Traprenovatie Den Bosch

In de meeste woningen in Den Bosch bevindt zich wel een trap, en waar veel mensen rekening houden met de renovatie van sanitair en keuken, vergeten mensen vaak de noodzaak voor een traprenovatie. Het is echter van groot belang om ervoor te zorgen dat uw trap in goede staat verkeert. Met name houten trappen zullen door veelvuldig gebruik slijten. Door het uitvoeren van een traprenovatie voorkomt u onveilige situaties.

Bij ons zit u op de goede plek voor hulp bij een traprenovatie. Wij beheren een netwerk van trapspecialisten uit Den Bosch, die u allen kunnen helpen bij het bekleden van trappen, met onder meer PVC, vinyl en laminaat. Ook het stofferen van dichte trappen valt binnen de werkzaamheden. Vraag via het contactformulier gratis en vrijblijvend een aantal offertes bij ons aan. Wij informeren u met plezier.

traprenovatie Den Bosch

Benieuwd naar kosten voor een traprenovatie?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van trapspecialisten uit Den Bosch!

Gratis offertes aanvragen

Wat zijn de mogelijkheden bij traprenovatie?

U hebt de keuze uit verschillende traprenovatie mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld een optie om de gehele trap een nieuw uiterlijk te geven door overzettreden te laten plaatsen door een vakman uit Den Bosch. Is uw woning voorzien van houten trappen? Deze geeft u eenvoudig een nieuwe look door een andere kleur verf of een nieuwe laag olie aan te brengen. Hebt u een oude opknap woning in Den Bosch gekocht? Het is wellicht een goed idee om de trap in ere te herstellen. U doet dit bijvoorbeeld door de ondergrond te laten zandstralen door een vakman. Als u van een zachte ondergrond houdt dan is het wellicht een goed idee om de trappen te bekleden met stof. Dankzij een andere trapbekleding creëert u eenvoudig een nieuwe look. Daarnaast is het mogelijk extra opties toe te voegen zoals antislip strips.

 • Overzettreden
 • Andere kleur of laag olie
 • Trap in ere herstellen
 • Zandstralen
 • Andere trapbekleding
 • Extra opties

Traprenovatie of nieuwe trap?

Twijfelt u tussen het uitvoeren van een renovatie of het installeren van een gehele nieuwe trap? Dan is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. De staat van de trap is namelijk erg belangrijk. Vindt u de versleten trapbekleding niet meer mooi? Bent u uitgekeken op de kleur? Of zitten er kleine beschadigingen in de treden? Dan is het verstandig om te renoveren. Deze problemen zijn namelijk eenvoudig op te lossen. Een traprenovatie is bovendien een stuk voordeliger dan wanneer u een hele nieuwe laat plaatsen. Het wordt een ander verhaal als de hele constructie is aangetast. Is deze bijvoorbeeld zo oud dat het niet meer vertrouwd is om de trap te betreden? Of zitten er vele, grote beschadigingen? Dan is het verstandiger om een nieuwe trap te laten installeren door een bedrijf uit Den Bosch. Zo weet u zeker dat u nog vele jaren van de trappen in uw huis zult genieten.

Maatwerk tegen een scherpe prijs

Wanneer het gaat om een traprenovatie dan is het belangrijk dat de specialist uw wensen voor renovatie zo exact mogelijk uitvoert. Bij Van der Kolk is de klant dan ook nog steeds koning. Dit betekent dat wij altijd met u in overleg zullen over de exacte eisen voor de traprenovatie of trapbekleding, en dat wij vervolgens kijken welke mogelijkheden er zijn binnen het door u gestelde maximum budget. Wij garanderen dat wij voor het bekleden en renoveren samenwerken met vele trappenexperts uit Den Bosch. Wij garanderen dan ook een snelle en vakkundige ondersteuning.

Besparen? Offertes vergelijken!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het renoveren van de houten trap bij u thuis? Wilt u weten wat het gaat kosten om bij uw bedrijfspand een volledig nieuwe trap van natuursteen te plaatsen? Of hebt u een vraag over de trappenfabriek waar wij mee samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw hulpvragen met alle plezier en sturen u desgewenst een aantal vrijblijvende offertes toe. Vergelijk deze zelf op basis van prijs en aanbod en kies zo voor de traprenovatie specialist uit Den Bosch die bij u past!

Vergelijk diverse offertesTraprenovatie of nieuwe trap (*)

Gewenst materiaal (*)

Omschrijving (*)


Gewenste eerste werkdag (*)kosten van een traprenovatie

Open trap bekleden

open trap bekleden Den Bosch
Het bekleden van open trappen is het beste over te laten aan de experts van een trappenfabriek. Dit komt doordat een dergelijke renovatie heel wat expertise en handigheid vereist. Open traptreden vereisen een bekleding die rondom loopt. Dit betekent dat er aan de voor- en achterkant een lat wordt geplaatst, die de aanblik verbeteren. Vervolgens is het tijd om de onder- en bovenkant van de treden aan te pakken. Deze worden in dezelfde kleur bekleed om een eenheid in het resultaat te krijgen. Voor het plaatsen van een trapbekleding op open trappen gaan wij uit van een werkduur van ongeveer één dag.

Dichte trap bekleden

dichte trap bekleden Den Bosch
Het bekleden van trappen is een nauwkeurig klusje, zeker wanneer het gaat om een dichte trap. Bij een dichte trap is het van groot belang dat u voor de renovatie de bekleding verwijdert, inclusief alle lijmresten. Dit zal ervoor zorgen dat de nieuwe trapbekleding op een nette wijze kan worden aangebracht. Hebt u een open trap en wilt u deze dicht laten maken? Ook dat is een optie voor de specialisten van een trappenfabriek uit de buurt van Den Bosch. Door de trap af te dichten wordt het risico op vallen verkleind, en zullen de kosten voor het bekleden lager uitvallen. U leest hier meer over het bekleden van een dichte trap.

Traprenovatie kosten

Overweegt u een traprenovatie en bent u daarom benieuwd naar de prijzen? De prijzen voor het renoveren van trappen hangen af van vele factoren. De grootste invloedsfactor is de soort trapbekleding waar uw voorkeur naar uitgaat. Een trapbekleding zoals tapijt is namelijk het meest voordelig, maar de prijzen gaan al gauw omhoog als u liever hout als trapbekleding hebt. Uiteraard zijn ook de soort trappen van invloed op de prijzen. Een dichte trap met een bocht erin heeft meer trapbekleding nodig dan een rechte, open versie. Voor een prijsindicatie kunt u daarom het beste offertes aanvragen via het contactformulier.

kosten trapbekleding
Type traprenovatie (gesloten trap)Gemiddelde totale kosten, inclusief montage
Zandstralen€30,- tot €40,- per vierkante meter
Schilderen / oliën€350,- tot €750,-
Traprenovatie tapijtVanaf €1.400,-
Traprenovatie laminaatVanaf €2.300,-
Traprenovatie vinyl / PVCVanaf €2.500,-
Traprenovatie eiken houtVanaf €3.500,-

* Wij zijn van een gesloten trap, met 13-14 treden uitgegaan. De totaalprijs is inclusief materiaal, montage en btw.

Zoekt u een traprenovatie specialist in regio Den Bosch?

Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Overzettreden

Overzettreden zijn simpelweg treden welke u over de oude treden plaatst. Hierdoor hoeft u niet eerst de oude treden te verwijderen maar geniet u direct van een nieuwe look. Dit systeem kan bij zowel open als gesloten trappen worden toegepast. Bij gesloten trappen wordt ook vaak een nieuw stootbord over de oude geplaatst. Het meetwerk is bij deze klus erg belangrijk. u wilt natuurlijk dat de nieuwe treden mooi op de oude trap aansluiten. Het is daarom verstandig om deze klus over te laten aan een vakman uit Den Bosch. De ervaren doe-het-zelver kan eventueel overzettreden bij een bouwmarkt halen. Houd er rekening mee dat deze van slechtere kwaliteit zijn.

Wat zijn de voordelen van overzettreden?

Twijfelt u of het aanbrengen van overzettreden een goed idee is? Wellicht twijfelt u niet langer wanneer u ziet hoeveel voordelen deze methode met zich meebrengt.

 • U kunt u trap een hele nieuwe look geven.
 • De treden zijn snel aangebracht. Afhankelijk van de grootte van de trap, is de klus veelal binnen 1 dag geklaard.
 • Er is een ruime keuze aan materialen, motieven en afwerkingen beschikbaar.

Kosten van overzettreden

Het is erg fijn dat er bij overzettreden een grote verscheidenheid aan materialen verkrijgbaar is. Houd er echter rekening mee dat deze materiaalsoorten de prijzen beïnvloeden. Zo heeft tapijt een vanafprijs van ongeveer €135,- per trede. Hebt u toch liever vinyl of PVC? Dan hebt u te maken met een iets hogere vanafprijs. Deze ligt namelijk rond de €145,- per trede. Als u van een warme en natuurlijke uitstraling houdt dan kunt u voor eiken overzettreden gaan. Deze hebben een vanafprijs van €160,- per trede. Op zoek naar een goedkoper alternatief? Laminaat is al verkrijgbaar vanaf €125,- per overzettrede.

kosten van overzettreden
Materiaalsoort overzettredeGemiddelde vanafprijs, inclusief plaatsing en btw
Laminaat€125,- per trede
Tapijt€135,- per trede
PVC/vinyl€145,- per trede
Eiken€160,- per trede

Snelle en voordelige traprenovatie met overzettreden?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van trapspecialisten uit Den Bosch!

Offertes aanvragen

Trap bekleden met hout

trap bekleden met hout
Is het hout van uw trap in Den Bosch ondertussen aanzienlijk versleten en heeft dit als gevolg dat er risicovolle situaties ontstaan? Dan is het mogelijk om hierover speciale opzettreden te plaatsen. Deze houten opzettreden zijn een relatief nieuwe uitvinding. Dankzij de opzettrede hoeft u het hout niet volledig te vervangen, maar kan er een nieuwe laag over de bestaande traptrede worden aangebracht. Of het mogelijk is te kiezen voor opzettreden bij uw traprenovatie is afhankelijk van de exacte staat van het hout. Een traprenovatie expert kan u desgewenst hierover de nodige informatie geven.

Eiken

trap bekleden met eiken
Kiest u ervoor om houten opzettreden te monteren, dan moet u kiezen tussen een groot aantal houtsoorten. De meest standaard keuze is het gebruik van eiken hout. Eiken woononderdelen vormen een populaire keus dankzijde eenvoudige bewerking, de lage kostprijs en het feit dat u indien gewenst de eiken trapleuning zelf kunt installeren. Een nadeel van eiken is dat u hierbij altijd wel een extra topcoat moet aanbrengen, om stoot- en boenvastheid te optimaliseren. Vindt u eiken niet een mooie soort hout? Er bestaan vele andere houtsoorten welke ook en geschikte oplossing vormen. Denk bijvoorbeeld aan mahonie of Douglashout als mogelijk alternatief voor de opzettreden.

Betonlook

trapbekleding betonlook
Hoewel de meeste mensen kiezen voor hout als basis voor de renovatie van hun trap, is het ook een optie om te kiezen voor een zogeheten betonlook. Een betonlook werd lange tijd gezien als een look die alleen maar past bij industriële bedrijven. Tegenwoordig zien we dit echter steeds vaker terug bij particuliere woningen. Om te voorkomen dat de grote hoeveelheid beton overheerst, en u inderdaad een industriële sfeer creëert in uw woning in Den Bosch, adviseren experts om het beton te combineren met natuurlijke materialen, zoals een eiken trapleuning. Over het algemeen is de betoonlook alleen geschikt voor dichte trappen.

Laminaat / HPL of CPL

trapbekleding laminaat
Het bekleden van de trap kan met diverse producten. Sinds een aantal jaar is bijvoorbeeld laminaat zeer populair. Laminaten trapbekleding heeft meerdere voordelen, met name op het gebied van hygiëne en gebruiksgemak. Wie kiest voor laminaat moet vervolgens een keuze maken tussen de twee verschillende soorten: HPL of CPL. HPL staat hierbij voor high pressured laminate: waarbij de toplaag uit meerdere melaminelagen bestaat. Dit betekent dat HPL beter bestand is tegen vallende voorwerpen. Het alternatief is CPL: continious pressed laminate. Het materiaal is vergelijkbaar met HPL, maar beschikt over een dunnere toplaag. Daarnaast brengt men CPL vanaf een rol aan wat ervoor zorgt dat een continu productieproces mogelijk is. Voor beide varianten geldt dat hoe duurder het product is, hoe langer de levensduur is. De kwaliteit van laminaatstroken drukt men uit in een getal tussen de 21 en 34. Hoe hoger het nummer, hoe beter de kwaliteit.

Vinyl / PVC

traprenovatie met vinyl of pvc
De renovatie van een trap is eveneens een mogelijkheid met het aanbrengen van een laag vinyl over de treden. Vinyl brengt verschillende positieve eigenschappen met zich mee. Zo is vinyl als trapbekleding zeer milieuvriendelijk en veilig. Door de structuur van het vinyl creëert men een natuurlijke anti-sliplaag die de veiligheid bevordert. Het materiaal is bovendien bij elke traprenovatie expert uit Den Bosch verkrijgbaar in vele kleuren. Bent u bang voor slijtage van uw traptreden? Dankzij de slijtvaste bovenlaag van vinyl hoeft u zich hier niet meer druk om te maken. Wilt u uw trap laten bekleden met vinyl maar is het product nergens te vinden? Het staat ook wel bekend onder de naam PVC: deze afkorting staat voor polyvinylchloride. Kunt u niet kiezen tussen PVC en laminaat? Er bestaat tegenwoordig ook PVC laminaat. Het voordeel van een dergelijke PVC bekleding is dat er geen kieren tussen de planken ontstaan, waardoor u optrekkende kou, en valpartijen voorkomt.

Linoleum

linoleum traprenovatie
Een derde materiaal waarmee u uw trappen kunt laten bekleden is linoleum. Linoleum is een vorm van vloerbedekking waar steeds meer particulieren voor kiezen. Het bestaat uit een samenstelling van diverse materialen, waaronder kurk, kalksteen, lijnolie, harst en jute. Doordat het allen producten zijn op ecologische basis, is het materiaal na gebruik biologisch afbreekbaar wat het milieu ten goede komt. Linoleum wordt daarom ook vaak gebruikt door onze klanten uit Den Bosch die hun woning duurzaam willen inrichten. Doordat het linoleum een hoge duurzaamheid heeft en een lange levensduur kent, leggen experts dit vaak in ruimtes met een intensief gebruikte vloer. Dit maakt het tevens zeer geschikt als trapbekleding. De installatieprijzen voor linoleum variëren naar gelang het exacte product dat u gebruikt, maar vallen rond de €38,- per trede die u wilt bekleden. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw open of dichte traprenovatie? Vraag dan bij ons geheel vrijblijvend een aantal offertes aan.

Tapijt

Het renoveren van trappen is zoals gezegd uitvoerbaar met diverse materialen. Hoewel gladde materialen een populaire oplossing vormen, is ook tapijt nog steeds een mogelijke optie. Tapijtstroken als trapbekleding zijn lastiger schoon te houden dan de andere materialen, maar biedt wel vele andere voordelen. Het grootste voordeel is dat het ervoor zorgt dat u nooit meer koude voeten heeft. Kiest u voor tapijt als materiaal om de trap mee te renoveren? Dan moet u tevens kiezen uit een hoogpolige of laagpolige variant. De laagpolige variant is gemakkelijker schoon te houden en zal minder snel platgelopen worden. Daarentegen geldt dat hoogpolige vloerbedekking van goede kwaliteit lange tijd meegaat, en voor een warme en kleurrijke uitstraling kiest. Houdt bij de keuze voor tapijtstroken als trapbekleding wel altijd rekening met eventuele allergieën van uw gezinsleden. Hoogpolig tapijt geeft sneller klachten. De prijs voor een traprenovatie met vloerbekleding is ongeveer €13,- per te renoveren trede. Een vakman zorgt dat het er strak en netjes in ligt.

trap stofferen Den Bosch

Uw traptreden opnieuw laten bekleden?

Vraag eenvoudig vrijblijvende traprenovatie offertes aan en bespaar tot wel 30% op de kosten!

Gratis offertes

Traprenovatie met behoud van karakter

Gaat u verhuizen in Den Bosch en is het huis voorzien van mooie trappen met een verschrikkelijke laag verf? Het is mogelijk om de trappen in ere te herstellen. Als u dit doet dan komt het mooie, oude karakter weer tevoorschijn. Hiervoor moet u eerst alle verf-, olie- en lijmresten verwijderen. Dit kunt u eventueel zelf proberen met behulp van schuurpapier, een verfbranden of afbijtmiddelen. Draag altijd een masker. Het is immers mogelijk dat oude trappen bekleed zijn met het giftige loodverf. Is dit u teveel werk? Schakel dan een professional uit Den Bosch in. Deze kan met behulp van technieken zoals zandstralen gauw de oorspronkelijke ondergrond tevoorschijn halen.

Bestaande trap schilderen of oliën?

Het is een optie om een bestaande trap te oliën of schilderen. Bij beide is het erg belangrijk dat u eerst de oude olie- of verflaag weghaalt, zodat de nieuwe lagen goed kunnen hechten. Olie zorgt ervoor dat het hout wordt gevoed en dat het is beschermd. Als uw voorkeur uit gaat naar verven, dan hebt u de keuze uit vele verschillende kleuren. Het is mogelijk om met behulp van verf leuke effecten aan te brengen. Geef de treden bijvoorbeeld een andere kleur dan de stootborden. Gebruik altijd een slijtvaste verf. Een trap wordt immers veel belopen.

Trap zandstralen

trap zandstralen Den Bosch
Hebt u houten trappen in huis? Als u een vakman uit Den Bosch inschakelt om oude verf-, olie- en lijmresten te verwijderen, dan is de kans groot dat hij gebruik zal maken van een methode genaamd zandstralen. Bij deze methode wordt er onder hoge druk een straalmiddel, zoals kleine korreltjes zand, op een oppervlak geblazen. Dit heeft een schurend effect en zorgt ervoor dat de bovenste lagen gauw verdwijnen. Een voordeel van zandstralen is dat de klus snel is geklaard. Daarnaast is het mogelijk om kleine hoeken en kieren te bereiken, welke u met schuurpapier niet eenvoudig kunt bereiken. Het is een optie om gelijk de trapleuning te behandelen.

Extra opties bij traprenovatie

opties bij traprenovatie
Om uw traprenovatie compleet te maken kunt u een aantal extra opties toe te voegen. De meeste mensen vinden het fijn als de houvast hebben wanneer ze de trap op en af lopen. Het is daarom een mogelijkheid om een trapleuning toe te voegen. De gemiddelde prijs hiervan ligt tussen de €50,- en €100,- per trap, exclusief montage. Ten behoeve van uw eigen veiligheid én vanwege de leuke uitstraling kunt u verlichting toevoegen. Dit kost circa €10,- tot €40,- per lichtpunt. Tot slot wilt u wellicht voorkomen dat iemand uitglijdt op de trap. Daarvoor kunt u een antislip strip (€3,- tot €15,- per meter) of een trapmat (€20,- tot €65,- per mat) toevoegen.

nieuwe stootborden

Stootborden

Wie een houten trap in huis heeft, zal merken dat op een gegeven moment een deel van de treden zal gaan kraken. Dit is overdag niet zo’n probleem, maar als iemand in de nacht naar het toilet wil, dan is een krakend trapoppervlak zeer vervelend. Gelukkig is het niet heel ingewikkeld om dit te repareren. Controleer hiervoor eerst elke traptrede. Kijk welke er kraakt, en wrik hiervan het stootbord los. Verwijder de lijmresten en plak het geheel opnieuw stevig vast. Gebruik eventueel spijkertjes om de stootborden nog beter te bevestigen. Bij de onderste en bovenste trede kunt u zelfs overwegen een latje te monteren.

antislip voor trappen

Antislip strips

Een groot risico van een geschilderde of gelakte trap van hout, is dat mensen hier gemakkelijk over uitglijden. Het is daarom aan te raden om antislip strips te plakken. Een antislip strip maakt het uiteinde van de trede minder glad, doordat het meer grip biedt. Bij vrijwel elke bouwmarkt in Den Bosch schaft u eenvoudig antislip strips aan, in diverse soorten en maten. Kies bijvoorbeeld van antislip strips die de halve traptrede beslaan, of enkel een stukje van de neuslatten. De aanschafprijs voor de antislip strips ligt relatief laag, bovendien hebt u geen ondersteuning van een ervaren trappenfabriek nodig voor de installatie.

trapleuningen

Trapleuningen

De renovatie van een trap hoeft niet perse uit een volledige renovatie te bestaan, waarbij u de traptreden overdekt met PVC, hout of een ander product. Het is tevens een optie om kleinere werkzaamheden uit te voeren, zoals het vervangen van de trapleuning. Een standaard trapleuning is over het algemeen van hout gemaakt, maar er bestaan vele alternatieven. Zeer populair is onder meer de trapleuning van een boomtak. Maar ook touw, PVC buizen of roestvrijstalen pijpen worden gebruikt als trapleuning. Het vernieuwen van de trapleuning is een relatief gemakkelijke klus, maar u kunt ook de hulp van een specialist uit een trappenfabriek in Den Bosch inroepen.

trapverlichting Den Bosch

Trapverlichting

Tot slot willen wij u nog enige informatie geven over de mogelijkheden op het gebied van trapverlichting. Over het algemeen kiezen onze klanten uit Den Bosch uit gewoonte voor een klein lampje aan de muur bij de trap. Het is echter ook een mogelijkheid om speciale trapverlichting te installeren. Het gaat dan om een trapverlichting bestaande uit LED lampjes, die langs de onderkant van de treden wordt geplaatst. Dergelijke trapverlichting is zowel in statische als dynamische variant verkrijgbaar. Hierbij bepaalt u zelf bovendien de intensiteit en verlichtingsduur van de trapverlichting. Wil u meer weten over de opties voor trapverlichting? Wij informeren u met plezier.

stappenplan voor trap bekleden

Zelf een trap bekleden?

Is het hoog tijd voor een traprenovatie en wilt u besparen op de kosten voor het renoveren? Overweeg dan om zelf het stofferen op u te nemen. Omdat zij begrijpen dat het stofferen niet de meest eenvoudige klus is, hebben de experts van een trappenfabriek uit ons netwerk een handig stappenplan voor u opgesteld. Met dit stappenplan wordt het renoveren van uw trap een klus die u snel en vakkundig kunt uitvoeren. Bent u begonnen aan het werk, maar wil het toch niet lukken? Aarzel dan niet om alsnog een expert uit ons netwerk in te schakelen. Deze helpt u met alle plezier bij het stofferen van uw trappen. Het onderstaande stappenplan is geschreven met het oog op het stofferen van de trap, maar ook voor het bekleden met laminaat geldt een vergelijkbaar stappenplan.

Stappenplan

 • Stap 1. Voorbereiding: reken uit hoeveel meter trapbekleding u nodig hebt. Dit doet u door de diepte van de treden te meten, de rondingen van de trapneuzen en de hoogte van de stootborden. Neem minimaal een halve meter extra om rekenfouten te ondervangen. Bij het ondertapijt hoeft u de stootborden niet mee te nemen.
 • Stap 2. Verwijder het oude materiaal. Zeker bij vloerbedekking is het noodzakelijk om alle lijmresten en andere zaken ook te verwijderen voor een optimaal resultaat. Er zijn verschillende technieken mogelijk om de lijm volledig weg te halen.
 • Stap 3. Maak een papieren mal van de traptreden voor het ondertapijt. Nummer deze, en leg ze op het tapijt uit. Snij met een extra rand van 2 centimeter de treden uit.
 • Stap 4. Leg het ondertapijt op de trede en snij met een hobbymes de overtollige stukken weg.
 • Stap 5. Lijm het ondertapijt vast met een lijmkam, en niet de buitenranden.
 • Stap 6. Maak nieuwe mallen voor het aanbrengen van het boventapijt. En snij weer de stof ruim uit.
 • Stap 7. Breng met een lijmkam lijm aan op het ondertapijt en plaats het stuk boventapijt op de trede. Voor een strak resultaat adviseren wij om de randen aan te kloppen met een hamer.
 • Stap 8. Meet de maat van de stootborden en snij ook hiervoor het vloertapijt uit. Lijm deze met tapijtlijm rechtstreeks op de stootborden.
 • Stap 9. Verwijder alle overtollige randjes en rafelende draden voor een optimale aanblik.

Traprenovatie uitbesteden? 2 bespaartips!

Als u een vakman uit Den Bosch inschakelt voor het uitvoeren van de klus, dan is het verstandig om meerdere offertes met elkaar te vergelijken. Zo hebt u een inzicht in de gemiddelde prijzen, wat uw onderhandelingspositie versterkt. U weet altijd zeker dat u niet teveel betaald. Daarnaast kunt u het aanbod als materialen vergelijken. Trappen worden veel gebruikt en u wilt natuurlijk dat deze lang mee gaan. Daarnaast is het mogelijk om te besparen wanneer u verschillende taken alvast zelf uitvoert. Hoe minder een vakman hoeft te doen, hoe minder hij kost. Verwijder daarom bijvoorbeeld zelf de oude trapbekleding.

Voordelen traprenovatie

Schakelt u een vakman uit Den Bosch in voor het renoveren van uw trap? Erg verstandig, dit brengt namelijk vele voordelen met zich mee. Zo geniet u bijvoorbeeld van een hoge kwaliteit. Een vakman heeft de juiste diploma’s en ervaring. Dit resulteert in een nette afwerking en een resultaat waar u vele jaren van kunt genieten. Daarnaast heeft een vakman de juiste apparaten en materialen waardoor hij de klus veel sneller zal klaren dan wanneer u zelf aan de slag gaat. Handmatig schuren duurt bijvoorbeeld erg lang terwijl een professional met behulp van apparatuur zo klaar is. Dit bespaart u een hoop tijd, stress en ongemak in verband met de klus.

renovatie van trap Den Bosch

Offertes van trapspecialisten

Het is gratis en vrijblijvend.

Vrijblijvende offertes aanvragen!

Bent u op zoek naar een trappenfabriek in de buurt van Den Bosch? Hebt u een vraag over het verschil tussen het stofferen en het bekleden van een open trap? Of wilt u weten wat de prijs wordt voor een renovatie naar uw wensen? Dan zit u bij ons op de juiste plek. Via het contactformulier vraagt u eenvoudig enkele geheel vrijblijvende offertes aan, of stelt u uw vragen over de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat u spoedig de juiste informatie en prijsopgaven krijgt toegestuurd. Vergelijk deze zelf op basis van prijs en aanbod, en kies voor de trapspecialist uit Den Bosch die het beste bij u past! Bezig met een grote renovatie en gaat u ook uw kozijnen renoveren of vervangen? De kozijnspecialisten helpen u graag.