Kozijnen Dordrecht

Zijn de kozijnen van uw woning in Dordrecht aan vernieuwing toe? Als u deze gaat vervangen dan kunt u kiezen uit vele soorten. Hardhouten of aluminium kozijnen, verscheidene kleuren en afmetingen, er is van alles mogelijk. Wilt u besparen op uw energierekening? Dan is het erg belangrijk om rekening te houden met de isolatiewaarde. U vindt hier meer informatie over onder andere de verschillende materialen, de prijzen en het verwijderen van houtrot. Zoekt u een vakman die u kan helpen bij de installatie, reparatie of onderhoud?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en wij sturen we u meerdere, vrijblijvende offertes toe van bedrijven uit Dordrecht en omgeving. U vergelijkt hiervan de prijzen, voorwaarden en het aanbod. Vervolgens kiest u zelf welke vakman bij u langskomt voor het uitvoeren van de klus!

Kozijnen Dordrecht

Van der Kolk, netwerk van kozijnspecialisten. Gegarandeerd scherpe prijzen!

Op zoek naar aluminium, kunststof of houten kozijnen? Vind een vakman via ons netwerk! Ook voor traprenovatie en trapbekleding.

kunststof kozijnen Dordrecht

Ruime ervaring in het vakgebied

Als u in Dordrecht een specialist op het gebied van kozijnen zoekt dan zit u hier goed. Alle specialisten die zijn aangesloten bij ons netwerk beschikken namelijk over ruime ervaring. Voordat een bedrijf zich bij ons netwerk kan aansluiten controleren wij of zij vakwerk leveren. Wij vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat u tevreden bent wanneer de vakman na een klus weer naar huis gaat. Hebt u hulp nodig bij het verwijderen van houtrot of een reparatie? Wilt u de kozijnen van uw huis in Dordrecht verwijderen zodat u soorten met een betere isolatiewaarde kunt laten installeren? Vul dan vandaag nog het contactformulier in! Naast kozijnen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het installeren of renoveren van trappen.

Keurmerken

Als u op zoek bent naar een goed raamkozijn voor uw huis in Dordrecht, dan is het verstandig om te controleren of deze is voorzien van een keurmerk. Er bestaan meerdere keurmerken. Het KOMO keurmerk controleert de kwaliteit van een kozijn. Als uw raamkozijn een KOMO label heeft, dan voldoet deze aan de Nederlandse regelgeving zoals het Bouwstoffen- en het Bouwbesluit. Het SKG keurmerk controleert ook de kwaliteit, maar dan van het hang- en sluitwerk. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) geeft aan of een woning in Dordrecht veilig is of niet. Denk hierbij aan veilig hang- en sluitwerk. Het VKG keurmerk gaat over de kwaliteit van kozijnen en FSC tot slot over de duurzaamheid van houten raamkozijnen.

Besparen door te vergelijken

Is uw huis in Dordrecht toe aan nieuwe kozijnen? Of uw voorkeur nou uitgaat naar kunststof, houten of aluminium kozijnen, het vervangen hiervan is altijd een investering. Gelukkig bespaart u via ons netwerk op de prijzen. Hoe? Door het vergelijken van offertes! Meerdere kozijnspecialisten, door heel Nederland, zijn aangesloten bij ons netwerk. Dus ook in Dordrecht. Als u het contactformulier invult dan ontvangt u meerdere (max. 5) offertes van verschillende bedrijven. U vergelijkt hiervan de prijzen, voorwaarden en het aanbod. U kiest vervolgens zelf welk bedrijf bij u langskomt in Dordrecht. Dit kan de specialist zijn met de laagste prijzen, of degene die het snelste kan beginnen. Aan u de keus.

Gratis offertes aanvragen

kunststof kozijnen prijzen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn erg populair vanwege de vele voordelen. Allereerst liggen de prijzen zo’n 15% tot 20% lager dan die van aluminium en houten kozijnen. U bent met kunststof kozijnen in de meeste gevallen dus voordeliger uit. Daarnaast is een raamkozijn van dit materiaal onderhoudsarm. Eens per jaar is voldoende om de lange levensduur van minimaal 50 jaar te halen. Kunststof isoleert erg goed en het materiaal is bestand tegen verscheidene weersomstandigheden. Een raamkozijn van dit materiaal biedt bovendien goede bescherming tegen een inbraak. U hebt de keuze uit vele verschillende designs. Het uiterlijk wordt nog wel eens als een nadeel gezien. Houten kozijnen zien er namelijk een stuk warmer uit dan de kunststof variant. Tegenwoordig wordt een kozijn van kunststof echter zo vormgegeven dat het bijna niet te onderscheiden is van de houten variant. Daarnaast hebt u de keuze u vrijwel elke RAL-kleur.

Prijzen

De prijzen van kunststof kozijnen hangen af van een aantal factoren waaronder de beglazing, eventuele opties en de verschillende raamsoorten. Om u een beeld te geven volgen hier een aantal gemiddelde prijzen inclusief HR beglazing en BTW. Vaste kozijnen van 60cm x 60cm kosten gemiddeld €60,-, bij een afmeting van 125cm x 200cm liggen de prijzen rond de €345,-. Kunststof kozijnen voor draaikiepramen van 100cm x 100cm kosten gemiddeld €240,-, bij afmetingen van 120cm x 180cm kunt u rekenen op prijzen rond de €375,-. Gaat uw voorkeur uit naar een val raam? Bij gemiddelde afmetingen van 50cm x 40cm kost een kunststof kozijn circa €130,- en bij 100cm x 80cm ongeveer €220,-.

Kunststof raamsoortAfmetingenGem. Prijs
Vast60cm x 60cm€60,-
Vast125cm x 200cm€345,-
Draai/kiep100cm x 100cm€240,-
Draai/kiep120cm x 180cm€375,-
Val50cm x 40cm€130,-
Val100cm x 80cm€220,-

Houten kozijnen

Houten kozijnen zijn ook erg populair. Eén van de redenen waaraan houten raamkozijnen hun populariteit danken, is de warme uitstraling. Houten raamkozijnen geven dan ook al gauw meer gezelligheid en sfeer in huis. Hout is daarnaast een natuurproduct, elk kozijn heeft een bepaald houtnerfpatroon en is daarom altijd uniek. Houten kozijnen hebben een lange levensduur, afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal. Zachthout gaat gemiddeld rond de 15 jaar mee, maar hardhouten kozijnen wel 40 tot 75 jaar. Hout is erg bewerkelijk. Bent u gauw uitgekeken op uw interieur? U geeft houten kozijnen eenvoudig een nieuwe lik verf. Het repareren van beschadigingen is bovendien niet moeilijk. Hier tegenover staat dat houten kozijnen meer onderhoud nodig hebben. Eens in de 2 tot 5 jaar schilderen is aan te raden.

Houten raamsoortGem. prijs (per m2)
Vast€375,-
Draai/kiep€550,-
Val€700,-
houten kozijnen in Dordrecht

Prijzen

Wilt u houten kozijnen laten plaatsen bij uw huis in Dordrecht? Dan bent u natuurlijk benieuwd naar de prijzen. De prijzen zijn onder andere afhankelijk van de raamsoort. Een vast houten raamkozijn kost gemiddeld €375,- per m2. Voorziet u uw huis in Dordrecht liever van een draaikiepraam? Dan moet u rekening houden met prijzen rond de €550,- per m2. Als u uw valramen wilt voorzien van houten kozijnen, dan bent u gemiddeld €700,- per m2 kwijt. Wanneer u de houten variant laat plaatsen dan moet u tevens rekening houden met kosten voor het onderhoud. U bent hiervoor jaarlijks gemiddeld €20,- kwijt.

Wilt u graag uw oude kozijnen vervangen voor nieuwe?

Vul het contactformulier in en krijg vrijblijvend offertes van diverse bedrijven toegestuurd. Vergelijk deze op prijs en aanbod.

raamkozijnen Dordrecht

Aluminium kozijnen

Aluminium is waarschijnlijk de beste keus wanneer u op zoek bent naar stevige raamprofielen. Aluminium vormvast, stevig en het gaat gemiddeld 40 jaar mee. Als u dit materiaal kiest dan maakt u van uw huis in Dordrecht een veilige plek, omdat aluminium brand- en inbraakwerend is. Een voordeel van dit materiaal is dat het helemaal hergebruikt kan worden. Bestaan uw raamkozijnen uit gerecycled aluminium? Dan draagt u bij aan een beter milieu. Een aluminium raamkozijn is bovendien vochtbestendig wat erin resulteert dat deze niet rot of roest. Het materiaal is bovendien kleurvast en het trekt geen vuil en stof aan. Onderhoud is dus vrijwel niet nodig. Door de elegante uitstraling past een kozijn van aluminium vooral in een moderne woning in Dordrecht. U hebt de keuze uit verscheidene kleuren. Het is wel belangrijk om rekening te houden met het feit dat aluminium niet overschilderbaar is.

Aluminium raamGem. prijs
Vast€98,-
Kiep€210,-
Draai/kiep€215,-
aluminium kozijnen in Dordrecht

Prijzen

Gaat uw voorkeur uit naar aluminium kozijnen? De prijzen van een aluminium kozijn hangen af van een aantal factoren zoals de afmetingen en accessoires zoals een ventilatierooster. Daarnaast is de toepassing van een thermische brug hier van invloed op. Deze onderbreking voorkomt dat het materiaal in de winter bevriest. De kosten hiervoor liggen hoger, maar uiteindelijk zult u dankzij een thermische brug besparen op de stookkosten. Bij nieuwbouwwoningen in Dordrecht is het toevoegen van een koudebrug tegenwoordig verplicht. Een vast aluminium raam kost gemiddeld €98,-. Als u de draaikiepramen in uw woning van aluminium raamkozijnen wilt voorzien dan moet u rekening houden met prijzen rond de €215,-. Een kiepraam is iets goedkoper met een gemiddelde prijs van €210,-.

Kozijnen met isolerende werking

Veel warmte verlaat uw huis in Dordrecht via de ramen. Het is daarom verstandig om u te verdiepen in de isolerende werking van raamkozijnen. Aluminium isoleert niet of nauwelijks, het heeft een U-waarde van 6. Tegenwoordig wordt er daarom een kunststof onderbreking in het frame toegevoegd, de zogenaamde thermische brug. Hierdoor heeft dit materiaal verbeterde isolerende eigenschappen. Houten kozijnen isoleren prima met een isolatiewaarde van 2,4. Het materiaal met de beste isolerende werking is kunststof met een isolatiewaarde rond de 1,7. Een kunststof raamkozijn is hol van binnen. Door het toevoegen van tussenschotten ontstaan kamers. Hoe meer kamers, hoe beter de isolerende werking.

U-waarde kozijnen

De isolatiewaarde van een kozijn wordt weergegeven met de U-waarde. De U-waarde van een raamkozijn geeft aan hoeveel warmte er verloren gaat per vierkante meter wanneer er een temperatuurverschil van 1 graad Kelvin is tussen het binnenste en buitenste ruit. Dit wordt weergegeven met W/m2K. Hoe lager de isolatiewaarde, hoe beter de isolatie. De isolatiewaarde van een kozijn in Nederland mag maximaal 4,2 W/m2K zijn. Kunststof heeft de laagste isolatiewaarde, deze ligt tussen de 1 en 2 W/m2K. Als u warmteverlies zo veel mogelijk wilt voorkomen, dan is het verstandig om de raamkozijnen te combineren met dubbel isolatieglas.

hardhouten kozijn Dordrecht

Hardhouten kozijnen

Zachthout is erg gevoelig voor vocht. De kans op beschadigingen en houtrot is groot. Een zachthouten raamprofiel gaat daarom gemiddeld 15 tot 25 jaar mee. Grenen, Lariks en Vuren behoren tot de zachte houtensoorten die veel worden gebruikt. Als u houten raamprofielen aan de buitenkant van uw woning wilt plaatsen, dan is het verstandig om te kiezen voor de hardhouten versie. Dit materiaal is erg sterk en duurzaam. Dankzij de compacte structuur is een hardhouten raamprofiel bestand tegen extreme weersomstandigheden. Hardhouten kozijnen gaat tot wel 75 jaar mee. Meranti, Merbau en Afzelia behoren tot een aantal populaire hardhouten soorten.

kozijnen plaatsen Dordrecht

Kozijnen plaatsen

Het plaatsen van raamkozijnen kunt u het beste overlaten aan een vakman uit Dordrecht. Het is allereerst belangrijk dat het kozijn de juiste afmetingen heeft. Een vakman houdt hierbij rekening met het feit dat de materialen in bepaalde weersomstandigheden kunnen werken. Het is belangrijk dat het plaatsen op de juiste manier gebeurt. Een raamkozijn moet namelijk waterpas staan. Daarnaast houdt een vakman rekening met de lucht- en waterdichte verbinding tussen de wand en het raamprofiel. De isolerende werking van een raamprofiel gaat namelijk verloren als er rondom een koudebrug ontstaat. Een vakman zal alles na het plaatsen bovendien netjes afwerken.

kozijnen vervangen in Dordrecht

Kozijnen vervangen

Denkt u erover na om de kozijnen van uw woning in Dordrecht te vervangen? Dit is een grote klus, vervangen wordt daarom alleen gedaan wanneer de levensduur bereikt is of wanneer er naden, kieren of rot hout is ontstaan. Daarnaast is het denkbaar dat u de kozijnen wilt vervangen omdat u uw pand in Dordrecht beter wilt isoleren. De isolatiewaarde van raamkozijnen is tegenwoordig namelijk een stuk beter dan vroeger. Hebt u last van houtrot en is een reparatie niet mogelijk? Het is verstandig om zo spoedig mogelijk de kozijnen te vervangen. Bij rotting kan een raamprofiel de muren niet meer ondersteunen waardoor grotere schade aan uw woning kan ontstaan. Het vervangen van de raamkozijnen is een goed moment om uw woning te voorzien van isolatieglas.

kozijn onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

Een voordeel van houten raamprofielen is dat u ingeval een beschadiging eenvoudig een reparatie kunt uitvoeren. Het verwijderen van houtrot en het vervangen van het aangetaste deel doet u bijvoorbeeld eenvoudig zelf. Dit materiaal heeft echter meer onderhoud nodig dan kunststof en aluminium. Het is verstandig om zachthouten raamprofielen eens in de twee jaar te schilderen en hardhouten eens in de vijf jaar. Een nieuwe laag verf dient als bescherming. Komt u zwakke plekken tegen? Schuur ze en schilder de opnieuw om te voorkomen dat het hout gaat rotten. Kunststof heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Een reparatie aan dit materiaal is lastig, het is verstandig om dit over te laten aan een vakman uit Dordrecht. Hetzelfde geldt voor aluminium. Onderhoud is vrijwel niet nodig een reparatie aan dit materiaal is erg lastig.

kozijnen schoonmaken in Dordrecht

Kozijnen schoonmaken

Een raamprofiel wordt elke dag aan verschillende factoren blootgesteld, denk hierbij aan hitte, zand, insecten, stof, zon en regen. Om de maximale levensduur van raamkozijnen te behalen en om een reparatie te voorkomen is minstens eens per jaar schoonmaken erg verstandig. Gebruik nooit schuursponsjes of schoonmaakmiddelen met een schurende werking. Deze kunnen namelijk beschadigingen en krassen veroorzaken. Vermijd daarnaast bijtende schoonmaakmiddelen. Wat u wel kunt gebruiken bij het schoonmaken is een zachte spons of doek met milde schoonmaakmiddelen. Het is belangrijk dat u na het schoonmaken altijd naspoelt met water zodat er geen vuil of zeepresten achter blijven. Controleer direct of het hang- en sluitwerk schoon is.

rubbers reinigen of vervangen?

Kozijn rubbers

Naast de kozijnen zelf is het verstandig om ook aandacht te besteden aan de rubbers. Een rubber dient als afdichting tussen een raamprofiel en het glas. Het is belangrijk dat deze van goede kwaliteit is. Een versleten rubber kan ervoor zorgen dat het raam gaat lekken of tochten. Gaat u de kozijnen verven? Er mag geen verf op het rubber terecht komen omdat deze hiervan zal uitdrogen. Voor de winter is het een optie om vaseline op de rubbers te smeren zodat ze soepel blijven, mocht het gaan vriezen. Is elasticiteit uit de rubbers, zijn ze poreus of geven ze af? Het is verstandig om de rubbers te laten vervangen door een vakman uit Dordrecht.

Wilt u graag nieuwe kozijnen laten plaatsen in Dordrecht?

Kom via ons netwerk in contact met een kozijnen specialist uit uw regio. Vergelijk vrijblijvend offertes!

Vaste kozijnen

Vaste kozijnen bevatten, zoals de naam al aangeeft, geen draaiende delen. Glaslatten bevinden zich aan de binnenkant van het kozijn. Een voordeel hiervan is dat er vrijwel geen onderhoud nodig is. Daarnaast maakt dit vaste kozijnen erg inbraakwerend. Vaste kozijnen hebben daarnaast nog een aantal voordelen. Met vaste kozijnen bent u namelijk erg goed beschermd tegen geluidsoverlast en u bespaart maximaal op energie. U hebt de keuze uit verscheidene soorten raamkozijnen. Het standaard type is een 1-vaks kozijn. Dit vaste kozijn bestaat uit één vak. Er zijn bovendien 2-, 3-, of 4- vaks vaste kozijnen verkrijgbaar, zowel horizontale als verticale.

Kantelramen

Denk u erover na om kantelramen in uw woning in Dordrecht te plaatsen? Kantelramen hebben veelal scharnieren in het midden. Hierdoor kunt u, zoals de naam al zegt, het raam open kantelen. Kantelramen worden in de meeste gevallen geïnstalleerd op zolders. Dit maakt de ramen ideaal omdat het mogelijk is om te ventileren zonder dat het raam helemaal wijd open staat. U hebt de keuze uit verschillende maten en kleuren. Hierdoor kunt u de kantelramen helemaal aanpassen aan de stijl van uw woning. Het installeren van kantelramen is vakwerk. Het is daarom verstandig om dit over te laten aan een vakman uit Dordrecht.

kantelramen en draaikiepramen Dordrecht

Draaikiepramen

Wilt u de rommelzolder veranderen in een slaapkamer en daarom meer licht creëren? Het installeren van draaikiepramen is wellicht een goed idee. Deze ramen kunnen om twee assen draaien. Draaikiepramen kunnen verticaal draaien, net als een normaal draairaam. Daarnaast kunnen ze horizontaal kiepen net zoals een kantelraam, waarbij het raam voor een deel open staat. Dankzij de kiepstand kunnen draaikiepramen makkelijk ventileren zonder dat er teveel kou binnen komt. Draaikiepramen maakt u eenvoudig schoon, omdat u de buitenkant naar binnen kunt draaien. Draaikiepramen zijn daarnaast erg makkelijk te bedienen. U hebt de keuze uit vele afmetingen.

verwijderen houtrot Dordrecht

Zelf houtrot verwijderen

Het verwijderen van houtrot is niet lastig, u kunt dit eenvoudig zelf doen. Allereerst haalt u met behulp van een beitel het rotte deel weg. Zorg ervoor dat u al het rot weghaalt, haal zo nodig een stukje gezond hout weg. Breng vervolgens met een kwast houtrotstop aan. Hierna vult u de beschadiging op met houtrotvuller. Gebruik hiervoor een plamuurmes of spatel. Breng de houtrotvuller stevig aan en werk dit zo glad mogelijk af. Gaat het om een groot gat? Breng de vuller in lagen aan en laat deze tussendoor drogen. Hierna kunt u het raamkozijn schuren, schoonmaken, laten drogen en tot slot opnieuw verven.

Wij leveren nagenoeg alle merken

De isolatie van uw woning verbeteren? Of een bereikte levensduur van raamkozijnen? Wat uw reden ook is, als u nieuwe kozijnen wilt laten plaatsen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het uitzoeken van kozijnen is niet altijd gemakkelijk. U hebt de keuze uit verscheidene materialen, vormen en merken. Elke merk heeft zo zijn eigen specialisme. De bedrijven binnen ons netwerk leveren nagenoeg alle merken. Bij ons vindt u dus altijd wat u zoekt. U vindt hier meer informatie over de verschillende merken. Hebt u uw keuze gemaakt en wilt u een vakman inhuren voor het plaatsen van kozijnen? Vul gratis en vrijblijvend het contactformulier in!

Weru

Voor een uitgebreid assortiment aan kunststof kozijnen bent u bij Weru aan het juiste adres. De kozijnen van Weru zijn verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeren, met bijvoorbeeld kleuren of een houtlook. Het Duitse merk biedt topkwaliteit dankzij innovatie, onderzoek en vele jaren ervaring. Weru is al 40 jaar de nummer 1 aanbieder van kunststof kozijnen, maar ook van schuifpuien en deuren.

Ploeg

Sinds 1980 kunt u bij Ploeg terecht voor hoogwaardige, kunststof raamkozijnen, dakkapellen, deuren en schuifpuien. Het bedrijf is gespecialiseerd in zakelijke en particuliere nieuwbouw en renovatie. Kwaliteit is erg belangrijk voor het familiebedrijf uit Nieuw-Vennep. Als u op zoek bent naar een ruim assortiment, uitstekende service en hoogwaardige raamprofielen dan bent u bij Ploeg aan het juiste adres!

Schüco

Schüco is in 1951 opgericht in Duitsland. Bij Schüco staat de behoeften van de klant centraal. U kunt bij het merk terecht voor kunststof en aluminium geveloplossingen, voor zowel renovatie als nieuwbouw. Deze deur-, raam- en geveloplossingen zijn afgestemd op verschillende klimaatzones en voldoen allen aan hoge eisen op het gebied van veiligheid, comfort en design.

HBI

HBI is een Duits merk wat al meer dan 50 jaar deuren en ramen op maat maakt. U hebt de keuze uit verschillende productlijnen. U kiest vervolgens zelf de vorm, kleur, het model, materiaal en het glas. U combineert de afzonderlijke onderdelen geheel naar eigen wens. Elk product van HBI is functioneel, betrouwbaar, solide, duurzaam en flexibel zoals de wensen van de klant.

kozijnen merken

Deceuninck

Deceuninck draagt bij aan een duurzame woning. U kunt bij het merk terecht voor onder andere luiken, gevelbekleding, terrasbekleding, deuren en ramen. De materialen hebben een hoge isolatiewaarde en bieden daarom erg goede energieprestaties. De kernwoorden van Deceuninck zijn dan ook innovatie, ecologie en design. De producten van het merk hebben een tijdloos design en gaan meer dan 50 jaar mee.

Schipper

Voor kunststof of aluminium kozijnen bent u bij Schipper aan het juiste adres. Het merk is al meer dan 45 jaar een vertrouwd begrip. U hebt de keuze uit verschillende stijlen. Authentiek en traditioneel of modern en strak, Schipper heeft het allemaal. De raamkozijnen hebben het KOMO certificaat wat perfecte water- en winddichtheid garandeert wat resulteert in perfecte isolatie.

Gealan

Gealan begon als een bontverwerkend bedrijf en ontwikkelde in 1968 het eerste raamprofiel. De kunststof raamprofielen van Gealan voldoen aan vele eisen. Ze beschermen tegen inbraak, geluid en warmte en ze zien er erg mooi uit. Het bedrijf ontwikkelt marktgerichte oplossingen en stelt hierbij de wens van de klant centraal. Daarnaast is duurzaamheid erg belangrijk.

Hebo

Hebo biedt kunststof en houten kozijnen aan voor de particuliere en zakelijke markt. De prefab raamprofielen wordt compleet afgewerkt geleverd. De houten en kunststof raamprofielen zijn geschikt voor elke bouwwijze en worden indien nodig aangepast naar uw wensen. Een raamprofiel van Hebo is geschikt voor uitbouw, nieuwbouw maar ook voor renovatie. Ze passen naadloos in een bestaande woning.

Kroon

Kroon is sinds 1975 de grootste aanbieder van kunststof kozijnen in Nederland. De producten worden op maat gemaakt in een fabriek in Nederland. Ze voldoen aan de hoogste inbraakwering klasse en u hebt 15 jaar garantie. De milieuvriendelijke en onderhoudsvrije raamprofielen passen bij elk huis in Dordrecht. Hiernaast kunt u bij Kroon terecht voor een groot assortiment aan deuren en schuifpuien.

Veka

Veka is in 1970 begonnen met de productie van raamprofielen. Het Duitse bedrijf biedt producten aan van de hoogste kwaliteit. Bij het ontwikkelen van nieuwe producten is er één doel en dat is het verbeteren van de prestaties. De eisen waar de kozijnprofielen aan moeten voldoen worden daarom voortduren aangescherpt. Voor kunststof kozijnen van goede kwaliteit bent u bij Veka aan het juiste adres.

Finstral

Finstral is een innovatief bedrijf wat al meer dan 45 jaar hoogwaardige kozijnen, serres en deuren op maat produceert. Het bedrijf streeft constant verbetering van de serviceverlening en producten na. Hierbij staat de klant centraal. Finstral doet daarnaast haar best om oplossingen met unieke en specifieke eigenschappen te ontwikkelen zodat ze een goede positie in de markt behoudt.

kozijnen isolatiewaarde

Vrijblijvend offertes vergelijken

Wilt u houtrot in uw hardhouten kozijnen laten verwijderen? Of is een reparatie nodig aan uw vaste- of kantelramen? Wat voor klus u ook hebt, u bent bij ons netwerk van kozijnspecialisten aan het juiste adres. Onze vakmannen zitten verspreid over heel het land, u kunt dus ook voor een klus in Dordrecht bij ons terecht.

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan via het offerteformulier en u ontvangt op korte termijn meerdere (max. 5) offertes van leveranciers bij u uit de buurt. Vergelijk de offertes op basis van prijzen, aanbod en voorwaarden en kies vervolgens de specialist die bij u langskomt in Dordrecht. We helpen u graag!