbouw woningen maar ook voor de renovatie of restaurant van woningen in Eindhoven.

kozijnen prijzen Eindhoven

Vrijblijvend offertes vergelijken

Bent u op zoek naar een ervaren specialist uit Eindhoven die u kan helpen bij het plaatsen of vervangen van kozijnen, of de reparatie van uw bestaande raamprofiel? Hebt u een vraag over het verwijderen van houtrot bij hardhouten raamkozijnen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van aluminium draaikiepramen of kantelramen bij uw bedrijfspand? Vraag gratis offertes aan bij vakmannen in Eindhoven. Nadat u het offerteformulier hebt ingevuld ontvangt u diverse vrijblijvende offertes (max. 5). Deze kan u in alle rust vergelijken op prijs, voorwaarden en aanbod. Vervolgens kiest u zelf u zelf welke vakman uw kozijnen komt vervangen in Eindhoven. Door diverse aanbiedingen van verschillende leveranciers met elkaar te vergelijken bespaart u tot 40% op uw investering!