Traprenovatie Noord-Holland

traprenovatie Noord-Holland

Laat een traprenovatie in Noord-Holland doen wanneer uw trap zijn beste tijd gehad heeft. Een renovatie hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar geeft uw woning en hal een nieuwe en frisse uitstraling. Bij renoveren zijn er allerlei mogelijkheden, zo kunt u kiezen voor schilderen, stofferen of u laat overzettreden en een mooie trapleuning plaatsen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? U leest op deze pagina alles over een traprenovatie en wat de opties en de kosten zijn.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten voor een renovatie? Vraag dan nu gratis offertes aan. Deze kunt u onderling vergelijken, zodat u eenvoudig een geschikte trapspecialist uit Noord-Holland vindt.

Voordelen van onze dienstverlening

 • Nieuwe trappen en traprenovatie
 • Keuze uit allerlei materiaalsoorten
 • Gratis en vrijblijvend prijsopgaven aanvragen

Gratis offertes aanvragenTraprenovatie of nieuwe trap (*)

Gewenst materiaal (*)

Omschrijving (*)


Gewenste eerste werkdag (*)Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag gratis en vrijblijvend traprenovatie offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Traprenovatie binnen 1 dag

Een traprenovatie is een redelijk eenvoudige klus, dus is het mogelijk om dit binnen 1 dag te laten doen. Er is namelijk geen hak- of breekwerk nodig voor deze renovatie. Eerst wordt de oude en versleten trapbekleding verwijderd. Daarna plaatst de trapspecialist uit Noord-Holland de nieuwe bekleding, bijvoorbeeld in de vorm van overzettreden. Zo heeft u binnen 1 dag uw trap weer in gebruik.

Besparen? Offertes vergelijken!

Vraag via het offerteformulier geheel gratis en vrijblijvend verschillende prijsopgaven aan. U ontvangt dan een aantal prijsopgaven, die u op basis van prijs en materiaalkosten onderling vergelijkt.

Zo vindt u eenvoudig een trappenfabriek of vakman uit Noord-Holland die u helpt bij de traprenovatie. Door te vergelijken bespaart u tot wel 30% op de kosten.

Mogelijkheden bij traprenovatie

Zijn uw traptreden na verloop van tijd versleten? Of is uw trapbekleding her en der los gaan laten? In dat geval is het hoog tijd voor een renovatie van uw trappen. Onder renovatiewerkzaamheden vallen alle werkzaamheden die ervoor zorgen dat uw trap weer als nieuw is, zoals het opnieuw bekleden of stofferen van de treden. Na een traprenovatie zien trappen er niet alleen mooi en strak uit, maar zijn ze ook een stuk veiliger om op te lopen. Dit is vooral verstandig voor woningen in Noord-Holland waar oudere mensen of kleine kinderen rondlopen. De werkzaamheden die onder traprenovatie vallen, zijn:

 • Schuren en schilderen of oliën van trappen. Vaak doet de trapspecialist uit Noord-Holland dit door te zandstralen.
 • Het opnieuw bekleden van trappen. Overzettreden zijn voordelig, zorgen voor veiligheid en verkrijgbaar in vele verschillende soorten en maten.
 • Trappen herstellen door deze te zandstralen en te lakken.

Traprenovatie kosten

Als u geïnteresseerd bent in een traprenovatie, wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn. Het is lastig om een indicatie hiervan te geven, omdat deze afhankelijk zijn van bepaalde factoren. Niet alleen de arbeidskosten beïnvloeden de prijs. Ook de trapsoort die u heeft (open of dichte trap) en het materiaal dat u kiest, spelen mee.

De arbeidskosten variëren vaak per specialist in Noord-Holland.

Een trap laten zandstralen is een goedkope optie en kost zo’n €30 tot €40 per m². Echter is het wel noodzakelijk om ‘m daarna te oliën of te schilderen. Wilt u een traprenovatie van eiken? Dan moet u al gauw denken aan €3.500,-.

Kijk in onderstaande tabel voor de gemiddelde prijs voor een traprenovatie in Noord-Holland, inclusief montage.

traprenovatie kosten

Prijstabel: traprenovatie

Type traprenovatie (gesloten trap)Gemiddelde totale kosten, inclusief montage
Zandstralen€30,- tot €40,- per m²
Schilderen / oliën€350,- tot €750,-
Traprenovatie tapijtVanaf €1.400,-
Traprenovatie laminaatVanaf €2.300,-
Traprenovatie vinyl / PVCVanaf €2.500,-
Traprenovatie eiken houtVanaf €3.500,-

* Let op: Dit zijn gemiddelde en vanaf prijzen. Bij een gesloten trap gaan wij uit van 14 traptreden. De prijs is inclusief materiaal, montage en btw.

Op zoek naar een trappenspecialist in Noord-Holland?

Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Overzettreden

Men denkt vaak bij een traprenovatie aan een volledige vernieuwing. U kunt echter ook de trap bekleden met overzettreden. Dit is een relatief goedkope optie. Het zijn als het ware kant en klare traptreden, waarmee u uw bestaande treden bekleed. Ze zijn verkrijgbaar in diverse materialen en afwerkingen. Laminaat is een voordelige optie, maar u kunt ook kiezen voor eikenhout. De gemiddelde prijs hiervan is wel hoger, maar u bent nog steeds voordeliger uit dan wanneer u een nieuwe houten trap laat plaatsen.

Wilt u wel de uitstraling van echt hout, maar heeft u een beperkt budget? Dan is PVC of vinyl een geschikte optie. Beide materialen zijn verkrijgbaar in diverse patronen die eikenhout goed nabootsen.

Wat zijn de voordelen van overzettreden?

Overzettreden bieden vele voordelen ten opzichte van reguliere trapbekleding. Eén hiervan is de prijs. U betaalt hier namelijk een stuk minder voor dan voor trapbekleding, terwijl u een soortgelijk resultaat behaalt. Bovendien is er ruime keuze uit diverse materialen en patronen, zodat u uw trap de uitstraling geeft die u wenst. Het bekleden van uw trap met overzettreden is relatief eenvoudig. De trapspecialist uit Noord-Holland voert deze klus daarnaast snel uit.

 • Redelijk goedkoop in de aanschaf
 • Veel keuze uit verschillende materialen
 • Snel en eenvoudig geplaatst

Kosten van overzettreden

De prijzen van de overzettreden worden sterk beïnvloed door de materiaalkeuze. Bent u op zoek naar nieuwe trapbekleding en heeft u weinig te besteden? Kies dan voor laminaat. Hiermee kunt u de warme uitstraling van een echte houtsoort eenvoudig nabootsen voor een goedkope prijs. Gemiddeld kost dit u €125,- per trede. Voor een open trap van 13 treden kost dit ongeveer €1.650,- in totaal. Overzettreden die gestoffeerd zijn kosten gemiddeld €135,- per m². Tot slot kunt u kiezen voor echt eikenhout. Voor eiken liggen de prijzen in Noord-Holland gemiddeld rond de €160,- per trede. In onderstaande tabel vindt u de gemiddelde prijs en de verschillende materiaalsoorten voor trapbekleding.

Hoe plaatst de vakman de overzettreden?

Prijstabel: overzettreden plaatsen

Materiaalsoort overzettredeGemiddelde vanafprijs, inclusief plaatsing en btw
Laminaat€125,- per trede
Tapijt€135,- per trede
PVC/vinyl€145,- per trede
Eiken€160,- per trede

* Let op: Dit zijn gemiddelde en vanaf prijzen, inclusief materiaal, montage en btw. Vraag voor exacte prijzen gratis en vrijblijvende offertes aan!

Snelle en goedkope traprenovatie laten doen?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van trapspecialisten uit Noord-Holland!

Offertes aanvragen

Trap bekleden Noord-Holland

Uw trap wordt vaak gebruikt, slijtage van het materiaal is dus niet zo gek. Laat dan een traprenovatie met nieuwe trapbekleding doen door een specialist uit Noord-Holland. Trapbekleding aanbrengen is geen arbeidsintensieve klus en kan binnen 1 dag gedaan worden. Renoveren van de trap is altijd mogelijk en geeft een nieuwe uitstraling aan de hal. Daarbij werkt het isolerend en geluiddempend en is het relatief goedkoop in de aanschaf.

Bovendien heeft u ruime keuze uit materiaalsoorten. U kiest bijvoorbeeld tussen natuursteen, laminaat, stofferen of beton. Ook een combinatie van materialen is mogelijk. Lees hieronder verder over de verschillende mogelijkheden.

Traprenovatie laminaat

Bent u op zoek naar een nieuwe trapbekleding die gemakkelijk schoon te houden is, weinig kost en een lange levensduur heeft? Dan is laminaat de beste keuze voor u. Laminaatis een zeer duurzaam materiaal, en zal niet snel slijtplekken of beschadigingen tonen. Een ander voordeel van het product is dat het recyclebaar is. Laminaat is verkrijgbaar in twee varianten: HPL en CPL. HPL heeft een zeer sterke bovenlaag, die uitstekend bestand is tegen vallende voorwerpen. In tegenstelling tot HPL-planken kent CPL-trapbekleding een dunnere bovenlaag. CPL is echter flexibeler, hierdoor is het eenvoudig te leggen. Zowel CPL- als HPL-producten kennen een relatief lage prijs. Op wikipedia leest u meer over wat laminaat precies is.

Betonlook

traprenovatie betonlook
Als het hoog tijd is om uw trap te renoveren, dan heeft u een ruime keuze uit diverse stijlen en designs. Eén van de nieuwste opties binnen de trappenbranche is het creëren van een betonlook. Een betonlook lijkt op beton, maar is eigenlijk van een ander materiaal gemaakt, bijvoorbeeld van laminaat of pvc. Door betonlook te combineren met een natuurlijke materiaalsoort, zoals eiken, creëert u een authentiek uiterlijk in uw woning in Noord-Holland. Dit type trapbekleding past in moderne en strakke huizen. De betonlook is bovendien een stuk voordeliger dan echt beton.

Trap bekleden met hout

traprenovatie hout Noord-Holland
Naast laminaat en een betonlook, kunt u ook kiezen voor trapbekleding van hout. Er zijn verschillende houtsoorten die geschikt zijn voor het bekleden van uw trap. Kies bijvoorbeeld uit licht esdoornhout, rustiek eiken of donkere teak. De keuzes en stijlen zijn eindeloos, dus vindt u vast en zeker een houtsoort die aansluit bij de rest van uw interieur. Hout heeft bovendien een aantal fijne voordelen. Het is namelijk duurzaam en zorgt voor een warme uitstraling. Bovendien is hout gemakkelijk te onderhouden.

Eiken

eiken traprenovatie
Hout was lange tijd het meest gebruikte basismateriaal voor het ontwerpen van trap, trapleuning en andere traponderdelen in Noord-Holland. Eiken werd hiervoor het meest gebruikt. Het voordeel van eiken is dat dit uitstekend bewerkbaar is en het weinig plaatsingstijd vraagt. Een eiken trapleuning of trapbekleding heeft een lichte uitstraling en vereist weinig onderhoud. Wel raden experts uit Noord-Holland aan om te kiezen voor een extra topcoating, om zo de kans op krassen en verkleuringen te verminderen. Wilt u wel graag het trapoppervlak bedekken met hout, maar is eiken niet naar uw wens? Een prima alternatief is het gebruik van mahonie of douglas hout.

Traprenovatie PVC/Vinyl

trapbekleding met vinyl of pvc in Noord-Holland
Wanneer u de trappen van uw huis in Noord-Holland laat renoveren, dan moet u een keuze maken uit diverse materialen. Naast laminaat, hout en vloerbedekking is het ook mogelijk te kiezen voor het bedekken van een trap met PVC of vinyl. Deze twee producten lijken sterk op elkaar, maar er zit wel degelijk een verschil tussen. Zo vormen zowel vinyl als PVC beide zeer onderhoudsvriendelijke vormen van bekleding, en zijn beide ook zeer vochtbestendig. PVC heeft daarnaast nog enkele extra voordelen. Zo is het product zeer kleurvast en duurzaam. Bij vinyl is de duurzaamheid afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal. Deze kwaliteit is tevens van invloed op de aanschafprijs. Vinyl kent zeer aantrekkelijke prijzen, maar is minder duurzaam dan PVC.

Linoleum

traprenovatie linoleum Noord-Holland
Traprenovatie op de planning? Dan is linoleum ook een geschikt basisproduct. Linoleum is een zeer uniek product dat gemaakt wordt van jute, lijnzaadolie en kurk of houtmeel. Dit betekent dat het een natuurlijk en milieuvriendelijk product is, dat na gebruik eenvoudig recyclebaar is. Linoleum is bovendien zeer sterk en stootvast. Andere voordelige eigenschappen van linoleum zijn de geluidsdemping, luxe uitstraling en de lange levensduur. Neemt u dit basismateriaal? Dan kiest u vervolgens uit twee verschillende vormen: stroken of tegels. Hiermee kunt u eenvoudig en snel zelf de trap herstellen. Met name de stroken worden aangeraden door experts en trapfabrieken uit Noord-Holland. Dit komt omdat het eenvoudig te plaatsen is en het weinig onderhoud vergt.

Tapijt

trap stofferen
Stofferen is van oudsher één van de meest gebruikelijke methodes om uw vloeren en trap mee te bekleden. Het stofferen van uw trap met tapijt heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het in zeer veel verschillende kleuren en designs verkrijgbaar: het past daarom altijd binnen het interieur van uw huis in Noord-Holland.

Bovendien heeft u met vloerbedekking altijd warme voeten en heeft het een goede isolerende werking. Het derde voordeel is dat u niet snel van de traptreden glijdt. Dit is zeker aan te raden in een gezin met kinderen. De prijzen voor het stofferen hangen af van diverse factoren zoals de hoogte van de pooldraden en het gekozen design.

Uw traptreden renoveren en opnieuw laten stofferen?

Vraag eenvoudig vrijblijvende traprenovatie prijsopgaven aan en bespaar tot wel 30% op de kosten!

Gratis offertes

Open trap bekleden

open trap bekleden
Open trappen worden steeds populairder bij onze klanten uit Noord-Holland. Dit komt omdat een open trap een ruimtelijke aanblik biedt, die zeker in bedrijfsruimten maar ook in huis, zeer gewaardeerd wordt. Hoewel een open trap dus vele positieve eigenschappen heeft op het gebied van uitstraling, vormen ze een risico voor de veiligheid van kinderen en oudere mensen. Zij glijden door de open treden gemakkelijk uit. Daarnaast zorgen open trappen voor hogere stookkosten. Dit ondervangt u door boven een tussendeur te plaatsen. Het stofferen en bekleden van open trappen laat u het beste over aan een erkend specialist van een trappenfabriek uit Noord-Holland.

Dichte trap bekleden

dichte trap bekleden Noord-Holland
Het bekleden van een dichte trap is gemakkelijker dan een open trap. Toch is ook bij het aanbrengen van een trapbekleding op dichte trappen een nauwkeurige werkwijze vereist. Wanneer de bekleding namelijk te los wordt aangebracht, heeft dit wellicht tot gevolg dat er mensen uitglijden over de treden. Wilt u uw dichte trap niet alleen stofferen maar compleet renoveren? Dan kunt u de klussen het beste combineren. Zo bespaart u aanzienlijk op de prijs en ondervindt u maar een relatief korte tijd overlast van de werkzaamheden. Schakel een trapspecialist of trappenfabriek in die de renovatie van een dichte trap voor u doet.

Traprenovatie met behoud van karakter

Houten trappen hebben een bepaalde charme, daarom is het bij een trapspecialist uit Noord-Holland mogelijk om het karakter van uw trap door middel van traprenovatie te behouden. Hiervoor moeten eerst de traptreden volledig geschuurd worden, zodat alle oude lagen verdwijnen. Dit kan met gebruik van een schuurmachine, of door te zandstralen. Vervolgens laat u de traptreden oliën of schilderen, zodat de authenticiteit van uw trap behouden blijft. Wilt u dit zelf doen? Dan moet u er rekening mee houden dat het een tijdrovende en specialistische klus is. Het is echter de beste oplossing om de renovatie door een trapspecialist uit Noord-Holland te laten doen.

Bestaande trap schilderen of oliën?

Begint de bovenste verflaag af te bladderen? Of heeft u slijtageplekken ontdekt op uw traptreden? Dit is niet gek: uw trap is één van de meest gebruikte onderdelen van het huis en slijtage is onvermijdelijk. Dit zorgt er echter wel voor dat veiligheid in het geding komt. Daarom raden wij u aan de trap opnieuw te laten schilderen en te oliën. Het is belangrijk dat u hiervoor de juiste verfsoort kiest. Een verfsoort met een hoogglanslak is vaak de glad, wat glijpartijen veroorzaakt. U kunt het beste een officiële trapverf gebruiken. Wanneer u een trapspecialist uit Noord-Holland inschakelt, weet u zeker dat hij de beste kwaliteit verf en de juiste benodigdheden gebruikt om uw trap op te knappen.

Trap zandstralen

trap in Noord-Holland zandstralen
Zoals al eerder benoemd, is het schuren van een trap een behoorlijk arbeidsintensieve klus. Om tijd te besparen, schakelt u een trapspecialist uit Noord-Holland in. De vakman schuurt het oppervlak door te zandstralen. Met deze methode worden er onder hoge druk fijne zandkorreltjes op het oppervlak gespoten. Zodat het complete oppervlak in korte tijd egaal geschuurd wordt. Vervolgens is het zaak om het oppervlak te schilderen of te oliën. Het zandstralen is enkel geschikt voor harde houtsoorten. Dit komt omdat de zachtere houtsoorten beschadigd raken door het straalmiddel.

Krakende trap?

krakende trap
Heeft u last van een krakende trap? Dat is erg vervelend en komt vaak voor bij houten trappen. Hout is gevoelig voor temperatuurschommelingen en luchtvochtigheid. Hierdoor zet het uit of krimpt het. Los een krakende trap op door traprenovatie. Laat de stootborden en overzettreden door een specialist uit Noord-Holland vervangen. Het is ook mogelijk om het krakende stootbord op te sporen en deze te renoveren. Maak het stootbord schoon met een plamuurmes, breng nieuwe lijm aan en bevestig het stootbord weer op de trap. Dit is een eenvoudige manier om een krakende trap te renoveren.

Hoe maakt u uw trap veilig?

Extra opties bij traprenovatie

opties bij trap renoveren
Bij een traprenovatie denkt u vaak alleen aan het opnieuw bekleden van de trap, echter zijn er een aantal extra opties om uw trap nog veiliger te maken. Zo zorgen antislip strips of een trapmat voor extra veiligheid op de trap, evenals trapleuningen of trapverlichting. Lees verder voor meer informatie over deze mogelijkheden. De opties zijn:

 • Antislip strips
 • Trapleuningen
 • Trapverlichting

Antislip strips

antislip strips trap
Hoewel het zeer belangrijk is om aandacht te besteden aan de uitstraling van een trap, is het ook van belang om rekening te houden met de veiligheid.

Een gelakt of geschilderd trapoppervlak is soms spiegelglad, wat betekent dat antislip strips of een trapmat een noodzakelijkheid vormen. Kies bijvoorbeeld voor een antislip strip die enkel over het voorste randje valt, of ga juist voor een trapmat die de helft van een trede beslaat. Trapmatten kosten gemiddeld €20,- tot €65,- per mat en antislip strips €3,- tot €15,- per meter.

Trapleuningen

trapleuning in Noord-Holland vervangen
Bij het renoveren van trappen, kijken veel mensen alleen naar de traptreden, het is echter ook een optie om de trapleuning te vervangen of te renoveren. Een standaard trapleuning is gemaakt van hout en is met enkele schroeven in de muur gezet. Bij de renovatie van een trapleuning kan een specialist de leuning opnieuw lakken of de schroeven vervangen. Daarnaast is het mogelijk om de hele trapleuning te renoveren. Kies bijvoorbeeld voor een trapleuning van een boomtak, of overweeg om kleine stukjes leuning langs de muur te plaatsen door een trapspecialist uit Noord-Holland.

Trapverlichting

trapverlichting Noord-Holland
Een laatste onderdeel van dergelijke traprenovatie is het installeren van trapverlichting. Het grote voordeel van speciale trapverlichting is dat deze aan sensoren te koppelen is. Dit betekent dat de verlichting geactiveerd wordt op het moment dat iemand op de trap loopt. Zo is het niet noodzakelijk dat het de hele nacht brandt, maar profiteert u wel van de voordelen. De meeste trapverlichting bestaat uit LED-lampjes, een duurzame oplossing. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijzen voor trapverlichting? Vraag vrijblijvend offertes aan van trapspecialisten uit Noord-Holland.

Zelf een trap bekleden?

Steeds meer mensen uit Noord-Holland kiezen voor een traprenovatie. Dankzij de renovatie zal niet alleen het gebruiksgemak verhoogd worden, ook de aanblik van een hal of woonkamer verbeterd. Een traprenovatie, maar ook het aanbrengen van trapbekleding of het zandstralen en schilderen kan hoge prijzen met zich mee brengen. Wilt u besparen op het bekleden van de traptreden? Dan is het een mogelijkheid om zelf de trap te renoveren. De specialisten van een trappenfabriek uit Noord-Holland hebben hiervoor een eenvoudig stappenplan opgesteld dat u gemakkelijk volgt. Hierdoor krijgt u een snel en vakkundig resultaat. Dit stappenplan is specifiek gericht op het stofferen van de trap, maar kan ook als basis worden gebruikt voor het aanbrengen van andere materialen.

zelf trap bekleden

Stappenplan

 • Stap 1. Verwijder de oude trapbekleding. Zorg dat tevens de lijmresten verwijderd worden. Dit kan met behulp van stoom, een mesje of een speciaal reinigingsmiddel.
 • Stap 2. Bestel de juiste hoeveelheid tapijt en ondertapijt. Ondertapijt plaatst men enkel op de traptreden en neuslatten om zo meer vering in het materiaal te hebben. Meet voor de bovenlaag altijd de diepte van de traptreden (op het diepste punt), de hoogte van de stootborden op het hoogste punt, en de hoogte van de neuslatten. Neem altijd een halve meter tot een meter extra om problemen te voorkomen.
 • Stap 3. Breng eerst het ondertapijt op elke trede aan. Meet daarvoor de traptrede uit in papier, en snijdt de vloerbedekking. Neem ongeveer 2 centimeter extra zodat alles goed bedekt wordt.
 • Stap 4. Smeer met een lijmkam lijm op het oppervlak en plaats het ondertapijt. Verwijder overtollige randen met een hobbymes.
 • Stap 5. Meet daarna het boventapijt uit dat nodig is voor het bedekken van de treden. Dit dient u opnieuw te doen omdat het ondertapijt hier enige verandering in brengt.
 • Stap 6. Lijm de bovenlaag vast, en zorg er met een hamer voor dat u de tapijtlaag goed in de hoeken drukt.
 • Stap 7. Meet daarna de stroken uit voor de stootborden. Ook hierbij is het weer van belang dat u extra centimeters snijdt.
 • Stap 8. Lijm de trapbekleding vast, en controleer of alle onderdelen bedekt zijn. Vervolgens kunt u de losse draden en onderdelen wegknippen voor een optimale aanblik.

Traprenovatie of nieuwe trap?

Uw trap is aan vernieuwing toe, maar kiest u dan voor traprenovatie of gaat u voor een compleet nieuwe trap? Het is aan te raden om te renoveren. Een traprenovatie is een stuk voordeliger dan het aanschaffen van een nieuw trapmodel. Daarbij kunt u met een renovatie bijna hetzelfde effect creëren als met een nieuwe trap. Bovendien zorgt een renovatie voor een vergroting van de veiligheid. Staat de trap op instorten en is dit niet te herstellen? Dan is het wel aan te raden om een nieuw trapmodel te nemen. Schakel een trapspecialist uit Noord-Holland in die u adviseert over de mogelijkheden.

traprenovatie of nieuwe trap in Noord-Holland

Traprenovatie uitbesteden? 3 bespaartips!

Wilt u op een snelle en goedkope manier uw trap laten renoveren? Dan schakelt u het beste een specialist uit Noord-Holland in die het renoveren voor u doet. Er zijn een aantal tips waarmee u kunt besparen op de kosten voor een traprenovatie:

 • Verwijder zelf de oude bekleding: wanneer u nieuwe trapbekleding wilt laten leggen, is het handig als u zelf het oude tap of de oude bekleding verwijdert. Dit scheelt uiteindelijk in de kosten.
 • Kies het juiste materiaal: zorg dat u van tevoren weet welke materiaalsoorten er geschikt zijn voor renoveren en wat het prijskaartje ervan is. Natuursteen is bijvoorbeeld erg prijzig, terwijl laminaat een stuk goedkoper is. Bovendien is laminaat duurzaam en onderhoudsvriendelijk.
 • Vergelijk offertes met elkaar: zorg dat u meerdere prijsopgaven aanvraagt bij specialisten uit Noord-Holland, zodat u deze onderling vergelijkt. Zo kunt u tot wel 30% op de prijs besparen.

Voordelen traprenovatie

Aangezien een trap intensief gebruikt wordt in huis, is het niet gek dat op den duur een renovatie nodig is. Bovendien kan een versleten trap voor gevaarlijke situaties zorgen, zoals uitglijden en is het geen mooi aanzicht. Schakelt u een trapspecialist uit Noord-Holland in om te renoveren, dan zitten daar een aantal voordelen aan verbonden:

 • Eenvoudige manier om de trap aan te passen aan uw wensen
 • Mogelijk bij iedere trap
 • Goedkoper dan een nieuwe trap laten plaatsen
 • Binnen 1 dag gebeurt
 • Milieuvriendelijker dan een nieuw model plaatsen
 • Zorgt voor meer comfort en veiligheid in huis
 • Garantie op flexibiliteit en vakmanschap
trap renoveren
Offertes van trapspecialisten

Gratis en vrijblijvend!

Vrijblijvende offertes aanvragen!

Wilt u graag weten wat er mogelijk is op het gebied van traprenovatie en trapbekleding? Heeft u behoefte aan rechtstreeks contact met medewerkers van een trappenfabriek of wilt u meer weten over de prijzen van het renoveren van een trap? Vul dan het offerteformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk verschillende offertes van bedrijven uit Noord-Holland. Vergelijk de offertes onderling en vind de goedkoopste specialist voor uw traprenovatie. Wilt u gelijk uw kozijnen laten renoveren? Ook dat is mogelijk!