Traprenovatie Amsterdam

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste trapbekleding ongeveer 15 jaar meegaat, voordat het noodzakelijk is om hier een traprenovatie op uit te voeren. Onder een traprenovatie verstaan wij onder ander het vervangen van de trapbedekking, of een renovatie van de leuning.

Bent u op zoek naar een erkend vakman in Amsterdam die u kan helpen bij het plaatsen van nieuwe trapbekleding of het repareren van het hout van uw trap? Dan bent u bij Van der Kolk aan het juiste adres. Wij beheren een netwerk van experts in Amsterdam met een ruime ervaring binnen het vakgebied. Ook bij het bestellen van trappen op maat zullen wij u ondersteunen. Wij staan in contact met menig trappenfabriek in de regio. Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes bij ons aan.

renovatie van trap Amsterdam

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag gratis en vrijblijvend traprenovatie offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Wat zijn de mogelijkheden bij traprenovatie?

Gaat u de trappen in uw huis in Amsterdam renoveren? Dan moet u allereerst beslissen op welke manier u dit gaat doen. U hebt namelijk verschillende mogelijkheden. Zo is het een mogelijkheid om de ondergrond te oliën of te schilderen. Dit is de meest eenvoudige manier om trappen van een andere look te voorzien. Als u een snelle manier zoekt om de ondergrond te schuren, dan kan een vakman uit Amsterdam de treden voor u zandstralen. Hierbij worden de verf- en olielagen verwijderd waardoor het oorspronkelijke hout weer tevoorschijn komt. Dit is dan ook de ideale manier om ervoor te zorgen dat uw trap weer zijn oude karakter terugkrijgt. Daarnaast kunt u andere trapbekleding aanbrengen door bijvoorbeeld te stofferen. Of wat dacht u van het aanbrengen van overzettreden? Ook kunt u eventuele extra opties toevoegen zoals een leuning of verlichting.

 • Oliën of schilderen
 • Zandstralen
 • Karakter trap behouden
 • Andere trapbekleding
 • Overzettreden
 • Eventuele extra opties toevoegen

Traprenovatie of nieuwe trap?

Wellicht staat u voor de beslissing: is een renovatie nog mogelijk of moet ik een gehele nieuwe trap installeren? Bij het maken van een keuze is het belangrijk dat u kijkt naar de staat van de trap. Is de kwaliteit nog goed en is het nog veilig om naar boven en beneden te gaan, maar is het uiterlijk aan vernieuwing toe? Als dit het geval is dan is een renovatie de meest logische keuze. Door de trappen bijvoorbeeld van nieuwe trapbekleding te voorzien geniet u al gauw van een gehele frisse uitstraling zonder dat u te hoge kosten kwijt bent. Als de trap echter niet meer veilig is om te belopen, of als deze erg beschadigd en kapot is, dan kunt u ervoor kiezen een gehele nieuwe trap te installeren. Dit is echter een grote en erg dure klus waardoor er vrijwel altijd voor een renovatie wordt gekozen als dit nog mogelijk is.

Maatwerk tegen een scherpe prijs

Veel bedrijven werken tegenwoordig op een commerciële basis. Hoewel we bij ons bedrijf natuurlijk geld moeten verdienen, is bij ons de klant nog steeds koning. Dit betekent dat wij altijd werken op basis van uw wensen, en dat uw tevredenheid hoog in het vaandel staat. Heeft u klachten of kunnen wij onze service voor u verbeteren? Aarzel dan niet om dit bij ons aan te geven. Wij streven ernaar om onze service steeds verder te verbeteren. Omdat wij werken met enkel erkende vakmannen uit Amsterdam garanderen wij een snelle en vakkundige hulp voor al onze klanten.

Besparen? Offertes vergelijken!

Bent u benieuwd naar het verschil in kosten tussen het gebruik van vinyl en marmoleum, of tussen het renoveren van open en dichte trappen? Hebt u een vraag over de diensten die onder een traprenovatie vallen? Of wilt u weten wat de medewerkers van een trappenfabriek uit Amsterdam voor u kunnen betekenen? Vul dan vandaag nog het contactformulier in. Geef hierop uw wensen en vragen zo nauwkeurig mogelijk aan, en wij zullen deze spoedig beantwoorden. Desgewenst sturen we u bovendien enkele vrijblijvende prijsopgaven toe van specialisten uit de regio.

Vergelijk diverse offertesTraprenovatie of nieuwe trap (*)

Gewenst materiaal (*)

Omschrijving (*)


Gewenste eerste werkdag (*)traprenovatie kosten Amsterdam

Open trap bekleden

open trappen bekleden
Het bekleden van een open trap is zeer lastig, doordat de treden rondom bekleed moeten worden. Dit betekent dat er zowel aan de voor- als achterzijde neuslatten worden geplaatst, en aan de onder- en bovenzijde een bedekking in dezelfde kleur. Hierdoor creëert u een egale uitstraling die u kunt laten aansluiten bij het interieur. Het voordeel van de open trap is dan dat deze perfect past binnen het design van de ruimte, maar ook een open en ruimtelijke aanblik biedt. Wilt u graag een open trap laten plaatsen bij uw woonhuis in Amsterdam? Houd er dan rekening mee dat de ruimte tussen elke trede een gevaar kunnen vormen voor kleine kinderen.

Dichte trap bekleden

dichte trappen bekleden
Dichte trappen kan men in tegenstelling tot open trappen relatief eenvoudig te bekleden en stofferen, en een specialist van onze trappenfabriek in de buurt van Amsterdam is u hierbij dan ook met alle plezier van dienst. Naast het bekleden van dichte trappen kunnen wij u ook ondersteunen bij het stofferen van de traptreden of het renoveren van de trap. Een eenvoudige maar doeltreffende vorm van traprenovatie is het aanbrengen van diverse opzettreden. Op deze manier werkt u de slijtage weg, maar hoeft u niet een volledig nieuwe dichte trap te laten plaatsen. Het aanbrengen van de trapbekleding is daarna eveneens gemakkelijker.

Traprenovatie kosten

Benieuwd naar de prijzen van een traprenovatie? Deze verschillen erg per opdracht omdat de prijzen afhankelijk zijn van vele factoren. Onder andere de hoeveelheid treden en of u open of dichte trappen hebt beïnvloeden de uiteindelijke kostprijs. Daarnaast wordt de kostprijs bepaald door uw materiaalkeuze. Eiken hout is bijvoorbeeld een stuk prijziger dan laminaat. De meest goedkope optie is het aanbrengen van tapijt als trapbekleding. Is de trap nog in goede staat en wilt u alleen het uiterlijk veranderen? Dan is het erg voordelig om alleen een andere kleur aan te brengen. Voor een prijsindicatie van uw klus kunt u het beste offertes aanvragen van expert uit Amsterdam.

trapbekleding kosten Amsterdam
Type traprenovatie (gesloten trap)Gemiddelde totale kosten, inclusief montage
Zandstralen€30,- tot €40,- per vierkante meter
Schilderen / oliën€350,- tot €750,-
Traprenovatie tapijtVanaf €1.400,-
Traprenovatie laminaatVanaf €2.300,-
Traprenovatie vinyl / PVCVanaf €2.500,-
Traprenovatie eiken houtVanaf €3.500,-

* Wij zijn van een gesloten trap, met 13-14 treden uitgegaan. De totaalprijs is inclusief materiaal, montage en btw.

Zoekt u een traprenovatie specialist in regio Amsterdam?

Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Overzettreden

Wilt u de trappen in uw huis in Amsterdam binnen een dag gerenoveerd hebben? Dan kunt u ervoor kiezen om overzettreden te laten plaatsen door een vakman uit Amsterdam. Dit zijn, zoals de naam al zegt, treden welke u over de oude treden plaatst. Hierdoor zijn de oude, beschadigde en lelijke treden binnen no time niet meer zichtbaar. U hebt de keuze uit verschillende soorten overzettreden. Er is dus altijd iets wat bij uw interieur past. Het is een mogelijkheid om de treden bij de bouwmarkt te kopen en deze zelf te plaatsen. Dit is echter een secure klus omdat de afmetingen goed moeten zijn. Voor de beste kwaliteit is het daarom verstandig een vakman uit Amsterdam in te schakelen.

Wat zijn de voordelen van overzettreden?

Als u overzettreden laat plaatsen dan geniet u van vele voordelen.

 • Allereerst is het een eenvoudige en snelle manier om trappen te renoveren. De klus is vaak al binnen een dag geklaard.
 • Breekwerkzaamheden zijn niet nodig waardoor u niet veel overlast hebt van de klus.
 • Daarnaast is er een grote verscheidenheid aan soorten beschikbaar waardoor er altijd iets leuks voor u bij zit.

Kosten van overzettreden

Het is begrijpelijk dat u wilt weten wat het kost om overzettreden te plaatsen, voordat u de klus laat uitvoeren. De prijzen zijn erg afhankelijk van het gekozen materiaal. Houdt u van een warme, klassieke uitstraling? Dan kunt u voor eiken treden gaan. Deze zijn het meest prijzig en hebben een vanafprijs van zo’n €160,- per trede. Wilt u genieten van een houtlook tegen een voordeligere prijs? Dan is laminaat met een gemiddelde vanafprijs van €125,- per trede wellicht iets voor u. Tussen deze prijzen vindt u materiaalsoorten als tapijt, PVC en vinyl. In onderstaande prijstabel vindt u een overzicht.

kosten van overzettreden
Materiaalsoort overzettredeGemiddelde vanafprijs, inclusief plaatsing en btw
Laminaat€125,- per trede
Tapijt€135,- per trede
PVC/vinyl€145,- per trede
Eiken€160,- per trede

Snelle en voordelige traprenovatie met overzettreden?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van trapspecialisten uit Amsterdam!

Offertes aanvragen

Trap bekleden met hout

trap bekleden met hout
Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Amsterdam de vraag wat zij moeten doen bij het renoveren van een houten trap. De mogelijkheden voor een dergelijke traprenovatie liggen vrij breed. Zo is het een optie om de bestaande traptreden te bekleden met nieuw hout, of kiezen voor ouder, bewerkt hout. Wilt u graag de uitstraling van uw trappen veranderen? Dan is het een optie om een andere soort trapbekleding kiezen, maar is het ook mogelijk om een andere hout soort op de treden te laten plaatsen. Wij informeren u graag over de opties en kosten die een trapbekleding van hout met zich meebrengen. Vraag hiervoor vrijblijvend meerdere offertes aan via het contactformulier en vergelijk de ontvangen prijsvoorstellen.

Eiken

eiken traprenovatie
Is het hoog tijd voor een renovatie van de trap, maar hebt u maar een beperkt budget? Eén van de goedkoopste oplossingen is het monteren van zogeheten eiken opzettreden. Het voordeel van eiken is woononderdelen is dat deze een lichte uitstraling hebben, en daarmee sfeer in elke ruimte brengen. Eiken houten producten zijn bovendien eenvoudig te bewerken en in korte tijd leverbaar. Het nadeel van een eiken trede is dat deze glad is, u moet dan ook antislip stroken leggen om valpartijen te voorkomen. Vindt u eikenhout niet mooi? Overweeg dan het gebruik van één van de andere houtsoorten zoals Mahonie of Douglas. Een alternatief is laminaat dat een houtlook heeft.

Betonlook

trapbekleding met een betonlook
Wie ervoor kiest om de trap te laten renoveren, moet vervolgens een keus maken uit een groot assortiment aan stijlen en designs. Niet alleen PVC en vinyl vormen mogelijk keuzes als trapbedekking, ook het creëren van een betonlook wordt steeds populairder. Tot een aantal jaar terug werd de betonlook met name gezien als een optie voor industriële bedrijven in Amsterdam, maar tegenwoordig is ook in de particuliere sector de betonlook populair. Door het beton te combineren met natuurlijke materialen als hout, gaat men de industriële uitstraling enigszins tegen, en creëert men een moderne en toch authentieke look, die past binnen menig interieur.

Laminaat / HPL of CPL

trapbekleding laminaat
Eén van de materialen die men steeds vaker toepast bij het bekleden van de trap is laminaat. Laminaat is een materiaal dat in twee varianten verkrijgbaar is: een standaard variant en een HPL/CPL model. Over het algemeen adviseren wij om voor deze laatste optie te kiezen. De kosten voor dit product liggen iets hoger, maar het kent een langere levensduur, is kleurvast en is goed bestand tegen krassen en slijtage. De afkorting staat voor Highly Pressed Laminate: het is opgebouwd uit een kunststof onderlaag, een dragende laag, een bovenlaag (met een foto van een bepaald design zoals hout of marmer) en een kunststof toplaag. Die de krasbestendigheid onder andere verzorgt. De voordelen van laminaat zijn dat het gemakkelijk te plaatsen is als trapbekleding, en dat u vervolgens weinig onderhoudstijd kwijt bent. Waarvoor u ook kiest, u zult jarenlang profiteren van een optimaal wooncomfort.

Vinyl / PVC

trap renoveren met vinyl of pvc
Een tweede materiaal dat zeer geschikt is als trapbekleding is vinyl, dat beter bekend staat als PVC. PVC heeft vele voordelen ten opzichte van laminaat, maar is qua uiterlijk vergelijkbaar met het product. De voordelen waarvan u profiteert zijn onder andere een dunnere dikte van het materiaal, en minder geluidsoverlast doordat PVC direct op de ondergrond is vast te zetten. Een ander voordeel is dat vinyl niet gevoelig is voor water, wat het schoonmaken vergemakkelijkt. Een laatste voordeel dat wij hier graag willen benoemen is dat de PVC gemakkelijker te vervangen is wanneer deze onverhoopt toch beschadigt. Hiervoor dient u wel de trap te bekleden met verlijmde PVC. Nadelig aan vinyl is dat u hiervoor over het algemeen iets hogere kosten voor betaalt dan voor de laminaten variant. De exacte prijs is natuurlijk wel afhankelijk van de kwaliteit die u wenst.

Linoleum

traprenovatie linoleum
Nog een product voor het renoveren van trappen dat we u graag onder de aandacht willen brengen is linoleum. Linoleum – in luxere variant verkrijgbaar als marmoleum – is een vorm van trapbekleding op basis van lijnzaadolie vermengd met hars en kurk, dat wordt geplaatst op een jute ondergrond. De voordelen van marmoleum zijn de hoge duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Doordat enkel natuurlijke grondstoffen aan de basis liggen, heeft het vele keurmerken en prijzen gekregen. Zowel linoleum als marmoleum is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en designs, en bieden hygiënische ondergrond voor elke omgeving. Marmoleum is op vele ondergronden te bevestigen, maar hecht het beste op een relatief vlakke en gladde grond. Uw trap van hout zal dan vaak ook eerst goed behandeld moeten worden voordat wij deze kunnen bekleden.

Tapijt

Hoewel onze specialisten uit Amsterdam veel ervaring hebben met het leggen van nieuwe soorten trapbekleding, helpen zij u tevens graag bij het verzorgen van een stoffen trapbekleding. Over het algemeen stofferen wij houten trappen om extra beschadigingen van het hout te voorkomen, of om de kans op uitglijden aanzienlijk te verminderen. Het renoveren van de trap heeft ook nog andere voordelen. Zo zult u in de winter geen last hebben van koude voeten op de trap, en heeft u dankzij de geluidsdemping geen last van stampende voeten op de trap. Wilt u graag zelf de renovatie van uw trap afhandelen? Dat is zeker mogelijk. Let hierbij wel op dat u geen lucht tussen de vloerbedekking en het trapoppervlak laat komen. Hierdoor gaat de trapbekleding bobbelen, en kan u gemakkelijker van de trap vallen.

trap stofferen in Amsterdam

Uw traptreden opnieuw laten bekleden?

Vraag eenvoudig vrijblijvende traprenovatie offertes aan en bespaar tot wel 30% op de kosten!

Gratis offertes

Traprenovatie met behoud van karakter

Heeft uw huis in Amsterdam oude, houten trappen en wilt u deze in ere herstellen? Dan hebt u een aantal mogelijkheden. Het is belangrijk dat u de bovenste lagen olie, verf en lijmresten verwijdert. Als u dit doet dan zal uiteindelijk de mooie, originele ondergrond tevoorschijn komen. U kunt deze lagen op een aantal manieren verwijderen. Allereerst kunt u zelf aan de slag gaan door te decaperen, schuren of door afbijtmiddelen te gebruiken. Draag hierbij altijd een masker zodat u geen schadelijke stoffen kunt inademen. Het verwijderen van de lagen is een tijdrovende klus. Het is ook een optie om een vakman uit Amsterdam in te schakelen om te zandstralen.

Bestaande trap schilderen of oliën?

De trap is waarschijnlijk het eerste zichtbare onderdeel als iemand uw huis in Amsterdam binnenkomt. Het is dan ook belangrijk dat deze er verzorgd uitziet. U bereikt dit effect eenvoudig door de trap te schilderen of oliën. Het is hierbij cruciaal dat u eerst de oude olie- of verflaag verwijdert zodat de nieuwe lagen goed kunnen hechten. Het schilderwerk op trappen wordt zwaar belast omdat deze veel worden belopen. Voor een mooi eindresultaat en een lage levensduur is het daarom verstandig om een slijtvaste verf te kiezen. Als u de trap in ere wilt herstellen dan is olie de juiste keuze, omdat dit het hout voedt.

Trap zandstralen

zandstralen van trap Amsterdam
Het is een mogelijkheid om houten trappen te laten zandstralen door een vakman uit Amsterdam. Bij deze methode wordt onder hoge druk een straalmiddel op het oppervlak gespoten. Hierdoor worden zelfs de kleinste kieren en hoekjes schoon en egaal gestraald. Verf- en olielagen worden binnen een mum van tijd verwijderd, evenals lijmresten. Wat overblijft is de originele houtstructuur. Het straalmiddel, de grootte van de korrel en de gebruikte druk beïnvloeden allemaal het eindresultaat. Het is niet mogelijk om zachte houtsoorten te bestralen. Omdat zandstralen met hoge druk wordt uitgevoerd, is het bij zachte houtsoorten juist denkbaar dat deze beschadigen.

Extra opties bij traprenovatie

verschillende opties bij traprenovatie
U kunt tijdens het renoveren verscheidene extra opties toevoegen. Denk hierbij aan stootborden, antislip strips, trapleuningen en trapverlichting. Bij vrijwel iedere trap is een leuning onmisbaar. Deze zorgt voor veiligheid en houvast. De gemiddelde prijs, exclusief montage bedraagt €50,- tot €100,- per trap. Wilt u voorkomen dat u uitglijdt als u naar boven en beneden loopt? Dan kunt u het beste een antislipstip voor €3 tot €15,- per meter plaatsen. Een trapmat van €20,- tot €65,- per mat is ook een mogelijkheid. Tot slot kunt u voor €10,- tot €40,- per lichtpunt al verlichting toevoegen, wat zorgt voor extra veiligheid en een mooie uitstraling.

nieuwe stootborden

Stootborden

Een groot probleem bij dichte trappen is dat deze na verloop van tijd zullen kraken. Een krakende trede is meestal het gevolg van teveel speling in de stootborden. Gelukkig is dit eenvoudig zelf op te lossen. Hiervoor moet u eerst alle traponderdelen controleren, en vaststellen waar het probleem zit. Wrik daarna het betreffende stootbord los, en verwijder alle lijmresten. Daarna kunt u het stootbord opnieuw vastlijmen. Om de stevigheid van het geheel te garanderen, is het een optie om met spijkertjes alle stootborden extra vast te zetten, of om bij de bovenste en onderste trede een latje te zetten, welke de onderdelen met elkaar verbindt.

antislip trap

Antislip strips

Veel mensen denken dat de renovatie van een trap een grote investering in uren en geld vraagt. Een renovatie kan echter ook bestaan uit een paar kleine klusjes, zoals het aanbrengen van antislip strips of het vervangen van de trapleuning. Antislip strips vormen met name een noodzakelijkheid bij gelakte of geschilderde houten trappen. Het trapoppervlak is dan vaak glad, en biedt een groot risico op valpartijen. Door het aanbrengen van de antislip strips voorkomt u dergelijke problemen, tegen een lage kostprijs. Een antislip strips is in diverse soorten en maten verkrijgbaar bij vrijwel elke bouwmarkt uit Amsterdam, of bij een trappenfabriek uit de regio.

trapleuning vervangen

Trapleuningen

Hoewel het vaak vergeten wordt, is een trapleuning voor velen noodzakelijk om te kunnen traplopen. Met name kinderen en ouderen hebben baat bij het gebruik van een trapleuning. De meest standaard trapleuning bestaat uit een eiken balk, die met enkele schroeven aan de muur is bevestigd. Wij begrijpen dat niet iedereen van een dergelijke trapleuning gecharmeerd is. Gelukkig bestaan er ook heel wat alternatieven. Denk bijvoorbeeld aan een trapleuning van touw, of een stalen buis, of bestaande uit enkele losse knoppen. Hebt u een origineel idee voor de trapleuning, maar is dit nergens te vinden? Wellicht is het bij een trappenfabriek te produceren.

trapverlichting installeren Amsterdam

Trapverlichting

Een laatste onderdeel voor een mogelijke traprenovatie, waar wij u nog wat meer over willen vertellen, is het zorgen voor de juiste trapverlichting. Regelmatig krijgen wij de vraag van klanten uit Amsterdam wat er dan precies mogelijk is op het gebied van de trapverlichting, omdat zij vermoeden dat hier weinig variatie in bestaat. Toch biedt menig trappenfabriek zowel statische als dynamische trapverlichting aan, waarbij u zelf ook nog de kans krijgt om te bepalen welke intensiteit en tijdsduur de verlichting moet hebben. Bij een dynamische trapverlichting werkt het systeem van LED lampjes op basis van sensoren: zodra iemand voorbij loopt springt het licht aan.

stappenplan trap bekleden

Zelf een trap bekleden?

Zijn de eiken opzettreden geplaatst, of hoeft uw dichte trap alleen maar bekleed te worden? Dan kunt u zelf de klus afhandelen. Het bekleden en stofferen van traptreden vergt enige voorbereiding en nauwkeurigheid, maar is niet heel ingewikkeld. Om de klus nog eens extra makkelijk te maken heeft één van onze experts een eenvoudig stappenplan voor u opgesteld. Met dit stappenplan geniet u binnen korte tijd van een optimaal wooncomfort en een trap die weer jarenlang zonder problemen mee kan. Wilt u weten wat de kosten worden voor het laten uitvoeren van een trapbekleding of zoekt u een stappenplan voor het aanbrengen van laminaat in plaats van tapijt? Aarzel dan niet om u met ons in verbinding te stellen. Een belangrijke tip vooraf is om ervoor te zorgen dat alles er erg strak in komt liggen. Loszittende delen vormen een groot risico. Wij helpen u met alle plezier verder.

Stappenplan

 • Stap 1. Bereid u goed voor. Koop voldoende materiaal en zorg ervoor dat de treden helemaal kaal zijn. De benodigde hoeveelheid ondertapijt en gewoon tapijt die u nodig hebt, berekent u door de maten van de stootborden, neuslatten en traptreden te nemen. Meet altijd het hoogste of diepste punt voor een optimaal resultaat.
 • Stap 2. Plaats het ondertapijt. Ondertapijt zorgt voor een goede vering en geluidsisolatie van de treden. Het wordt dan ook alleen op de traptreden en neuslatten aangebracht.
 • Stap 3. Plaats de bovenlaag op elke traptrede. Meet goed hoeveel van het tapijt u moet snijden, en plaats het materiaal diep in de hoeken. Strijk bovendien de treden helemaal glad. Dit voorkomt bobbels in de treden, die het risico op valpartijen vergroten.
 • Stap 4. Bekleed de stootborden. Dit is eveneens een nauwkeurig klusje. Door de stootborden netjes te bekleden wordt de aanblik van de trap verbeterd.
 • Stap 5. Zorg voor de juiste afwerking. Controleer of alle hoekjes goed vastzitten. Plaats eventueel een aantal extra nietjes. Knip bovendien alle loszittende draden af.

Traprenovatie uitbesteden? 2 bespaartips!

Gaat u de renovatie uitbesteden? Het is niet altijd eenvoudig om de geschikte vakman in Amsterdam te vinden. Het is daarom verstandig om meerdere offertes aan te vragen zodat u deze met elkaar kunt vergelijken. Het voordeel hiervan is dat u altijd voor de vakman met de beste voorwaarden en de laagste prijs kunt kiezen. Wilt u toch nog iets meer op de kostprijs besparen? Dan kunt u een aantal werkzaamheden alvast zelf uitvoeren. Als de vakman dit niet hoeft te doen dan is hij minder lang bezig en dus voordeliger. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf alvast de trap afplakken met tape.

Voordelen traprenovatie

Twijfelt u of u het renoveren zelf gaat doen of dat u hiervoor een specialist uit Amsterdam gaat inschakelen? De meeste mensen kiezen voor een vakman vanwege de voordelen. Een vakman is ervaren, weet precies wat hij moet doen en hij is in het bezit van het juiste gereedschap. Hierdoor profiteert u van een klus die snel is geklaard. Voordat u het weer kunt u alweer gebruik maken van uw vernieuwde trap. Daarnaast bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en een nette afwerking. Dankzij de vakman zien de trappen er in uw woning weer helemaal verzorgd en als nieuw uit!

traprenovatie Amsterdam

Offertes van trapspecialisten

Het is gratis en vrijblijvend.

Vrijblijvende offertes aanvragen!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor monteren van trapverlichting bij u thuis in Amsterdam? Hebt u een vraag voor de medewerkers van een erkend trappenfabriek? Of bent u benieuwd naar de klussen die vallen binnen het vakgebied van de traprenovatie? Via ons netwerk helpen wij u graag verder! Stel al uw vragen over trapbekleding en traprenovatie via het contactformulier, en wij verbinden u spoedig met de juiste vakman die u binnen korte tijd kan helpen. Ook voor het aanvragen van vrijblijvende offertes bent u bij ons op de goede plek. Door het aanvragen van offertes zit u bij ons nergens aan vast. Overweegt u om ook uw kozijnen te vervangen? De kozijnspecialisten uit ons netwerk helpen u graag!