Traprenovatie Haarlem

In bijna elk Nederlands woonhuis wordt gebruik gemaakt van minimaal één trap. Het dagelijkse gebruik heeft slijtage van de trapbekleding als gevolg. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties, waarbij u of één van uw gezinsleden kan uitglijden over de trap. Door eens in de 15 jaar uw trappen opnieuw te bekleden, zult u de kans op dergelijke problemen aanzienlijk verlagen.

Bij Van der Kolk werken wij al jaren samen met erkende specialisten uit Haarlem op het gebied van traprenovatie en trapbekleding. Zij zorgen met plezier voor een nieuwe bekleding, trapverlichting of plaatsen antislip strips voor u. Daarnaast staan wij in regelmatig overleg met een trappenfabriek uit uw regio, om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, zo bieden wij u de beste kwaliteit. Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan via ons contactformulier.

traprenovatie Haarlem

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag gratis en vrijblijvend traprenovatie offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Wat zijn de mogelijkheden bij traprenovatie?

Denkt u erover na om de trap van uw woning in Haarlem te renoveren? Dan hebt u verschillende opties. Het is allereerst mogelijk om deze opnieuw te bekleden. U kunt hiervoor vele verschillende materialen gebruiken, zoals laminaat of vinyl. Daarnaast is het mogelijk om de trappen in uw woning te stofferen. Een snelle en eenvoudige manier om een renovatie uit te voeren is door overzettreden te plaatsen. Deze brengt de vakman uit Haarlem aan over de bestaande treden. Zijn de trappen in uw huis nog in goede staat maar wilt u het uiterlijk veranderen? Dan kunt u ervoor kiezen om ze te schilderen of oliën. Ook kunt u het karakter van de trap weer tevoorschijn halen of vuil weghalen met behulp van zandstralen. Tot slot kunnen er opties zoals een nieuwe trapleuning worden toegevoegd. In het kort zijn de mogelijkheden dus als volgt:

 • Nieuwe trapbekleding
 • Overzettreden
 • Zandstralen
 • Trap in ere herstellen
 • Schilderen of oliën
 • Verschillende opties toevoegen

Traprenovatie of nieuwe trap?

Het is mogelijk om een traprenovatie uit te voeren of een gehele nieuwe versie te plaatsen. Welke optie het beste is hangt af van de staat waarin de trap zich verkeert. Het plaatsen van een nieuwe brengt namelijk hoge kosten met zich mee. Men zal dan ook niet snel voor deze keuze gaan. Zijn de trappen in uw woning er echter erg slecht aan toe? Zijn ze zo beschadigd dat een reparatie niet meer mogelijk is en dat het zelfs gevaarlijk is om naar boven en beneden te gaan? Of is het materiaal aangetast door houtworm? Dan is het waarschijnlijk verstandig om toch voor een nieuwe trap te gaan. Als dit niet het geval is en de constructie is nog in prima staat, dan kunt u beter voor een renovatie kiezen. Tijdens een renovatie kunt u bepaalde, beschadigde onderdelen vervangen door nieuwe. Daarnaast is het mogelijk om de constructie een hele andere look te geven, bijvoorbeeld met behulp van trapbekleding.

Maatwerk tegen een scherpe prijs

Bij Van der Kolk Traprenovatie en Trapbekleding zit u op de goede plek voor het renoveren, en bekleden van uw trap. Wij hechten groot belang aan de wensen van de klant. U hebt dan ook het proces van traprenovatie in de hand. Wilt u uw trap bekleden met vinyl? Heeft u de wens voor een houten trapbekleding? U bepaalt wat er gebeurt. Samen met u bekijken onze professionals uit Haarlem vooraf de mogelijkheden voor traprenovatie aan de hand van uw budget. Uw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Besparen? Offertes vergelijken!

Wilt u graag weten welke kosten er aan een traprenovatie verbonden zitten? Heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende producten die men bij een renovatie gebruikt? Of wenst u advies over de installatie van een trap van natuursteen of beton? Vul vandaag nog het contactformulier in. Wij zullen u op korte termijn enkele vrijblijvende offertes doorsturen toegespitst op uw situatie, welke u zelf met elkaar kan vergelijken. Maak vervolgens een vrijblijvende afspraak met een trapspecialist uit Haarlem, die goed aansluit bij uw wensen.

Vergelijk diverse offertesTraprenovatie of nieuwe trap (*)

Gewenst materiaal (*)

Omschrijving (*)


Gewenste eerste werkdag (*)kosten traprenovatie Haarlem

Open trap bekleden

bekleden van open trap
Ben u op zoek naar een manier om meer ruimte in huis te creëren? Het vervangen van uw dichte trap door een open variant biedt dan wellicht uitkomst. Bij deze vorm van traprenovatie worden de stootborden van de trap verwijderd, en krijgen de treden een extra ondersteuning om zo voldoende draagkracht te houden. Hoewel de open trap een groot visueel voordeel biedt, verhoogt u hiermee wel het risico op valpartijen. Het is daarom noodzakelijk dat de trapbekleding op de open trap vakkundig wordt aangebracht. Onze specialisten doen dit door de bekleding rondom aan te brengen. Hierbij krijgen de boven- en onderzijde een gelijke kleur voor een egaal resultaat.

Dichte trap bekleden

trapbekleding dichte trap
Waar het bekleden van open trappen het beste is over te laten aan een erkend specialist van de trappenfabriek uit de regio, is het stofferen en bekleden van dichte trappen een stuk eenvoudiger. Voor het bekleden van dichte trappen bestaan er verschillende materialen. Onder andere hout en vinyl vormen een mogelijke oplossing. Overweegt u om de kwaliteit van de treden te verbeteren door het stofferen? Dan adviseren wij om eerst houten opzettreden te laten plaatsen. Dit is een vorm van traprenovatie die weinig extra kosten met zich meebrengt en snel aan te brengen is. Verder zorgt dit voor een optimaal resultaat en veilige woonsituatie.

Traprenovatie kosten

Wat het renoveren van trappen precies kost, hangt af van verschillende factoren. Allereerst is de soort trap hier van invloed op. De renovatie van een open en rechte versie is goedkoper dan het renoveren van een gesloten versie met één kwart. Daarnaast wordt de prijs beïnvloed door de manier van renoveren. Zo is het aanbrengen van tapijt een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld eiken. Bent u op zoek naar de meest voordelige manier om trappen te renoveren? Dan is het verstandig om deze van een nieuwe look te voorzien met behulp van een frisse lik verf. Meer weten over de kosten van een traprenovatie? Bekijk dan deze pagina!

kosten trapbekleding Haarlem
Type traprenovatie (gesloten trap)Gemiddelde totale kosten, inclusief montage
Zandstralen€30,- tot €40,- per vierkante meter
Schilderen / oliën€350,- tot €750,-
Traprenovatie tapijtVanaf €1.400,-
Traprenovatie laminaatVanaf €2.300,-
Traprenovatie vinyl / PVCVanaf €2.500,-
Traprenovatie eiken houtVanaf €3.500,-

* Wij zijn van een gesloten trap, met 13-14 treden uitgegaan. De totaalprijs is inclusief materiaal, montage en btw.

Uw trap er weer als nieuw uit laten zien?

Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Overzettreden

Wilt u op een eenvoudige manier de trappen in uw woning in Haarlem van een nieuwe look voorzien? Wellicht is het gebruik van overzettreden iets voor u. Dit zijn nieuwe traptreden welke u simpelweg over de oude traptreden een plaatst. Hierdoor zien de trappen er binnen een dag weer als nieuw uit. U hebt de keuze uit vele verschillende soorten overzettreden. Houdt u van een warme uitstraling? Dan is het gebruik van houten overzettreden wellicht een goed idee. Dit past bij zowel een modern als een klassiek interieur. Daarnaast bestaan overzettreden met egale kleuren of bijvoorbeeld een betonlook.

Wat zijn de voordelen van overzettreden?

Denkt u erover na om overzettreden aan te laten brengen? Overzettreden bieden verschillende voordelen, u vindt hier een overzicht.

 • Het is een ontzettend snelle manier om uw trap te renoveren.
 • U kunt de trappen in uw woning in Haarlem een hele nieuwe look geven.
 • Er is een grote keuze aan afwerkingen, materialen en motieven verkrijgbaar.

Kosten van overzettreden

De vanafprijzen voor het aanbrengen van overzettreden liggen ongeveer tussen de €125,- en €160,- per trede. De prijs wordt vooral bepaald door het materiaal van uw keuze. De meest voordelige keuze is het gebruik van treden van laminaat. Dit materiaal is krasvast, hard en u zult er niet zomaar op uitglijden. U hebt bovendien de keuze uit verschillende kleuren en u geniet van een warme uitstraling, net als bij hout. Hebt u liever écht hout? Misschien is de duurdere eiken versie iets voor u. Deze harde houtsoort is ideaal omdat traptreden het veelal zwaar te verduren krijgen. Met behulp van een kleurenolie geeft u het hout de gewenste kleur.

prijzen overzettreden
Materiaalsoort overzettredeGemiddelde vanafprijs, inclusief plaatsing en btw
Laminaat€125,- per trede
Tapijt€135,- per trede
PVC/vinyl€145,- per trede
Eiken€160,- per trede

Snelle en voordelige traprenovatie met overzettreden?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van trapspecialisten uit Haarlem!

Offertes aanvragen

Trap bekleden met hout

trapbekleding van hout
Hoewel er diverse materialen geschikt zijn voor het uitvoeren van een trapbekleding, is hout hiervoor het meest gevraagde product. Dit komt doordat het mogelijk is om hout te plaatsen over alle verschillende basismaterialen, met behulp van overzettreden. Dankzij de uitstekende techniek van de professionals uit Haarlem wordt hierbij bovendien voorkomen dat de traptreden gaan kraken. Welke houtsoort u kiest voor het bekleden is afhankelijk van uw wensen voor stijl en design. Kies bijvoorbeeld voor één van de donkere houtsoorten voor een contrasterend en uniek resultaat, of maak gebruik van rustiek eikenhout voor een landelijk effect. Wij helpen graag bij het maken van een keuze en beantwoorden uw vragen dan ook met alle plezier.

Eiken

renovatie van eiken trappen
Hout gold jarenlang als basis voor vele woononderdelen, waaronder dichte trappen. Het grote voordeel van hout is dat het eenvoudig te repareren is, en weinig geld kost. De houtsoort die men gebruikte was eiken. Eiken hout is uitstekend te bewerken, en is met een extra toplaag uitermate stoot- en krasvast. Dankzij de toplaag kunt u eiken woononderdelen bovendien gemakkelijk te reinigen. Vindt u eiken niet een mooie houtsoort, of is het te licht in combinatie met de rest van de ruimte? Kies dan voor een alternatieve houtsoort, zoals mahonie. Dit hout is ontzettend duurzaam, en de diepe kleur geeft een luxueuze sfeer aan elke kamer.

Betonlook

betonlook trapbekleding
Eén van de opties voor het renoveren van de trap in uw woning of bedrijfspand te Haarlem, is het creëren van een betonlook. Een betonlook werd lang gezien als een oplossing voor industriële bedrijven, maar langzamerhand is deze ook populair geworden bij particuliere klanten. Door de betonlook te combineren met natuurlijke materialen, zoals een eiken trapleuning zorgt u voor een robuuste doch authentieke uitstraling. Bij vrijwel elke trappenfabriek biedt men de betonlook in meerdere kleurschakeringen aan. Kijk daarom goed naar de kleur die bij uw interieur aansluit. Wilt u wel het trapoppervlak renoveren, maar is de betonlook niets voor u? Er bestaan vele andere oplossingen.

Laminaat / HPL of CPL

trap bekleden met laminaat
Zoekt u naar een nieuwe trapbekleding die gemakkelijk schoon te houden is, weinig kost en een lange levensduur heeft? Dan is laminaat de beste keuze voor u. Laminaat is een zeer duurzaam materiaal, en zal niet snel slijtplekken of beschadigingen tonen. Een ander voordeel van het product is dat u het kunt hergebruiken. Blijkt na een tijdje dat uw trap bekleden met laminaat (CPL/HPL) toch geen goed plan was, dan past u de planken gemakkelijk ergens anders toe. Bij de meeste leveranciers uit Haarlem moet u kiezen uit twee soorten laminaatplanken: HPL en CPL. HPL producten hebben een zeer sterke bovenlaag, die goed bestand is tegen vallende voorwerpen. In tegenstelling tot HPL planken kentt CPL trapbekleding een dunnere bovenlaag. CPL is echter flexibeler en daardoor gemakkelijker te leggen. Zowel CPL als HPL producten zijn in vergelijking met andere materialen relatief goedkoop.

Vinyl / PVC

renoveren met vinyl of pvc
Wanneer u de trappen van uw pand in Haarlem gaat renoveren, dan moet u een keuze maken uit diverse materialen. Naast laminaat, houten planken en vloerbedekking is het ook mogelijk te kiezen voor het stofferen van een trap met PVC of Vinyl. Deze twee producten lijken sterk op elkaar, maar er zit wel degelijk een verschil tussen. Zo zijn zowel vinyl en PVC beide zeer onderhoudsvriendelijke vormen van bekleding, en vochtbestendig. PVC heeft daarnaast nog enkele extra voordelen. Zo is het kleurvast, en is PVC gemakkelijker op uw trap aan te brengen. Een ander voordeel van PVC ten opzichte van vinyl is dat het een zeer duurzaam product is. Bij vinyl is dit afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal. Deze kwaliteit is tevens van invloed op de aanschafprijs. Vinyl kan zeer aantrekkelijke tarieven hebben, maar zal dan over het algemeen een stuk minder lang meegaan dan PVC.

Linoleum

linoleum op de trap
Linoleum is een zeer geschikt om uw trappen mee te bedekken bij een traprenovatie. Linoleum is een zeer uniek product dat gemaakt wordt van jute, lijnzaadolie en kurk of houtmeel. Dit betekent dat het een natuurlijk basismateriaal is, met weinig invloed op het milieu. Dankzij de diverse grondstoffen is linoleum zeer sterk en stootvast. Dit leidt ertoe dat het ook een geschikt product is voor het bekleden van vloeren van openbare ruimtes. Andere voordelige eigenschappen van linoleum als trapbekleding zijn de geluidsdemping, luxe uitstraling en de lange levensduur. Kiest u voor linoleum als basismateriaal voor een traprenovatie? Dan moet u vervolgens kiezen uit twee verschillende vormen: stroken of tegels. Hiermee handelt u eenvoudig en snel zelf de renovatie af. Over het algemeen zullen wij aanraden om stroken te gebruiken, dit zal de klus vereenvoudigen en kost minder verbouwtijd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend offertes aan!

Tapijt

Tapijt is van oudsher één van de meest gebruikelijke producten voor een vloer- of traprenovatie. Hoewel dit vaak uit gewoonte gebeurt, bezit tapijt vele voordelen. Ten eerste is het materiaal in zeer veel verschillende kleuren en designs verkrijgbaar: het past daarom altijd binnen het interieur van uw pand in Haarlem. Een tweede positieve eigenschap is dat u met een vloerbedekking altijd warme voeten houdt, en dat het een goede isolerende werking kent. Aan tapijt als trapbekleding zit nog een derde voordeel verbonden, namelijk dat u niet snel van de traptreden zult glijden. Dit is zeker aan te raden in een gezin met kinderen. Wilt u de renovatie eigenhandig afhandelen en is tapijt het materiaal van uw keuze? Zorg er dan voor dat u minimaal een halve meter extra stof heeft, om ook de naden goed af te dekken. De aanschafprijs hangt af van meerdere factoren zoals de hoogte van de pooldraden en het gekozen design voor de trapbekleding.

trap stofferen Haarlem

Uw traptreden opnieuw laten bekleden?

Vraag eenvoudig vrijblijvende traprenovatie offertes aan en bespaar tot wel 30% op de kosten!

Gratis offertes

Traprenovatie met behoud van karakter

Heeft uw woning in Haarlem een oude trap waarvan u het karakter wilt behouden? Dan hebt u verschillende opties. U kunt bijvoorbeeld de trap decaperen of afschuren, maar u kunt ook een vakman uit Haarlem inschakelen om te zandstralen. Als de oude lijm- en verfrestanten verwijderd zijn dan kunt u een nieuwe laag beits of vernis aanbrengen om de trap te beschermen. Het opknappen van een oude trap kost veel tijd. Het is dan ook verstandig om deze klus gestructureerd aan te pakken. Test verschillende methodes en controleer met welke methode u het snelste van de vuile lagen af bent.

Bestaande trap schilderen of oliën?

Wilt u geen nieuwe trapbekleding aanbrengen? U geeft uw trap eenvoudig een opknapbeurt door deze te schilderen of oliën. Als u dit doet dan is het belangrijk om allereerst de oude lagen weg te schuren en oneffenheden weg te werken. Vervolgens kunt u olie of verf aanbrengen. Dankzij olie vinden houten trappen hun gezonde en natuurlijke look terug. Controleer wel of u de juiste olie hebt gebruikt want u kunt niet bij elke houtsoort dezelfde gebruiken. Gaat uw voorkeur uit naar een nieuwe lik verf? Kies voor een neutrale tint of juist voor een vrolijke kleur. U kunt zelfs een verouderde trap er weer eigentijds en fris uit laten zien.

Trap zandstralen

trap zandstralen
Voordat u de trap opnieuw kunt bekleden, met bijvoorbeeld stoffen trapbekleding, moet u eerst oude verf- en lijmresten verwijderen. Dit kunt u doen door te zandstralen. Bij deze techniek wordt de trap onder hoge druk bespoten met kleine zandkorrels. Hierdoor worden vuile lagen afgeschraapt en is het zuivere hout weer zichtbaar. Zandstralen gaat erg snel en u werkt egaler dan wanneer u zou schuren. Daarnaast is het bereiken van lastige plekjes geen probleem. Het is alleen mogelijk om harde houtsoorten te zandstralen. Bij zachte houtsoorten kunnen door de hoge druk al gauw beschadigingen op de trappen opduiken.

Extra opties bij traprenovatie

opties bij traprenovatie
Naast een renovatie met behulp van verf, trapbekleding of nieuwe treden is het ook mogelijk om extra opties toe te voegen. Voor uw eigen veiligheid is het bijvoorbeeld fijn om houvast te hebben. U kunt daarom een trapleuning toevoegen. Deze kost circa €50,- tot €100,- per trap. Over veiligheid gesproken: wilt u voorkomen dat u en uw huisgenoten uitglijden op de trap? Dan kunt u een trapmat toevoegen. Deze kost circa €20,- tot €65,- per mat. Liever een minder aanwezige optie? Een anti-slip strip kost zo’n €3,- tot €15,- per meter. Tot slot is het mogelijk verlichting toe te voegen. Dit kost circa €10,- tot €40,- per lichtpunt.

stootborden voor de trap

Stootborden

Als uw trap van hout is gemaakt, dan hebt u waarschijnlijk wel eens last van krakende treden. Over het algemeen wordt de krakende trede veroorzaakt door speling tussen het hout en de onderliggende structuur. Dit is op te lossen door het stootbord enigszins los te wrikken, en de lijmresten te verwijderen. Vervolgens lijmt u het stootbord weer vast. Spijker eventueel het bord op enkele plekken vast, voor een volledig kraakvrij resultaat. Over het algemeen ontstaat de meeste speling bij de eerste en laatste trede. Dit is in sommige gevallen op te lossen door een latje over de onder- en bovenzijde van het stootbord te monteren.

antislip strips voor de trap

Antislip strips

Veel van onze klanten uit Haarlem denken dat een renovatie moet bestaan uit vele onderdelen, en daarbij veel geld zou moeten kosten. Niets is echter minder waar. Zelfs het installeren van antislip strips is te omschrijven als een renovatie, en dit kost maar weinig geld. Antislip strips vormen een noodzakelijke toevoeging bij gelakte of geschilderde trappen van hout. De antislip strip brengt u aan over de voorzijde van de trede. Dankzij de antislip strips is de kans op valpartijen aanzienlijk lager, en blijft ook de hoek van de trede beter beschermd tegen slijtage. Antislip strips schaft u eenvoudig aan bij de bouwmarkt in Haarlem.

trapleuning Haarlem

Trapleuningen

Naast het renoveren van de traptreden, is het tevens een mogelijkheid de medewerkers van een trappenfabriek in te schakelen voor de renovatie van de trapleuning. De meest standaard trapleuning bestaat uit een gelakte of gebeitste eiken balk, die met enkele schroeven aan de muur is bevestigd. Vindt u deze gewone trapleuning niet mooi? Er bestaan heel wat alternatieven, zoals een buis van PVC, een stalen pijp, een trapleuning van touw, of een boomtak als trapleuning. Wij adviseren om eens bij een showroom in Haarlem te kijken naar de verscheidene opties, en zo te kijken welke oplossing het beste bij uw wensen aansluit.

trapverlichting Haarlem

Trapverlichting

Een laatste onderdeel die bij het renoveren van de trap hoort, is de installatie van trapverlichting. Bij de term trapverlichting denken de meeste mensen uit Haarlem aan een muurlampje dat zij voor de nacht aanklikken. Met het begrip trapverlichting bedoelen wij echter de verlichting op basis van LED lampjes, die op basis van sensoren werken. Bij een dergelijke dynamische trapverlichting bepaalt u zelf de intensiteit en verlichtingsduur, zodat u het wooncomfort optimaal verbetert. Het installeren van de LED trapverlichting is niet heel ingewikkeld, dus om kosten te besparen kunt u dit eventueel eigenhandig uitvoeren. Desgewenst helpen de experts van een trappenfabriek u met plezier.

zelf de trap bekleden stappenplan

Zelf een trap bekleden?

Hebt u de traptreden laten verbeteren en is het nu tijd voor het bekleden van de trap? Bij dichte trappen is het een optie om dit zelf uit te voeren. Hierbij is een aantal aandachtspunten van belang. De professionals van een aan ons gelieerd trappenfabriek hebben de belangrijkste onderdelen en aandachtspunten voor u op een rijtje gezet. Zo weet u zeker dat u de klus snel en vakkundig kan afhandelen. Hebt u na het lezen van de aanwijzingen nog vragen of bent u benieuwd naar de prijs? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Ook als u zelf begonnen bent aan de klus en u op het een gegeven ogenblik niet meer ziet zitten kunnen wij u uit de brand helpen. De experts uit ons netwerk ondersteunen u met plezier.

Stappenplan

 • Voorbereiding. Zorg voor een goede voorbereiding. Dit betekent onder andere dat het oude materiaal van de treden moet worden verwijderd (inclusief de lijmlaag) en dat u voldoende meters vloerbedekking bestelt. U kunt hiervoor het beste de treden (op het diepste punt) meten, de stootborden op het hoogste punt en de neuslatten. Kijk ook of de tapijtstrook wel breed genoeg is in de standaard levering.
 • Plaatsen ondertapijt. Voor het stofferen geldt eventueel ook de plaatsing van een ondertapijt. Deze zorgt voor meer vering en een goede geluidsisolatie. Het ondertapijt hoeft enkel op de neuslatten en traptreden worden aangebracht.
 • Plaatsen. Bij alle materiaalsoorten is het van belang dat u de trapbekleding strak en glad plaatst. Alleen op deze manier is de trap volledig veilig te gebruiken, en bent u zeker van een lange levensduur van het materiaal.
 • Afwerking. Naast een goede voorbereiding is ook een goede afwerking belangrijk. Verwijder overtollige randen en controleer of alles strak geplaatst is.

Traprenovatie uitbesteden? 2 bespaartips!

Wilt u het renoveren van uw trap het liefste uitbesteden aan een vakman uit Haarlem? Wellicht dat u iets hebt aan deze handige tips. Om te besparen op de kostprijs kunt u eventuele voorbereidende werkzaamheden zelf uitvoeren. Zo kunt u bijvoorbeeld de oude trapbekleding alvast verwijderen zodat de vakman dit niet meer hoeft te doen. Daarnaast is het mogelijk om te besparen door offertes met elkaar te vergelijken. Als u meerdere offertes met elkaar vergelijkt dan hebt u een inzicht in de gemiddelde prijzen en weet u altijd zeker dat u niet teveel betaalt. Daarnaast is het voor u altijd mogelijk om de vakman uit Haarlem met de laagste prijs te kiezen.

Voordelen traprenovatie

Een renovatie van de trap brengt vele voordelen met zich mee. De trap ziet er binnen no time weer als nieuw uit zonder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt. Hierdoor stijgt de waarde van uw woning in Haarlem. Als uw oude trap wordt hergebruikt dan is er minder afval waardoor u milieuvriendelijker bezig bent. Een renovatie gebeurt bovendien niet machinaal, er komen vakmensen uit Haarlem bij u langs. Hierdoor bent u verzekerd van flexibiliteit en vakmanschap. U geniet dankzij de erkende en ervaren vakmannen van een resultaat waar u nog vele jaren van zult genieten.

renovatie van trap Haarlem

Offertes van trapspecialisten

Het is gratis en vrijblijvend.

Vrijblijvende offertes aanvragen!

Hoe hoog de kosten worden voor het bekleden of stofferen van uw trappen door een specialist is dus afhankelijk van diverse factoren. Via het contactformulier kunt u eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aanvragen bij diverse experts uit de regio Haarlem. Vergelijk deze op basis van prijs en aanbod, en kies zo voor een expert die aan uw wensen voldoet. Wij garanderen dat al onze professionals zijn verbonden aan een erkende trappenfabriek en dat zij u altijd vakkundig zullen ondersteunen. Of het nu gaat om een trapbekleding van PVC of vinyl, om open of gesloten trappen, de traprenovatie is bij ons in uitstekende handen. Bezig met het renoveren van uw woning, inclusief kozijnen? De kozijnen specialisten uit ons netwerk helpen u graag.