Traprenovatie Hoofddorp

Zoekt u naar een betrouwbare en voordelige partij voor het renoveren van uw trap? De medewerkers uit het netwerk van Van der Kolk in Hoofddorp staan voor u klaar om u te helpen met trapbekleding, uw traprenovatie, en het bekleden van uw trappen. De specialisten van elke trappenfabriek zijn expert op het gebied van robuuste materiaalsoorten. Ze kunnen u voorzien van trapbekleding met natuursteen, PVC, of zelfs beton, maar ook een dichte trap van hout is een optie.

Wilt u meer informatie over een goede traprenovatie of nieuwe trapleuning? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan via het contactformulier. Wij zetten de aanvraag door naar diverse experts, en u door te vergelijken kiest u vervolgens zelf voor de trapspecialist uit Hoofddorp die het beste bij u past.

traprenovatie Hoofddorp

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag gratis en vrijblijvend traprenovatie offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Wat zijn de mogelijkheden bij traprenovatie?

Uw trap is waarschijnlijk één van de meest gebruikte onderdelen van uw woning. Dagelijks wordt er tientallen keren naar boven en naar beneden gelopen. Zoals u zich kunt voorstellen, is slijtage onvermijdelijk. De slijtplekken zien er niet heel aantrekkelijk uit, maar wat nog belangrijker is, is het verhoogde risico op valpartijen. Na verloop van tijd zult u dan ook merken dat het tijd is voor een complete renovatie van uw trap. In tegenstelling tot wat in Hoofddorp vaak gedacht wordt, bestaan traprenovaties uit diverse werkzaamheden die het uiterlijk en de veiligheid herstellen. Dit houdt meer in dan enkel het schuren en verven van de traptreden. U kunt bij renoveren bijvoorbeeld denken aan het herstellen en vullen van allerlei deukjes en scheuren in het materiaal maar ook het aanbrengen van trapbekleding valt onder het renoveren van trappen.

  • Het schuren en schilderen van het oppervlak
  • Het zandstralen van uw klassieke houten trap
  • Het aanbrengen van trapbekleding

Traprenovatie of nieuwe trap?

Klanten uit Hoofddorp die na een aantal jaren slijtageplekken ontdekken vragen ons of een renovatie voldoende is of dat het voordeliger is om een nieuwe trap aan te schaffen. In de praktijk is het eigenlijk altijd vele malen goedkoper om uw bestaande trap te renoveren dan ze te vervangen. Gelukkig gaan trappen enorm lang mee en is een renovatie voldoende om de levensduur nogmaals te verlengen. Pas wanneer uw trap in extreem slechte conditie is, is het een optie om te kijken naar een nieuw trapmodel. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is het niet zomaar mogelijk om een andere trapsoort te plaatsen. Vaak bent u erg beperkt in uw keuze, vanwege de ruimte en het bestaande trapgat. Bij het aanschaffen van nieuwe trappen kiezen veel klanten uit Hoofddorp dan ook voor hetzelfde trapmodel. Bent u benieuwd of uw trap toe is aan vervanging of dat renoveren voldoende is? Neem dan contact met ons op.

Maatwerk tegen een scherpe prijs

Bij ons staat u als klant centraal. We geven daarom ook u de optie om professionals in Hoofddorp te vergelijken. Door onze contactbutton in te vullen, vraagt u automatisch kosteloze en vrijblijvende offertes aan van vakmannen in de regio. Ze komen vrijblijvend bij u langs om u een adviseringsgesprek op maat te geven. Een professional vertelt u hierbij wat voor type traprenovatie u nodig hebt of welke behandeling het beste is voor uw dichte trap. Zo profiteert u altijd van de beste hulp, en een optimaal wooncomfort.

Besparen? Offertes vergelijken!

Wilt u meer informatie over de service van een trappenfabriek? Bent u benieuwd hoe de medewerkers van een trappenfabriek u kunnen bijstaan met degelijke traprenovatie? Of heeft u een vraagstuk over de beste typen trapbekleding? Vraag een gratis en niet-bindend offerteaanvraag aan via het contactformulier! U ontvangt dan voorstellen (max.5) van alle aangesloten specialisten. Wij assisteren u met goede traprenovatie in Hoofddorp en zorgen ervoor dat u naar tevredenheid geholpen wordt.

Vergelijk diverse offertesTraprenovatie of nieuwe trap (*)

Gewenst materiaal (*)

Omschrijving (*)


Gewenste eerste werkdag (*)kosten van een traprenovatie Hoofddorp

Open trap bekleden

open trap bekleden
Wil u zorgen voor een meer ruimtelijke aanblik van uw bedrijfspand of woning in Hoofddorp? Overweeg dan om bij een traprenovatie een open trap te plaatsen. Open trappen geven een idee van ruimte, doordat hier doorheen gekeken kan worden. Er zijn wel enkele nadelen verbonden aan open trappen. Ten eerste zal er meer gestookt moeten worden. Ten tweede is het voor gezinnen met jonge kinderen aan te raden een dichte trap te kiezen: kinderen kunnen met hun benen tussen de open treden terecht komen. Het bekleden van open trappen gebeurd meestal rondom, met dezelfde kleur materiaal voor de onderzijde voor een egaal resultaat. Het bekleden van de onderkant met een andere kleur is ook mogelijk.

Dichte trap bekleden

dichte trap bekleden
Het aanbrengen van trapbekleding op dichte trappen kan met verscheidene materialen. Wanneer u kiest voor hout dan wordt deze klus aangeduid met het bekleden van de trap. Kiest u voor een tapijtlaag als trapbekleding? Dan noemen wij dit het stofferen van de traptreden. Wilt u voorkomen dat u veel tijd kwijt bent aan het renovatiewerk? Overweeg dan om voorzettreden te plaatsen. Dit zijn houten traptreden, waarover u desgewenst een loper kunt leggen voor de afwerking. Het monteren van voorzettreden zorgt daarbij tevens voor een bescherming van de onderliggende structuur en is feitelijk een zeer eenvoudige vorm van traprenovatie. Wij helpen u hierbij graag.

Traprenovatie kosten

Het renoveren van uw traptreden in Hoofddorp absoluut niet duur te zijn. Het schuren en verven van uw traptreden is een erg goedkope manier om uw trap volledig te renoveren. De zandstraalmethode kost slechts €30,- tot €40,- per vierkante meter en het schilderwerk kost per trap ongeveer €350,- tot €750,-. De prijs kan per specialist enorm verschillen, omdat elke vakman in Hoofddorp zijn eigen uurtarief hanteert. Om er zeker van te zijn dat u niets teveel betaalt, is het verstandig om meerdere offertes met elkaar te vergelijken. Wilt u liever de traptreden bekleden? Bij een trap van 13 tot 14 traptreden betaalt u gemiddeld €1.400,- tot €3.500,- in totaal, afhankelijk van de materiaalkeuze. Lees op deze pagina meer over de kosten van een traprenovatie.

trapbekleding kosten Hoofddorp
Type traprenovatie (gesloten trap)Gemiddelde totale kosten, inclusief montage
Zandstralen€30,- tot €40,- per vierkante meter
Schilderen / oliën€350,- tot €750,-
Traprenovatie tapijtVanaf €1.400,-
Traprenovatie laminaatVanaf €2.300,-
Traprenovatie vinyl / PVCVanaf €2.500,-
Traprenovatie eiken houtVanaf €3.500,-

* Wij zijn van een gesloten trap, met 13-14 treden uitgegaan. De totaalprijs is inclusief materiaal, montage en btw.

Wij renoveren uw trap in Hoofddorp snel & voordelig!

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Overzettreden

Overzettreden zijn een soort trapbekleding die in de meeste gevallen bijna kant en klaar geleverd wordt. U kunt dit zien als een extra traptrede, die over uw bestaande treden heen geplaatst worden. Deze trapbekleding is doorgaans relatief eenvoudig om aan te brengen, waardoor het een goedkope manier van bekleden is. Bent u geïnteresseerd in overzettreden? Dan heeft u de keuze uit diverse materialen, zoals laminaat, tapijt, PVC en eikenhout. U kunt de overzettreden kant en klaar aanschaffen, maar vaak moet u deze nog op maat snijden of zagen. Omdat dit heel precies moet gebeuren, raden wij u aan contact op te nemen met een trapspecialist uit Hoofddorp.

Wat zijn de voordelen van overzettreden?

Zoals wij hierboven al kort benoemden is de prijs van overzettreden erg gunstig. Zelfs als u voor een eikenhouten overzettrede gaat bent u vele malen voordeliger uit dan wanneer u op de hele trap echte houten trapbekleding aanbrengt. Dit is dan ook één van de grootste voordelen. Daarnaast zorgen de treden voor een groter gevoel van veiligheid, zijn ze binnen een werkdag aangebracht en transformeren ze het uiterlijk van uw trap. Dit heeft uiteindelijk een waardevermeerdering van uw woning als gevolg. Dit zijn de belangrijkste voordelen van overzettreden:

  • Goedkoop geprijsd
  • Snel geplaatst, dus geen last van de werkzaamheden

Kosten van overzettreden

De kosten van overzettreden zijn vele male gunstiger dan de prijzen van andere trapbekleding. U betaalt doorgaans een vaste prijs per trede. Laminaat is de meest voordelige optie, deze kost ongeveer €125,- per trede. Tapijt kost gemiddeld €135,- per trede, PVC en vinyl ongeveer €145,- en eikenhouten treden kosten ongeveer €160,- per stuk. Voor een trap van 13 treden ligt de prijs daarmee gemiddeld tussen de €1,625,- en €2.080,-. Wilt u ook de stootborden laten bekleden? Dan zal de prijs iets hoger uitvallen, omdat u in dat geval nou eenmaal extra materiaal nodig heeft. Deze genoemde prijzen zijn inclusief de montagekosten.

kosten traprenovatie met overzettreden
Materiaalsoort overzettredeGemiddelde vanafprijs, inclusief plaatsing en btw
Laminaat€125,- per trede
Tapijt€135,- per trede
PVC/vinyl€145,- per trede
Eiken€160,- per trede

Snelle en voordelige traprenovatie met overzettreden?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van trapspecialisten uit Hoofddorp!

Offertes aanvragen

Trap bekleden met hout

trapbekleding hout
Bent u uitgekeken op uw huidige trapbekleding? En wilt u graag uw trappen bekleden met hout? In de meeste gevallen is dit een relatief eenvoudige klus die een trapspecialist uit Hoofddorp binnen enkele dagen voor u zal afronden. Trappen van beton zijn hierbij de meest voordelige optie, omdat hier snel een trapbekleding van hout op is te zetten. Voor andere materialen is het noodzakelijk om overzettreden te plaatsen. Dankzij nieuwe technieken en gereedschappen is dit vakkundig en zonder krakende onderdelen uit te voeren. De opzettreden zijn daarna nog te voorzien van een loper en antislip strip voor een optimale afwerking.

Eiken

traprenovatie eiken trap
Wij noemden hierboven al de mogelijkheden van het gebruik van hout voor de renovatie van trappen. Eén van de houtsoorten waar trapspecialisten het meest mee werken is eiken. Eiken woononderdelen vormen een geschikte keus, dankzij de sterkte en duurzaamheid van het hout. Een eiken traptrede zal, zeker met een topcoating, geen krassen krijgen, en is bestand tegen een stootje. Eiken hout is bovendien eenvoudig te bewerken, en is op diverse wijzen te kleuren. Vindt u een eiken trap te standaard? Kies dan voor één van de vele andere houtsoorten, zoals mahonie of Douglas. Ook deze bieden vele voordelen tegen een aantrekkelijke prijs.

Betonlook

betonlook trapbekleding Hoofddorp
Wie een trapoppervlak wil renoveren, krijgt de keus uit een groot aantal mogelijkheden. Zo is bijvoorbeeld een renovatie met behulp van opzettreden een optie, maar ook een renovatie naar een betonlook vormt een mogelijkheid. De betonlook werd lange tijd alleen gekozen voor bedrijven en industriële panden in Hoofddorp, maar krijgt tegenwoordig ook steeds meer aandacht binnen de particuliere branche. Het grote voordeel van renoveren naar een betonlook is dat u hiermee op eenvoudige wijze een robuuste maar authentieke uitstraling creëert. Om de industriële sfeer die beton kan oproepen enigszins te verzachten, adviseren experts dit te combineren met hout of andere natuurlijke materialen.

Laminaat / HPL of CPL

trappen bekleden met laminaat
Laminaat is een zeer uniek product, dat door de vier verschillende lagen diverse eigenschappen kent, die met een enkele laag nooit verkregen hadden kunnen worden. Voor een traprenovatie bestaan er twee verschillende soorten laminaat: HPL en CPL. HPL staat voor High Pressured Laminate en heeft in vergelijking met de standaard variant een sterkere toplaag, gemaakt van meerdere melaminelagen. Dit zorgt ervoor dat HPL planken een betere bestendigheid hebben tegen vallende voorwerpen (stootvast). CPL staat voor Continious Pressed Laminate. Dit betekent in de praktijk dat CPL een iets dunnere toplaag heeft, waardoor deze flexibel is en vanaf een rol is te leggen. Hierdoor is het product goedkoper, al slijt het wel sneller. Denkt u over het renoveren van u trap met CPL? Kijk dan goed naar de klasse voor residentieel gebruik. Voor intensief gebruik moet u uw trappen bedekken met de AC3 Klasse 23.

Vinyl / PVC

trapbekleding met pvc of vinyl
Zoekt u naar nieuwe materialen als trapbekleding voor uw pand in Hoofddorp? Vinyl en PVC zijn relatief onbekend als materiaal voor een traprenovatie, maar zeer geschikt als bekleding. Zowel vinyl als PVC zorgen voor een hoge hygiëne binnenshuis dankzij de antibacteriële behandeling van PVC en gemakkelijke reiniging van vinyl. Vinyl (en ook kunststof) is bovendien geluiddempend wat het uitermate geschikt maakt voor het stofferen van trappen. In vergelijking met vinyl biedt PVC nog enkele andere voordelen zoals een hoge mate van kleurvastheid en duurzaamheid. Deze duurzaamheid wordt bereikt door de toevoeging van een extra PU-beschermlaag. Vinyl is soms ook kleurvast en duurzaam, dit is echter sterk afhankelijk van de kwaliteit. Voor beide producten geldt dat de aanschafprijzen erg laag liggen. Een goede kwaliteit PVC trapbekleding is al verkrijgbaar vanaf €20,- per vierkante meter.

Linoleum

linoleum trapbekleding
Linoleum is in Hoofddorp steeds gebruikelijker geworden als materiaal om trappen mee te stofferen. Linoleum kent namelijk vele voordelen. Zo heeft het een zeer luxueuze uitstraling, kent het een lange levensduur en is het uitermate stootvast. Deze eigenschappen worden bereikt door de unieke opbouw van het product. Linoleum wordt gemaakt van een combinatie van lijnzaadolie, jute, en houtmeel of kurk. Dankzij de vele positieve eigenschappen, waaronder geluidsdemping is het vaak gebruikt als vloerbedekking voor openbare ruimtes. Wil u uw trap bekleden met linoleum, dan kunt u bij menig leverancier uit Hoofddorp kiezen tussen tegels of stroken, verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Deze tegels en stroken kunt u eenvoudig zelf leggen, waardoor u bespaart op de uiteindelijke renovatiekosten.

Tapijt

Tapijt is een vrij standaard vorm van vloerbedekking en trapbekleding. Tapijtbekleding zorgt onder meer voor een goede geluidsdemping, warme voeten en een verminderde kans op uitglijden. Daarnaast is tapijt verkrijgbaar in vele designs en kleuren, waardoor het altijd bij uw interieur zal passen. Het bekleden van de trappen van uw pand in Hoofddorp met vloerbedekking is relatief eenvoudig zelf uit te voeren. Het belangrijkste is dat u rekening dient te houden met de naden en randen. Deze dient u goed aan te drukken/te lijmen, zodat u de traptreden precies volgt. Kies altijd voor een speciale tapijtlijm voor dit klusje. Deze is verkrijgbaar bij uw lokale bouwmarkt in Hoofddorp. Bent u aan de klus begonnen, maar ondervindt u problemen? Kijk dan nog even bij het stappenplan onderaan de pagina. Hier geven professionals diverse tips en tricks.

trap stofferen in Hoofddorp

Uw traptreden opnieuw laten bekleden?

Vraag eenvoudig vrijblijvende traprenovatie offertes aan en bespaar tot wel 30% op de kosten!

Gratis offertes

Traprenovatie met behoud van karakter

In oudere woningen is een houten trap een echt statement. Dan is het zonde om deze te bedekken of bekleden met een trapbekleding. Menig trapspecialist uit Hoofddorp is dan ook gespecialiseerd in traprenovaties waarbij het karakter van de trappen behouden wordt. Dit houdt in dat alle verf- en laklagen zorgvuldig verwijderd worden. Meestal gebeurt dit met de zandstraalmethode. Als de blanke houtkleur zichtbaar is kan u de trap opnieuw oliën of eventueel verven. Pas op als u dit zelf wilt proberen. Bij een oude trap bestaat de onderste verflaag waarschijnlijk uit loodverf. Dit moet erg zorgvuldig aangepakt worden, omdat het inademen gezondheidsrisico’s met zich meebrengt.

Bestaande trap schilderen of oliën?

Het schilderen van trappen is vaak een karwei waar menig huizenbezitter uit Hoofddorp tegenop ziet. Een trapspecialist neemt u deze klus echter graag uit handen. Een trapspecialist gaat bij het renoveren van uw trap als volgt te werk: allereerst plakt hij alle muren af en worden meubelstukken uit de omgeving afgedekt. Daarna zal hij de oude trapbekleding of oude verflagen verwijderen. Meestal gebeurt het verwijderen van verflagen door te zandstralen. Als de traptreden inmiddels goed geschuurd zijn zal hij beginnen met het aanbrengen van een grondlaag. Vaak brengt hij tevens een tweede grondlaag aan voordat hij de renovatie compleet maakt met het aanbrengen van de eindlaag.

Trap zandstralen

trap zandstralen en renoveren
Zoals wij al eerder toelichtten, is het zandstralen een methode om oude verflagen van de traptreden te verwijderen. Deze methode wordt in Hoofddorp steeds vaker toegepast, omdat dit erg snel en eenvoudig in gebruik is. Bovendien zorgt deze schuurmethode voor een egaal resultaat, iets wat met een schuurmachine erg lastig te behalen is. Het straalmiddel komt namelijk ook bij alle kleine hoekjes en kieren, terwijl een schuurmachine hier vaak te groot voor is. Niet elke houtsoort is hier echter geschikt voor. Als u dit overweegt, dan zult u eerst moeten controleren of uw trap en balustrades zijn gemaakt van hardhout.

Extra opties bij traprenovatie

opties bij renovatie trap
Wanneer u uw trappen in Hoofddorp laat renoveren, dan heeft u de mogelijkheid om voor extra opties te kiezen. U zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om direct uw trapleuning te vervangen: dit kost gemiddeld €50,- tot €100,- per trap. Een andere mogelijkheid om de veiligheid te vergroten, is het aanbrengen van trapmatten of een antislipstrip. De matten of antislip strip worden bevestigd op iedere treden en zorgen ervoor dat uw voeten meer grip hebben. De kans op valpartijen is dus een stuk kleiner. Een trapmat kost slechts ongeveer €20,- tot €65,- per stuk, maar een antislip strip is nog voordeliger: hiervoor betaalt u ongeveer €3,- tot €15,- per meter.

stootborden voor trap

Stootborden

Hoe langer u een houten trap in huis hebt, hoe groter het risico dat de stootborden op een gegeven moment zullen kraken. Dit is overdag niet zo’n probleem, maar als er ’s nachts iemand naar het toilet moet kan dit overlast veroorzaken. Gelukkig is de renovatie van een krakend stootbord niet heel ingewikkeld, u lost dit in een halve dag op. Controleer eerst welke trede kraakt, en waar de speling zit. Komt de speling van het stootbord? Wrik deze dan voorzichtig los, en verwijder alle lijm met een plamuurmes. Breng daarna nieuwe lijm aan, en druk het bord stevig tegen de onderkant aan.

antislip strip voor trap

Antislip strips

Hoewel een goede aanblik van de trap zeer prettig is, is veiligheid natuurlijk het allerbelangrijkst. Een gelakt of geschilderd trapoppervlak is meestal erg glad. Een antislip strip biedt hiervoor de uitkomst. Antislip strips koopt u gemakkelijk bij vrijwel elke bouwmarkt in Hoofddorp, of bestelt u online. Hierbij hebt u de keus uit een ruim assortiment aan antislip strips: van kleine randjes tot een bedekking van de halve trede. In de meeste gevallen is een antislip strip eenvoudig te plaatsen, hiervoor hebt u niet de ondersteuning van een specialist van een trappenfabriek nodig. Zorg er wel voor dat u de antislipstrips goed vastlijmt.

trapleuningen vervangen

Trapleuningen

De renovatie van een trap hoeft niet alleen te bestaan uit het aanbrengen van antislip strips of het monteren van opzettreden, bij het renoveren kunt u tevens aandacht besteden aan het installeren of herstellen van de trapleuning. Een standaard trapleuning bestaat over het algemeen uit een eiken balk, die met enkele schroeven aan de muur is vastgezet. Vindt u een dergelijke trapleuning saai, of past deze niet binnen het interieur? Er bestaan natuurlijk vele alternatieven. Kies bijvoorbeeld voor een trapleuning touw, een pijp of enkele losse knoppen. Daarnaast is tegenwoordig ook de boomtak als trapleuning zeer populair bij klanten uit Hoofddorp.

LED trapverlichting

Trapverlichting

Bent u bezig met de renovatie van uw open trap, en wilt u het wooncomfort optimaal maken? Er bestaan ook speciale oplossingen voor trapverlichting. Zowel een dynamische als statische trapverlichting is daarbij mogelijk. Met een statische trapverlichting bedoelen wij verlichting die u met een knop aan of uitzet. Onder meer voor kinderen die angst hebben voor het donker is een dergelijke trapverlichting een goede keus. Een dynamische trapverlichting werkt op basis van sensoren, zodat alleen bij beweging de verlichting aanspringt. In sommige gevallen kunt u zelfs de intensiteit en verlichtingstijd instellen. Over het algemeen gebruikt men LED lampjes voor het ontwerp van de trapverlichting.

zelf een trap bekleden

Zelf een trap bekleden?

Zoals hierboven aangegeven is een dichte trap te bedekken met diverse producten. De plaatsing van een nieuwe trapbekleding brengt soms heel wat kosten met zich mee. Om op deze kosten te besparen is het mogelijk om zelf de trap te stofferen of bekleden. Wij begrijpen dat u hiervoor natuurlijk geen idee hebt waar u moet beginnen. De specialisten van een trappenfabriek uit de buurt van Hoofddorp hebben daarom speciaal voor u een eenvoudig stappenplan opgesteld. Dit stappenplan is gericht op het stofferen van de traptreden. Of wil u weten wat u moet doen voor het bekleden van de trap met laminaat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren u met alle plezier, of bieden de nodige praktische ondersteuning als de traprenovatie niet wil lukken.

Stappenplan

  • Voorbereiding. Onder de voorbereiding van het stofferen vallen twee taken: het verwijderen van het oude materiaal, en de aanschaf van nieuw. Bij het verwijderen van het oude materiaal is met name het weghalen van alle lijmresten van groot belang. Zo zorgt u dat de nieuwe tapijtlaag helemaal egaal is te leggen. Voor het kopen van het tapijt dient u de diepte van alle treden, en de hoogte van de stootborden en neuslatten op te meten.
  • De plaatsing van het ondertapijt. Als er geen goed ondertapijt op de treden ligt, maar u wel de extra demping en isolatie wenst, dan moet u ook ondertapijt plaatsen. Het ondertapijt komt enkel op de traptreden en neuslatten. Meet de afstand uit in papier, en snij vervolgens de nodige hoeveelheid uit. Lijm dit stevig vast en snijdt daarna de overtollige randen weg.
  • De plaatsing van het tapijt. De bovenlaag van de trapbekleding komt over alle treden en stootborden. In de meeste gevallen zullen wij adviseren om eerst de treden te bekleden en daarna de stootborden. Zorg ervoor dat de tapijtlaag goed in alle hoeken gedrukt wordt en glad geklopt voor een optimaal resultaat.
  • Afwerking. De klus is pas ten einde als u de stevigheid van alle lagen hebt gecontroleerd en de randjes afgeknipt.

Traprenovatie uitbesteden? 2 bespaartips!

Dat veel klanten uit Hoofddorp tegen het renoveren van trappen opzien, snappen wij. En wij begrijpen het ook dat u liever zoveel mogelijk bespaart op uw renovatie! Daarom geven wij u twee tips als u de renovatie uit wilt besteden. Allereerst: voer zoveel mogelijk voorbereidende werkzaamheden zelf uit. U kunt hierbij denken aan het verwijderen van trapmatten of trapbekleding, het afplakken van de muren en het afdekken van uw meubels. Eventueel kunt u zelfs het oppervlak goed schuren, zodat de arbeidskosten beperkt blijven. Een tweede tip is om altijd meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken. Omdat het uurloon per specialist enorm kan verschillen, is vergelijken belangrijk. Hiermee bespaart u al snel tot 30% op de kosten!

Voordelen traprenovatie

Traprenovaties in Hoofddorp kennen diverse voordelen. Zo is de hal waarschijnlijk de eerste ruimtes die uw gasten zien en met een gerenoveerde trap maakt u direct indruk! Bovendien is een renovatie een relatief eenvoudige manier om uw oude hal te transformeren. Uw trap is voortaan een echte blikvanger! Bovendien verlengt u met het renoveren de levensduur van uw traptreden en vergroot u de veiligheid. Dit is met name van belang in een huis met kleine kinderen of ouderen, die een stuk kwetsbaarder zijn. Tot slot is er bij een renovatie zoveel keuze, dat u iets kan kiezen dat volledig naar uw smaak is.

renovatie van trap Hoofddorp

Offertes van trapspecialisten

Het is gratis en vrijblijvend.

Vrijblijvende offertes aanvragen!

Bent u benieuwd naar de prijzen voor het uitvoeren van een traprenovatie door een specialist uit Hoofddorp? Hebt u vragen over de werkzaamheden van een trappenfabriek? Of hebt u behoefte aan een exacte prijsindicatie voor het vervangen van een houten trapleuning? Aarzel dan niet om offertes aan te vragen via ons contactformulier. Geef zo nauwkeurig mogelijk uw eisen en wensen aan, en wij sturen u spoedig enkele offertes op maat toe. Vergelijk deze zelf op basis van prijs en aanbod, en kies zo voor de trapspecialist die het beste aan uw eisen voldoet. Wij helpen u met alle plezier verder! Bezig met het verbouwen van uw woning en overweegt u tevens om uw kozijnen te vervangen in Hoofddorp? Wij helpen u graag!